Uusi viesti, monikulttuurisuuskriittinen blogi


Poliittisten päättäjien keskuudessa vallitsee nykyisin fanaattinen monikulttuurisuusideologia, joka pyrkii tukahduttamaan kaiken demokraattisen kansalaiskeskustelun maahanmuuttopolitiikasta. Tämä taistolaisuuden kaltainen uskonnollinen hurmoshenkisyys on vallalla myös sanomalehdistössä, joka ei julkaise mitään multikulti-ideologian vastaisia ikäviä tosiasioita. Yksityishenkilöiden ylläpitämät blogit ovat tällä hetkellä ainoa lähde, josta saa totuudenmukaista tietoa Suomessa ja muissa Euroopan maissa harjoitetun maahanmuuttopolitiikan seurauksista.

Toisin kuin Helsingin Sanomissa ja muussa propagandalehdistössä, täällä kerrotaan lukijoille vain tosiasioita. Kannatamme modernia länsimaista sivilisaatiota ja sen parhaita arvoja eli rationaalista ajattelua, tieteellistä tutkimusta, oikeusvaltiota, sananvapautta ja demokratiaa. Tästä syystä vastustamme monikulttuurisuutta, joka nykymenolla muuttaa Euroopan maat Afrikan tai Lähi-idän maiden kaltaisiksi parinkymmenen vuoden sisällä.

maanantaina, heinäkuuta 06, 2009

Kootut mokutukset

Parodia on mahdotonta, koska he tekevät sen itse:

Kestää parikymmentä vuotta ennen kuin suomalainen lapsi alkaa kuluttamisen sijasta tuottaa yhteiskunnalle jotain. Pakolaisen kohdalla kyse on luultavasti parista vuodesta. Siksi pidän puheita pakolaisten aiheuttamista kansantaloudellisista rasitteista melko kohtuuttomina.

- Johanna Suurpää, HS 21.4.1991


Suomessa maahanmuuttoa tulee jo lähivuosina lisätä huomattavasti yhtenä keinona vastata väestön ikääntymiseen ja siihen, että työvoiman kompetenssien kysyntä muuttuu nopeammin kuin niiden tarjonta.

- valtiotieteen lisensiaatti Perttu Salmenhaara Helsingin Sanomissa 29.5.2007


Kantaväestön työmarkkina-asemaa maahanmuuttajat eivät yleisesti ottaen uhkaa, koska he eivät kilpaile samoista työpaikoista.

- valtiotieteen lisensiaatti Perttu Salmenhaara Helsingin Sanomissa 29.5.2007


Suomi on nykyään kansainvälinen, moderni, kohtuullisen suvaitsevainen yhteiskunta, jossa tarvitaan myös afrikkalaisia. Ainakin heitä tarvitaan enemmän kuin autoja Helsingin keskustassa.


- Helsingin yliopiston sosiaalipolitiikan professori Jeja-Pekka Roos blogissaan 29.10.2008


Maahanmuuttajat eivät uhkaa teitä mitenkään henkilökohtaisesti. Ja silti te viitsitte kirjoitella jatkuvasti tällaista törkyä, haukkua ulkomaalaissyntyisiä suomalaisia, pelotella raiskauksilla (joista teillä ei ole pelkoa, kun olette lähes sataprosenttisesti miehiä), islamilla jne. Mistä tämä suvaitsemattomuus ja suhteellisuuden tajun puute kumpuaa?

- Helsingin yliopiston sosiaalipolitiikan professori Jeja-Pekka Roos blogissaan 30.10.2008


Viimeistään parinkymmenen vuoden päästä teidänkin vaippojanne vaihtaa
todennäköisimmin joku musta, suomea hyvin puhuva mies. Tai sitten ei kukaan.
Siinä vaiheessa ehkä viimeistään nolottaa mitä tuli aikoinaan kirjoitettua
suomalaisen kulttuurin tuhosta.

- Helsingin yliopiston sosiaalipolitiikan professori Jeja-Pekka Roos blogissaan 30.10.2008


Ikävä velvollisuuteni on kertoa, että jos syttyy sota teikäläisten ja esimerkiksi minun tuntemieni mamujen välillä — joista useimmat ovat kelpo ihmisiä — me olemme siinä sodassa eri puolilla. Yritän olla oksentamatta, kun ruumiinne likoavat puroissa ja mätänevät metsiin.

- entinen kansanedustaja Ville Komsi (vihr) 17.11.2008 kello 17:49 entisen kansanedustajan Osmo Soininvaaran (vihr) blogissa


Osoittaa omituista katkeruutta, jos vastustaa vastaanottokeskuksen sijoittamista Uudenmaankadulle siksi, ettei itsellä ole varaa asua niillä kulmilla.

- Helsingin kaupunginhallituksen jäsen Elina Moisio (vihr) 26.1.2009


Lopettakaa nyt tuo uikuttaminen islamin hyökyaallosta ja opetelkaa uimaan!

- kansanedustaja Arja Alho (sd) blogissaan 16.2.2009


Monikulttuurisuus tarjoaa uusia mahdollisuuksia ja avaa uusia näkökulmia jokapäiväiseen todellisuuteen. Monikulttuurisuus on rikkaus. Se lisää Suomen kansainvälisyyttä. Muiden kulttuurien tuntemus ja ymmärtäminen on elinehto globalisoituvassa maailmassa ja se on Suomen menestykselle avainasia. On tärkeätä, että myös koululaitos on aktiivisesti mukana monikulttuurisessa työssä.

- sisäministeriön kansliapäällikkö Ritva Viljanen Etnisten suhteiden neuvottelukunnan tiedotteessa 3.3.2009


Maahanmuuttajilla on myös tärkeä ja monitasoinen missio suomalaisessa työelämässä. He toimivat oman kulttuurinsa asiantuntijoina ja tulkkeina sekä roolimalleina lapsille, mutta samalla myös suomalaisten työntekijöiden haastajina myönteisessä mielessä.

- Helsingin kaupungin sosiaalijohtaja Paavo Voutilainen maahanmuuttajalasten asemaa edistävän Yhteiset Lapsemme ry:n haastattelussa


Kokoomuksen puheenjohtaja valtiovarainministeri Jyrki Katainen korostaa, että Suomi tarvitsee maahanmuuttajia. Hän muistuttaa Turun Sanomiin kirjoittamassaan kolumnissa, että meidän nykyisten suomalaisten työpanos ei yksin riitä hyvinvointiyhteiskunnan rahoittamiseen.
- STT 2.6.2009


Kun historiaa kirjoitetaan, toivon, että maahanmuuton osalta voisimme sanoa, että käänne tapahtui vuonna 2007, kun hallitukseen nimitettiin maahanmuutosta vastaava ministeri.

- maahanmuuttoministeri Astrid Thors 3.6.2009


Sosiaaliviraston yhteiskunnallinen tehtävä avaa meille poikkeuksellisen mahdollisuuden monikulttuurisuuteen. Kohtaamme maahanmuuttajat ja kulttuurit etunojassa, muuta yhteiskuntaa nopeammin ja väkevämmin. Olemme tietoisia kotoutumiseen liittyvistä vaikeuksista ja olemme niissä maahanmuuttajien rinnalla. Samalla saamme etuoikeuden olla vuorovaikutuksessa rikkaiden uusien kulttuurien kanssa.

- Helsingin kaupungin sosiaalijohtaja Paavo Voutilainen Uuso-lehden monikulttuurisuusnumeron pääkirjoituksessa 1.6.2009

Ei kommentteja: