Uusi viesti, monikulttuurisuuskriittinen blogi


Poliittisten päättäjien keskuudessa vallitsee nykyisin fanaattinen monikulttuurisuusideologia, joka pyrkii tukahduttamaan kaiken demokraattisen kansalaiskeskustelun maahanmuuttopolitiikasta. Tämä taistolaisuuden kaltainen uskonnollinen hurmoshenkisyys on vallalla myös sanomalehdistössä, joka ei julkaise mitään multikulti-ideologian vastaisia ikäviä tosiasioita. Yksityishenkilöiden ylläpitämät blogit ovat tällä hetkellä ainoa lähde, josta saa totuudenmukaista tietoa Suomessa ja muissa Euroopan maissa harjoitetun maahanmuuttopolitiikan seurauksista.

Toisin kuin Helsingin Sanomissa ja muussa propagandalehdistössä, täällä kerrotaan lukijoille vain tosiasioita. Kannatamme modernia länsimaista sivilisaatiota ja sen parhaita arvoja eli rationaalista ajattelua, tieteellistä tutkimusta, oikeusvaltiota, sananvapautta ja demokratiaa. Tästä syystä vastustamme monikulttuurisuutta, joka nykymenolla muuttaa Euroopan maat Afrikan tai Lähi-idän maiden kaltaisiksi parinkymmenen vuoden sisällä.

maanantaina, maaliskuuta 30, 2009

CCCP revisited

Henkinen Neuvostoliitto

1970-luvun Suomi oli turvallinen - mutta ankea paikka asua; Kekkoslovakiassa ei ollut sellaista käsitettä kuin sananvapaus.

Tuo aika oli myös se aika, jolloin se yhteiskunnan aines, josta eräs nimeltämainitsematon kirjoittaja on käyttänyt termiä stalinistinen ongelmajäte pääsi uraputken alkuun. Koska tällä aineksella ei ollut mitään sijaa sinne, missä rahaa tehdään - eli yksityisen sektorin palvelukseen - he sijoittuivat julkisen sektorin palvelukseen, miehittäen tärkeät pallit opetustoimessa, oikeuslaitoksessa ja hallinnossa. Noiden vuosien jälkeen paljon on vettä virrannut Nevassa, Neuvostoliitto on ehtinyt luhistua, ja Leningrad on sekin muuttunut Pietariksi, mutta tämä stalinistiseksi ongelmajätteeksi kutsuttu aines ei ole henkisesti muuttunut miksikään.
Neuvostoliitto on yhä keskuudessamme. Päättäjämme elävät ja käyttäytyvät, kuten meillä olisi yhä Neuvostoliitto naapurinamme, kuin Viro olisi yhä osa suurta ja mahtavaa ja Moskovan vasalli, kuin jokaisella poliitikolla olisi oma neukku selän takana - ja kuin jokaisesta poikkipuolisesta sanasta voisi antaa jälki-istuntoa, tai aikuisille sakkoja - ja putkaalinnaavankeutta.

Ja tästä henkisestä Neuvostoliitosta olemme saaneet lukea jälleen tänään. Perussuomalaisten Helsingin kaupunginvaltuutetulle Jussi Halla-Aholle on luettu syyte kansanryhmää vastaan kiihottamisesta ja uskonrauhan rikkomisesta. Apulaisvaltakunnansyyttäjä Jorma Kalske on tänään antanut päätöksensä syyteharkinta-asiassa, jonka syynä olivat Halla-ahon vuosina 2003–2008 tekemät blogikirjoitukset. Kalskeen mukaan Halla-aho oli kesäkuussa 2008 ”laatinut ja internetissä toimittanut yleisön saataville kirjoituksen, jossa islam ja sen pyhät instituutiot yhdistettiin pedofiliaan ja jossa esitettiin, että ohikulkijoiden ryöstely ja verovaroilla loisiminen on erään kansanryhmän kansallinen tai geneettinen erityispiirre”.

Itse asiassa kaikissa autoritaarisisssa (ja totalitaarisissa) valtioissa oikeuslaitoksen ensisijainen tehtävä on pönkittää vallanpitäjien asemaa, legitimoida valta ja rankaista niitä, jotka uhmaavat vallanpitäjiä; ja vasta toissijainen tehtävä on lukea lakia ja toimia ongelmanratkaisijana kiistakysymyksissä.Halla-aho heitti ilmoille provokaation ja lainvartijat provosoituivat. On hauskaa, että kun vaihdetaan pari sanaa - suomalaisten tilalle jokin muu kansanryhmä, ja vaihdetaan väkivaltarikokset loisimiseen - niin jutun sisältö ei muutu oikeastaan miksikään, mutta asiasta, joka ei ole kiinnostanut Julkisen sanan neuvostoa tippaakaan, tuleekin nyt julkisen syytteen alainen rikos, vaikka itse sanonnan substanssi ei ole muuttunut yhtään miksikään.

Quod licet Iovi, non licet bovi.

Islamista on muodostunut pyhä lehmä - tai pikemminkin pyhä virtahepo olohuoneeseemme, jota ei saa arvostella eikä mitenkään kritisoida. Ja silti Halla-aho on puhunut totta - kaikki se, mitä hän sanoo islamista ja Muhammedista, voidaan verifioida, ja myös nuoruutemme superinhokki Ajatolla Homelit... siis Khomeini on omin sanoin kanonisoinut Muhammedin argumentit seksistä lasten kanssa. Todettakoon vielä, että pedofilia ei ole kulttuurikysymys. Se on lääketieteellinen kysymys. Ja mikäli sen merkit täyttyvät, silloin kyseistä ihmistä on oikeus kutsua pedofiiliksi ja saakin kutsua sellaiseksi, vaikka kuinka olisi jonkun meille vieraan ja monille vastenmieliseksi mielletyn uskonnon profeetta. Halla-aho ei siis objektiivisesti ole syyllistynyt mihinkään muuhun kuin materiaalisesti toden mutta poliittisesti epäkorrektin argumentin julkiseen esilletuomiseen.

Ja juuri tämä tekee Halla-ahon oikeudenkäynnistä poliittisen - aivan kuin Kekkoslovakiassa ja varsinkin Neuvostoliitossa oli tapana. Toisinajattelijat pyrittiin vaientamaan by strategic lawsuits. Tässä vaiheessa ei kenellekään pitäisi olla enää epäselvää, että RL 11 10§ on blankopykälä - samalla tavoin kuin Neuvostoliitonkin rikoslaki oli täynnänsä blankopykäliä.

Juridisessa katsannossa blankopykälä tarkoittaa lainkohtaa, joka on määritelty niin laveasti, ettei sitä ole käytännössä rajattu lainkaan, vaan se tarjoaa syyttäjälle käytännössä rajattoman syyttämisvapauden. Ja se, mikä tuosta kiihottamisesta kansanryhmää vastaan tekee blankopykälän, on se, että se ei tee eroa valehtelemisen ja todenpuhumisen eikä aiheettoman ja aiheellisen välillä.

Kiihotus kansanryhmää vastaan käsittää "uhkailun", "panettelun" ja "solvaamisen". Uhkailu voi käsittää mitä tahansa poikkipuolista, vaikka sillä uhattaisiin toistuvasti rikoksiin syyllistynyttäkin tai antisosiaalista elämäntapaa harjoittavaa, panettelu voi käsittää myös poliittisesti epäkorrektien totuuksien lausumisen ääneen, ja solvaus kattaa myös kohteen kannalta vahingollisten tosiasioiden esiintuomisen. Kiihotus kansanryhmää vastaan on määritelty niin laveasti, että se käytännössä tekee minkä tahansa kritiikin mahdottomaksi ja tukahduttaa sananvapauden täysin. Ja juuri tällaiset blankopykälät tekivät Neuvostoliitosta Neuvostoliiton - kak bumaga vot bumaga, kak praktika vot praktika. Laki on niinkuin se luetaan.

Mutta syyttäjän voitto tällaisessa tilanteessa on Pyrrhoksen voitto. Ongelma, jota päättäjämme eivät tiedosta, on että kansalaisyhteiskunta perustuu luottamukseen. Siihen, että hallintoalamaiset luottavat siihen, että hallitsijat eivät käyttäydy mielivaltaisesti eivätkä tee mielivaltaisia päätöksiä ja kansan oikeustajun vastaisia lakeja. Ja tämä raja on nyt rikkoutumassa. Jos tämä luottamus rikkoutuu, niin samalla rikkoutuu myös kansalaisten luottamus oikeuslaitosta kohtaan. Eli laeista yksinkertaisesti ei enää piitata tippaakaan, ja ainoa laki on vahvemman oikeus.

Jos Halla-ahon syytettä ei hylätä tuon surullisenkuuluisan genetiikka-sarkasmin osalta, niin oikeuslaitos on tehnyt itsestään julkisen pellen. Sen verran tolkkua pitäisi tuomarillakin olla, että ymmärtää sarkasmin eikä tartu provokaatioihin. Huono huumorintaju on jokaisen sietämättömän ja vastenmielisen tyrannin tunnusmerkki. Ja jos myös tuo Muhammed-farssi menee läpi, on se selkeä osoitus siitä, että jotkut uskonnot ovat pyhempiä kuin toiset. Islamista on tullut virtahepo olohuoneeseemme, mutta tätähän olemmekin jo käsitelleet aikaisemmin. Jos oikeuslaitoksen tulkinta, että poliittisesti epäkorrektien mutta materiaalisesti tosien argumenttien lausuminen joistakin kansanryhmistä todella on rangaistava teko - kiihotusta kansanryhmää vastaan -, on se todella musta päivä sananvapaudelle. Ei pelkästään Suomessa, vaan kaikkialla Euroopan unionissa. Ja se on merkki siitä, että me yhä elämme henkisessä Neuvostoliitossa.

Yrjöperskeles said...

Väittäisin (kun suurinpiirtein samaa ikäpolvea kanssasi olen), että tilanne nyky-Suomessa on pahempi kuin Kekkoslovakiassa aikanaan. Eihän Kekkoslovakiassa varsinaisia poliittisia oikeudenkäyntejä ollut.

Niitä ei tarvittu, sillä itsesensuuri ja Kekkosen myllykirjeitten pelko esti asioitten suuremman kritisoinnin. Tietyt pienkustantamot saivat kyllä painaa kirjoja, joissa asiantilaa kritisoitiin, mutta niitten menekki oli varsin pieni. Varsinaisia oikeudenkäyntejähän poliittisista syistä ei ollut.

1970-luvun henkiset perilliset vievät nyt perille sen, mitä oppi-isänsä eivät tehneet. Oppi-isillä oli tietysti kannustimena varovaisuuteen parisataa huippukuntoista neuvostodivisioonaa, jotka Neuvostoliitossa olivat valmiudessa (tai no ei aivan, liikekannallepanovahvuudesta puhutaan).

Nykyiset pellet munaavat itsensä ilman pakottavaa syytä ja puhtaasti omiin nimiinsä.

Nikopol said...

Blanko-pykälillä luodaan lakiin ja valtioon eräänlainen muusta laista ja valtiosta irrallaan oleva tila, vähän kuin virtuaalinen tila jossa voi ajaa toisen käyttöjärjestelmän ohjelmia. Nämä blankotodellisuuden asiat vain vaikuttavat myös virtuaalisen tilansa ulkopuoliseen todellisuuteen. Systeemissämme on virus.

Viruksella on aina tehtävä. Tässä tapauksessa pelkkä huomion saaminen tai ilkivalta ei ole tarkoitus, koska huomiota ei haluta ja ilkivaltakin on hyvin tarkkaan suunnattua mallia.

Tämän viruksen tehtävä on a) suojella joitakin koodinpätkiä tai toimijoita systeemin omilta suojatoimenpiteiltä, eli luoda niille turvasatama, sekä b) kaapata koko järjestelmä haltuunsa tavalla joka täyttää muodolliset laillisuusperiaatteet.

Annan virukselle nimen DemLa v.1.1.

Viime päivien perusteella hyvin suuret, merkittävät osat käyttöjärjestelmää ovat saastuneet.

Ei kommentteja: