Uusi viesti, monikulttuurisuuskriittinen blogi


Poliittisten päättäjien keskuudessa vallitsee nykyisin fanaattinen monikulttuurisuusideologia, joka pyrkii tukahduttamaan kaiken demokraattisen kansalaiskeskustelun maahanmuuttopolitiikasta. Tämä taistolaisuuden kaltainen uskonnollinen hurmoshenkisyys on vallalla myös sanomalehdistössä, joka ei julkaise mitään multikulti-ideologian vastaisia ikäviä tosiasioita. Yksityishenkilöiden ylläpitämät blogit ovat tällä hetkellä ainoa lähde, josta saa totuudenmukaista tietoa Suomessa ja muissa Euroopan maissa harjoitetun maahanmuuttopolitiikan seurauksista.

Toisin kuin Helsingin Sanomissa ja muussa propagandalehdistössä, täällä kerrotaan lukijoille vain tosiasioita. Kannatamme modernia länsimaista sivilisaatiota ja sen parhaita arvoja eli rationaalista ajattelua, tieteellistä tutkimusta, oikeusvaltiota, sananvapautta ja demokratiaa. Tästä syystä vastustamme monikulttuurisuutta, joka nykymenolla muuttaa Euroopan maat Afrikan tai Lähi-idän maiden kaltaisiksi parinkymmenen vuoden sisällä.

maanantaina, maaliskuuta 23, 2009

Päivi Räsänen: Suomalaisten pitäisi olla afrikkalaisten kaltaisia


Kristillisdemokraattien puheenjohtaja Päivi Räsänen:

Afrikkalaista iloa


22.03.2009 23:24


Tänään jumalanpalveluksessa saarnasi etiopialainen pastori, joka oli ensimmäistä kertaa vierailemassa Suomessa. Amharan kielinen, suomeksi tulkittu esitys oli eloisa ja puhutteleva. Moneen kertaan hän kehotti meitä iloon ja riemuun. Kirkkokahveilla sain vaihtaa muutaman sanan pastorin kanssa.


Suomalainen seurakunta on jäyhä ja vaisu verrattuna afrikkalaiseen. Kulttuurishokki on ilmeinen – miksi suomalaiset eivät innostu eivätkä iloitse? Ahdistaako lama ihmisiä vai mikä on vikana?


Afrikkalaisen iloisuuden rinnalla keskivertosuomalaiset näyttävät masentuneilta ja vihaisilta. Hyvää tekisi, jos vapautuisimme enemmän hymyilemään, nauramaan. Ilo tarttuu aivan niin kuin masennus ja synkkyyskin.

Kommenttiosastolta:


Le Joy 23.3.2009 12:43:35


Minusta on kammottavaa että kansanedustaja, siis kansamme edustaja, näkee kansamme jöröjukkaisina masentujina ja vihaisina.


Mikä kirjoittajaa vaivaa, kansanedustajaamme, että hän näkee meissä suomalaisissa vain vihaa ja msennusta? Olisiko Päivinkin aika mennä positiivisen ajattelun kurssille tms?


Onko Päiville tapahtunut jotain kamalaa, koska hän näkee ympärillään vain vihaa ja masennusta? Minä näen koko ajan ympärilläni posiitiivisia, nauravia, iloisesti keskustelevia suomalaisia, ihan joka puolella. Rikka on useimmiten katsojan silmässä.


Keijo Kojootti 23.3.2009 13:06:31


Olipas ikävästi sanottu suomalaisista uskovaisista. Onko 8. käsky tuttu?Mika Sive 23.3.2009 13:13:35


Arvoisa edustaja, nyt kun olette löytänyt aidon ilon, olisi mukava kuulla mietteitänne muistakin innostuneen spontaaneista afrikkalaisista ilmiöistä, kuten vaikkapa Ruandan kansanmurhasta, tai tuoreempana Gambian noitavainoista.


Petroff 23.3.2009 14:38:43


Suomalaista iloa, olen mieluusti mökillä hyvässä ystäväporukassa saunomassa, vedetään muutama keskiketterä ja jutellaan kaikesta maan ja taivaan välillä. Inhoan mölyäviä joukkoja, teennäistä haltioitumista ja varsinkin haltioitumisen alleviivaamista muille ihmisille. Haltioidun kun näen vaikka sorsan rikkomassa tyyntä veden pintaa kesäyönä, ei minun tarvitse silloin mölytä iloani kenellekään, johan sitä sorsakin kummastelisi.


Masentuneita ja vihaisia? Eivätkö tunteet olekaan oikeutettuja ja sallittuja? Ei ole sitten ihme että kansanedustajalla on vaikeuksia ymmärtää.

Puheenjohtajastaan päätellen KD on samanlainen "neekerit on ihqdaa"-puolue kuin Vihreät ja RKP.


KD:n vaaliliitto PS:n kanssa ei todista, että KD olisi ruvennut suhtautumaan nuivasti nykyiseen maahanmuuttopolitiikkaan.


Se todistaa päinvastoin sen, että Soini, Vistbacka ym. pers-puolueen juntta on päättänyt iskeä puukkoa selkään Halla-aholle ym. maahanmuuttokriittisille voidakseen liittoutua multikultifanaatikkojen kanssa.


Tästä syystä Soini, Vistbacka ym. pers-puolueen johtajisto vastustaa Halla-ahon ehdokkuutta europarlamenttivaaleissa.


Jos Halla-aho olisi ollut PS:n ehdokkaana, hän olisi tullut valituksi.


Kun Soini, Vistbacka ym. pers-puolueen johtajat ovat nyt pudottaneet Halla-ahon pois PS:n ehdokaslistalta, KD:n ja PS:n vaaliliitosta menee läpi marokkolainen fundamentalistikristitty Sari Essayah.


Soini, Vistbacka ym. pers-puolueen johtoporras on siis lahjoittanut Halla-ahon europarlamenttipaikan Essayahille.


Herää kysymys, mikä heillä oli motiivina moiseen.


Ilmeisesti Soini kuvittelee vuoden 2011 eduskuntavaalien jälkeen pääsevänsä hallitukseen. Soinilla saattaa olla kassakaappisopimus Kokoomuksen, SDP:n, RKP:n, Vihreiden ja KD:n kanssa: Soini pääsee ministeriksi, jos Soini potkii Halla-ahon pois europarlamentista ja eduskunnasta.


Halla-aho olisi nimittäin päässyt ilman muuta sekä europarlamenttiin nyt vuonna 2009 että eduskuntaan vuonna 2011, jos PS olisi ottanut hänet ehdolle. Soini, Vistbacka ym. pers-puolueen johtoporras on kuitenkin päättänyt poistaa Halla-ahon PS:n ehdokaslistalta. Tämä on Soinin ja Vistbackan lehmänkauppa muiden puolueiden kanssa. Soini ostaa itselleen ministerinpaikan kavaltamalla Halla-ahon.


Soini saa ministerinpaikan maksuksi siitä, että puukottaa Halla-ahoa selkään.


Soini ja Vistbacka voivat osoittaa teoriani vääräksi ottamalla Halla-ahon PS:n ehdokkaaksi europarlamenttivaaleihin.


Jos he eivät ota Halla-ahoa ehdokkaaksi, he todistavat teoriani oikeaksi.

2 kommenttia:

Stavrogin kirjoitti...

Halla-aho on joka tapauksessa mokannut itsensä ja kussut homman. Ainoa saavutus Halla-ahon tilillä on se, että nyt on virallisesti kautta koko poliittisen kentän vahvistettu se valhe eli totuus että maahanmuuttokeskustelu = maahanmuuttokriittisyys = maahanmuuttajavastaisuus = rasismi. Yhtälö on nyt pätevä ja käytäntö tulee näyttämään miten helvetin hyvin se pätee. Mikään eduskuntapuolue ei Halla-ahon urpoilujen ansiosta enää päästä listoilleen henkilöitä, jotka haluavat saada jotain tolkkua siihen, miten Suomi tulevaisuudessa väkilukuaan kasvattaa. Homma on kusessa. Kiitos, Halla-aho.

Pakko toistaa vanha latteus: politiikka on mahdollisen taidetta. Halla-aho on lukenut liikaa Tolkienia ja liian vähän historiaa. Seuraukset saamme kärsiä me kaikki.

Mikko Ellilä kirjoitti...

Miten niin?

Olisi kiva, jos jotenkin edes yrittäisit perustella väitteitäsi.