Uusi viesti, monikulttuurisuuskriittinen blogi


Poliittisten päättäjien keskuudessa vallitsee nykyisin fanaattinen monikulttuurisuusideologia, joka pyrkii tukahduttamaan kaiken demokraattisen kansalaiskeskustelun maahanmuuttopolitiikasta. Tämä taistolaisuuden kaltainen uskonnollinen hurmoshenkisyys on vallalla myös sanomalehdistössä, joka ei julkaise mitään multikulti-ideologian vastaisia ikäviä tosiasioita. Yksityishenkilöiden ylläpitämät blogit ovat tällä hetkellä ainoa lähde, josta saa totuudenmukaista tietoa Suomessa ja muissa Euroopan maissa harjoitetun maahanmuuttopolitiikan seurauksista.

Toisin kuin Helsingin Sanomissa ja muussa propagandalehdistössä, täällä kerrotaan lukijoille vain tosiasioita. Kannatamme modernia länsimaista sivilisaatiota ja sen parhaita arvoja eli rationaalista ajattelua, tieteellistä tutkimusta, oikeusvaltiota, sananvapautta ja demokratiaa. Tästä syystä vastustamme monikulttuurisuutta, joka nykymenolla muuttaa Euroopan maat Afrikan tai Lähi-idän maiden kaltaisiksi parinkymmenen vuoden sisällä.

torstaina, toukokuuta 13, 2010

Holtiton maahanmuuttopolitiikka tuhoaa Suomen

Hommaforumilta:

« Vastaus #40 : 07.05.2010, 22:26:03 »

Holtiton maahanmuuttopolitiikka on muuttamassa esim. Britannian entisestä imperialistivallasta tai sivistys/talous/kulttuurivallasta ns. paskastaniaksi. Ylen uutisia seuraamalla asia ei avaudu, ei nyt eikä vielä vuosikausiin, mutta todellisuus Britanniassa on jo nyt se, että maa on peruuttamattomalla muutoksen tiellä kohti tuhoa, siten mitä sillä pohjoiseurooppalaisittain käsitetään. En laita tähän yhtäkään linkkiä. Ne jotka asiaa alkavat pohtia löytävät ne itse. Britannia sellaisena Englantina kuin me YYA-suomalaiset olemme sen tunteneet on katoava 100 % varmuudella. Se maa luhistuu johtuen a) äänestäjistä b) vaalijärjestelmästä c) multikultihulluuspolitiikasta ad absurdum ja d)syntyvyysvektorin suuntaeroista. Siellä ON JO sharia-laki voimassa virallisesti, tosin naamioituna joksikin parisuhdepatologiaksi. Näistä Yle ei tiedota mitään.Sata kysymystä Mäki-Ketelälle.pdf
27. Miksi kiinnostuit kritisoimaan nykyistä maahanmuuttopolitiikkaa?

Kiinnostuin asiasta ihan puhtaasti veronmaksajapohjalta. En ymmärrä, miksi Suomi yrittää pelastaa koko maailmaa, vaikka omatkin asiat ovat retuperällä ja huono-osaisia löytyy omasta takaa. Toisekseen nykyinen holtiton maahanmuuttopolitiikka on selkeä osoitus siitä, mitä siitä seuraa, kun maasta puuttuu todellinen demokratia ja aito kansalaisten kuuleminen. Epäonnistunut maahanmuuttopolitiikka – tai oikeastaan sen puuttuminen – ovat yksi vakava oire Suomessa vallitsevasta näennäisdemokratiasta.Ei kommentteja: