Uusi viesti, monikulttuurisuuskriittinen blogi


Poliittisten päättäjien keskuudessa vallitsee nykyisin fanaattinen monikulttuurisuusideologia, joka pyrkii tukahduttamaan kaiken demokraattisen kansalaiskeskustelun maahanmuuttopolitiikasta. Tämä taistolaisuuden kaltainen uskonnollinen hurmoshenkisyys on vallalla myös sanomalehdistössä, joka ei julkaise mitään multikulti-ideologian vastaisia ikäviä tosiasioita. Yksityishenkilöiden ylläpitämät blogit ovat tällä hetkellä ainoa lähde, josta saa totuudenmukaista tietoa Suomessa ja muissa Euroopan maissa harjoitetun maahanmuuttopolitiikan seurauksista.

Toisin kuin Helsingin Sanomissa ja muussa propagandalehdistössä, täällä kerrotaan lukijoille vain tosiasioita. Kannatamme modernia länsimaista sivilisaatiota ja sen parhaita arvoja eli rationaalista ajattelua, tieteellistä tutkimusta, oikeusvaltiota, sananvapautta ja demokratiaa. Tästä syystä vastustamme monikulttuurisuutta, joka nykymenolla muuttaa Euroopan maat Afrikan tai Lähi-idän maiden kaltaisiksi parinkymmenen vuoden sisällä.

maanantaina, elokuuta 02, 2010

Rautalankaa mustalaisista

Etelä-Suomen Sanomat:


Kevään myötä ulkomailta tulleet kerjäläiset ovat saapuneet myös Lahden katukuvaan. ESS.fi:n lukija todisti tiistaina iltapäivällä tilannetta, jossa kerjäläiset ensin kyydittiin autolla "työpaikalleen" Mariankadun ja Vapaudenkadun risteykseen ja haettiin puolen tunnin kuluttua pois.

- Näimme tyttöjen ensin nousevan autosta ja sitten palaavan puolta tuntia myöhemmin autolle. Heti autosta poistuttuaan alkoi kerjääminen torilla noin 50 metrin päässä. Kerjääjiä kuljettanut auto oli Nissan Maxima, joka ei ole minkään köyhän kaverin auto, kertoo kuvan ottaja.

Kommentteja:

Juntunen 2010-06-17 19:40

Istuskelimme noin kuukausi sitten Mariankadulla Hakkapeliitan patsaan viereisellä penkillä, kun parkkiin ajoi tumman sininen Volvo V70 Farmari-mallinen auto. (Vähintäänkin 10,000 euron arvoinen). Kuskina oli siistiin nahkatakkiin pukeutunut romanimies. Apukuskin paikalta nousi romaninainen joka avasi takaoven ja sieltä tuli ulos kolme kehnommin pukeutunutta naiskerjäläistä. He ottivat takaluukusta muutaman ruusun ja joitain papereita.

Puolen tunnin päästä yksi heistä tuli meidän luo ja näytti huonolla suomella kirjoitetun paperilappusen, missä luki että äitinsä sairastaa syöpää ja veli on kuollut, että jos kenties voisimme lahjoittaa hänelle 20 euroa ja sitten 10 euroa ja saisimme häneltä valkoisen ruusun kiitokseksi. Olimme tulleet baarista ja käskimme hänen poistumaan paikalta.

Myöhemmin tuli joku toinen kerjäläisnainen ja yritti myydä selkeää rihkamaa olevaa "kultaista" miesten kantasormusta ja porukassamme olevalle naiselle joitain "kultaisia" kaulaketjuja. Hän puhui huonoa suomea, mutta hänen agressiivinen myyntitaktiikkansa paljasti hänet huijariksi, koska loppujen lopuksi hän pyysi rihkamasormuksesta kymmentä euroa. Ihan kuin hänellä olisi ollut aikaraja myydä ne rihkamat. Ei mennyt läpi - tietenkään.

Parin tunnin päästä Volvo V70 palasi hakemaan naiset ja nainen pelkääjän paikalla alkoi huutamaan jollekin nuoremmalle valehtelijakerjäläiselle jotain. Emme ymmärtäneet mitä.

Autossa oli venäläiset rekisterikilvet. Eli jotain hämärää oli tässä tilanteessa. Sitten mies ajoi naiset kyydissään nopeasti pois parkkipaikalta ja kääntyi Hämeenkadulle oikealle. Näimme auton myöhemmin parkkeerattuna Päijänteenkadun parkkipaikalla ja kai samoja kerjääjiä Vapaudenkadun ja Veskun risteyksessä - Trion sisäänkäynnin edessä palloilemassa. Jollain oli valkoinen ruusu ja paperilappu kädessä pysäyttelemässä ihmisiä. Sinä saman päivän aamuna minulta yritettiin kerjätä rahaa RAY:n pelitalon kulmalla samalla metodilla.
Voi voi, 2010-06-17 10:14

Annoin rahaa kerjäläiselle ja hän alkoi jutella hyvällä englannilla. Halusi majoituksen 8 romanialaiselle sukulaiselleen, olisi hoitanut vuohiani ja kastellut nauriita sekä tehnyt maatöitä. Vastasin, ettei ole vuohia saati maata. Lupasi tehdä mitä tahansa. Kauppoja ei syntynyt.

Katsottuani Tv 1 dokumentin Romanian romanilapsista selvisi mihin rahat päätyvät. Romanijohtajille, upeisiin taloihin Romaniaan. Päällikkö kertoi koko sukunsa olleen aina varkaita. Jos haluatte rikastuttaa näitä päälliköitä ja riistää lapsia ja vanhuksia ANTAKAA rahaa kerjäläisille. Toisaalta jos ei anna niin sitten aletaan varastelemaan. (Dokumentissa romanityttö varastaa keskimäärin 12 000 viikossa, tämä 13v. tyttö myytiin vanhalle ukolle 7500 eurolla).

jv 2010-06-17 09:44

Tampereella viime viikolla menin lapseni kanssa Pikkukakkosen puistoon joka on Tammerkosken rannalla. Lähipenkillä istui 3 näitä romanimiehiä ja hetken päästä siihen tuli miehiä ja naisia eri suunnilta. he antoivat näille kolmelle taskuistaan ja uusista repuistaan jotain tavaroita ja ilmeisesti rahaa. sitten nuo tulijat lähtivät taas eri suuntiin ja nuo kolme istujaa jäivät jakamaan saalista. olin noin 50 metrin päässä.


Matti Visuri 2010-06-16 21:49

Näin vuosi sitten, kun romanialaismies otti linja-autoaseman pysäkillä "päivän tilit" kerjäläisiltä. Porukka oli liikkeellä Ford Transit-henkilöpakettiautolla.


"helpot rahat" 2010-06-16 21:27

En ole vielä Lahdessa nähnyt, mutta esimerkiksi Pietarissa tämä on ihan yleistä. Usean lapsen porukka, mukana myös sylivauva, kuskataan keskus tan lähellä olevan puiston reunamille kiiltävällä mustalla autolla. Sieltä kurjannäköisiksi puettu lapsiporukka käveli pari katuväliä keskustaan ja asettuivat kadulle kerjäämään. Auto jäi kuskeineen puiston reunalle odottelemaan. Lasten kirkkaat silmät, puhtaat hiukset ja osalla myös "tuhti" yleiskunto olisi paljastanut huijauksen, vaikka en olisi autoa kuljettajineen nähnytkään. Eli ei mikään yllätys, että sitä on jo Lahdessakin.Harmaakarhu 2010-06-16 20:59

Eilen iltapäivällä viimeksi näin, miten"vähäosainen haitarinsoittaja" parkkeerasi Renault Meganen Mariankadulla, Soneran asiakaspalvelun eteen. Autosta nousi pariskunta, joista toisella oli Viipurinpeli olallaan. Toinen lähti jonnekin muualle tallamaan. Hanuristi suunnisti Aleksin suunnalle. Miten on mahdollista ,että JOS kerran on lahjakkaasti persauki, niin silti tullaan Suomeen saakka soittokeikalle varsin hintavalla eurooppalaisella autolla?


Jake-Kafir-Waits 2010-04-29 20:26

Kyseessä on ihmiskauppa. Romanitytöt on ehkä houkuteltu hyviin töhin, mutta sitten heitä aletaan kiristämään eri tavoin. Matkasta on jäänyt yli kymppiton nin velka, joka kasvaa korkoineen koko ajan, niin ettei sitä käytännössä pysty koskaan maksamaan takaisin - kerjäämällä ainakaan. Jos tytöt eivät suostu, Romaniassa heidän vanhemmilleen tai lapsilleen voi kohdata "onnettomuus". Näin orjat pidetään ruodussa. Tähän rikolliseen bisnekseen liittyvät kaikki mahdolliset hämärähommat kuten huumerikollisuus, salakuljetus, murhat ym. Nämä Nissan Maximoilla ja mersuilla ja maastureilla ajavat ovat rikollisia, joiden on ANNETTU tulla tänne ja heidän on MAHDOLLISTETTU tehdä tätä rikollista toimintaa. Järkeä maahanmuuttopolitiikkaan. Onko se liikaa pyydetty?
Suomessa olevilla mustalaiskerjäläisillä tai heidän mafiapomoillaan on siis rahaa autoihin, joten he eivät todellisuudessa kerjää rahaa ruokaan.

Suomessa olevat Bulgariasta ja Romaniasta tulleet mustalaiskerjäläiset ovat ammattirikollisia, jotka keräävät rahaa kerjäämällä ja varastelemalla maksaakseen suojelurahoja heidät tänne tuoneelle ihmissalakuljetusmafialle.

Näiden Balkanilta tulleiden mustalaisten "isäntinä" tai "pomoina" on mafiosoja, jotka ottavat itselleen mustalaisten kerjäämät tai varastamat rahat ja tavarat. Kerjäläisille/varkaille itselleen jätetään toki pieni osuus päivän saalistaan eräänlaisena provisiona, mutta valtaosuus saalista menee mafiosoille maksettaviin suojelurahoihin ja matkakustannuksiin. Mustalaiskerjäläiset ovat siis osa kansainvälistä järjestäytynyttä rikollisuutta.

Helsingin Arabianrannan kaupunginosan keskustelupalstalta:


22.7.2010 9:12

Olen ollut yhteydessä sekä poliisiin että kaupungin viranomaisiin tässä leiriasiassa. Lomien vuoksi he eivät ole pystyneet häätämään leiriä nopeasti (edellinen häätöhän oli 14.6.2010, mutta se ei tuntunut tehoavan), mutta nyt on taas suunnitelmat olemassa. Lisäksi ymmärsin, että rakennusvirasto laittaa vihdoinkin ajoesteitä siten, että autoilla ei enää pääsisi nurmikoille ajelemaan. Toivottavasti asia saadaan nyt kuntoon!22.7.2010 14:00

On se uskomatonta miten rakennusvirasto ei saa Arabianrantoja siistittyä ja laitettua ajoesteitä ja kuvalliset kieltotaulut telttailulle (lukeahan eivät osaa).
Mitäs jos me muutkin alettais leiriytyä sit vaan tossa rannalla.
Tuliskohan poliisipartio heti häätämään?
Mites ne Irlannin "mustalaiset" heti häädetään joka paikasta? Viime vuonnakin Itäkeskuksesta.
Onko mustalaiset jssakin erityisasemassa?
Ja miten tollanen Vapaa liikkuvuus saa kaupungin tuella antaa mustalaisten käyttää kaupungin sähköä ja vettä. Siis me veronmaksajat joudumme sen maksamaan, koska ainakin keväällä oli joku iso sähkölasku maksamatta, jota ei Vapaa liikkuvuus pystynyt maksamaan.
Ja kukas maksaa sosiaalikeskus sataman ympäristön siivoamisen? Me veronmaksajat.
Veronmaksajat maksoivat myös sen noin 80-100000€:n majoituslaskun viime joulu-tammikuusta, jonka kaupungin majoitus maksoi näistä mustalaisista ja kaupunki maksoi myös heille lentoliput kotiinsa ja nyt ne samat on täällä taas. Ilmeisesti kaupunki taas pakkasilla majoittaa ja lennättää kotiin.
Milloinkas kaupunki maksaisi minunkin lomamatkani ja yöpymiseni, olenhan sentään maksanut veroja aika monta vuotta tälle kaupungille.
Helsingin kaupungin työntekijöiden tulisi pian ryhdistäytyä26.7.2010 13:06

Romanileirit ovat laittomia ja ne halutaan häätää jo terveyssyistä. Lokkilaumat huolehtivat tätä nykyä ruoanjätteistä mutta ihmisulosteet ja käytetyt wc-paperit jäävät metsiin ja rantaan sellaisenaan. Lemu on melkoinen näin hellepäivänä!28.7.2010 8:16

Vapaa liikkuvuus on jo sanonut julkisesti, että he eivät häädä kerjäläisiä sosiaalikeskus Sataman pihalta. Nyt katsotaan, kumpi voittaa, häätäjät vai häädetyt. Veikkaan, että kaupunki antaa periksi. Tai siis pelkään.

Jos leiri ei häviä 2.8. mennessä ja kaupunki ei sen jälkeen tee mitään, on aivan turha kenenkään muunkaan sitten enää noudattaa mitään lakia.
Lakihan tulee olla kaikille sama = voimme tehdä ihan mitä huvittaa, jos kerran kerjäläisiäkään eikä Vapaa liikkuvuus-järjestöä ei koske mitkään lait.
Itse ainakin alan heitellä roskat mihin sattuu, leiriytyä vaikka eduskuntatalon eteen, tehdä tarpeeni vaikka kauppatorille, jne. Eihän täällä tarvitse mistään mitään välittää enää.
Arabianrannalle Kalasataman alueelle tuon kaikki jätteeni ja alan sabotoida niin, ettei kukaan kunnollinen uskalla sinne tulla.
Tätäkö kaupungin johto toivoo meiltä aasukkailta?29.7.2010 12:00

Poliisi on toimittanut leiriläisille häätökehoituksen tiistai-iltana 27.7.2010. Yksi leiri onkin jo hävinnyt maisemasta - roskat sentään jäivät. Eilen illalla oli vielä telttoja pystyssä ja nuotio palamassa, mutta eivätköhän lähde pikkuhiljaa. Tietääkseni kaupunki siivoaa alueen ja laittaa ajoesteet, jotta leiriytyminen loppuisi.


29.7.2010 13:59

On se vaan kamalaa ollutkin, kun ei alueen asukkaat ja veronmaksajat voi kulkea rannoilla vapaasti, vaan pitää pelätä näitä kerjääjiä.
Nyt kun sitten vaan pistäisivät ne siivoamaankin jätteensä.
Ja vartioisivat, että eivät enää tule likaamaan.

30.7.2010 8:55

Kävelin eilen alueella ja totesin, että enää oli vain muutama auto ja teltta paikallaan. Ajoesteet oli jo laitettu Arabianrannan puoleiseen päähän, en tiedä Kyläsaaren teistä kun en mennyt sinne asti. Leiriläisten jättämiä roskia on vielä alueella paljon, mutta toivottavasti kaupunki siivoaa...


30.7.2010 11:41

Eli Arabianrannan eteläosassa on romanien leiri, joka on häädetty. Se ”leiri”, mistä media on tänään kertonut, on Hermannin rantatien varrella oleva kaksikerroksinen talo piha-alueineen ja sen häätö on kumottu toistaiseksi.

2.8.2010 8:37

Jos joku haluaa antaa kerjäläiselle kotinsa, siitä vaan, mutta ei pidä olla jakamassa yhteiskunnan varoja heille.

Siellä on tulossa muutamia miljoonia perässä ja kukas maksaa niitten kulut?

Ei pienellä Suomella ole mitään velvollisuutta maksaa näitten kuluja.

Ja jos ette vielä tiedä, eivät nämä kerjäläiset tule tänne omin avuin vaan ne tuodaan kerjäämään ja siitä menee isoin osa jonkulle mafiapomolle. Vai oletteko niin naiveja, että uskotte jonkun hampaattoman mummelin osaavan tulla jonnekin Suomen kaupunkiin kerjäämään. Eiväthän ne osaa edes lukea.

Ja ei todellakaan leirintäaluetta meidän Arabianrannan rannoille.

Jo on kumma, jos ei niitä saada häädettyä täältä kotiinsa.

Poliisi ja kaupunki on ihan vellihousuja.


Vartti-lehden keskustelupalstalta:


10.7.2010 18:45

Miksi ihmeessä romaneita ei ajeta pois pilaamasta Arabianrannan rantoja?????
Poliisi ja rakennusvirasto, missä viivytte????

En halua veroeuroja käytettäväksi näitten alueitten siivoamiseen.
Ja kohta maksetaan kun siivotaan Vapaa liikkuvuus -järjestön valtaaman talon mustalaisten leiriytymisjätteet asuntoautoineen.


10.7.2010 21:50

Samaa mieltä kuin edellinen. Pois romanit sotkemasta rantoja, laittakaa mailia asiasta valtuutetuille. osahan näytti puoltavan porukan majoittamista Verkkosaaressa, ei vetele. Pois ulostamasta puskiin sikailijat.


11.7.2010 18:47

Ihmetystä herättää kuinka saavat olla agressiivisia tuolla Arabianrannan leireillä. Kävelytiet rannan suuntaan ovat suljettuja aamulla sekä illalla. Isot "rumat" miehet tulevat päälle kun koetat kävellä tulevaa rantabulevardia ja hätistävät kovaotteisesti pois. Ei ole yksi tai kaksi vanhempaa ihmistä kun pakenee itkien paikalta. leireilevä ryhmä kun suojelee naisiansa + lapsiansa jotka alasti kylpevät rannassa. Aivan hyväksyttävää ja laillista toimintaa, kyllähän heille pitää rantaa vapauttaa tällaiseen toimintaan. Eikö olla solidaarinen kansa ja jakakaamme sataman nuorisotalon lisäksi myös rantamme heille ??


14.7.2010 20:41

Toki on reilua ja hyväksyttävää yöpyä muutama yö karavaanissa leirintäalueella tai parkkipaikalla, mutta se että majoitutaan viikkokausiksi luonnonkauniille rannalle ja tehdään tarpeet 'rantabulevardille', käytetään luontoa kaatopaikkana - se on vähän toinen asia. Viime kesänä poliisi ajoi romanit pois vasta kun edellisenä yönä oli poltettu jostain rantaan hilattu vene ! Minua sapettaa se, että siisti ranta-alue muuttuu romanien siellä majailtua viikon pari yleiseksi käymäläksi ja se että itse astun ihmisen paskaan. Tarpeet kun tehdään keskelle kävelytietä. Jotain pitäisi tehdä. Päättäjät, herätkää!


22.7.2010 09:36

Arabianrannan tuntumassa on romaneilla parinkymmenen teltan ja yhden asuntovaunun leiri. Tästä leiristä aiheutuu melkoinen sotku, jonka toivottavasti Helsingin kaupunki siivoaa. Lokki- ja varislaumat huolehtivat ruoantähteistä, mutta muovipussit, rikkinäiset huonekalut, vaipat ja kuukautissuojat heitetään vapaasti luontoon. Koska saniteettitiloja ei ole, ulostetaan pitkin metsiä ja kesäkuumalla haju on melkoinen. Ihmiset, pyykit ja autot pestään meressä. Sadan ihmisen päivittäinen alueen käyttö on melkoinen rasitus luonnolle. Puhumattakaan siitä, että romanit autoilevat melkoista vauhtia kävelyteillä... Ihmettelen, että heidän annetaan vapaasti olla sotkemassa virkistysaluetta ja leirityä siellä.


Kommentti Hommaforumilta:


Tällaisten omakohtaisten kokemusten kautta monikulttuuri on kohtaamisteorian mukaisesti saanut Arabianrannan asukkaat arvostamaan ja ihailemaan romanikulttuuria.

Kannattaa muistaa, että Arabianrannan leiri on kokonaan eri asia kuin Sosiaalikeskus Sataman viihtyisä asuntovaunuparkki, vaikka kyseiset majoitusalueet hyvin lähellä toisiaan sijaitsevatkin. Arabianrannan telttaleiri siis on nyt tyhjennetty, mutta Sataman kohtalosta ei vielä ole tietoa.

Nuorisoasiainkeskus ja nuorisolautakunta Emma Karin (STAL) johdolla käyvät maanantaina tarkastamassa ja varmistamassa Sosiaalikeskus Sataman viihtyisyyden.

Toivottavasti Emma Kari (STAL) ystävineen muistaa samalla suorittaa jälkisiivouksen juuri tyhjentyneessä Arabianrannan leirissä. Kerättäviä ulosteita pitäisi ainakin alueen asukkaiden kommenttien mukaan löytyä runsaasti niin alueen kävelyteiltä, puistoista kuin rannaltakin.

Monikulttuurinen uloste ei tietenkään haise, mutta mikäli Emma Kari jostain syystä ei vierailullaan kuitenkaan ehdi Arabianrannasta romanien ulosteita siivota, kertoo Emma Kari varmaankin alueen asukkaille, millä tavalla siivous tullaan toteuttamaan.

Jos edellisten linkkien sisältämät tiedot romanien ulosteiden määrästä pitävät alkuunkaan paikkansa, saattaa Arabianranta näillä helteillä olla hyvin tautivaarallinen paikka. Jos näin on, ei alueelle ennen perusteellista puhdistustyötä saisi päästää yhtään ihmistä illman asianmukaista suojapukua.

Tällaisia kulttuurijälkiä jäi Arabianrantaan muistoksi leirin purkamisen jälkeen.Jokainen, joka jollakin tavalla edesauttaa näiden Balkanilta tulleiden mustalaisrikollisten jäämistä Suomeen, syyllistyy järjestäytyneen rikollisuuden avustamiseen.

Tämä koskee kaikkia niitä suomalaisia mielipuolia, jotka antavat noille mafian tänne tuomille mustalaisille rahaa, ruokaa ja majoituksen/leirintäpaikan. Jokainen suomalainen, joka tällä tavoin tukee noiden Balkanilta tulleiden mustalaisrikollisten Suomeen jäämistä, on maanpetturi.

Mustalaiskerjäläisten ja muiden rikollisten ja perusteettomien turvapaikanhakijoiden tulviminen kehitysmaista Suomeen vaarantaa Suomessa yleisen järjestyksen ja turvallisuuden, yhteiskuntarauhan, poliisin ja oikeuslaitoksen resurssien riittävyyden, sosiaalitoimen budjettimäärärahojen riittävyyden ja pidemmän päälle jopa Suomen olemassaolon itsenäisenä valtiona.

Jokaisen valtion on voitava kontrolloida, ketkä ulkomaalaiset saavat tulla maahan ja ketkä eivät. Tämä on itsenäisen valtion tunnusmerkki. Jos valtio ei kykene kontrolloimaan omia rajojaan, valtio de facto lakkaa olemasta.

Balkanin mustalaisten ja muiden ei-toivottujen maahanmuuttajien tulviminen Suomeen vaarantaa Suomen valtiollisen olemassaolon. Jos joku suomalainen tahallaan pyrkii tähän, kyseessä on täysin selvä maanpetos.

Voimassaolevan lain mukaan minimirangaistus maanpetoksesta on yksi vuosi vankeutta ja maksimirangaistus kymmenen vuotta.5 kommenttia:

Kyllästynyt kirjoitti...

Tismalleen sama touhu Ruotsissa. Mitään ei niille uskalla mennä sanomaan vaikka meno olisi kuinka hulvatonta. Näkee säännöllisesti oikeita torpedon näköisiä raavaita miehiä, rupea nyt niille selittämään jotain... Viranomaiset eivät tee mitään.

Joonas kirjoitti...

En tiedä milloin porukalle valkenee, mutta tästä on kyse koko monikulttuurisuus-maahanmuuttosotkusta:

Jews and Their Code Words – by Hoff

The highest worldly power you can get is to control the state. There is nothing complicated about the jewish conspiracy, the jews want to control all the 200 states in the whole world. To take control of your state – AND – you not understanding that the jews control your state, is the jewish conspiracy.

Why the jewish conspiracy works is because most people do not understand that jews controls their state, and that is because the jews will do ANYTHING to hide from you that they control your state. What you don’t know you can’t do anything about.

What the jews do is that they use code words to hide what they are up to. Once you see the big picture, that the jews want to control all the 200 states of the world and understand what the jewish code words mean, then everything becomes very clear and transparant.

The jewish marxist-leninist mumbo-jumbo is all about confusing people from understanding what communism is really about – jews taking control of the state. But once you understand the jewish code words in marxism-leninism there is nothing complicated about the mumbo-jumbo. Bourgeoisie, class enemy, counterrevolutionary, kulak, enemy of the state and whatnot smear-slander words in marxism-leninism are all jewish code words for anyone that is resisting the jews taking control of the state.

The jewish fraud communism is all about jews taking control of the state – with out the (m)asses understanding that jews controls their state, hence the marxist-leninist mumbo-jumbo bullshit. lf you don’t know the communist vocabulary the word Masses is a jewish favorite code word for the stupid and ignorant non-jewish people, that would be you. Before you read this article you diden’t know that communism is a jewish fraud, second you diden’t know that Sovjet 1917 to 1991 was run lock, stock and barrel by jews, hence you are either stupid or ignorant and to the jews it dosen’t matter either way, simply because you don’t know that the jews controls the state and that is the way the jews wants it, one big (m)asses, in essence one big dumbed down population. The dumber and ignorant the better for the jews.

You don’t have to read any book about communism to understand what communism really is, l just explained it to you what it’s all about, jews taking control of the state and hide it from the (m)asses, and to do that the jews uses code words, ie the jews smear-slander and lie about anyone resisting the jews taking control of the state.

Joonas kirjoitti...
Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.
Joonas kirjoitti...
Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.
Joonas kirjoitti...

Tässä ohjelma valkoisten tuhoamiseksi, jota noudatetaan eri maissa:

The Jewish Race War Against the Whites and Christians

It’s reasonable for the Jews or any other ethnic, racial, or political group to try to better itself. It’s less so when the attempt is made at the expense of others. It’s intolerable when the ultimate objective is the total destruction of the targeted group when the targeted group is innocent of misconduct.

The Jews have followed a vigorous Jewish Supremacist program in the White and Christian national homelands for over 100 years. The fruits of this race war are everywhere for everyone to see.

Here are a few of the basic Jewish Supremacist race war rules:

The first rule is always:

Label any legitimate mention of Jewish misconduct as hate and criminalize such speech when possible. Condition the stupid to react reflexively, emotionally, and non-rationally when legitimate unfavorable information about the Jews is mentioned.
The second rule is:

Destroy any who are obstacles to Jewish Supremacism.

The third rule is:
Only tolerate actions, events, and news that’s “Good for the Jews.”

The fourth rule is:

Fill as many desirable positions as possible …particularly University, judicial, legal, medical, media, and senior governmental positions…with Jews in numbers as many times their 2½ percentage of the population as possible (despite the Jewish Supremacist scam called Affirmative Action.)
The fifth rule is:

Fill as many remaining positions as possible …particularly University, judicial, and government positions…with non-Whites.
The sixth rule is:

Fill as many of the left over positions as possible with weak, malleable White females.
The seventh rule is:
Promote Goys who serve their Jews.

The eighth rule is:

Flood the historic White homelands with as many third-world non-Whites as possible…and make them equal or superior citizens to the native Whites.
The ninth rule is:

Minimize White male participation in White society as much as possible…unless the White males are subservient Jew Goys.
The tenth rule is:

Drain the manpower, wealth, and cultural institutions of the Whites and Christians as much as possible while promoting wealth and income transfers from the Whites to the Jews and the non-Whites.
The eleventh rule is:

Promote miscegenation by Whites.
The twelfth rule is:

Manipulate Whites so that they have the lowest birth rate possible while promoting as many non-White births as possible. Legislate inter-racial income transfers from Whites to non-Whites to amplify the birth rate disparity.
The thirteenth rule is:

Tax the Whites as much as possible while subsidizing the Jews and non-Whites as much as possible. Force the White wives and mothers into the workplace.
The fourteenth rule is:

Obtain maximum taxpayer subsidies for Jewish Supremacist enterprises such as the government of Jew-occupied Palestine, “holocaust museums,” and Jew propaganda organizations so the Whites and Christians end up being forced to pay the Jews to destroy the Whites’ only White homelands.
The fifteenth rule is:

Never allow the phrase “Separation of Synagogue and State” to be uttered anywhere, anytime.
The sixteenth rule is:

Destroy “Christians” by buying-off their Judas-pastors and deceiving the Christians into believing Jewish fables.
The seventeen rule is:

Distract the Whites and Christians with degraded Jewish Shit Box (television) programming, anti-God Jew-made movies, degraded Jew-promoted “music” and “art,” and frivolous consumer vanities.
The eighteenth rule is:

Induce the Whites and Christians to enter into as much usury debt as possible.
The nineteenth rule is:

http://www.misconduct.org/26.htm