Uusi viesti, monikulttuurisuuskriittinen blogi


Poliittisten päättäjien keskuudessa vallitsee nykyisin fanaattinen monikulttuurisuusideologia, joka pyrkii tukahduttamaan kaiken demokraattisen kansalaiskeskustelun maahanmuuttopolitiikasta. Tämä taistolaisuuden kaltainen uskonnollinen hurmoshenkisyys on vallalla myös sanomalehdistössä, joka ei julkaise mitään multikulti-ideologian vastaisia ikäviä tosiasioita. Yksityishenkilöiden ylläpitämät blogit ovat tällä hetkellä ainoa lähde, josta saa totuudenmukaista tietoa Suomessa ja muissa Euroopan maissa harjoitetun maahanmuuttopolitiikan seurauksista.

Toisin kuin Helsingin Sanomissa ja muussa propagandalehdistössä, täällä kerrotaan lukijoille vain tosiasioita. Kannatamme modernia länsimaista sivilisaatiota ja sen parhaita arvoja eli rationaalista ajattelua, tieteellistä tutkimusta, oikeusvaltiota, sananvapautta ja demokratiaa. Tästä syystä vastustamme monikulttuurisuutta, joka nykymenolla muuttaa Euroopan maat Afrikan tai Lähi-idän maiden kaltaisiksi parinkymmenen vuoden sisällä.

perjantaina, maaliskuuta 13, 2009

Asiantuntijat-Han ovat aina oikeassa, osa III

Edelleen tästä Turun Pravdan suvaitsevasta, edistyksellisestä ja tiedostavasta artikkelista:


Mikään ei tällä hetkellä viittaa siihen, että maahanmuuton merkitys tulisi vähenemään. Kaikkien ennusteiden mukaan se tulee selkeästi kasvamaan seuraavan parinkymmenen vuoden aikana. Jotkut puhuvat jo nyt tilanteen räjähtämisestä käsiin.
Ai jaa. Maahanmuutto on siis asia, joka vain tapahtuu. Maahanmuutto kasvaa seuraavan parinkymmenen vuoden aikana. Tätä siis vain ennustetaan. Asiasta ei voida lainkaan keskustella. Ei ole mahdollista tehdä mitään poliittisia päätöksiä siitä, kuinka paljon me haluamme maahanmuuttajia tähän maahan. Ei tällaisesta voida keskustella. Sehän olisi rasismia.


Todellisuudessa tilanne on vielä hyvin hallinnassa.

Ai jaa. Sepä hyvä. Kiva kun kerroit. Joku perustelu olisi kiva ylläri. Mutta vain rasisti vaatii perusteluja. Perustelujen vaatiminen on rasismia!!!

Tilanne-Han on vielä hyvin hallinnassa. On-Han tämä totta, kun kerran Turun Sanomat näin sanoo. Mitään aihetta epäilykseen ei ole. Mitään ongelmia ei ole. On-Han se niin, koska Asiantuntijat-Han ovat tämän meille ilmoittaneet.


Pasi Saukkonen korostaa, että kansallisen edun vuoksi pitäisikin toimia aivan päin vastoin kuin nyt jonkinlaisena pelkoreaktiona ollaan tekemässä.

- Niin hullulta kuin se ehkä kuulostaakin, niin Suomen pitäisi juuri nyt valmistautua rekrytoimaan maahanmuuttajia, koska kaikki ennusteet viittaavat siihen, että nykyisen laman jälkeen edessä on työvoimapula.


Ai jaa. Kiva, että Alan Asiantuntija, erikoistutkija Pasi Saukkonen Kulttuuripoliittisen tutkimuksen edistämissäätiöstä Cuporesta, ilmoittaa meille tämän Totuuden ylhäältä päin, von oben, norsunluutorninsa huipulta. (*)

Saukkosen mukaan "kaikki ennusteet" siis viittaavat siihen, että nykyisen laman jälkeen edessä on työvoimapula.

Olisi kiva ylläri, jos Saukkonen esittäisi yhdenkin esimerkin tällaisesta ennusteesta.

Joku voisi myös perustella, miten joku ennustajaeukko näkee jostain kristallipallosta työvoimapulan olevan edessä lähiaikoina. Millä metodilla nämä "kaikki ennusteet" on laadittu?


- Kotouttamisen vaatimat tosiasialliset resurssit ovat hyvin kaukana siitä, mitä oikeasti tarvittaisiin, Saukkonen muistuttaa.


Ai jaa. Kiva, että Saukkonen muistuttaa meitä tästä tosiasiasta. Saukkonen-Han on asiantuntija, joten ovat-Han kaikki hänen näkemyksensä objektiivista faktaa.

Ei pidä kuvitella, että Saukkonen esittäisi omia poliittisia mielipiteitään "erikoistutkijan" auktoriteetin kaapuun verhoutuen. Sellainen epäilys-Hän olisi rasismia!!!

Saukkonen-Han tietää, kuinka suuria kotouttamisen tosiasiallisesti vaatimat resurssit ovat. Olisi kiva ylläri, jos hän myös ilmoittaisi tämän tiedon meille, Suomen kansalaisille, tavallisille äänestäjille. Mehän tarvitsisimme tällaista faktatietoa mielipiteenmuodostuksemme tueksi.

Mutta Saukkonen-Han ei tietenkään vaivaudu tällaisia esoteerisia tietoja kertomaan tavallisille pulliaisille. Saukkonen-Han on Asiantuntija, kuten professori Jaakko Hämeen-Anttila. Ei-Hän näiltä Asiantuntijoilta voida odottaa, että he kertoisivat Todelliset Tietonsa tyhmälle rahvaalle.


Suomen pitää olla valmis tunnustamaan, että hallittu maahanmuutto maksaa.

- Jos sitä ei makseta nyt rahalla, hyvällä kouluttamisella ja kotouttamisella, niin se joudutaan maksamaan jollain muulla tavalla - sosiaalisina ongelmina, järjestyshäiriöinä, ghettoutumisena, Saukkonen sanoo.


Ai jaa. Tässä Saukkonen sanoo, että maahanmuutto aiheuttaa vakavia yhteiskunnallisia ongelmia ja suuria kustannuksia suomalaisille veronmaksajille. Eihän näin saa sanoa!!! Tämähän on RASISMIA!!! Kiihotusta kansanryhmää vastaan!!! Äbäläwäbälä!!

Eikö Saukkonen tiedä, että maahanmuuttajat ovat kulttuuriamme rikastuttavia ja työvoimapulamme poistavia huippuosaajia?!

Tämä-Hän on totta, koska mitään muuta mielipidettä ei maahanmuuttopolitiikasta voi esittää joutumatta leivättömän pöydän ääreen syytettynä kiihotuksesta kansanryhmää vastaan.

Rasistit-Han vetoavat sananvapauteen sanoessaan siellä lapsipornoa täynnä olevassa Intter-Nettissä tuollaisia kauheita rassisstisia väittämiä, että maahanmuutto aiheuttaa vakavia yhteiskunnallisia ongelmia ja suuria kustannuksia suomalaisille veronmaksajille.

Mitenkäs Saukkonen nyt noin yhtäkkiä nuivistui? Miten Saukkonen KEHTAA sanoa mitään tuollaista? On-Han hän sentään Asiantuntija, joten ei-Hän hänen pitäisi sortua tuollaiseen RASSISSMIIN!!!Kun ihmiset rakensivat liian korkean tornin, Baabelin tornin, Jumala päätti sekoittaa heidän kielensä, niin että he eivät ymmärrä toisiaan. Kun eliitti teki vielä korkeamman tornin, Jumala päätti sekoittaa näiden mielen niin, että norsunluutornissaan elävät eivät ymmärrä muita eivätkä muut heitä.


Ei kommentteja: