Uusi viesti, monikulttuurisuuskriittinen blogi


Poliittisten päättäjien keskuudessa vallitsee nykyisin fanaattinen monikulttuurisuusideologia, joka pyrkii tukahduttamaan kaiken demokraattisen kansalaiskeskustelun maahanmuuttopolitiikasta. Tämä taistolaisuuden kaltainen uskonnollinen hurmoshenkisyys on vallalla myös sanomalehdistössä, joka ei julkaise mitään multikulti-ideologian vastaisia ikäviä tosiasioita. Yksityishenkilöiden ylläpitämät blogit ovat tällä hetkellä ainoa lähde, josta saa totuudenmukaista tietoa Suomessa ja muissa Euroopan maissa harjoitetun maahanmuuttopolitiikan seurauksista.

Toisin kuin Helsingin Sanomissa ja muussa propagandalehdistössä, täällä kerrotaan lukijoille vain tosiasioita. Kannatamme modernia länsimaista sivilisaatiota ja sen parhaita arvoja eli rationaalista ajattelua, tieteellistä tutkimusta, oikeusvaltiota, sananvapautta ja demokratiaa. Tästä syystä vastustamme monikulttuurisuutta, joka nykymenolla muuttaa Euroopan maat Afrikan tai Lähi-idän maiden kaltaisiksi parinkymmenen vuoden sisällä.

keskiviikkona, maaliskuuta 18, 2009

Normimeininkiä AfrikassaHelsingin Sanomat:

Satoja ihmisiä siepattiin noitavainoissa Gambiassa

18.3.2009

Helsingin Sanomat

Jopa 1 000 gambialaista on siepattu noitavainoissa salaisille vankileireille, kertoo ihmisoikeusjärjestö Amnesty International. Leireillä siepatut on pakotettu nauttimaan huumaavia juomia ja tunnustamaan syyllisyytensä noituuteen.

Huumaavien juomien nauttiminen on aiheuttanut munuaisvaivoja, joihin ainakin kaksi ihmistä on kuollut, Amnesty sanoo Britannian yleisradion BBC:n mukaan.

Silminnäkijöiden mukaan Gambian poliisi, armeija ja presidentin turvajoukot ovat osallistuneet sieppauksiin.

Amnesty sanoo, että "noitien metsästäjät" kutsuttiin Gambiaan naapurimaasta Guineasta sen jälkeen kun Gambian presidentin Yahya Jammehin täti kuoli aiemmin tänä vuonna. Gambiassa velloi huhuja, että kuolema olisi johtunut noituudesta.

Satoja gambialaisia on paennut naapurimaahan Senegaliin noitavainojen vuoksi

Ihmisoikeusjärjestön tapaamat kyläläiset sanovat olleensa siepattuina päiväkausia. Sieppauksen aikana heitä on myös hakattu.
Mitäköhän Mika Illman, Mikko Puumalainen ja Johanna Suurpää aikovat tehdä sille, että Hesari on kertonut tuollaisia tosiasioita Afrikasta?

Kirjoitin itse pari vuotta sitten tällaista:


Afrikkalaisten mielestä ryöstöt, raiskaukset, nepotismi, korruptio, klaanisodat, taikausko ja hetken mielijohteesta huvin vuoksi tehdyt murhat ovat normaalia meininkiä. Jos afrikkalaiset muodostavat väestön enemmistön jossain Afrikan ulkopuolisessa maassa, tämä maa muuttuu Afrikaksi. Näin on käynyt mm. Haitissa, jonka voodoo-kulttuuri ja bolshevistisen anarkian repimä yhteiskunta muistuttavat kummasti afrikkalaista kulttuuria ja yhteiskuntaa.
Tätä Puumalainen ja Illman pitivät "tummaihoisten ihmisten muodostaman kansanryhmän" solvauksena ja panetteluna.

Tosiasiat ovat siis Puumalaisen ja Illmanin mielestä "solvausta ja panettelua" eli "valheellisia väitteitä".

Kun Illmanin nostamaa syytettä käsiteltiin käräjäoikeudessa, tuomari ja lautamiehet eivät löytäneet tekstistäni YHTÄKÄÄN valheellista väittämää. Tämän voi lukea tuomiolauselmasta.

Tästä huolimatta lautamiehet eli kunnanvaltuutetut eli poliitikot päättivät lätkäyttää minulle sakkoja. Suomessa siis saa sakkoja siitä, että kertoo tosiasioita Afrikasta.

Jos ja kun Johanna Suurpää, Puumalaisen seuraaja vähemmistövaltuutettuna, noudattaa suuren edeltäjänsä linjaa, Helsingin Sanomat voi odottaa yhteydenottoa vähemmistövaltuutetulta eli ajatuspoliisilta.

Suurinkvisiittori Illman voi sitten nostaa syytteen Helsingin Sanomia vastaan tästä sananvapausrikoksesta eli ajatusrikoksesta.


Hesarin kommenttipalstalta:
suomen poliitikot!
Laura 18.3.2009 11:42

Tässä teille vähän esimakua siitä, millaista meininki uudessa monikulttuurisessa Suomessa tulee olemaan. Tiedättehän, kaikki kulttuurit ovat yhtä hyviä, emmekä me voi tuomita toisten tapoja ja uskomuksia.kauhea hirviö 18.3.2009 11:43

Ja tuollaisiin paikkoihin lähetämme kehitysapua. Mitä ihmettä luulette heidän osaavan tehdä rahalla ja muilla resursseilla, kun presidentin tädin kuolema johtaa NOITAVAINOIHIN? Olen nähnyt kotivideon tuosta afrikkalaisten harrastamasta noitientappamisesta ja se oli kamalaa se.

Mielenkiintoista huomata kuinka innokkaasti ja tehokkaasti afrikkalaiset masinoivat suuria joukkoja noitavainoihin ja muihin sotiin, mutta humanitääriseen työhön ei ryhdy kukaan. Ikävä paikka!örp 18.3.2009 11:44

Nyt vain niitä Halosen peräänkuuluttamia "ihmisiä" tästäkin maasta Suomeen sellaiset parituhatta/vuosi nyt aluksi ainakin. Eihän se kerro yhtään mitään, yhtään mitään maan väestön henkisestä tilasta, jos sen ylimmässä johdossakin esiintyy tällaisia asenteita. Gambialaisten ym. noituuspelko on vain sarja yksittäistapauksia, joita ei saa eikä voi yleistää! Gambialainen kulttuuri on aivan yhtä yhteensopiva suomalaisen kulttuurin kanssa kuin mikä tahansa kulttuuri!Yhteiskunta koostuu ihmisistä
Haukion Kala OY 18.3.2009 12:34

Jos gambialaiset tuodaan Suomeen niin kyllä tuo meno tulee heidän mukanaan.Suhteutetaanpa hieman
drSeuss 18.3.2009 13:18

Gambian väkiluku on noin 1,6 miljoonaa. Eurooppalaisesta maasta käy esimerkiksi vaikka Ranska, karkeasti 60 miljoonaa asukasta eli noin 37,5 kertaa enemmän kuin Gambiassa.

1000 gambialaista vangitaan noitavainoissa ja pahoinpidellään. Osallisena pahoinpitelyyn ja sieppauksiin on paikalliset viranomaiset. Mitäs luulette, jos Ranskassa 37 500 ihmistä vangittaisiin ja huumattaisiin vastaavasta syystä? Sanottaisiinko, että kansakunta on tullut hulluksi ja YK:ta vaadittaisiin puuttumaan tilanteeseen?

Afrikkalaiseen kulttuuriin kuuluu länsimaisen mittapuun mukaan käsittämätöntä käytöstä (miesten työnvieroksunta, tyttöjen ympärileikkaukset, noitavainot, lapsisotilaat, etc.). Kulttuuri on todellisuudessa tuhansia vuosia vanhaa. Yhtä vaikeaa kuin meille on astua länsimaisen etiikan ulkopuolelle, on afrikkalaisen muuttua muuksi kuin kulttuurinsa ilmentymäksi.

Siinä ei sinänsä ole mitään moitittavaa, mikäli emme halua asettaa länsimaista etiikkaa afrikkalaisen etiikan yläpuolelle. Toinen asia on, haluammeko tuon kulttuurin lähettiläät tänne.Hahmottamisongelmista
Kalle 18.3.2009 13:40

On se naurettava, että aina kun tulee tällaisia uutisia niin ilmaantuu joukko ihmisiä jeesustelemaan, että ei meillä on asiat ihan yhtä huonosti. Ei meillä ole varaa paheksua kansanmurhaa tai ihmissyöntiä koska meillä kunnallisissa vanhaiskodeissa on liian vähän hoitajia. Hokivatkohan samalnlaiset ihmiset aikanaan, ettei meillä ole oikeutta arvostella natsien juutalaisvainoja niin kauan kun meilläkin romanit ovat keskimääräistä vähempiosaisia.

Pelottavinta, että nämä samat ihmiset, jotka eivät kykene näkemään tai ymmärtämään mitä eroa on Afrikan ja Suomen epäkohdilla, ovat juuri niitä "tiedostavia" ja "suvaitsevaisia", jotka myös päättävät Suomen maahanmuuttopolitiikasta.

Eli jos meillä ei ole varaa arvostella tällaista kun se tapahtuu Afrikassa, eihän meillä ole sitten varaa arvostella sitä kun se maahanmuuton seurauksena tapahtuu täällä. Sehän on osa heidän kulttuuriaan eikä siihen saa kajota. Valitettavasti Suomen monikulttuurisuuspolitiikka näyttää tosielämässäkin juuri tältä.Unohdus
Kalle 18.3.2009 14:01

Ai niin, kaikille jotka ovat uutterasti jaksaneet vetää tähän mukaan, että kyllähän Euroopassakin natsit tekivät hirveyksiä vielä 70 vuotta sitten.

Oletteko siis sitä mieltä, että Suomen olisi pitänyt rahoittaa natseja ja kun saksa alkoi jäädä tappiolle, tarjota natsiupseereille turvapaikkoja?

Jos niin miksi sitten Suomen tulisi rahoittaa Afrikkalaisten noitavainoja (tai milloin mitäkin vainoja) ja tarjota turvapaikka tappiolle jäävän pyssymiesjoukkion taistelijoille? Kysehän ei niinkään ole siitä, että julistettaisiin omaa moraalista ylemmyyttä tai jonkun olevan pahaa, vaan ihan reilu kysymys siitä kannattaako esim. Gambiaan työntää kehitysapua ja kannattaako noita tapoja tuoda tänne meille maahanmuuton muodossa?Noitavainot nykyaikana
noitanaisen ala salli elää 18.3.2009 14:43

Noitavainot eivät suinkaan ole päättyneet, vaan nykyaikana tapetaan vuosittain jopa tuhansia ihmisiä noitina. Erityisesti niitä on eteläisessä Afrikassa. Noitavainoja käytetään politiikan välineenä ja kristityt pastorit hankkivat arvostusta 'noidanlöytäjinä'. Valtava määrä lapsia on karkoitettu kodeistaan noituuden takia.Relativismista
Kalle 18.3.2009 15:25

Ehdottaisin että sanan kulttuurirelativismi tilalla ryhdyttäisiin käyttämään oikeampaa termiä kulttuurinihilismi.

Lausahdukset kuten ”kaikki kulttuurit ovat yhtä hyviä” tai ”Se, että meillä on vanhainkodeissa liian vähän hoitajia on ihan sama kuin se, että Gambiassa poltetaan ihmisiä elävältä” ovat nimenomaan nihilismiä (sanakirjan mukaan arvonihilismiä). Ne ovat mahdollisia vain, jos arvojen olemassaolo kokonaan kielletään ja tämän seurauksena asioita ei ylipäätään voida laittaa paremmuusjärjestykseen.

Inhimillinen toiminta tuottaa aina jonkinlaisen lopputuloksen. Tuo lopputulos on seurausta toiminnan laadusta. Erilaiset kulttuurit (siis erilaiset inhimilliset tavat toimia) tuottavat erilaisia lopputuloksia. Se, että kaikki kulttuurit ovat yhtä hyviä tarkoittaa, että kaikki lopputulokset (oli se sitten keskitysleirit tai hyvinvointivaltio) ovat yhtä hyviä.
Ilmeisesti joku Hesarin toimittaja on nuivahtanut, kun päästää keskustelupalstan viestien ennakkosensuurista lävitse tuollaisia ajatusrikoksia.

Joku voisi floodata vähemmistövaltuutetun toimistoa ilmoituksilla noista viesteistä. Toki Johanna Suurpää ahkerana naisena jaksaa vaatia Hesaria ilmoittamaan kaikkien noiden nimimerkkikirjoittelijoiden oikeat nimet ja osoitteet poliisille, jotta poliisi voi kuulustella heitä epäiltynä tosiasioiden paljastamisesta.

3 kommenttia:

Yrjöperskeles kirjoitti...

Tervehdys Mikko. Se oma rikoksesi varmaankin oli "tosiasioitten julkisanominen kiihotusmielessä".

En muista, milloin Suomessa on viimeksi tapettu ihminen noituuden takia, mutta eiköhän tuosta enemmän ole kuin 200 vuotta.

Mitenkäs, kun en ole oikein tietoinen, menikö se sun juttus hoviin ja mitä sille kuuluu?

Voimia eloon tv. Ykä.

Kalle kirjoitti...

Tässä on video artikkelissa mainituista kekkereistä.

Ei toi polttokaan oikein suju kunnolla, aikamoista sähellystä.

http://tinyurl.com/b4ee7w

Mikko Ellilä kirjoitti...

Juttuni ei ole vielä mennyt hovioikeuteen eikä hovioikeus ole vielä edes suvainnut ilmoittaa oikeudenkäynnin päivämäärää.