Uusi viesti, monikulttuurisuuskriittinen blogi


Poliittisten päättäjien keskuudessa vallitsee nykyisin fanaattinen monikulttuurisuusideologia, joka pyrkii tukahduttamaan kaiken demokraattisen kansalaiskeskustelun maahanmuuttopolitiikasta. Tämä taistolaisuuden kaltainen uskonnollinen hurmoshenkisyys on vallalla myös sanomalehdistössä, joka ei julkaise mitään multikulti-ideologian vastaisia ikäviä tosiasioita. Yksityishenkilöiden ylläpitämät blogit ovat tällä hetkellä ainoa lähde, josta saa totuudenmukaista tietoa Suomessa ja muissa Euroopan maissa harjoitetun maahanmuuttopolitiikan seurauksista.

Toisin kuin Helsingin Sanomissa ja muussa propagandalehdistössä, täällä kerrotaan lukijoille vain tosiasioita. Kannatamme modernia länsimaista sivilisaatiota ja sen parhaita arvoja eli rationaalista ajattelua, tieteellistä tutkimusta, oikeusvaltiota, sananvapautta ja demokratiaa. Tästä syystä vastustamme monikulttuurisuutta, joka nykymenolla muuttaa Euroopan maat Afrikan tai Lähi-idän maiden kaltaisiksi parinkymmenen vuoden sisällä.

keskiviikkona, maaliskuuta 11, 2009

Asiantuntijat-Han ovat aina oikeassa, osa I

Turun Pravda kertoi taas Totuuksia maahanmuutosta haastattelemalla Asiantuntijoita eli Edistyksellisiä Intellektuelleja:
- Kaikki osapuolet ovat syyllisiä. Vastustajat korostavat erilaisuuden merkitystä. Se on taikasana, jolla selitetään kaikki. Monikulttuurisesti orientoituneet taas vierittävät ainakin epäsuorasti kaiken syyn yhteiskunnan harteille. Totuushan on jossain siellä välissä, sanoo tutkija Tuomas Martikainen Åbo Akademista.Ai jaa. Totuushan on aina jossain kahden ääripään välissä. Tämä on siis taas tätä han-totuutta.Raamatun mukaan maailma luotiin 6000 vuotta sitten. Minä olen saanut sellaisen käsityksen, että maapallo on n. 5 mrd vuotta vanha. Tuomas Martikainen Åbo Akademista kertoo meille, että totuushan on aina jossain kahden ääripään välissä.Logaritmisella asteikolla tuhansien vuosien ja miljardien vuosien puolivälissä oleva vaihtoehto on miljoonien vuosien suuruusluokkaa. Tämä Totuushan brought to you by Tuomas Martikainen, Åbo Akademi.
Keskustelu menee väkisin hakoteille, jos jonkin väestöryhmän ongelmien nähdään johtuvan vain heistä itsestään.
Ai jaa. Suomalaisten ongelmat eivät johdu suomalaisista? Kenestä sitten?


Ehkäpä suomalaisten ongelmat sittenkin johtuvat suomalaisista itsestään. Ehkäpä Tuomas Martikainen af Åbo Akademi väittää, että jotkut muut kansat kuin suomalaiset eivät ole itse vastuussa omasta elämästään.


Mielestäni Martikainen syyllistyy kiihotukseen kansanryhmää vastaan implikoidessaan, että toisenrotuiset kansat eivät ole samalla tavalla vastuussa itsestään kuin suomalaiset ja muut valkoiset ihmiset.


On törkeää neekerien solvausta, että neekerit eivät itse kykenisi ottamaan vastuuta omasta elämästään. Martikainen uusintaa 1800-lukulaista kolonialistista diskurssia, joka perustui valkoisen suprematismin teoriaan. Martikainen siis tuottaa rotupuhetta, joka uusintaa rasistisia stereotypioita. Hyi hyi.


- Jos on köyhä väestöryhmä, jonka koulutus ei vastaa Suomen työmarkkinoita, jolta ainakin alkuvaiheessa puuttuu kielitaito ja jotka kaiken lisäksi ovat mustia ja muslimeja, muodostuu moninkertainen syrjinnän kehä.

Millä tavalla se on syrjintää, että kouluttamattomat, kielitaidottomat ja jopa lukutaidottomat (somaleista n. 75 % on lukutaidottomia YK:n tilastojen mukaan) eivät saa hyväpalkkaisia töitä?

- Esimerkiksi muslimeihin liittyvässä moraalisessa paniikissa ei pitäisi unohtaa, että heidän valta-asemansa tässä maassa on nolla.

Ai jaa. Miksi heiltä sitten pyydettiin anteeksi heidän profeettaansa loukanneita pilakuvia, miksi heille on annettu omat uimahallivuorot, miksi heidän uskontonsa opetusta on kustannettu suomalaisten veronmaksajien rahoilla, miksi heikäläisiä jatkuvasti kutsutaan tv-ohjelmiin ja sanomalehtiin esittämään vahvaa vihaa ja paheksuntaa heidän kanssaan eri mieltä olevia kohtaan?

- Vaikka mitään patenttiratkaisua ei ole, aivan väärin on lähteä siitä, että jokin ihmisryhmä on lähtökohtaisesti kykenemätön elämään Suomessa - varsinkin, kun se ei pidä paikkansa, Martikainen muistuttaa.


Ai jaa. Mikään ihmisryhmä ei voi olla lähtökohtaisesti kykenemätön elämään Suomessa siten, että kyseisen ryhmän kontribuutio suomalaiseen yhteiskuntaan olisi nettomääräisesti positiivinen?

Kiva, että Martikainen muistuttaa meitä tästä. Muuten olisimme voineet unohtaa tämän Han-Totuuden.

Perustelu tälle Han-Totuudelle olisi kiva ylläri.

Ai niin, eihän rasisteille tarvitse koskaan perustella mitään. Vain rasistit käyttävät keskustelussa jotain argumentteja. Suvaitsevaistohan saa vapaasti esittää mitä tahansa väitteitä ilman mitään perusteluja. Se riittää, että moraalisäteilijä muistuttaa: on-Han tämä totta.

Perustelu tosiaan olisi kiva ylläri,
mutta sellaista lienee turha odottaa. Fakta-argumentit ovat homojen hommaa ja kaikki maahanmuuttokriittiset keskustelijat ovat natseja ja natsit ovat homoja.Ei kommentteja: