Uusi viesti, monikulttuurisuuskriittinen blogi


Poliittisten päättäjien keskuudessa vallitsee nykyisin fanaattinen monikulttuurisuusideologia, joka pyrkii tukahduttamaan kaiken demokraattisen kansalaiskeskustelun maahanmuuttopolitiikasta. Tämä taistolaisuuden kaltainen uskonnollinen hurmoshenkisyys on vallalla myös sanomalehdistössä, joka ei julkaise mitään multikulti-ideologian vastaisia ikäviä tosiasioita. Yksityishenkilöiden ylläpitämät blogit ovat tällä hetkellä ainoa lähde, josta saa totuudenmukaista tietoa Suomessa ja muissa Euroopan maissa harjoitetun maahanmuuttopolitiikan seurauksista.

Toisin kuin Helsingin Sanomissa ja muussa propagandalehdistössä, täällä kerrotaan lukijoille vain tosiasioita. Kannatamme modernia länsimaista sivilisaatiota ja sen parhaita arvoja eli rationaalista ajattelua, tieteellistä tutkimusta, oikeusvaltiota, sananvapautta ja demokratiaa. Tästä syystä vastustamme monikulttuurisuutta, joka nykymenolla muuttaa Euroopan maat Afrikan tai Lähi-idän maiden kaltaisiksi parinkymmenen vuoden sisällä.

keskiviikkona, toukokuuta 26, 2010

Somalit tekevät yli 50 kertaa enemmän raiskauksia kuin suomalaiset




maahanmuuttoministeri Astrid Thors






Kansalaisuus Em. rikokset 2009 % kaikista

Suomi 37 40
Ulkomaat 55 60
Venäjä 2 2
Ruotsi - -
Viro 3 3
Somalia 9 10
Ent. Jugoslavia - -
Turkki 1 1
Vietnam - -
Irak 14 15
Muut 26 22

Kaikki 92 100





Helsingin väkiluku (31.3.2010) on 584 420, josta suomenkielisiä on 83,7 %, ruotsinkielisiä 6,0 % ja muunkielisiä 10,2 %.

Ulkomaiden kansalaisia Helsingin asukkaista on 7,2 % (41 735). Ulkomailla syntyneitä on 7,9 % (44 400), mikä on enemmän kuin suomenruotsalaisten määrä. 33 % ulkomaalaisista on toisten EU-maiden kansalaisia. Muita kieliä kuin suomea, ruotsia ja saamea puhui vuonna 2008 55 245 henkilöä.[23] Eniten ulkomaalaisia on Virosta (5 900), Venäjältä (5 633), Somaliasta (2 400), Kiinasta (1150) ja Thaimaasta (680).




oikeusministeri Tuija Brax



Helsingin 2400 Somalian kansalaista siis tekivät 9 raiskausta vuonna 2009 eli yhden raiskauksen per n. 267 henkilöä.

Suomen kansalaisia on Helsingin asukkaista 542 685 (31.3.2010). Nämä tekivät yhteensä 37 raiskausta eli yhden raiskauksen per n. 14 667 henkilöä.

Somalian kansalaiset siis tekevät n. 55 kertaa enemmän raiskauksia per henki kuin Suomen kansalaiset.


Lisäksi on otettava huomioon, että "Suomen kansalaisten" tekemien rikosten tilastollista määrää nostavat Suomen kansalaisuuden saaneet somalit ja muut suomalaisia enemmän rikoksia tekevät Suomen kansalaisuuden saaneet maahanmuuttajat.

Todellisuudessa siis suomalaisten ja somalien välinen ero raiskauksien määrässä on vielä suurempi kuin näistä tilastoista käy ilmi. Se voi olla jopa yli 100-kertainen.
Miksi Astrid Thors, Matti Vanhanen, Jyrki Katainen, Anne Holmlund, Stefan Wallin, Tuija Brax, Anni Sinnemäki, Tarja Halonen yms. poliitikot ovat tuoneet yli kymmenentuhatta somalia Suomeen ja haluavat tuoda niitä tänne vielä kymmeniätuhansia lisää?




sisäministeri Anne Holmlund




2 kommenttia:

Sivullinen kirjoitti...

Somalian kansalaisia oli 2400, mutta vuodenvaihteessa 2008-2009 somalian kielen puhujia oli 5792 kappaletta (Sivulla 49 Hgin kaupungin tietokeskuksen julkaisussa 16/2009, Helsingin väestö vuodenvaihteessa 2008/2009 http://www.hel2.fi/Tietokeskus/julkaisut/pdf/24_06_09_Tilasto_16_Vuori.pdf). Todellisuudessa kaupungissa laillisesti oleskelevia somaleita oli siis 2,41-kertaisesti Somalian kansalaisten määrään nähden, eli toisin sanoen Suomen kansalaisten joukossa oli lähemmäs 3392 henkilöä, jotka todellisuudessa olivatkin somaleita (varmasti oikea luku muutaman kappaleen pienempi, koska joukossa varmasti joitain somaleita, jotka Kenian tai Ruotsin tai vastaavan kolmannen maan kansalaisia, mutta näitä tuskin montaa).

Kun nyt 2400 henkilön vahvuisesta juridisesta somalipopulaatiosta riitti epäiltyjä kaikkiaan yhdeksään seksuaalirikokseen, koko etnis-kielellinen somalipopulaatio olisi epäiltynä pyöristettynä 22 tapauksessa, mikäli Suomen kansalais -somalit raiskaisivat samaan per capita -tahtiin kuin Somalian kansalais -heimoveljensä. Tällöin siis seksuaalirikoksista epäiltyjen 37 Suomen kansalaisen kiintiöstä voisi vähentää 13 henkilöä yksistään etnisinä somaleina.

Tämä jättäisi Suomen kansalaisten kiintiöön 24 henkilöä. Sitten kun otetaan huomioon, että Hgissä esim. Irakin kansalaisia - jotka itse asiassa ylivoimaisesti hakkasivat Somalian kansalaiset per capita - -raiskaustilastoissa 14 seksuaalirkosepäillyllä 732 henkeä kohti = yksi seksuaalirikosepäily 52 henkeä kohti vuodessa (!!!) - kohti on 1,65 Irakissa syntynyttä henkilöä, Suomen kansalaisuuden omaavien irakilaisten raiskaustottumukset, mikäli ne olisivat jälleen samat kuin ilman kansalaisuutta olevien maanmiesten, pudottaisivat 14 x 0.65 = 9,1 = n. 9 seksuaalirikollisepäiltyä pois Suomen kansalaisten kiintiöstä, jolloin näitä olisi jäljellä 15. (tiedot Irakin kansalaisten ja irakilaissyntyneitten määrässä yllä mainitun julkaisun sivulla 47).

Tässä viidessätoista kuitenkin ovat vielä mukana mahdolliset etnisesti irakilaiset, suomalaissyntyiset seksuaalirikosepäillyt, koska Suomessa asuvien etnisesti irakilaisten määrää ei pystytä dedusoimaan samalla lailla äidinkielen puhujien perusteella kuin somppujen tapauksessa, koska maassa puhutaan sekä arabiaa että kurdia, joita molempia puhutaan myös paljon laajemmalla alueella Irakin ulkopuolella. Tämä on niin pieni ryhmä, että siihen saattaa hyvin kuulua nolla henkeä viidestätoista, mutta paljon tärkeämpänä viiteentoista sisältyvät vielä mahdolliset seksuaalirikossepäillyt siitä tuhansien ja taas tuhansien Suomen kansalaisuuden jo saaneiden ei-somali-ei-irakilais -afrikkalaisten ja lähi-itäläisten populaatiosta, joka Hgissä asuu. Jos harrastusta löytyy, äidinkielten tai synnyinmaiden perusteella voi laskea linkittämästäni tilastosta näiden muiden kolmasmaailmalaisten kansallisuuksien kokonaismäärän ja vähentää siitä niiden henkilöiden määrän, jolla vielä kotimaansa kansalaisuus, jolloin saadaan se ihmismäärä kyseisistä etnisyyksistä, joilla on Suomen kansalaisuus.

Näiden henkilöiden määrä on joka tapauksessa tuhansissa, ja kun heidät vielä vähentää noiden 15 seksuaalirikosepäillyn joukosta, veikkaisin, että rodullisesti eurooppalaisten ei-muslimien määrä tuosta 37:n seksuaalirikoksista epäillyn Suomen kansalaisen määrästä on aivan ehdottomasti yksinumeroisissa luvuissa. Jos se olisi noin kymmenenkin, niin silloin se olisi luokkaa 1 seksuaalirikosepäily per 50 000 henkilöä per annum, jolloin se olisi itse asiassa tuhannesosa Irakin kansalaisten per capita -tasosta.

Jon Rander kirjoitti...

Raiskaustilastoista huolimatta maahan päästetään vaaralliseksi osoittautunutta väestöä.
Maahanmuutosta vastaavat täytyy heti pistää tästä edesvastuuseen, hehän ovat syyllisiä tähän eivät rikolliset joita vapaasti otetaan avosylin vastaan !