Uusi viesti, monikulttuurisuuskriittinen blogi


Poliittisten päättäjien keskuudessa vallitsee nykyisin fanaattinen monikulttuurisuusideologia, joka pyrkii tukahduttamaan kaiken demokraattisen kansalaiskeskustelun maahanmuuttopolitiikasta. Tämä taistolaisuuden kaltainen uskonnollinen hurmoshenkisyys on vallalla myös sanomalehdistössä, joka ei julkaise mitään multikulti-ideologian vastaisia ikäviä tosiasioita. Yksityishenkilöiden ylläpitämät blogit ovat tällä hetkellä ainoa lähde, josta saa totuudenmukaista tietoa Suomessa ja muissa Euroopan maissa harjoitetun maahanmuuttopolitiikan seurauksista.

Toisin kuin Helsingin Sanomissa ja muussa propagandalehdistössä, täällä kerrotaan lukijoille vain tosiasioita. Kannatamme modernia länsimaista sivilisaatiota ja sen parhaita arvoja eli rationaalista ajattelua, tieteellistä tutkimusta, oikeusvaltiota, sananvapautta ja demokratiaa. Tästä syystä vastustamme monikulttuurisuutta, joka nykymenolla muuttaa Euroopan maat Afrikan tai Lähi-idän maiden kaltaisiksi parinkymmenen vuoden sisällä.

tiistaina, maaliskuuta 24, 2009

Irakilaispakolaisten määrä Ruotsissa -67%, Suomessa +300%

Suomen nykyinen hallitus noudattaa Euroopan typerintä pakolaispolitiikkaa.

Kun Ruotsi - siis Ruotsi, eli RUOTSI - kiristää pakolaispolitiikkaansa, Suomi lieventää sitä.

Uusi Suomi:


Ruotsi käännyttää turvapaikanhakijat – tulevat Suomeen

Ruotsissa irakilaisten turvapaikkahakemuksissa oli laskua peräti 67 prosenttia. Sen sijaan irakilaisten turvapaikkahakemukset lähes kolminkertaistuivat Norjassa ja peräti nelinkertaistuivat Suomessa, BBC kertoo.Suomen hallitus siis haalii Suomeen sellaisia pakolaisia, joita edes Ruotsi ei halua.

Pääministeri Matti Vanhanen on seinähullu. Vanhanen ja hänen hengenheimolaisensa Thors haluavat kaikin keinoin rahdata kaikkialta maailmasta lisää ja lisää kehitysmaiden ihmisiä Suomeen.

Samaan aikaan Suomessa on pahin lama yli 15 vuoteen. Bruttokansantuote romahtaa tänä vuonna vähintään 5 % valtiovarainministeriön ennusteen mukaan. Työttömyysaste nousee kymmeneen prosenttiin. Tässä tilanteessa Vanhanen katsoo mielekkääksi tuhlata suomalaisten veronmaksajien rahoja siihen, että kehitysmaalaisia ihmisiä majoitetaan hotelleihin mm. Helsingin keskustaan.

Miten kukaan voi olla niin hullu kuin Matti Vanhanen ja Astrid Thors?
Miten tämä on mahdollista?

Mistä tuollaisia mielipuolia sikiää?

Ei kommentteja: