Uusi viesti, monikulttuurisuuskriittinen blogi


Poliittisten päättäjien keskuudessa vallitsee nykyisin fanaattinen monikulttuurisuusideologia, joka pyrkii tukahduttamaan kaiken demokraattisen kansalaiskeskustelun maahanmuuttopolitiikasta. Tämä taistolaisuuden kaltainen uskonnollinen hurmoshenkisyys on vallalla myös sanomalehdistössä, joka ei julkaise mitään multikulti-ideologian vastaisia ikäviä tosiasioita. Yksityishenkilöiden ylläpitämät blogit ovat tällä hetkellä ainoa lähde, josta saa totuudenmukaista tietoa Suomessa ja muissa Euroopan maissa harjoitetun maahanmuuttopolitiikan seurauksista.

Toisin kuin Helsingin Sanomissa ja muussa propagandalehdistössä, täällä kerrotaan lukijoille vain tosiasioita. Kannatamme modernia länsimaista sivilisaatiota ja sen parhaita arvoja eli rationaalista ajattelua, tieteellistä tutkimusta, oikeusvaltiota, sananvapautta ja demokratiaa. Tästä syystä vastustamme monikulttuurisuutta, joka nykymenolla muuttaa Euroopan maat Afrikan tai Lähi-idän maiden kaltaisiksi parinkymmenen vuoden sisällä.

tiistaina, toukokuuta 18, 2010

Ritva Viljanen korostaa maahanmuuttajien ongelmia tajuamatta niiden syitä

Hallituksen propagandaa suoltaa www.puhettamaahanmuutosta.fi-portaalin lisäksi sisäministeriön kansliapäällikkö Ritva Viljanen sisäministeriön "tulevaisuusblogissa":

Erityisesti maahanmuuttajalapset ja nuoret kokevat syrjäytymistä. Jopa joka viides heistä ei pääse peruskoulun jälkeen työhön eikä jatko-opiskeluun. Opintonsa keskeyttäneiden osuus on myös merkittävä. Kun tämä yhdistyy rasistiseen kokemukseen, miten maahanmuuttajanuori voisi päästä osalliseksi suomalaista yhteiskuntaa.

...

Tarvitsemme tehokkaampia toimintamalleja, jossa poliisi työskentelee yhdessä sosiaalitoimen, mutta myös kulttuuritoimen edustajien kanssa. Tarvitaan myös lisärahoitusta kolmannen sektorin nuorisotoimijoille, jotta voidaan järjestää järkevää tekemistä nuorille. Nuori tarvitsee kasvaakseen ainakin yhden turvallisen aikuiskontaktin. Mukaan tulee ottaa myös maahanmuuttajanuoret. Heitä ei tule eristää omiin ryhmiinsä.


Kansliapäällikkö Ritva Viljanen korostaa tässä maahanmuuttajien ongelmia. Viljanen jättää kuitenkin mainitsematta, että maahanmuuttajien integroitumisen epäonnistuminen saattaisi johtua maahanmuuttajista itsestään.

Maahanmuuttajien määrä on nykyisen hallituksen aikana kasvanut valtavasti ja Viljasen omien lausuntojen mukaan tulee kasvamaan lähivuosina räjähdysmäisesti; mm. Iltalehden haastattelussa 14.12.2009 Viljanen sanoo, että seuraavan kymmenen vuoden aikana Suomeen on odotettavissa enemmän maahanmuuttajia kuin viimeksi kuluneiden 60 vuoden aikana yhteensä. Viljasen muissakin yhteyksissä esittämän arvion mukaan Suomessa on n. 10 vuoden päästä maahanmuuttajia n. 10 % väestöstä eli n. 600 000 henkeä.

Viljanen ei tunnu lainkaan tajuavan, että maahanmuuttajien suuri määrä tekee maahanmuuttajien integroitumisen mahdottomaksi. Maahanmuuttajia on niin paljon, että he eivät pysty sulautumaan suomalaiseen väestöön ja sopeutumaan suomalaiseen kulttuuriin ja yhteiskuntaan.Ei kommentteja: