Uusi viesti, monikulttuurisuuskriittinen blogi


Poliittisten päättäjien keskuudessa vallitsee nykyisin fanaattinen monikulttuurisuusideologia, joka pyrkii tukahduttamaan kaiken demokraattisen kansalaiskeskustelun maahanmuuttopolitiikasta. Tämä taistolaisuuden kaltainen uskonnollinen hurmoshenkisyys on vallalla myös sanomalehdistössä, joka ei julkaise mitään multikulti-ideologian vastaisia ikäviä tosiasioita. Yksityishenkilöiden ylläpitämät blogit ovat tällä hetkellä ainoa lähde, josta saa totuudenmukaista tietoa Suomessa ja muissa Euroopan maissa harjoitetun maahanmuuttopolitiikan seurauksista.

Toisin kuin Helsingin Sanomissa ja muussa propagandalehdistössä, täällä kerrotaan lukijoille vain tosiasioita. Kannatamme modernia länsimaista sivilisaatiota ja sen parhaita arvoja eli rationaalista ajattelua, tieteellistä tutkimusta, oikeusvaltiota, sananvapautta ja demokratiaa. Tästä syystä vastustamme monikulttuurisuutta, joka nykymenolla muuttaa Euroopan maat Afrikan tai Lähi-idän maiden kaltaisiksi parinkymmenen vuoden sisällä.

lauantaina, maaliskuuta 28, 2009

Soini iski puukon Halla-ahon selkään

Timo Soini ehdolle EU-vaaleihin
28.3.2009 14:34 Päivitetty: 28.3.2009 14:36


Timo Soini (ps) asettuu ehdolle EU-vaaleissa. Soini kertoi asiasta lauantaina eduskunnassa.

Soini ilmoitti ottavansa tehtävän vastaan, jos hänet valitaan.

Soini sanoi, että päätös otti lujille. Hän uskoo, että päätös lisää kiinnostusta vaaleihin.

Soini on aiemmin kieltäytynyt ehdokkuudesta. Hän aikoo asettua ehdolle myös eduskuntavaaleissa 2011.

Soini tarjoaa itseään erityisesti EU:hun kriittisesti suhtautuvana vaihtoehtona. Suomen ei kuitenkaan pidä hänen mielestään erota EU:sta.


Halla-aho ei mahtunut listalle
28.3.2009 14:45 Päivitetty: 28.3.2009 14:50

Helsingin kaupunginvaltuutettu Jussi Halla-aho ei mahtunut perussuomalaisten EU-ehdokkaiden listalle.

Perussuomalaisten puoluehallitus nimesi tänään Soinin lisäksi kaksi muutaehdokasta. He ovat apulaistarkastaja Jaana Sankilampi, 44, Kajaanista ja liikkeenharjoittaja Freddy Van Wonterghem, 54, Kotkasta.

Perussuomalaisten euroehdokaslista on nyt täynnä. Halla-aho saattaa kuitenkin asettua eurovaaliehdokkaaksi oman valitsijayhdistyksensä turvin.

Soinin mukaan Halla-ahon ehdokkuudesta on ollut puolueessa ristiriitaa. Soini sanoo, että Halla-ahon liepeillä on ollut voimia, joilla on puolueen hajotuspyrkimyksiä.

Soini kokee halla-aholaisten yrittäneen painostaa puoluetta. Painostuksena hän kokee myös Rkp-vetoisen hankkeen rasisminvastaisen julistuksen allekirjoittamisvaatimuksesta. Hän ei aio sitä kirjoittaa.
Timo Soini vastusti Jussi Halla-ahon ehdokkuutta, koska koki Halla-ahon kilpailijakseen.
Jos Halla-aho olisi ollut perussuomalaisten ehdokkaana, hän olisi tullut valituksi.

Soinilla ei olisi ollut mitään mahdollisuuksia tulla valituksi, jos Halla-aho olisi ollut ehdokkaana samalla listalla. Halla-ahon kannatushan on paljon suurempaa kuin Soinin.

Tämä oli syynä siihen, että Soini antoi Halla-aholle kenkää puolueensa ehdokaslistalta.
Henkilönkohtainen vallanhimo on Soinille tärkeämpää kuin hänen puolueensa menestys tai yhteiskunnallisiin asioihin vaikuttaminen.


3 kommenttia:

Captain Spot kirjoitti...

"Henkilönkohtainen vallanhimo on Soinille tärkeämpää kuin hänen puolueensa menestys tai yhteiskunnallisiin asioihin vaikuttaminen."

Tätähän politiikka on.

Jos kyseessä ei olisi toive saada henkilökohtaista mainetta, vaikutusvaltaa ja rahaa, miksi ihmiset yleensä kilpailisivat vaaleissa siitä, kuka pääsee vaikuttamaan yhteiskunnallisiin asioihin? Vaikuttaminenhan on ainakin perinteisissä puolueissa (Keskusta, SDP jne.) sitä, että toimitaan puolueen hallituksen ja vuosikymmeniä sitten päätetyn puolueohjelman mukaisten tavoitteiden edistämiseksi. Eikö joku muu voisi tehdä saman aivan yhtä hyvin? Miksi kansanedustajan paikasta kilpaillaan kalliiksi tulevassa vaalikampanjassa? Luuleeko joku Veltto Virtanen tai Mikko Alatalo tai Pertti Salovaara omaavansa jotakin erikoisia kykyjä tai tietoja, joiden vuoksi juuri hänet tulee valita?

Maahanmuuttokriittisten kannattaisi ehkä harkita oman puolueen perustamista.

Mikko Ellilä kirjoitti...

Kommentteja Hesarin keskustelupalstalta:munaton pelkuri
Lalli | 28.3.2009 14:58
on Timo Soini. En äänestä enää koskaan Perussuomalaisia ja voin vakuuttaa, että en ole ainoa. Pilasit mahdollisuuden puolueesi todellisesti noususta Timo.Soinin ego ei kestä Halla-ahoa
Koponen | 28.3.2009 14:59
Timo Soini haluaa olla persujen ainoa näkyvä hahmo. Halla-aho on uhka, jonka Soini pelasi kätevästi ulos eurovaaleista.Siihen se sitten jäi
Hansu | 28.3.2009 15:05
nimittäin Persujen äänestäminen minulta (Halla-ahoa äänestin kunnallisvaaleissa)

Soinia en äänestä tämän tempun jälkeen IKINÄ!Halla-aho ehdokkaaksi muuta kautta
Onneksi en asu Suomessa | 28.3.2009 15:09
Halla-aho tulee saamaan ääneni. Perussuomalaiset eivät koskaan.Antipersu
joonass | 28.3.2009 15:15
Perussuomalaiset eivät ole protestipuolue, joka antaa kanavan vastustaa pääpuolueiden linjaa. Ei, perussuomalaiset ovat Timo Soinin puolue. Puolue, jota hän itse ohjaa tavoitellessaan valtaa, ja kuuluisuutta, ja jonka yksinvaltaa hän pikkupoikamaisesti pitää itsellään. Tämän nyt viimein pitäisi avata muidenkin silmät, jotka ovat Persuja ylistäneet.

Adjektiivit "rehti, suorasanainen, nöyrä" eivät TODELLAKAAN kuvaa Soinia. Siinä on "mies" joka pyörtää sanansa vielä niiden pyörtämisen jälkeenkin.EI näin Perussuomalaiset
EI näin Perussuomalaiset | 28.3.2009 15:24
Tähän loppui minunkin äänieni antaminen perussuomalaisille. Halla-aho saa ääneni myös jatkossa, toivottavasti hän jättäytyy kokonaan pois perussuomalaisista.Jaahas
Hessu | 28.3.2009 15:25
Olisipa ollut Soinilla mainio tilaisuus luoda perussuomalaisille imagoa rehtinä ja sanansa pitävänä puolueena, mutta tuo tilaisuus on kyllä tältä erää ryssitty aika tehokkaasti. Luulin oikeasti äänestäväni ensimmäistä kertaa elämässäni perussuomalaisia, mutta annan edelleen ääneni kokoomukselle.Ei vaikutusta
Joonas | 28.3.2009 15:03
Tämä tarkoittaa ainoastaan sitä, että persujen ja KDn vaaliliitosta heltiää ainoastaan yksi paikka, nyt KDlle.

Halla-ahon läpimenoon se ei vaikuta mitenkään.Parempi näin
Uskosta luopunut vihervasemmistolaine- n | 28.3.2009 15:13
Eipähän tarvi surra persuille tai kristillisille seuraavaa hyötyä siitä, että äänestää Halla-ahoa. Vaadittavat nimetkin saadaan varmasti kasaan. Kunhan vain Mestari päättäisi hyväksyä ehdokkuuden kaiken mediapaineen alla. Hänhän ei vaikuta erityisen parrasvaloissa viihtyvältä tyypiltä.Kansallistalkoot Halla-ahon puolesta
henkka | 28.3.2009 15:23
EU-vaaleissa mitataan avoimien ovien politiikan suosia. Halla-aho tulee olemaan ennennäkemätön ääniharava vaaleissa, vaikka hän on omalla listalla, tai osin sen takia.Persut palaa 1-2 % kannatukseen
osakas | 28.3.2009 15:24
Ei ollut puoluehallituksella munaa ja nyt todennäköisesti Soini ja H-A tulee vastakkainasettelu ja H-A tulee sen voittamaan kirkkaasti. Timolla on jäljellä ainoastaan laskeva kannatus vaikka onkin sanavalmis johtaja. Pahimmassa tapuksessa RKP ja Vihreät tuelvat juhlimaan Soinin kustannuksella EU-vaaleissa.

Vasarahammer kirjoitti...

Mikko oli oikeassa siitä lähtien, kun hän alkoi toisen ehdokasasettelun jälkeen puhumaan perspuolueesta.