Uusi viesti, monikulttuurisuuskriittinen blogi


Poliittisten päättäjien keskuudessa vallitsee nykyisin fanaattinen monikulttuurisuusideologia, joka pyrkii tukahduttamaan kaiken demokraattisen kansalaiskeskustelun maahanmuuttopolitiikasta. Tämä taistolaisuuden kaltainen uskonnollinen hurmoshenkisyys on vallalla myös sanomalehdistössä, joka ei julkaise mitään multikulti-ideologian vastaisia ikäviä tosiasioita. Yksityishenkilöiden ylläpitämät blogit ovat tällä hetkellä ainoa lähde, josta saa totuudenmukaista tietoa Suomessa ja muissa Euroopan maissa harjoitetun maahanmuuttopolitiikan seurauksista.

Toisin kuin Helsingin Sanomissa ja muussa propagandalehdistössä, täällä kerrotaan lukijoille vain tosiasioita. Kannatamme modernia länsimaista sivilisaatiota ja sen parhaita arvoja eli rationaalista ajattelua, tieteellistä tutkimusta, oikeusvaltiota, sananvapautta ja demokratiaa. Tästä syystä vastustamme monikulttuurisuutta, joka nykymenolla muuttaa Euroopan maat Afrikan tai Lähi-idän maiden kaltaisiksi parinkymmenen vuoden sisällä.

sunnuntaina, toukokuuta 02, 2010

Positiivisesta erityiskohtelusta eli rotukiintiöistä

Ev.-lut. valtionkirkon Facebook-ryhmästä:Mikko Ellilä
Mikko Ellilä

Miksi kirkko harjoittaa rasismia palkkaamalla pätevien työnhakijoiden sijasta epäpäteviä ihmisiä heidän etnisyytensä perusteella?

"Positiivinen erityiskohtelu tarkoittaa heikossa asemassa olevien, kuten maahanmuuttajien, suosimista esimerkiksi työnhaussa."

"Maahanmuuttajataustainen suntio tai pastori antaa seurakunnalle monimuotoisemmat kasvot ja todistaa työllään yhteiskuntamme moninaisuudesta."

www.kirkkopalvelut.fiPetri Samuel Tikka
Petri Samuel Tikka
Voi hyvänen aika sentään. Elämmekö vuotta 1984? Kaksoisajattelun kukkasia; vastustetaan rasismilla rasismia...

Juha Lankinen
Juha Lankinen
Viran perusteet ovat kyky, taito ja koeteltu kansalaiskunto (Suomen perustuslaki 125 §). Se suomalainen joka saa negatiivista erityiskohtelua, kärsii vääryyttä. Kyseessä on kuitenkin verovaroista maksettava palkka kuten kaikkien muidenkin virkamiesten osalta. Veronmaksajien rahoja on säästettävä palkkaamalla tehtävään pätevin, jotta ei tule tehottomuutta. Virkamiesten nimityksistä ei saa tulla sosiaaliturvan yhtä muotoa.

Helena Heikkinen
Helena Heikkinen
"Yhdenvertaisuuslain mukaan positiivinen erityiskohtelu on sallittua, mikäli sillä edistetään tosiasiallisen yhdenvertaisuuden toteutumista ja etu ei ole kohtuuton." Ei siis ole kyse epäpätevien suosimisesta pätevien kustannuksella.

Juha Lankinen
Juha Lankinen
Tosiasiallinen tasa-arvo on sumutusta. Ulkomaalaisilla on samat koulutusmahdollisuudet, ynnä muut kunhan ensin oppivat kielen kunnolla, jonka opetusta kyllä järjestetään. Ei suomalainenkaan saa esim. Ranskasta tai Saksasta virkaa, jos sanajärjestykset ovat pielessä. On selvää, että vrkamiehen työ yleensä paperityönä on juuri kielellisesti vaikeaa, jonka lisäksi tulee osata ruotsia. Tietysti jumalanpalveluselämässä pienet virheet voidaan sallia, koska jumala on suht leppoisa pomo. Mutta toisaalta kirkko saisi puolestani tehdä minkälaiset ratkaisut tahansa, kunhan se laitettaisiin samalle viivalle muiden elämänkatsomuksellisten järjestöjen kanssa. Ai niin perustuslaki on oikeusnormien hierarkkiassa korkeammalla kuin tavallisessa järjestyksessä säädetty laki. Asetus on puolestaan laista askelman alempana.


Jason Lavery
Jason Lavery
"Ulkomaalaisilla on samat koulutusmahdollisuudet, ynnä muut kunhan ensin oppivat kielen kunnolla, jonka opetusta kyllä järjestetään."

Et ole viettänyt yhtä päivää ulkomaalaisena Suomessa.

Kielen "oppiminen kunnolla" valtaosalle suomalaisista tarkoittaa ettei ainoastaan osaa kieliopillisesti oikeata suomea, vaan myös puhuu täysin korostuksetonta suomea.

Siksi Suomessa koulutetut suomea osaavat ulkomaalaiset putsaavat vessanpönttöjä.


Juha Lankinen
Juha Lankinen
Työtä sekin on, mutta koska suomalaiset virkamiehet hoitavat pääasiassa suomalaisten asioita, on tietysti kielitaito tärkeä. Jos puhutaan vaikka lakimiehistä, niin jossain Afrikan maassa tai vaikka Englannissa (common law -järjestelmä) juristin koulutuksen saanut ei tunne suomen oikeusjärjestelmää. Myöskään shariaan perehtyneen islamilaisen uskonoppineen osaamiselle ei ole mitään käyttöä täällä, koska kyseinen laki ei ole täällä voimassa. Toki ihminen haluaa, että virkamiehen puheesta saa kunnolla selvän. Esim. terveyskeskuslääkäreillä käy aisteiltaan heikentyneitä vanhuksia, joten on tärkeätä tulla ymmärretyksi ja ymmärtää potilaan vaivoja. Koulutettujen ihmisten kannattaisi yleensä mennä esim. englanninkielisiin maihin, jossa palkka on parempi ja koulutetut osaavat kielen jo valmiiksi.


Jason Lavery
Jason Lavery
Onpas Sinulla kaikki vastaukset.

Juha Lankinen
Juha Lankinen
Tottakai. Kaikki on valmiiksi mietitty. Olen kuin jehovan todistajien päällysmiehet nykissä, Olen miettinyt kaiken valmiiksi ja jakelen vastauksia niitä etsiville, joiden ei tarvitse itse turhaan vaivata päätään näillä asioilla.Mikko ElliläMikko Ellilä

Helena Heikkinen: "Ei siis ole kyse epäpätevien suosimisesta pätevien kustannuksella."

Tietysti on. Siitähän tässä nimenomaan on kyse! Millä ihmeen perusteella väität, että ei olisi?

"Positiivinen erityiskohtelu" tarkoittaa nimenomaan sitä, että virkaan palkataan epäpätevä ulkomaalainen ennemmin kuin pätevä suomalainen. Jos ulkomaalainen työnhakija olisi pätevämpi, mitään erityiskohtelua ei tarvittaisi! Normaali käytäntöhän on nimenomaan se, että pätevin hakija saa työpaikan. Tästä poikkeaminen on sitä erityiskohtelua eli diskriminointia.

On turhauttavaa yrittää keskustella asiasta sellaisen ihmisen kanssa, joka ei ole lainkaan perillä asian avainkäsitteistäkään.
Ei kommentteja: