Uusi viesti, monikulttuurisuuskriittinen blogi


Poliittisten päättäjien keskuudessa vallitsee nykyisin fanaattinen monikulttuurisuusideologia, joka pyrkii tukahduttamaan kaiken demokraattisen kansalaiskeskustelun maahanmuuttopolitiikasta. Tämä taistolaisuuden kaltainen uskonnollinen hurmoshenkisyys on vallalla myös sanomalehdistössä, joka ei julkaise mitään multikulti-ideologian vastaisia ikäviä tosiasioita. Yksityishenkilöiden ylläpitämät blogit ovat tällä hetkellä ainoa lähde, josta saa totuudenmukaista tietoa Suomessa ja muissa Euroopan maissa harjoitetun maahanmuuttopolitiikan seurauksista.

Toisin kuin Helsingin Sanomissa ja muussa propagandalehdistössä, täällä kerrotaan lukijoille vain tosiasioita. Kannatamme modernia länsimaista sivilisaatiota ja sen parhaita arvoja eli rationaalista ajattelua, tieteellistä tutkimusta, oikeusvaltiota, sananvapautta ja demokratiaa. Tästä syystä vastustamme monikulttuurisuutta, joka nykymenolla muuttaa Euroopan maat Afrikan tai Lähi-idän maiden kaltaisiksi parinkymmenen vuoden sisällä.

maanantaina, huhtikuuta 06, 2009

Pers-puoluejohdon käytöksestä

Pers-puolueen puheenjohtaja, kansanedustaja Timo Soini ja entinen puheenjohtaja, kansanedustaja Raimo Vistbacka ovat viime aikoina potkineet päähän Jussi Halla-ahoa ja haistatelleet toistuvasti Halla-ahon kannattajille.
Vistbacka ja Soini ovat mm. sanoneet, että puoluehallitukseen ym. puolueen johtohahmoihin kohdistunut "painostus" muka esti Halla-ahon ehdokkuuden. Soini on satojentuhansien ihmisten katsomassa tv-ohjelmassa sanonut Halla-ahon kannattajia "propellipäiksi" ja "kottaraisenpönttöön tuijottelijoiksi". (WTF?)
Alla on malliesimerkki siitä, mitä Vistbacka ja Soini tarkoittavat "painostuksella".


Ystävällinen tervehdys
Etelä-Pohjanmaan piirikokouksessa puhuneen Raimo Vistbackan ajatuksiin viitaten koen välttämättömäksi ilmaista oman näkemykseni täältä Päijänteen etelärannalta Asikkalasta. Koska media ennen näkemättömästi vääristelee totuutta ja haluaa mustamaalata perussuomalaisia, haluan omalta puoleltani rohkaista puolueen johtoa pitämään joukot koossa. Tärkeintä on se, että varsinkaan omat joukot eivät usko roskapuheita. Mielestäni meidän on yhdessä puolustettava tohtori Jussi Halla-ahoa, sillä hänen kannanottonsa todellakin puhuttelevat kansan syviä rivejä. Hän ei missään tapauksessa ole vihaa lietsova rasisti, minkä uskonkin teidän kaikkien tietävän.

Myöskään hänen "ympärilleen kerääntynyt joukko" ei ole mikään rasistilauma vaan aivan tavallisia suomalaisia miehiä ja naisia, jotka ovat oikeasti huolissaan maamme ja kansamme tulevaisudesta. Ennen tuomitsemista kehotan tarkasti tutustumaan esimerkiksi Homma-foorumiin, sillä siellä käytävä keskustelu on monista muista internet-foorumeista poiketen erittäin tasokasta ja asiapitoista. On varmasti paljon meitä suomalaisia, jotka emme halua täyttää Suomea pakolaiskeskuksilla.
On varmasti paljon meitä suomalaisia, joiden mielestä tonttikauppaa venäläisille pitää rajoittaa. Ystävät, me tarvitsemme maahanmuuttokriittisten äänet. Meillä on edessämme historiallinen poliittinen läpimurto, kunhan pelaamme korttimme oikein. Meidän on osattava kääntää eduksemme huolestuneiden kansalaisten nimien kerääminen Halla-ahon ehdokkuuden taakse eikä nähdä sitä hajottavana toimintana. Keskustelua erittäin läheltä seuranneena tiedän, kuinka suuren kunnioituksen perussuomalaiset ovat saaneet niiltä, jotka ovat etsineet väylää ilmaista maahanmuuttokriitiikkinsä.
Tulevissa vaaleissa se on nyt enemmän kuin mahdollista. Paljon on niitä, jotka ovat äänestämäisillään perussuomalaisia ensimmäistä kertaa, sekä vasemmalta että oikealta. Maahanmuuttokritiikki on EU-kritiikin ohella puolueelle erittäin tärkeä. Ajattelen niin, että rasistileiman pelossa ei nyt pidä laisinkaan tanssia parjaavan poliittisen vastapuolen ja läpimädän median pillin mukaan, vaan meidän on oltava suoraselkäisiä suomalaisia, jotka sanoin ja teoin osoitamme olevamme rohkeasti oman kansamme puolella kaikessa. Poliittinen vastustaja häpäisee itsensä moraalittomuudellaan, mutta perussuomalainen olkoonaina rehti ja rehellinen. Perussuomalaiset on monien suomalaisten ainoa toivo.
Ystävällisin terveisin

James Hirvisaari

Paikallisyhdistyksen puheenjohtaja
Asikkalan Perussuomalaiset ry


Hirvisaari kertoo saaneensa vastauksena Vistbackalta ainoastaan tällaista haistattelua:

Hyvä ystävä! Toivon realismia. Minä en ole tottunut nöyrtymään uhkailujen edessä!!


Tämä kuvastaa Pers-puoluejohdon käytöstä ja asennetta äänestäjiään ja puolueen aktiivijäseniä kohtaan.

Soini ja Vistbacka haistattavat paskat äänestäjillä ja puolueen kenttäväellä.

Sain kai minäkin sitten "propellipään" arvonimen. Kyllähän nämä asiat pitäisi ilman muuta fiksummin hoitaa ja kuunnella meitä kentän aktiivitoimijoita, jotka olemme ilmiselvästi paremmin perillä tilanteesta.

Niin. Puoluejohto on täysin pihalla. Pers-puoluejohto ei tajua mistään mitään.

Kommentteja hommaforumilta:

Onkohan Vistbacka kekkoistumassa 22 kansanedustajavuotensa seurauksena? Tai oikeastaan stalinisoitumassa, kun omissa joukoissakin aletaan nähdä pettureita ja selkäänpuukottajia. On siinäkin uhkailua kerrakseen, kun tarjotaan helppoja ääniä puoluerajojen yli ihan ystävyyden merkeissä. Jos ei kelpaa niin ei kelpaa.

Tämä on minusta aivan eriskummallinen juttu. Millä ihmeellä nuo silmäätekevät näkevät tuossa James Hirvisaaren tekstissä uhkailua? Sitä en voi ymmärtää mitenkään. Enkä sitä, että Timo Soini jaksaa toistaa eri meedioissa kerta toisensa jälkeen, kuinka JM-K:n nimienkeruuprojekti koetaan uhkailuna PS-puolueen eri rakennekerroksissa. Ketä se oikein uhkaa, tyhmä minä?

Soini, vaimo ja Vistbacka pelkäävät poliittiisen valtansa puolesta. Soinilla ei varmaankaan olisi hätää, mutta luultavasti kaikki vanhat puoluejäärät eivät pidä siitä että hiekkalaatikolla on uusia kasvoja joiden lelut ovat kiinnostavammat kuin heidän. Soini kuitenkin kuuntelee vanhaa kaartia. Itse hiekkalaatikkonsa rikkoivat, eikä kukaan muu. Nyt pitäisi laidat korjata nopeasti ennenkuin kaikki hiekka valuu hukkaan.

Ei tietenkään sovi unohtaa mahdollisia seläntakana tehtyjä sopimuksia muiden puolueiden kanssa. Vanhat ja väsyneet vetoaasit pitäisi vaihtaa vankkureiden edestä tukkimasta tietä todelliseen menestykseen johon päästään kunnon suomenhevosilla.


Maahanmuuttokriittisten lyhyt kihlaus Perussuomalaisten kanssa on sitten ohi. Lapsi heitettiin pesuveden mukana ulos.

Maahanmuuttokriittisyys oli se kipupiste, jota persujen johdossa ei haluttu, äänestäjät ja suositut ehdokkaat kyllä kelpaavat, mutta ilman mitään muita periaatteita mitä puoluejohto suvaitsee tarjota.

Paljon parjattu puoluekonttorien valta jyllää persuissakin aivan kuten missä tahansa muussa puolueessa, nykypolitiikkaan eivät persut tarjoa mitään uutta, eikä ainakaan vaihtoehtoa.

Protestipuolue ei ole suojassa protesteilta, joten "uurnilla tavataan".Toivon, että puheenjohtaja ja muut puoluehallituksen jäsenet vaihdetaan pers-puoluekokouksessa toukokuussa.

Valitettavasti tämä lienee turha toive, koska pers-puolueen jäsenistön enemmistö ei tajua Soinin ym. puoluejohdon haistattelevan jäsenistölle rutiininomaisesti. Puolueen jäsenet ja äänestäjät ovat puolueen nykyisen puheenjohtajan mielestä "tupauunoja", "propellipäitä" ja "kottaraisenpönttöön tuijottelijoita". Puheenjohtaja siis haistattaa paskat jäsenistöllä ja äänestäjillä.

Jos jäsenistöllä olisi vähäisintäkään omanarvontuntoa tai edes pragmaattista huolta puolueen vaalimenestyksestä, jäsenistö vaihtaisi puolueen puheenjohtajan toukokuun puoluekokouksessa.1 kommentti:

Harri Rautiainen kirjoitti...

Ylläoleva kuvaa hyvin PerSujen linjaa tai pikemminkin linjattomuutta. Olemalla pelkästään protestipuolue ei sisällä mitään positiivista vaihtoehtoa. Maahanmuuttokysymyksissäkin kuulemme "toisaalta..toisaalta...".

Jos jatkuvasti vaihtaa jakkaraa tuulen mukaan, saattaa jakkarat loppua, kun musiikkikin loppuu.