Uusi viesti, monikulttuurisuuskriittinen blogi


Poliittisten päättäjien keskuudessa vallitsee nykyisin fanaattinen monikulttuurisuusideologia, joka pyrkii tukahduttamaan kaiken demokraattisen kansalaiskeskustelun maahanmuuttopolitiikasta. Tämä taistolaisuuden kaltainen uskonnollinen hurmoshenkisyys on vallalla myös sanomalehdistössä, joka ei julkaise mitään multikulti-ideologian vastaisia ikäviä tosiasioita. Yksityishenkilöiden ylläpitämät blogit ovat tällä hetkellä ainoa lähde, josta saa totuudenmukaista tietoa Suomessa ja muissa Euroopan maissa harjoitetun maahanmuuttopolitiikan seurauksista.

Toisin kuin Helsingin Sanomissa ja muussa propagandalehdistössä, täällä kerrotaan lukijoille vain tosiasioita. Kannatamme modernia länsimaista sivilisaatiota ja sen parhaita arvoja eli rationaalista ajattelua, tieteellistä tutkimusta, oikeusvaltiota, sananvapautta ja demokratiaa. Tästä syystä vastustamme monikulttuurisuutta, joka nykymenolla muuttaa Euroopan maat Afrikan tai Lähi-idän maiden kaltaisiksi parinkymmenen vuoden sisällä.

torstaina, marraskuuta 25, 2010

Päivi Lipponen syytti suomalaisia maahanmuuttajien tekemistä murhista

kansanedustaja Päivi Lipponen, SDP, häpäisi vainajia käyttämällä kolmen murhatun ihmisen ruumiita poliittisina keppihevosinaan
tällaista jälkeä aiheutti kolmen suomalaisen hengen vaatinut, irakilaisten maahanmuuttajien sytyttämä tuhopoltto, jonka Päivi Lipponen, SDP, yritti valheellisesti panna suomalaisten syyksi, purkaakseen silmitöntä, fanaattista vihaansa suomalaisia kohtaanPäivi Lipponen, SDP:

Raukkamaista toimintaa

25.11.2010 08:07


Nyt on raja ylitetty. Enää rasistiseen uhoiluun ei voi suhtautua vähättelevästi tai naureskellen.

Minä vetoan ihmisiin, että me maltilliset suomalaiset sanoudumme irti tällaisesta sairaasta väkivallasta ja rasismista.

Poliisi on saanut viitteitä, että Tampereella tapahtunut ravintolan palo onkin tuhopoltto. Kaksi mustapukuista henkilöä oli poistunut ravintolasta ennen palon leviämistä. Ravintolasta palo levisi kerrostaloon ja aiheutti kolmen asukkaan kuoleman ja neljän vammautumisen.

Kyseessä on törkeä tuhotyö, kuoleman tuottamus ja vamman tuottamus.

Tahallaan aiheutettua paloa voi kutsua suorastaan murhapoltoksi.

Haluaisin olla järjestämässä kunnon mielenosoitusta tai marssia rasismia vastaan. Jossa ilmenisi joukkovoiman vahvuus. Tällaista toimintaa ei enää voida hyväksyä ja näin ajattelevia ihmisiä on VALTAVASTI. Liian paljon pahaa on maailmassa aiheutunut sen tähden, että ihmiset ovat olleet hiljaa.

Varsin hyvin muistetaan kuinka 1930-luvulla Saksassa juuri näin ulkoparlamentaarisin toimin aiheutettiin pelkoa.

Nyt on osoitettava solidaarisuutta maahanmuuttajia kohtaan.
Jussi Halla-aho, PS:

Entäpä, jos kävisi ilmi, että tulipalon sytyttikin yrittäjä itse, hänen serkkunsa tai kilpaileva pizzayrittäjä Irakista? Saatavilla olevan tiedon valossa nämä vaihtoehdot ovat aivan yhtä mahdollisia ja todennäköisiä kuin rasistinen iskukin. Onko Päivi Lipponen varautunut sellaisessa tilanteessa ottamaan syyttävät ja vihjailevat sanansa takaisin?

Vai tuleeko tästä tulipalosta joka tapauksessa ja tutkinnan lopputuloksesta riippumatta osa suvaitsevaiston mytologiaa, jolla herkutellaan maailman tappiin asti?

Koska en tiedä, kuka palon sytytti ja miksi, en toistaiseksi osoittele syyttävällä sormellani mihinkään tiettyyn suuntaan. Päivi Lipposta kehottaisin häpeämään. Kolme täysin syytöntä ihmistä on kuollut. Lipponen käyttää heitä oman kilpensä kiillottamiseen, populistiseen pelon ja vihan lietsontaan sekä oman poliittisen agendansa edistämiseen. Mieleeni tulee eläin nimeltä raatokärpänen.

...

Tämän päivän Iltalehden mukaan Lipponen "tuohtui", kun häneltä kysyttiin, yrittikö hän tehdä politiikkaa tuhopoltolla:

"Jos käy ilmi, että olen väärässä, tulen pyytämään anteeksi."

Tämä luo erityisen mielenkiintoisen tilanteen. Jos ja kun käy ilmi, että teko ei ollut rasistisesti motivoitu, keneltä Lipponen aikoo pyytää anteeksi? Rasisteiltako? Kollektiivisesti?

Lipposen puoluetoveri Kimmo Kiljunen ehätti jättää eduskunnan puhemiehelle kirjallisen kysymyksen suojelupoliisin viharikosten seurannan tehostamisesta. Kirjallinen kysymys alkaa näin:

"Tampereella ravintolan tuhopoltto on osoittautumassa viharikokseksi."

Näin siis siitä huolimatta, että tutkintaa johtavan Hannu Kallioniemen mukaan viitteitä rasistisesta motiivista ei ole. Kiljunen ei kuitenkaan vähästä hätkähdä:

Kiljunen puolestaan myönsi, että hän saattoi hätiköidä lausuntonsa kanssa, mutta tähdensi, että kirjallinen kysymys viharikoksista on silti paikallaan.

Päivän Hesari on haastatellut tamperelaisia pizza- ja kebab-yrittäjiä:

Tamperelaiset pizza- ja kebabyrittäjät ovat ymmällään maanantaisen palon syistä. Yksi pelkää rasismin heräävän, jos tekijä paljastuu ulkomaalaiseksi.

"Hän ei näyttänyt suomalaiselta."

Poliisi näytti palopaikan naapurissa toimineille kebabyrittäjille tiistaina kuvaa tummiin puetusta hahmosta. Kuva oli ilmeisesti valvontakamerasta napattu kuva mahdollisesta epäillystä.

MTV3:n mukaan eräs poliisin tutkimista teorioista on, että palon taustalla olisi etnisten ryhmien välienselvittely. Poliisi halusi tietää, tuntevatko turkkilaisyrittäjät kuvassa kadulla kulkevaa miestä. Eivät tunne.

Silmukka kiristyy Lipposen ja Kiljusen ympärillä. Miksi poliisi näyttäisi muutoin julkaisemattomia valvontakamerakuvia paikkakunnan kebab-yrittäjille, ja miksi poliisi tutkisi rikosta mahdollisena etnisten ryhmien välienselvittelynä, jos rikoksesta epäilty ja pidätetty henkilö olisi suomalainen?

Erääseen yksityiskohtaan on vielä syytä kiinnittää huomiota. Poliisi tutkii tapausta mahdollisena "etnisten ryhmien välienselvittelynä" mutta ei ole löytänyt viitteitä siitä, että kyseessä olisi viharikos. Eikö tämä ole outoa? Kun suomalaiset selvittävät välejään muiden etnisten ryhmien edustajien kanssa, tapauksia nimenomaan tutkitaan viharikoksina.Iltalehti:

Poliisi pidättänyt pizzerian omistajan Tampereen tuhopoltosta epäiltynä

Torstai 25.11.2010 klo 06.00 (päivitetty klo 08.16)

Kolme ihmishenkeä vaatineesta tuhopoltosta epäillään pizzerian omistajaa ja hänen sukulaistaan.

Iltalehden saamien tietojen mukaan poliisi on pidättänyt palaneen pizzeria Julietin omistajan ja tämän sukulaisen, joka työskenteli pizzeriassa. Lisäksi kolmas, omistajan lähipiiriin kuuluva mies on otettu kiinni.

Tutkinnanjohtaja Hannu Kallioniemi ei vahvista tietoja, eikä kommentoi muutenkaan miesten kiinniotettujen henkilöllisyyttä.

- He ovat miehiä, mutta en kerro heidän ikiään, kansallisuuksiaan tai kotipaikkakuntiaan, Kallioniemi sanoo.

Iltalehden tietojen mukaan epäillyt ovat parikymppisiä ja kaikki asuvat helsingissä. Poliisin on päätettävä tänään puoleenpäivään mennessa, esittääkö se miehiä vangittavaksi.

Lue lisää torstain (25.11.2010) Iltalehdestä:

  • Tarkemmat yksityiskohdat epäillyistä


HS:

Poliisi vahvisti: Omistaja pidätetty Tampereen pizzeriapalosta

25.11.2010 5:56 | Päivitetty: 25.11.2010 10:11

Pirkanmaan poliisi vahvisti torstaina aamupäivällä, että tuhopoltosta pidätetty mies on pizzerian omistaja. Hänet vangittaneen tänään tai huomenna. Pidätettynä on myös miehen sukulainen, poliisi kertoi. He ovat irakilaisia.

Näin ollen tapaus ei vaikuta lainkaan rasistiselta iskulta tai kostolta, ennemmin pidätykset antavat viitteitä jonkinlaisesta petoskuviosta, joka tosin päätyi ilmeisen tahattomiin kuolonuhreihin.


Tässäkin pitää siis korostaa sitä, että tuhopolton aiheuttamat kolme kuolonuhria olivat ilmeisen tahattomia. Eihän irakilainen maahanmuuttaja olisi mitenkään voinut arvata, että tulipalon tahallinen sytyttäminen kerrostalon alakerrassa saattaisi aiheuttaa hengenvaaran ylemmissä kerroksissa asuville ihmisille.

HS:n eli Suvaitsevaisen Sanomalehdistön mielestä Lähi-idästä tulleet maahanmuuttajat ovat siis kuin pikkulapsia, jotka eivät voi mitenkään tajuta omien tekojensa seurauksia.Päivi Lipponen, SDP:

Päivi Lipponen pyytää anteeksi

Kirjoitin ma:na yöllä blogiini: ”Minä vetoan ihmisiin, että me maltilliset suomalaiset sanoudumme irti tällaisesta sairaasta väkivallasta ja rasismista.”

Blogin pitäisi olla hetkeen sidottua, mutta tuli vähän liian nopea blogi, kun se harppasi tulevaisuuteen. [Päivi Lipponen käyttää sanaa blogi merkityksessä blogipostaus, M.E. huom.]

Teko oli ja on edelleen mielestäni sairasta väkivaltaa. Nyt (25.11. klo 8.00) on viitteitä, että siihen ei liittynyt rasismia. Tekoon liittyi suurta piittaamattomuutta lähiympäristöä ja ihmisiä kohtaan.

Minuun ovat ottaneet yhteyttä ihmiset, jotka ovat pahoittaneet mielensä ja harmistuneet siitä, että tein silloisen tiedon perusteella otaksunnan, että tekoon liittyi rasismia. Pyydän anteeksi tätä väärää päätelmääni, jonka tein blogissani (23.11.)

Kiitän myös erittäin hyvistä keskusteluista, joita olen voinut käydä asiaan liittyen. Hahmotan nyt paremmin, mikä tässä rasismi keskustelussa ihmisiä ärsyttää. [Päivi Lipponen kirjoittaa yhdyssanat erikseen; hänellä on ennenkin ollut suuria vaikeuksia kirjoittaa äidinkieltään, M.E. huom.]

Vastustan edelleen rasismia ja eriarvoisuutta. Käsitykseni siitä, että ihmiset jakavat huoleni kansakunnan tilasta ja rasismin vahvistumisesta, on saanut tukea. Moitteet otan opikseni. Kiitos teille!!Päivi Lipponen siis syytti suomalaisia maahanmuuttajien tekemistä murhista.

Päivi Lipponen käytti kolmen suomalaisen ihmisen murhaa omien poliittisten valheittensa levittämiseen.

Päivi Lipponen on ruumiinhäpäisijä.

Tuo on juuri sellaista moraalittomuutta, jota suomalaisvastaisilta monikulttuurisuusfanaatikoilta voi odottaa. Päivi Lipposelle ja muille monikulttuurisuusfanaatikoille mikään ei ole pyhää, millään ei ole mitään väliä, mitään moraalia ei ole olemassa. Ei ole kerta kaikkiaan mitään, mitä he eivät olisi valmiita tekemään.1 kommentti:

Blogger kirjoitti...

Bluehost is ultimately one of the best hosting provider with plans for all of your hosting requirments.