Uusi viesti, monikulttuurisuuskriittinen blogi


Poliittisten päättäjien keskuudessa vallitsee nykyisin fanaattinen monikulttuurisuusideologia, joka pyrkii tukahduttamaan kaiken demokraattisen kansalaiskeskustelun maahanmuuttopolitiikasta. Tämä taistolaisuuden kaltainen uskonnollinen hurmoshenkisyys on vallalla myös sanomalehdistössä, joka ei julkaise mitään multikulti-ideologian vastaisia ikäviä tosiasioita. Yksityishenkilöiden ylläpitämät blogit ovat tällä hetkellä ainoa lähde, josta saa totuudenmukaista tietoa Suomessa ja muissa Euroopan maissa harjoitetun maahanmuuttopolitiikan seurauksista.

Toisin kuin Helsingin Sanomissa ja muussa propagandalehdistössä, täällä kerrotaan lukijoille vain tosiasioita. Kannatamme modernia länsimaista sivilisaatiota ja sen parhaita arvoja eli rationaalista ajattelua, tieteellistä tutkimusta, oikeusvaltiota, sananvapautta ja demokratiaa. Tästä syystä vastustamme monikulttuurisuutta, joka nykymenolla muuttaa Euroopan maat Afrikan tai Lähi-idän maiden kaltaisiksi parinkymmenen vuoden sisällä.

perjantaina, maaliskuuta 27, 2009

Perussuomalaisten puoluehallitukselle


Perussuomalaisten eduskuntaryhmä: Pertti Virtanen, Pentti Oinonen, Raimo Vistbacka, Pirkko Ruohonen-Lerner, Timo Soini


To 26.3.

(skrollaa alas P.S.-kohtaan lukeaksesi päivityksen pe 27.3.)

Lähetin allaolevan viestin puolitoista viikkoa sitten Perussuomalaisten puoluehallitukselle, mutta en ole vielä tähän päivään mennessä saanut minkäänlaista vastausta keneltäkään.

Koska Perussuomalaisten puoluejohtoon kuuluvat tai sitä lähellä olevat tahot, mm. puolueen entinen puheenjohtaja, kansanedustaja Raimo Vistbacka, ovat viime aikoina levittäneet julkisuudessa harhaanjohtavia propagandistisia tietoja Perussuomalaisten europarlamenttiehdokasasettelusta, ajattelin nyt joutessani julkaista oman mielipiteeni asiasta sopivasti ennen Perussuomalaisten puoluehallituksen lauantaista kokousta.


from Mikko Ellilä <mikko.ellila@gmail.com>

to timo.soini@eduskunta.fi, pentti.oinonen@eduskunta.fi, auli.kangasmaki@kolumbus.fi, pp.mattila@kolumbus.fi, ossi.sandvik@perussuomalaiset.fi, mailto:lauri.heikkila@marttila.fi,osmo.kokko@kolumbus.fi, paakari@jippii.fi, marjo.pihlman@perussuomalaiset.fi, vesa-matti.saarakkala@netikka.fi, ville.vahamaki@ps-nuoret.net


date 16 March 2009 16:58

subject Jussi Halla-ahon ehdokkuus

En ole puolueenne jäsen, vaikka olen sitä toki äänestänyt 2007 eduskuntavaaleissa ja 2008 kunnallisvaaleissa. Äänestäisin sitä myös eurovaaleissa, mutta Jussi Halla-ahoa ei ole vielä nimetty ehdokkaaksi.

Jos Halla-aho ei ole persujen ehdokkaana, en äänestä persujen ja kristillisten yhteislistaa. En halua, että persuille annetulla äänellä menee europarlamenttiin kristillisten Sari Essayah.

Halla-aho on ainoapersu, jolla on läpimenon mahdollisuus. Jos Halla-aho ei ole persujen ehdokkaana, kyseiseltä yhteislistalta ei taatusti tule valituksi yhtäkään persua. Tästä syystä on persuilta poliittinen itsemurha, jos ette aseta Halla-ahoa ehdokkaaksi.

Uskon, että kymmenettuhannet potentiaaliset Halla-ahon äänestäjät ovat täsmälleen samaa mieltä kuin minä. Jos ette aseta Halla-ahoa ehdokkaaksi, kukaan muukaan ehdokkaanne ei taatusti pääse läpi. On kymmeniätuhansia äänestäjiä, jotka eivät suostu äänestämään ketään muuta persujen ehdokasta kuin Halla-ahoa.

Halla-aho piti nimetä ehdokkaaksi viime torstaina. Näin oli ilmoitettu Halla-aholle itselleen. Sitten yllättäen ehdokkaaksi nimettiin silloin torstaina kaksi henkilöä, joista kumpikaan ei ollut Halla-aho.

Ehdokaslistalla on vielä kolme paikkaa vapaana, mutta Halla-ahon nimeämisestä ei ole mitään takeita. Mikähän mahtaa olla syynä moiseen menettelyynne?Tällaista on se "painostus", joka on saanut maalaiskonstaapeli Vistbackan syyttämään Halla-ahon kannattajia "epädemokraattisuudesta".

Vistbacka ym. pers-puoluelaiset eivät tiedä, mitä demokratia tarkoittaa.

Heidän on aika oppia se kantapään kautta.

Kyllä Siperia opettaa.

Halla-aho menee läpi europarlamenttiin joka tapauksessa, joko omalta listaltaan tai perussuomalaisten ehdokkaana. Kukaan muu perussuomalainen ei missään tapauksessa pysty pääsemään europarlamenttiin. Tätä on demokratia. Tiedoksi Vistbackalle.P.S.

Päivitys pe 27.3. klo 17.Jos pers-puoluehallitus torjuu Halla-ahon ehdokkuuden poliittisin perustein nostetun ajatusrikossyytteen vuoksi, pidän pers-puoluehallituksen jäseniä maanpettureina ja rikollisina.

Suomessa on nyt meneillään samanlaiset vaaran vuodet kuin 1940-luvulla jatkosodan jälkeen.

Illman, Kalske, Suurpää, Thors, Puumalainen jne. ovat samanlaisia maanpettureita kuin Hertta Kuusinen ja Otto-Wille Kuusinen.

Jos pers-puoluehallitus nuolee Illmanin saappaita jättämällä Halla-ahon pois ehdokaslistalta, katson puoluehallituksen jäsenten olevan diktatuurin puolella demokratiaa vastaan. Halla-ahoa vastaan nostettu syyte on aivan yksiselitteisesti samanlainen demokratian vastainen poliittinen projekti kuin sotasyyllisyystuomioistuimen perustaminen vuonna 1945.

Belgiassa kiellettiin persujen kaltainen puolue Vlaams Blok, jonka kannatus oli 30% tienoilla. Ranskassa on annettu Le Penille kymmenientuhansien eurojen sakkoja poliittisin tekosyin. Europarlamentissa Le Peniä on estetty toimimasta parlamentin avajaisten puhemiehenä, vaikka parlamentin vakiintuneiden käytäntöjen mukaan vanhin parlamentin jäsen eli ns. ikäpresidentti avaa istuntokauden. Englannissa on laittomasti annettu kenkää poliiseille, jotka ovat olleet persujen kaltaisen puolueen BNP:n jäseniä.Jos tämä linja jatkuu, kohta Suomessa persut kriminalisoidaan.
Persut yrittävät ilmeisesti pelastaa oman nahkansa iskemällä Halla-aholle puukkoa selkään. Tämä strategia on paitsi moraalisesti äärimmäisen halveksuttava, myös pragmaattisesti väärä persujen omien etujen kannalta. Illman, Thors jne. ovat kyykäärmeitä, joita ei voi kesyttää antamalla niille suupaloiksi Halla-ahon kaltaisia syntipukkeja. Tämä mielipidevaino jatkuu niin pitkään kuin kukaan ei pane vastaan.

Thors ym. maanpetturit aikovat jatkuvasti tiukentaa sensuuria ja mielipidevainoa. Jos persut eivät ymmärrä vastustaa näiden kyykäärmeiden hyökkäyksiä, seuraavaksi sensuroitaviksi joutuvat Soini, Saarakkala, Lohela, Keronen jne.

Ks. esim. tätä Astrid Thorsin lähettämää mainosta "nettivihan" sensuroimista käsittelevästä "keskustelusta":


diskussion om Internet - hur hantera hatgrupper och anonymiteten ti 31.3

Diskussion med minister Astrid Thors
Näthatet blomstrar - vad kan vi göra?

i panelen

Yrsa Nyman, överinspektör på Minoritetsombudsmannens kansli

Tiina Räisä, lärare i mediakultur på Arcada

Tisdag 31 mars, kl 17.30-19 på Arcada (Jan-Magnus Janssons plats 1).
Vähemmistövaltuutetun toimisto on osa tätä poliittista väkivaltakoneistoa, joka on julistanut sodan sananvapautta, mielipiteenvapautta, oikeusvaltiota ja demokratiaa vastaan.

Samaan mafiaan kuuluu valtakunnansyyttäjänvirasto.

Nämä ovat rikollisjärjestöjä, jotka ovat sodassa Suomen kansaa vastaan.

Helsingin yliopiston sivilisaatiohistorian dosentti Tapani Hietaniemi sanoi joskus, että Neuvostoliiton kommunistinen puolue oli maailmanhistorian suurin mafia. Yhdyn tähän ajatukseen. Nykyisin Suomessa vallassa oleva multikultijuntta on Suomen historian suurin mafia.

Vähemmistövaltuutetun toimisto, valtakunnansyyttäjänvirasto, RKP:n puoluetoimisto, pääministeri Matti Vanhanen, maahanmuuttoministeri Astrid Thors, tasavallan presidentti Tarja Halonen ym. monikulttuurisuusfanaatikot muodostavat mafian, joka käy avointa sotaa Suomea vastaan.

Jos pers-puolue poistaa Halla-ahon ehdokaslistaltaan, puolue on antautunut tälle mafialle.


2 kommenttia:

Jukka kirjoitti...

Noinhan se on kuten sanot.

Meinasin jo liittyä puolueeseen mutta taitaa olla ensi kesänä olla jo uusi puolue pystyssä johon voimme liittyä.

Mitä ajattelet.

Anonyymi kirjoitti...

"Meinasin jo liittyä puolueeseen"

Saman meinasin tehdä minä. Tai siis ikäni vuoksi olisin liittynyt PersNuoriin.
Onneksi en sitä tehnyt. En olisi voinut ikinä kuvitella, että persut on noin munaton puolue.

Sääli. Näistä olisi voinut tulla persuille murska voitto vaalit.