Uusi viesti, monikulttuurisuuskriittinen blogi


Poliittisten päättäjien keskuudessa vallitsee nykyisin fanaattinen monikulttuurisuusideologia, joka pyrkii tukahduttamaan kaiken demokraattisen kansalaiskeskustelun maahanmuuttopolitiikasta. Tämä taistolaisuuden kaltainen uskonnollinen hurmoshenkisyys on vallalla myös sanomalehdistössä, joka ei julkaise mitään multikulti-ideologian vastaisia ikäviä tosiasioita. Yksityishenkilöiden ylläpitämät blogit ovat tällä hetkellä ainoa lähde, josta saa totuudenmukaista tietoa Suomessa ja muissa Euroopan maissa harjoitetun maahanmuuttopolitiikan seurauksista.

Toisin kuin Helsingin Sanomissa ja muussa propagandalehdistössä, täällä kerrotaan lukijoille vain tosiasioita. Kannatamme modernia länsimaista sivilisaatiota ja sen parhaita arvoja eli rationaalista ajattelua, tieteellistä tutkimusta, oikeusvaltiota, sananvapautta ja demokratiaa. Tästä syystä vastustamme monikulttuurisuutta, joka nykymenolla muuttaa Euroopan maat Afrikan tai Lähi-idän maiden kaltaisiksi parinkymmenen vuoden sisällä.

perjantaina, toukokuuta 28, 2010

Stefan Wallin haluaa lisää mustalaiskerjäläisiä Suomeen


Hbl:

Wallin ogillar tiggeriförbud


Publicerad: 26/05 11:56 ›uppdaterad: 26/05 13:07

SFP-ordföranden, kulturminister Stefan Wallin är inte redo att förbjuda tiggeri på allmän plats. Han säger att han förhåller sig "spontant försiktigt" till inrikesminister Anne Holmlunds (Saml) utredningar i frågan.

Ett femtiotal riksdagsledamöter ur i första hand Samlingspartiet vill ha ett totalförbud mot att tigga på allmän plats. Inrikesminister Anne Holmlund har tillsatt en snabbutredning för att se om det är möjligt. Hon hänvisar till uppgifter om människohandel bakom de tiggande rumänska romernas resor till Helsingfors och hon anser också att de har blivit mera aggressiva.

– Utan en klar bild av bakgrund och effekter är det svårt att gå in för ett förbud. Det är också lite intressant att en del av dem som har undertecknat lagmotionen inte ville förbjuda prostitution då den frågan var aktuell. Även då talade vi om människohandel, säger Stefan Wallin. Han avser bland andra grundlagsutskottets ordförande Kimmo Sasi (Saml), som finns med bland undertecknarna.

Wallin påpekar att de största problemen inte finns här utan i romernas hemland. De bör hjälpas där de finns.

I måndags ställde sig också nye social- och hälsovårdsministern Juha Rehula (C) frågande till ett tiggeriförbud. Han säger att totalförbud har en tendens att leda till nya problem.

Anne Suominen


RKP:n puheenjohtaja Stefan Wallin siis ei halua kieltää Bulgariasta ja Romaniasta Suomeen tulleita mustalaisia kerjäämästä Suomessa, koska suurimmat ongelmat ovat heidän kotimaassaan, ei täällä Suomessa. Mikä ihmeen argumentti tämä on? Bulgariasta ja Romaniasta Suomeen tulleiden mustalaisten on annettava kerjätä ja ryöstellä vapaasti, koska Bulgariassa ja Romaniassa on enemmän ongelmia kuin Suomessa?! Häh?! Onpa sairasta logiikkaa.

Kun kerjäämistä ei kielletä, kansainvälinen ihmissalakuljetusmafia tuo jatkossakin näitä mustalaisia Bulgariasta ja Romaniasta Suomeen kerjäämään ja varastelemaan. Wallin ei halua estää tätä. Wallin siis haluaa, että Suomeen tulee jatkuvasti uusia mustalaiskerjäläisiä nykyisten lisäksi. Wallin haluaa lisää ja lisää mustalaiskerjäläisiä Suomeen.

Wallin on vaarallinen fanaatikko, joka haluaa tuhota Suomen tuomalla tänne ongelmaryhmiä Balkanilta, Lähi-idästä ja Aasiasta. Wallin vihaa Suomea ja suomalaisia. Mitenkään muuten ei voida perustella sitä, että hän haluaa jatkuvasti lisää ja lisää mustalaiskerjäläisiä Suomeen.

Kaiken kukkuraksi Wallin harjoittaa hyvin alatyylistä ja epärehellistä ad hominem-propagandaa mainitsemalla, että monet kerjäämiskiellon kannattajat vastustivat prostituution kriminalisointia. Näillä asioilla ei tietenkään ole mitään tekemistä keskenään, mutta punavihreä feministi Stefan Wallin

Yleisönosastokommentteja, jotka osoittavat kansan olevan täysin eri mieltä kuin Wallin:

just det 26.5 2010 kl.
12.15

Sätt press på Rumänien

Om romerna behöver hjälp ska de få den i sitt hemland, eventuellt med bistånd från EU. Ingen är hjälpt av att luras till tiggeri på gatorna i andra länder.


Patriot 26.5 2010 kl.
12.19

Ja men då borde vi väl hjälpa dom i deras hemland, och inte ha en "liga" på våra gator å torg. Men vill vi ha en sjabbig bild av Finland så låt utländska tiggare invadera våra städer. Inte vill jag vara turist i ett sådant land där dom har tiggare på gatan. Detta e inte "normala" tiggare, utan organiserat. UT skall dom. Vi skall FÖRST ta hand om de våra.

Börje B. 26.5 2010 kl.
12.46

Ingen ett populistiskt utspel av Wallin. Populistiskt i den meningen att han alltmera försöker polarisera väljarkåren enlighet med det nyliberala lullull som diskuterades i Kasnäs. HBT är bra, oreglerad invandring ännu bättre. Invandringsfrågan kommer att bli en knäckfråga i nästa års riksdagsval, därför denna polarisering, Nyckelpigepartiet contra Sannfinländarna. Men vart tog språkfrågorna vägen?

Hanna 26.5 2010 kl.
12.55

Något att skylla på

Många av ni som förespråkar ett tiggeriförbud skyller på de brottsliga ligorna som en orsak.
Egentligen är ni hemskt glada att ni kan ange dessa som undanflykt medan ni egentligen bara bryr er om att få bort tiggarna för att de "förstör den vackra stadsbilden" och belastar ett samvete (om ni har ett) i och med att ni dagligen ser fattiga människor medan ni går till Stocka för att köpa nya seglarskor.
Världen är full av fattigdom och elände. Låt dem tigga tills vi kan hjälpa dem i deras hemland. Alla tiggare är inte lejda av brottsliga ligor.


Namnlös 26.5 2010 kl.
13.03

Klart som korvspad att ett förbud leder till att Finland inte blir lika attraktivt för tiggare. Totalförbud
är det enda vettiga. Sedan skall vi givetvis hjälpa till på deras hemland. Men att tillåta dom komma hit och tigga hjälper på inga vis någon annan förutom de organiserade ligorna som sköter om tiggeriet. Sluta vara PK helt enkelt och se sanningen istället.


Namnlös 26.5 2010 kl.
13.09

Hanna, du har fel

Jag medger öppet att jag vill ha bort dessa utländska tiggare för att de förstör stadsbilden och gör staden mindre trygg. Vidare är det inte Finlands uppgift att agera socialbyrå för resten av världen.


Namnlös 26.5 2010 kl.
13.45

Egentligen borde man ju kunna skicka hem sådana personer som inte kan försörja sig. Sedan borde man kunna skicka räkningen för flygresan och annan service till deras hemland. Eftersom det tar sin tid innan EU-länderna har kommit överens om en sådan lösning, får vi ta saken i egna händer. Ett förbud av tiggeri på allmän plats är en klar och tydlig signal och ett steg på rätt väg.


stefan 26.5 2010 kl.
13.52

Wallin kommer nog att märka i nästa val vart det barkar för SFP, synd för partiet skulle behövas för oss svenskspråkiga i detta land. För min del är det slutröstat på partiet, om inte linjen byts.


Börje B. 26.5 2010 kl.
14.15

Tjuvande tiggarbarn

För inte så länge sen såg jag ett tv-program om rumänska tiggare i Spanien.
Man följde upp barnen i tiggarlägret och kunde konstatera att de ägnade sig åt att systematiskt tjuva pengar i samband med att någon lyfte pengar i en bankautomat. De tog sig varje morgon in till stadscentrum, ungefär som att de gick till jobbet. På det sättet har vanliga medborgare rätt att känna sig aningens otrygga med dessa främmande element. För ingen vill väl bli rånad, eller hur?


Hanna 26.5 2010 kl.
14.39

Kära Börje

Ska vi skicka hem alla tiggare för att Börje är rädd för små tiggarbarn, (som så vitt jag vet aldrig påträffats stjäla pengar i Finland)? Då kan vi till exempel också utvisa alla italienare, (för att en italienare i Spanien rånade en affär) eller alla engelsmän (för att några engelsmän i Spanien några gånger satte ögondroppar i en drink.)
Ps. Jag har också sett dokumentärer.


Il Capitano 26.5 2010
kl. 14.51

Två rubriker

"Bostadsinbrotten ökats med tio procent" och "Wallin ogillar tiggeriförbud" - hade de nåt att göra med varannan? Kanske Wallin och Thors borde diskutera med Paatero och jämföra polisens statistik med tiggarens mängd. Finns det klar korrelation, borde de båda förstå avgå.


Il Capitano 26.5 2010
kl. 15.00

Vad vet du äntligen, Hanna? De små tiggarbarn som så vitt du vet aldrig påträffats stjäla pengar i Finland, ses inte i statistik ty får vi dem fast, kommer alltid socialmyndigheter som säger sig ta hand om dem. Nästa dag kommer barnen tillbaka och vi tar fast dem igen och igen kommer samma gråa socialtantor med sorgsliga ansikten och säger sig ta hand om dessa. Det här fungerar inte ty myndigheter tror på barnens oskyldighet vilket är bara myten, särskilt om det enda de har lärt sig är att stjäla för och åt sina föräldrar eller ligor.Patriot 26.5 2010 kl.
15.00

Hanna är blåögd

Har man varit ute i världen har man sett "lilla farmor" tigga på gatan och sen har hennes "barnbarn" kommit och roffat åt sig pengarna. Inte ordnat, jovisst är det ordnat alltid. Hur tror Hanna att dom har råd att komma till Finland. Dom kommer inte med tummen. De e så att säge deras chefer som skjutsar dom hit. Medan dessa "fattiga" tigger åker deras chefer runt i Finland och låtsas ha fel på bilarna. Har Ni hört om dem som försöker sälja saker och ting med våld??


Johan Andersson 26.5 2010
kl. 15.58

Rösta på Samlingspartiet!

Äntligen litet stake i våra politiker! Klart tiggeriet kan förbjudas på ett vettigt sätt (som inte drabbar medborgarorganisationers penninginsamling) om justitieministeriet för en gångs skull gör en bra lagberedning. Organiserade utländska tiggare kan inte få göra våra städer otrygga som en del av internationell organiserad brottslighet! Det är inte bra för oss och inte bra för tiggarna(som ofta tvingas in i verksamheten). Om alla EU-länder skulle göra som Holmlund föreslår och Norge redan gjort skulle de inte ha annat val än att åka hem o jobba.


Namnlös 26.5 2010 kl.
17.37

Wallin och SFP är lika förutsägbara varje gång

När helst det gäller att värna om Finlands och finländarnas interesse, så tvekar man.


Namnlös 27.5 2010 kl.
8.14

Spontant försiktig

SW förhåller sig "spontant försiktig" till utredningarna? Vad finns det för anledning till att förhålla sig försiktigt till en _utredning_. Är det måntro för att den kan ge fel svar?


magee 27.5 2010 kl.
9.07

Min röst är förlorad för SFP

jag har bestämt mig. Röstar inte på SFP i nästa val. De arbetar varken för finlandssvenskar eller Finland. Svider lite men vad kan man göra.


Tänk nu lite 27.5 2010 kl.
12.02

Inte tiggare!

Vill vi faktiskt ha folk sittande på gatorna i Helsingfors centrum? Jag förstår inte att det ska vara så konstigt att förbjuda det. Det finns mycket annat som man inte får göra heller. Jag tycker det ser jättefult ut om någon sitter och samlar pengar på gatan. Och vilka signaler ger det? Man borde hellre skicka hjälpen till Rumänien, där det behövs. Och ta bort Schengenrättigheterna från ett land, som misskött sina romer. Det här var inget problem före passfrihetens tidevarv.


Namnlös 27.5 2010 kl.
14.40

Omplacering

Bara de omplaceras bort från Finland så är jag nöjd. De är varken mitt eller Finlands ansvar att försörja dem.


GG 27.5 2010 kl.
15.18

vi skall inte behöva vänja oss vid detta

Jisses vi är ju ett välfärdssamhälle! Skall de så sitta en massa tiggare ute på stan? Det bär verkligen emot att se dem sitta dag ut och dag in där och tigga! Vi är vana vid att vi skaffar pengar genom att arbeta och betala skatt och på så vis bidra till samhällsekonomin och göra rätt för oss och därför sticker det så i ögonen på de flesta.


Namnlös 27.5 2010 kl.
20.12

Alternativ

Finland har varit ett förhållandevis jämlikt land, utan egentliga klass-skillnader. Dessa romer faller kultur-, utbildnings- och attitydmässigt utanför alla normer. Vi har nu följande alternativ: 1) ge dem bostad och socialbidrag, vilket leder till massinvandring, 2) låta dem stanna och därmed tillåta uppkomsten av en underklass som lever utanför samhället, eller 3) utvisa dem, så att Finland för finländarna fortsättningsvis kan vara en jämlik välfärdsstat. Andra alternativ finns inte - jag föredrar 3).


Lina 28.5 2010 kl.
8.50

Än så länge de tigger de bara...

I Spanien tex där det finns massor av zigenare, hittar de på helt egna sätt att försörja sig om det inte är att tigga eller stjäla så blir barnen "vakter". Har själv varit med om det otaliga gånger, när jag parkerat bilen kommer en drös av ungar fram och säger att de gärna vaktar bilen så att ingenting händer, för en liten slant förstås, om jag inte betalar kan de inte garantera att bilen är hel när jag kommer tillbaka. Utpressning alltså! De har blivit erbjudna skolgång men vägrar livsstilen är så här så vad göra? De ska inte snylta på andra då...


Namnlös 28.5 2010 kl.
14.30

jag undrar vad uttalanden som "Han säger att totalförbud har en tendens att leda till nya problem. " har för stöd? Vad baserar Rehula detta på? Varför kan inte journalister göra sitt jobb och ställa enkla frågor?! Leder totalförbud av knark till nya problem? Leder totalförbud av alkohol+körning till nya problem? Leder totalförbud av trakasserier till nya problem??Ei ihme, että multikultijuntta eli Stefan Wallin, Astrid Thors, Tuija Brax, Mika Illman, Anne Holmlund, Ritva Viljanen jne. haluavat kieltää sananvapauden ja vapaat vaalit estääkseen kansan todellisen mielipiteen tulemisen esille.


Nykyisen multikultiregiimin autoritaarinen, demokratian vastainen luonne paljastuu nimenomaan sen pyrkimyksissä kieltää kansalaisia esittämästä kritiikkiä hallituksen politiikkaa kohtaan ja kieltää oppositiopuolueiden kansanedustajaehdokkaita vastustamasta hallituksen linjaa vaalikampanjoissaan.

2 kommenttia:

Jukka Aho kirjoitti...

Ei Wallin sanonut ettei hän halua kieltää. Ja vaikka hän sanoisikin ettei hän halua kieltää, ei se tarkoita sitä että hän haluaisi lisää.

Mikko Ellilä kirjoitti...

Kerjäämisen kieltämättä jättäminen tarkoittaa käytännössä sitä, että kerjäläisiä tulee Suomeen lisää.

Vastaavasti esimerkiksi Suomen armeijan aseistariisunta kesällä 1944 olisi johtanut Suomen joutumiseen puna-armeijan miehittämäksi, vaikka aseistariisunnan kannattajat eivät olisi sanoneet haluavansa Suomen tulevan miehitetyksi.