Uusi viesti, monikulttuurisuuskriittinen blogi


Poliittisten päättäjien keskuudessa vallitsee nykyisin fanaattinen monikulttuurisuusideologia, joka pyrkii tukahduttamaan kaiken demokraattisen kansalaiskeskustelun maahanmuuttopolitiikasta. Tämä taistolaisuuden kaltainen uskonnollinen hurmoshenkisyys on vallalla myös sanomalehdistössä, joka ei julkaise mitään multikulti-ideologian vastaisia ikäviä tosiasioita. Yksityishenkilöiden ylläpitämät blogit ovat tällä hetkellä ainoa lähde, josta saa totuudenmukaista tietoa Suomessa ja muissa Euroopan maissa harjoitetun maahanmuuttopolitiikan seurauksista.

Toisin kuin Helsingin Sanomissa ja muussa propagandalehdistössä, täällä kerrotaan lukijoille vain tosiasioita. Kannatamme modernia länsimaista sivilisaatiota ja sen parhaita arvoja eli rationaalista ajattelua, tieteellistä tutkimusta, oikeusvaltiota, sananvapautta ja demokratiaa. Tästä syystä vastustamme monikulttuurisuutta, joka nykymenolla muuttaa Euroopan maat Afrikan tai Lähi-idän maiden kaltaisiksi parinkymmenen vuoden sisällä.

perjantaina, heinäkuuta 30, 2010

Katja Tuominen haluaa kerjäläisiä ja varkaita konsertteihin

Kansan Uutiset

26.7.2010 10.20

Vapaa liikkuvuus -verkosto kertoo tiedotteessaan epäilevänsä, että Pori Jazzissa on pyritty rajoittamaan ulkomaalaisten romanien liikkumista.

Verkoston tietojen mukaan Porin poliisi antoi tapahtuman järjestäjille ohjeen, jonka mukaan kerjäämistä tai kaupustelua ei tule sallia Kirjurinluodolla. Käytännössä Romanian romanien pääsy Kirjurinluodolle on vaikeutunut.

Muusikot eivät hyväksyisi

Kirjurinluoto on laaja julkinen virkistysalue, josta Pori Jazzin konserttialue muodostaa vain osan. Poliisin ohje koskee kuitenkin koko Kirjurinluotoa myös festivaalialueen ulkopuolella.

– Pori Jazzin järjestäjien onkin nyt syytä antaa selvitys siitä, onko tapahtumalla jotain tekemistä etnisen vähemmistön liikkumisvapauden estämisessä, kommentoi Kyösti Roth Suomen Romanitaiteilijoiden Verkostosta.

Roth jatkaa, etteivät tapahtumassa esiintyneet muusikot hyväksyisi rasismia eivätkä todennäköisesti tiedä asiasta mitään.

”Vaikea kuvitella”

– Kyseessä täytyy olla virheellinen informaatio, sillä on vaikea kuvitella, että Pori Jazzin järjestäjät syyllistyisivät tällaiseen, kommentoi Katja Tuominen Vapaa liikkuvuus -verkostosta.

Suomen Romanitaiteilijoiden Verkoston ja Vapaa liikkuvuus -verkoston mukaan Pori Jazzin olisi tärkeä selvittää suurelle yleisölle, ilmaiseeko romaneihin kohdistuva syrjintä tapahtuman järjestäjien tahtoa.


Katja Tuominen Vapaa liikkuvuus -verkostosta ja Kyösti Roth Suomen Romanitaiteilijoiden Verkostosta siis haluavat kerjäläisiä ja varkaita konsertteihin.

Mustalaiskerjäläisten ja -taskuvarkaiden maahantuloa kannattavien hörhöjen parodiointi on mahdotonta, koska he tekevät sen itse.


2 kommenttia:

HS Kommentoija kirjoitti...

Nyt olisi hyvä kommentoida Sanni Saaren hilpeää kirjoitusta. Tyttöparka ei käsitä, että hänen ihailemansa muslimit poistaisivat hänet julkisesta elämästä alta aikayksikön.

Mikko Ellilä kirjoitti...

Kansan Uutiset
26.7.2010 10.20

Syrjintäepäilystä Pori Jazzeilla vaaditaan selvitystä

Vapaa liikkuvuus -verkosto kertoo tiedotteessaan epäilevänsä, että Pori Jazzissa on pyritty rajoittamaan ulkomaalaisten romanien liikkumista.


http://www.savonsanomat.fi/uutiset/savo/putkasta-suoraan-takaisin-varkaisiin/585778

Festarirosvot jatkoivat putkasta suoraan varkaisiin

Kuopion rockfestivaalialueen ulkopuolelta perjantaina kiinniotetut miehet jatkoivat heti putkasta päästyään aggressiivista kaupustelua, jonka vuoksi heistä oli alunperin valitettu poliisille.

Poliisin puuttuminen porukan toimiin ei hiljentänyt touhuja lainkaan.

Yhteensä jopa noin 30 Romanian romanin seurueesta osaa epäillään myös näpistyksistä sekä yhdestä ryöstöstä, jossa epäilty oli tyrkännyt uhrinsa kumoon varastaakseen tältä laukun.

Kun poliisi selvitti porukan henkilöllisyyttä, selvisi, että saman porukan aggressiivisesta kaupustelusta oli valitettu jo Ruisrockissa Turussa, Provinssirockissa Seinäjoella ja Ilosaarirockissa Joensuussa.

Porukka oli ilmeisesti pyrkinyt myös Pori Jazzien alueella, mutta heidät oli poistettu sieltä.
Vapaa liikkuvuus -verkosto ja Katja Tuominen on siis vastustanut tällaisten ihmisten poistamista Pori Jazzin alueelta.

Parodia on mahdotonta, koska he tekevät sen itse.