Uusi viesti, monikulttuurisuuskriittinen blogi


Poliittisten päättäjien keskuudessa vallitsee nykyisin fanaattinen monikulttuurisuusideologia, joka pyrkii tukahduttamaan kaiken demokraattisen kansalaiskeskustelun maahanmuuttopolitiikasta. Tämä taistolaisuuden kaltainen uskonnollinen hurmoshenkisyys on vallalla myös sanomalehdistössä, joka ei julkaise mitään multikulti-ideologian vastaisia ikäviä tosiasioita. Yksityishenkilöiden ylläpitämät blogit ovat tällä hetkellä ainoa lähde, josta saa totuudenmukaista tietoa Suomessa ja muissa Euroopan maissa harjoitetun maahanmuuttopolitiikan seurauksista.

Toisin kuin Helsingin Sanomissa ja muussa propagandalehdistössä, täällä kerrotaan lukijoille vain tosiasioita. Kannatamme modernia länsimaista sivilisaatiota ja sen parhaita arvoja eli rationaalista ajattelua, tieteellistä tutkimusta, oikeusvaltiota, sananvapautta ja demokratiaa. Tästä syystä vastustamme monikulttuurisuutta, joka nykymenolla muuttaa Euroopan maat Afrikan tai Lähi-idän maiden kaltaisiksi parinkymmenen vuoden sisällä.

maanantaina, toukokuuta 03, 2010

Ev. lut. kirkko tukee mustalaisrikollisia


Uusi Suomi:

Suomen kirkko auttaa mafiosoja

Kahden nuoren Romanian romanin ryöstämäksi ja pahoinpitelemäksi pari viikkoa sitten joutunut Uuden Suomen kustantaja Niklas Herlin kertoo, että hänen polvensa alkaa parantua pikkuhiljaa.

Herlin kirjoittaa näkökulmakirjoituksensa kommentissa lukeneensa ja pohtineensa Romanian romanian tilannetta Euroopassa poikkeuksellisella intensiteetillä toipilasaikanaan.

Herlin kokee Vapaa liikkuvuus ry:n ja joidenkin kirkollisten toimijoiden tekevän romaneille hallaa vaatiessaan parempia asuinolosuhteita ihmiskaupan kohteina oleville ammattirikollisiksi koulutetuille romaneille.

- Rikolliset romanialaiset ihmiskauppiaat kiittävät. Heidän tulotasonsa nousee, Herlin kirjoittaa.

- Kuulin, että rikollinen rahaliikenne Suomesta varkailta, pahoinpitelijöiltä ja kerjäläisiltä on tehty aiempaa helpommaksi. Kirkon työntekijät ovat nimittäin avustaneet tilisiirtojen hoidossa. Rahat siirtyvät liukkaasti täältä mafiosoille. Ihmiskauppiaat kiittävät kirkkoamme, Herlin väittää.


Tästä balkanilaisten mustalaisten rikollisuudesta olen toki itse kirjoittanut aiemminkin, mutta kertaus on opintojen äiti. Valtamedia (HS, Yle, MTV3, Nelonen, Turun Sanomat, Aamulehti, Hbl) ei vieläkään kerro tosiasioita Balkanilta Suomeen tulleiden mustalaisten rikollisuudesta, vaan yrittää yhä esittää nämä kerjäläiset, taskuvarkaat, myymälävarkaat, katuryöstäjät, raiskaajat ja pahoinpitelijät jonain pakolaisina, turvapaikanhakijoina ja rasismin uhreina.

1 kommentti:

Sivullinen kirjoitti...

En tunne tätä tapausta, enkä tiedä onko kirkko järjestönä näiden oletettujen tilisiirto-avunantojen takana, vai onko kyseessä vain yksittäisten työntekijöiden edesottamukset. Jos jompikumpi kuitenkin pitää paikkansa, niin eikö kysymyksessä tällöin mitä todennäköisimmin ole rikollinen toiminta näiden avunantajien taholta?

Vaikka lähdettäisiin siitä, ettei kyetä osoittamaan osan siirretyistä rahoista tulleen ryöstöistä ja varkauksista, ja siitä, ettei kyetä osoittamaan varainsiirroissa auttavien suomalaisten olevan tietoisia mahdollisista ihmiskauppa-/omaisuusrikosyhteyksistä, ilmiselväähän kuitenkin lienee, että kaikki Suomesta Romaniaan tms. siirretyt kerjäämisestä saadut varat ovat pimeää tuloa.

Alle jonkun parin tonnin vuositulothan per henkilö ovat verottomia, mutta kun "ansaitut" rahasummat, joita lähetellään, hyvin todennäköisesti nousevat tämän rajan yli, tällöinhän kyse on selkeästi veropetoksesta ja vastaavasti avunannosta veropetokseen niiden henkilöiden taholta, jotka näitä kv. tilisiirtoja junailevat. Tämä siksi koska a) En voi olla varma asiasta, mutta villinä veikkauksena esitän, että yksikään kerjäläisistä/"katusoittajista" EI ole tehnyt veroilmoitusta tuloistaan Suomessa (mielelläni tulisin todistetuksi olevani väärässä tässä asiassa), ja b) Jopa suomalaisten käräjäoikeuksien mittakaavassa pitäisi olla "beyond a reasonable doubt" selvää, että varainsiirtoja junailevat suomalaiset ovat selvillä siirrettävien varojen pimeästä - siis veroja kiertävästä - luonteesta, koska kyseiset multikultistit auttavat näitä ihmisiä nimenomaisesti ja julkilausutusti sen takia, että he ovat "pakotettuja tulemaan Suomeen kerjäämään elättääkseen perheensä, eivätkä tunne paikallista järjestelmää tjsp.", jolloin pitäisi olla suht ilmiselvää, että multikultistit ovat selvillä sekä tulojen pimeästä luonteesta että niiden suht korkeasta, ansaintatason mittakaavasta.

Toki voi olla mahdollista, että osa näistä tällä tavalla ansaituista vuosituloista aidosti jää sen parin tonnin alle, mutta tämänkään ei sinänsä pitäisi vapauttaa kyseisiä henkilöitä veroilmoitusvelvollisuudesta käsittääkseni. Jos hetken aikaa kuvittelisimme, ettemme eläisi orwellilais-kafkamaisessa, anti-eurooppalaisessa anarko-tyranniassa, jossa lakien noudattamisen valvomista varten perustetut viranomaistahot oikeasti valvovat lakien noudattamista, mustalaiskerjäläisten toiminnan verotusoikeudellinen puoli olisi mielestäni vähintään tutustumisen arvoinen juttu viranomaistahoille, koska tätä kautta koko mustalaisrikollisuuden vyyhtiä olisi helpointa lähteä purkamaan. Käytännössä jokaisesta varoja sähköisesti lähettäneestä henkilöstä löytyisi automaattisesti paskaa (suuria rahasummia lähetetty, ei mitään ilmoitusta ansaituista rahoista Suomen viranomaisille), kun taas yksittäisistä ryöstöistä ja murroista on paljon vaikeampaa saada ihmisiä kiinni.

Tietenkin tiedän, ettei kukaan oikeasti lähde ajamaan tällaista, ja vaikka lähtisikin, niin veropetoksesta ja sen avunannosta myönnetyt rangaistukset ovat parhaimmillaan nimellisiä, kun ne ovat nimellisiä jo noiden kyseisten mustalaisten suorittamien ryöstöjen/murtojen/pahoinpitelyiden/raiskaustenkin kohdalla, mutta tämä näin yleisenä huomiona tästä tilanteesta.