Uusi viesti, monikulttuurisuuskriittinen blogi


Poliittisten päättäjien keskuudessa vallitsee nykyisin fanaattinen monikulttuurisuusideologia, joka pyrkii tukahduttamaan kaiken demokraattisen kansalaiskeskustelun maahanmuuttopolitiikasta. Tämä taistolaisuuden kaltainen uskonnollinen hurmoshenkisyys on vallalla myös sanomalehdistössä, joka ei julkaise mitään multikulti-ideologian vastaisia ikäviä tosiasioita. Yksityishenkilöiden ylläpitämät blogit ovat tällä hetkellä ainoa lähde, josta saa totuudenmukaista tietoa Suomessa ja muissa Euroopan maissa harjoitetun maahanmuuttopolitiikan seurauksista.

Toisin kuin Helsingin Sanomissa ja muussa propagandalehdistössä, täällä kerrotaan lukijoille vain tosiasioita. Kannatamme modernia länsimaista sivilisaatiota ja sen parhaita arvoja eli rationaalista ajattelua, tieteellistä tutkimusta, oikeusvaltiota, sananvapautta ja demokratiaa. Tästä syystä vastustamme monikulttuurisuutta, joka nykymenolla muuttaa Euroopan maat Afrikan tai Lähi-idän maiden kaltaisiksi parinkymmenen vuoden sisällä.

maanantaina, toukokuuta 31, 2010

Rautalankaa Stefan Wallinille ja Frank Johanssonille

MTV3:

Amnesty: Kerjääminen on laillista liiketoimintaa

28.05.2010 09:19

MTV3 - Inka Haukka - Minna Nyrhinen


Suomen Amnestyn toiminnanjohtaja Frank Johansson on pettynyt sisäministeri Anne Holmlundin (kok.) ja pääministeri Matti Vanhasen (kesk.) tapaan osallistua romanikerjäläisiä koskevaan keskusteluun.

- He puhuvat väljillä muotoiluilla ihmiskaupasta ja järjestäytyneestä rikollisuudesta. Tällainen retoriikka luo sellaista mielikuvaa, että tässä on jotain hämäräpuuhaa, Johansson toteaa.

Johansson korostaa, että Amnestyn selvitysten mukaan rikollisesta toiminnasta ei kuitenkaan ole romanikerjäläisten kohdalla selkeitä todisteita.

- Itse asiassa Suomessa olevat romanikerjäläiset ovat täällä täysin laillisesti, ja he tekevät täysin laillista liiketoimintaa. Jos heidän järjestäytymisensä on organisoitunutta, eli he suunnittelevat missä ja koska kukin kerjää, on kyseessä normaali liiketoimintamalli eikä siinä ole mitään laitonta, Johansson selventää.

Euroopan unionin perusoikeusvirasto on raportissaan todennut, että yksi suurimpia syitä liikkuvia romaneja koskevaan syrjintään ovat ne mielikuvat, mitä heistä luodaan. Johanssonin mukaan mielikuvien taustalta ei kuitenkaan löydy todellisuuspohjaa.

- Rikostutkinnoissa ei ole löydetty yhteyttä järjestäytyneeen rikollisuuden ja romanikerjäläisten välillä. Rikollisuusväitteiden takana ei ole mitään selkeää todistetta, joten kerjäläisten osallisuutta rikollisuuteen ovat vain "minusta tuntuu" -viittauksia.


Aiempi juttu:

Stefan Wallin haluaa lisää mustalaiskerjäläisiä Suomeen


Kommentti hommaforumilta:

Ei ole totta. Tässä on kyllä klassikkoainesta.

Eivätkö jumalauta nuo pässit tajua, että koko kerjäysoperaatio on se osa, jolla paikallisen väestön viha pidetään kurissa? Samalla kun muut putsaavat omakotitaloja ja varastelevat kaupoissa ja tungoksissa, istuvat muutamat surkean näköisenä kadunkulmassa. Silloin keskustelu pysyy kätevästi kurjissa kerjäläisissä, vaikka molemmat ovat aivan varmasti samaa porukkaa. Eikös olla saatu nimenomaan lukea tapauksista, joissa kerjäläisten auto on ollut täynnä varastettua tavaraa?


Kommentti:

Juuri näin.

Eihän itse kerjääminen mikään ongelma olisi,mutta koskapa..

1.http://www.vartti.fi/artikkeli/4a0c2e26-eb5f-4c80-8098-69ceaf3acb8d
2.http://www.poliisi.fi/poliisi/bulletin.nsf/vwSearchView/01D5AFEF8A82278BC2257633002ACE86
3.http://www.iltalehti.fi/uutiset/200907079889588_uu.shtml
4.http://www.hs.fi/kaupunki/artikkeli/1135247498478
5.http://www.hs.fi/kaupunki/artikkeli/1135247543263
6.http://www.hs.fi/paakirjoitus/artikkeli/1135247611017
7.http://www.hs.fi/kaupunki/artikkeli/Kerj%C3%A4%C3%A4misen+tehovalvonta+puri+my%C3%B6s+taskuvarkauksiin/1135247690619
8.http://www.hs.fi/kotimaa/artikkeli/Ulkomaalaiset+rikosliigat+tehtailevat+asuntomurtoja+Etel%C3%A4-Suomessa/1135247704629
9.Ja kymmeniä esimerkkejä täältä:http://hommaforum.org/index.php/topic,6906.msg385187.html#msg385187


Henkilön, joka ei pidä romanikerjäläisten toimintaa vakavana ongelmana, kannattaisi ehkäpä tutkituttaa testosteronitasonsa.

"Mielialan laskeminen, masennuksen kaltainen olotila, ärtyneisyys ja keskittymiskyvyn puute. Fyysisiä oireita voivat olla väsymys, lisääntynyt hikoilu ja tuntemus lihasvoiman vähenemisestä. Testosteronivaje vaikuttaa myös seksuaalisuuteen ja voi tuoda mukanaan haluttomuutta ja erektiohäiriön."(Testosteronin puutteen aiheuttamia oireita.www.hus.fi)

"Testosteronin puute lisää sosiaalista sinisilmäisyyttä."(Tiede-lehti 27.05.2010)Ilmainen raha houkuttelee Suomeen kerjäläisiä kuin hunaja kärpäsiä.

Mitä enemmän niille jaetaan rahaa ja ilmaista ruokaa (Pelastusarmeija, talonvaltaaja-aktivistit), sitä enemmän niitä tulee.

Nämä järjestäytyneeseen rikollisuuteen kuuluvat ammattikerjäläiset myös harrastavat lastensa tahallista nälkiinnyttämistä, huumaamista ja vammauttamista saadakseen lapset näyttämään mahdollisimman säälittäviltä ja kärsiviltä, saadakseen enemmän rahaa hyväuskoisilta hölmöiltä.

Usein nämä lapset eivät tietenkään ole edes kerjäläisten omia lapsia, vaan heidän kidnappaamiaan toisten ihmisten lapsia. Eihän yleensä edes itäeurooppalainen kerjäläinen nälkiinnyttäisi ja vammauttaisi tahallaan omaa lastaan. Nämä mustalaiset varastavat lapsia päiväkotien pihoilta, leikkipuistoista jne. ja käyttävät näitä kaapattuja, huumattuja, nälkiinnytettyjä ja usein jopa veitsellä tehdyillä leikkauksilla rampautettuja lapsia nukkemaisena rekvisiittana huijatakseen tyhmiä ja tietämättömiä sinisilmäisiä idiootteja.

Kun annatte rahaa kerjäläisille, tuette tällaista todella törkeää järjestäytynyttä rikollisuutta.

Jokainen, joka antaa rahaa kerjäläisille, ylläpitää kidnappauksia ym. ihmiskauppaa ja ihmissalakuljetusta harrastavia kansainvälisiä mafiaorganisaatioita.

Miksi Suomessa on tuollaisia seinähulluja kuin Stefan Wallin ja Frank Johansson, jotka haluavat Suomeen lisää tällaisia mustalaiskerjäläisiä?Ei kommentteja: