Uusi viesti, monikulttuurisuuskriittinen blogi


Poliittisten päättäjien keskuudessa vallitsee nykyisin fanaattinen monikulttuurisuusideologia, joka pyrkii tukahduttamaan kaiken demokraattisen kansalaiskeskustelun maahanmuuttopolitiikasta. Tämä taistolaisuuden kaltainen uskonnollinen hurmoshenkisyys on vallalla myös sanomalehdistössä, joka ei julkaise mitään multikulti-ideologian vastaisia ikäviä tosiasioita. Yksityishenkilöiden ylläpitämät blogit ovat tällä hetkellä ainoa lähde, josta saa totuudenmukaista tietoa Suomessa ja muissa Euroopan maissa harjoitetun maahanmuuttopolitiikan seurauksista.

Toisin kuin Helsingin Sanomissa ja muussa propagandalehdistössä, täällä kerrotaan lukijoille vain tosiasioita. Kannatamme modernia länsimaista sivilisaatiota ja sen parhaita arvoja eli rationaalista ajattelua, tieteellistä tutkimusta, oikeusvaltiota, sananvapautta ja demokratiaa. Tästä syystä vastustamme monikulttuurisuutta, joka nykymenolla muuttaa Euroopan maat Afrikan tai Lähi-idän maiden kaltaisiksi parinkymmenen vuoden sisällä.

lauantaina, toukokuuta 29, 2010

Astrid Thors syyllistyy valtiopetokseen


maahanmuuttoministeri Astrid ThorsSuomen Kuvalehti:


29.5.2010 klo 16:00

Maahanmuuttajat ja perheenyhdistäminen: Astrid Thors hermostui valiokunnalle

Eduskunnan hallintovaliokunta on hämillään Astrid Thorsin käytöksestä perheenyhdistämisasiassa. Se vetoaa perustuslailliseen oikeuteensa pyytää ministeriöltä selvityksiä.

Eduskunnan hallintovaliokunta vaati pari viikkoa sitten hallitukselta selvitystä maahanmuuttajien perheenyhdistämisestä. Se haluaa tietää lokakuun puoliväliin mennessä, millaisia perheenyhdistämisetuja Suomi tarjoaa verrattuna muihin EU-maihin.

Maahanmuuttoministeri Astrid Thors (r) hermostui pyynnöstä. Thorsin mukaan hänen ministeriöllään, jolle tehtävä käytännössä lankeaisi, ei ole resursseja eikä aikaa tämän kaltaisiin tutkimuksiin.
Hallintovaliokunnan puheenjohtaja Tapani Tölli (kesk) ja varapuheenjohtaja Tapani Mäkinen (kok) ihmettelevät Thorsin asennetta.

”Valiokunnalla on perustuslain suoma oikeus pyytää selvitys ministeriöltä tai valtioneuvostolta. Eli asia on hyvin yksinkertainen: kun valiokunta pyytää, ministeriö toteuttaa”, Tölli toteaa.Maahanmuuttoministeri Astrid Thors rikkoo perustuslakia olemalla toteuttamatta perustuslaissa määriteltyjä velvollisuuksiaan valtioneuvoston jäsenenä ja yrittää siten kumota Suomen valtiojärjestyksen oikeudettomin keinoin.

Tämä täyttää valtiopetoksen tunnusmerkistön.

Jos oikeuskansleri ja muut oikeusviranomaiset noudattaisivat lakia, Thors joutuisi valtakunnanoikeuteen syytettynä valtiopetoksesta. Jos oikeudenkäynnissä tuomari noudattaisi lakia, Thors tuomittaisiin valtiopetoksesta ehdottomaan vankeuteen.

Valitettavasti Suomessa poliisi- ja syyttäjäviranomaiset ja muut lainvalvontaviranomaiset ovat yleisesti niin korruptoituneita, että antavat poliitikkojen rikkoa lakia ihan vapaasti, joutumatta syytteeseen.

Tämä näkyy mm. siitä, että sisäministeri Anne Holmlund ei ole joutunut syytteeseen vastaanottokeskustilojen vuokraamisesta korkeaan hintaan itsensä ja veljensä omistamalta kiinteistöyhtiöltä veronmaksajien rahoilla ilman tarjouskilpailua. Jos poliisi- ja syyttäjäviranomaiset ja tuomarit noudattaisivat lakia, Holmlund istuisi jo vankilassa.

Suomalaisten sanomalehtien ja tv-uutisten toimittajat ovat hallitusta tukevia propagandisteja, jotka eivät kerro tällaista asiaa julkisuuteen.

Hallitus ja eduskunta ovat täynnä rikollisia. Sanoma- ja aikakauslehdet ja radio- ja tv-uutiset ovat täynnä hallituksen ja eduskunnan lakeijoita, jotka eivät koskaan kritisoi vallanpitäjiä millään tavalla. "Tiedotusvälineet" näkevät itsensä nimenomaan vallanpitäjien äänitorvena, jonka tehtävänä on toitottaa vallanpitäjien propagandaa kansalle.

Sivistysvaltioissa tiedotusvälineiden tehtävänä on tarkastella vallanpitäjien tekemisiä kriittisesti kansan intressien puolustamiseksi. Suomessa ei ole yhtäkään sanomalehteä tai yhtäkään radio- tai tv-toimitusta, joka pitäisi tätä tehtävänään. Suomessa ei ole yhtäkään toimittajaa, jolla olisi samanlainen käsitys tiedostusvälineiden tehtävästä kuin sivistysmaiden journalisteilla.

Suomalaiset poliisi- ja syyttäjäviranomaiset ovat munattomia luusereita, joita ministerien ym. poliitikkojen tekemät rikokset eivät kiinnosta. Poliisit, syyttäjät ja tuomarit antavat poliitikkojen tehdä rikoksia ihan vapaasti.

Esimerkiksi poliisiylijohtaja Mikko Paatero, sisäministeri Holmlundin entisen erityisavustajan ja viestintäministeri Suvi Lindénin nykyisen erityisavustajan Sami Paateron isä, on käskenyt poliiseja lopettamaan poliitikkojen vaaliraharikosten tutkimisen.


Paaterot, sekä isä että poika, ovat osa samaa valtaklikkiä kuin Holmlund, Lindén, Thors, Wallin, Biaudet, Brax, Illman, Suurpää jne. Ei korppi korpin silmää noki. Kansan etujen vastaisesti toimivat korruptoituneet byrokraatit ja poliitikot ovat kompuksessa keskenään. He muodostavat valtaklikin, jonka edut ovat ristiriidassa kansan etujen kanssa. Valtaklikki on sodassa kansaa vastaan. Tämä korruptoitunut, rikollinen ja moraaliton valtaeliitti on yhteiskunnan syöpä, mätäpaise, josta on päästävä eroon. Tässä maassa tarvitaan samanlainen puhdistus kuin DDR:ssä 1989-90 tai Virossa 1991.Ei kommentteja: