Uusi viesti, monikulttuurisuuskriittinen blogi


Poliittisten päättäjien keskuudessa vallitsee nykyisin fanaattinen monikulttuurisuusideologia, joka pyrkii tukahduttamaan kaiken demokraattisen kansalaiskeskustelun maahanmuuttopolitiikasta. Tämä taistolaisuuden kaltainen uskonnollinen hurmoshenkisyys on vallalla myös sanomalehdistössä, joka ei julkaise mitään multikulti-ideologian vastaisia ikäviä tosiasioita. Yksityishenkilöiden ylläpitämät blogit ovat tällä hetkellä ainoa lähde, josta saa totuudenmukaista tietoa Suomessa ja muissa Euroopan maissa harjoitetun maahanmuuttopolitiikan seurauksista.

Toisin kuin Helsingin Sanomissa ja muussa propagandalehdistössä, täällä kerrotaan lukijoille vain tosiasioita. Kannatamme modernia länsimaista sivilisaatiota ja sen parhaita arvoja eli rationaalista ajattelua, tieteellistä tutkimusta, oikeusvaltiota, sananvapautta ja demokratiaa. Tästä syystä vastustamme monikulttuurisuutta, joka nykymenolla muuttaa Euroopan maat Afrikan tai Lähi-idän maiden kaltaisiksi parinkymmenen vuoden sisällä.

tiistaina, maaliskuuta 31, 2009

Muhammad oli pedofiili


Islamin pyhien tekstien mukaan Muhammad oli 54-vuotiaana sukupuoliyhdynnässä 9-vuotiaan tytön kanssa.

Aikuinen mies, joka harrastaa seksiä alle murrosikäisen tytön kanssa, on määritelmän mukaan pedofiili.

Muhammad oli siis pedofiili, MOT.

2 kommenttia:

Ajatusrikollinen kirjoitti...

Sitten vaan odottelemaan ja laskemaan päiviä milloin Ilmanit, Kalskeet ja kumppanit kiihottuvat tästä tarpeeksi nostaakseen sen tavanomaisen syytteen...

Stavrogin kirjoitti...

Sitten vaan odottelemaan ja laskemaan päiviä milloin Ilmanit, Kalskeet ja kumppanit kiihottuvat tästä tarpeeksi nostaakseen sen tavanomaisen syytteen...

Edellyttäen että ne vielä kaiken jälkeenkin ottavat Mikon kylliksi vakavasti. Ainakin Perussuomalaisten johto ottaa yhä - Ellilän spämmäys taisi aiheuttaa Halla-ahon eurovaaliehdokkuuden lopullisen hylkäämisen.