Uusi viesti, monikulttuurisuuskriittinen blogi


Poliittisten päättäjien keskuudessa vallitsee nykyisin fanaattinen monikulttuurisuusideologia, joka pyrkii tukahduttamaan kaiken demokraattisen kansalaiskeskustelun maahanmuuttopolitiikasta. Tämä taistolaisuuden kaltainen uskonnollinen hurmoshenkisyys on vallalla myös sanomalehdistössä, joka ei julkaise mitään multikulti-ideologian vastaisia ikäviä tosiasioita. Yksityishenkilöiden ylläpitämät blogit ovat tällä hetkellä ainoa lähde, josta saa totuudenmukaista tietoa Suomessa ja muissa Euroopan maissa harjoitetun maahanmuuttopolitiikan seurauksista.

Toisin kuin Helsingin Sanomissa ja muussa propagandalehdistössä, täällä kerrotaan lukijoille vain tosiasioita. Kannatamme modernia länsimaista sivilisaatiota ja sen parhaita arvoja eli rationaalista ajattelua, tieteellistä tutkimusta, oikeusvaltiota, sananvapautta ja demokratiaa. Tästä syystä vastustamme monikulttuurisuutta, joka nykymenolla muuttaa Euroopan maat Afrikan tai Lähi-idän maiden kaltaisiksi parinkymmenen vuoden sisällä.

sunnuntaina, toukokuuta 23, 2010

Poliitikot, virkamiehet ja tiedotusvälineet eivät tajua maahanmuutosta yhtään mitään

Mitä enemmän Suomessa on sosiaaliturvalla eläviä maahanmuuttajia, sitä enemmän kustannuksia maahanmuuttajaväestö aiheuttaa Suomelle.

Tämä on sinänsä triviaali tautologia, mutta tätä itsestäänselvyyttä ei myönnä kukaan Suomen hallituksessa, eduskunnassa, kunnanvaltuustoissa, virkamieskunnassa tai sanomalehdistössä.

Sekä poliittiset päättäjät ja viranomaistahot että tiedotusvälineet ovat siis aivan ns. pihalla.

Kukaan poliitikko, virkamies tai toimittaja ei tunnu tajuavan sitä yksinkertaista perusasiaa, että julkisia palveluita ja sosiaalietuuksia saavat maahanmuuttajat ovat suuri kustannuserä suomalaiselle yhteiskunnalle eli suomalaisille veronmaksajille.

Tätä ei lainkaan mainita siinä propagandassa, jossa Suomen sanotaan tarvitsevan maahanmuuttajia.

Mihin Suomi tarvitsee ylimääräisiä ihmisiä, jotka aiheuttavat Suomelle ylimääräisiä kustannuksia?

Onko meillä ylimääräistä rahaa, jonka tuhlaamiseksi tänne pitää tuoda ylimääräistä joutoväkeä ulkomailta?
Ei kommentteja: