Uusi viesti, monikulttuurisuuskriittinen blogi


Poliittisten päättäjien keskuudessa vallitsee nykyisin fanaattinen monikulttuurisuusideologia, joka pyrkii tukahduttamaan kaiken demokraattisen kansalaiskeskustelun maahanmuuttopolitiikasta. Tämä taistolaisuuden kaltainen uskonnollinen hurmoshenkisyys on vallalla myös sanomalehdistössä, joka ei julkaise mitään multikulti-ideologian vastaisia ikäviä tosiasioita. Yksityishenkilöiden ylläpitämät blogit ovat tällä hetkellä ainoa lähde, josta saa totuudenmukaista tietoa Suomessa ja muissa Euroopan maissa harjoitetun maahanmuuttopolitiikan seurauksista.

Toisin kuin Helsingin Sanomissa ja muussa propagandalehdistössä, täällä kerrotaan lukijoille vain tosiasioita. Kannatamme modernia länsimaista sivilisaatiota ja sen parhaita arvoja eli rationaalista ajattelua, tieteellistä tutkimusta, oikeusvaltiota, sananvapautta ja demokratiaa. Tästä syystä vastustamme monikulttuurisuutta, joka nykymenolla muuttaa Euroopan maat Afrikan tai Lähi-idän maiden kaltaisiksi parinkymmenen vuoden sisällä.

sunnuntaina, elokuuta 22, 2010

Valtamedia käy propagandasotaa kansaa vastaan


Heikki Luoto (ps) hommaforumilla:


Tämänpäiväisessä Aamulehdessä Taneli Heikka osallistuu toimittajakunnan surutyöhön, joka on seurausta siitä, ettei hänen 14 000-päinen kollegajoukko onnistunut mediakasvattamaan yleisölle "oikeata" asennetta maahanmuuttoon. Heikka tarkoittanee "pienellä nettiporukalla" "20 netsiä".


Boldaukset allekirjoittaneen.Politiikan vihikoirien lauma on liikkeellä

20.08.2010 - 06:58

Pieni nettiporukka on saanut puolueet säntäilemään. Perussuomalaisten oikealla laidalla toimiva pakolaiskriittinen liike purki vaikenemisen tradition maahanmuutosta pari vuotta sitten. Sen seurauksena on paljastunut, että pienen ulkomaalaisväestömme vuoksi puolueilla ei ole maahanmuuttopolitiikan perinnettä. Puolueet heiluvat kuin vihikoirat kansalaismielipidettä haistellen.

Sdp:n puheenjohtaja Jutta Urpilainen linjasi alkuviikosta puolueensa olevan maahanmuutossa "keskustassa". Olisi luullut, että vasemmiston perinteikkäät kansainväliset arvot riittävät. No, toisaalta, sosialisminkin tavoittelusta sdp on käytännössä luopunut kauan sitten. Siirtymä on merkittävä. Kepun kannattajat kuuluvat Suomen maahanmuuttokriittisimpiin. Perussuomalaiset taas on julistautunut ainoaksi työväenpuolueeksi, mutta ilman sosialismia. Kansallissosialismiin viehtyneiden tuki tosin kelpaa.


Nimimerkki Zngr:


Hämmästyttävää, että 20:stä henkilöstä koostuva pieni nettiporukka on onnistunut siinä, missä 14 000 toimittajaa epäonnistui. Puolueet säntäilevät mielipuolten lailla ympäriinsä eikä kukaan tiedä mitä pitäisi tehdä: paniikki on valtava ja sisäministeriökin on tullut nolattua. Monikulttuurille naureskellaan yleisesti ja kaikki tietävät, ettei itä-afrikkalainen sotalapsi joka on yhtä aikaa myös varhaiseläkeläinen, olekaan 250 000€ säästö verottajalle.

Pitääkö tästä päätellä, että k.o. 20 netsiä ovat jonkinlaisia yli-ihmisiä joiden ajattelun kirkkaus, ilmaisun terävyys ja perehtyneisyys on yksinkertaisesti niin ylivertaista että jokainen heistä vastaa 700:aa toimittajaa ja vastaavaa määrää sosiologeja ja monikulttuuriprojektipäällikköjä?

Vai ovatko he kenties Tylypahkasta karanneita taikureita?

Vai ovatko mainitut 14 000 toimittajaa yksinkertaisesti niin epäpäteviä, että 20 työtöntä sekätyömiestä Itä-Helsingistä kiljupääläriensä äärestä pystyy vaikuttamaan yhteiskuntaan enemmän, kuin nämä 14 000 toimittajaa?

Minä:


Kyllä. Suomessa journalismi on järkyttävän huonolla tasolla.


Nimimerkki JoKaGO:


Niin on, Mikko, tai jopa vielä paaaaaljon huonommalla tasolla. Laiskat lahjottavat mitäänosaamattomat mitääntajuamattomat eivät kyseenalaista mitään, ikinä, mikä tulee ns. viralliselta taholta.


Minä:


Nimenomaan. Juuri tämä on suomalaisten toimittajien pahin virhe. He eivät lainkaan tajua median roolia yleisön eli kansan edunvalvojana ja vallanpitäjien kritisoijana.

Suomen "tiedotusvälineet" toimivat nimenomaan vallanpitäjien äänitorvena, jonka tehtävänä on saarnata kansalle valtaeliitin sanelemia Virallisia Totuuksia. Media pitää kansaa vihollisenaan, joka pitää käännyttää vallanpitäjien ideologian kannalle. Jos kansa on eri mieltä kuin poliittinen valtaeliitti, kansa on median mielestä väärässä.

Media pitää tehtävänään nimenomaan kansan käännyttämistä vallanpitäjien ideologian kannalle, ei siis kansan informoimista yhteiskunnallisten asioiden todellisesta tilasta, puhumattakaan vallanpitäjien kritisoimisesta.

Tästä syystä media vaikenee maahanmuuton ongelmista, demonisoi maahanmuuttoon kriittisesti suhtautuvia henkilöitä (Jussi Halla-aho, "nettirasistit") ja suhtautuu täysin kritiikittömästi ja jopa ihaillen monikulttuurisuusideologiaa edustaviin poliittisiin vallanpitäjiin (Astrid Thors, Stefan Wallin, Matti Vanhanen, Tarja Halonen jne.) ja virkamiespäättäjiin (Eva Biaudet, Ritva Viljanen, Johanna Suurpää jne.).

4 kommenttia:

Mikko Ellilä kirjoitti...

Ruotsin sanomalehdistö on samanlaista kuin Suomen:

http://vasarahammer.blogspot.com/2010/08/luin-ruotsalaisen-lehden.html

Expressenin julkaisemassa artikkelisarjassa uudesta kovasta koulusta julkaistiin torstaina artikkeli koulutoverien kiristämästä nuorukaisesta Jesperistä. Ruotsalaisissa kouluissa kiristetään rahaa koulutovereilta menetelmillä, jotka ovat peräisin järjestäytyneen rikollisuuden toimintatavoista. Lehti tarjoa lukijoille karua faktaa. 140 000 ruotsalaista pelkää palata kesälomilta kouluun. Joka kymmenes koululainen joutuu väkivallan kohteeksi. Joka kahdettakymmenettä kiusataan.

Uutena ilmiönä ruotsalaisiin kouluihin on rantautunut kiristys, jota kutsutaan nimillä ”bötning” tai ”skattning”. Siinä ylempien luokkien oppilaat kiristävät nuoremmiltaan rahaa tai arvoesineitä uhkaamalla näitä väkivallalla.

Artikkelissa kerrotaan, kuinka 18-vuotias Jesper joutui kiristyksen kohteeksi. Jesper tutustui poikajoukkoon, joka aluksi kohteli häntä ystävällisesti. Myöhemmin joukkio vaati Jesperiltä tuhansia kruunuja rahaa. Jesperin mukaan:

”He sanoivat, että he leikkaavat kurkkuni auki, jos en maksa.”

Teosta ilmoitettiin poliisille, joka sai tekijät kiinni. Oikeudessa tekijät tuomittiin kiristyksen yrityksestä ja laittomasta uhkauksesta. Jesper kuitenkin joutuu piilottelemaan ja puhumaan Expressenille anonyymisti, koska pelkää edelleen kiristäjiä. Nuoret rikoksentekijät eivät Ruotsissa pääsääntöisesti joudu vankilaan.
Expressenin artikkelissa kuvatut tapahtumat kuulostavat kauheilta. Toki yläasteella tapahtui jo omana aikanakin kaikenlaista ja heikoimpia oppilaita kiusattiin. Tappouhkaukset olivat kuitenkin jotakin sellaista, jota katsottiin vain elokuvista.

Artikkeli ei myöskään kerro, miksi oppilaiden uhkailu on yleistynyt Ruotsin kouluissa ja keitä Jesperin uhkaajat olivat. Poliittisesti epäkorrektien blogien lukijat tietävät, että maahanmuuttajataustaiset nuoret saattavat joskus silloin tällöin kiristää kantaväestöön kuuluvilta kännyköitä, rahaa ja muita arvoesineitä. Sanomalehdissä ei kuitenkaan tällaista voi kirjoittaa vaan lukijan on itse laskettava yhteen yksi ynnä yksi.

Tavalliset rikoksen uhriksi joutuneet ihmiset tietävät, keitä rikoksen tekijät olivat.

Lehdet kuitenkin tavallisesti pimittävät tiedon tekijöistä ja/tai pyrkivät esittämään heidät tavallisina ruotsalaisina nuorina.

Sanomalehdissä ”vastuullinen” raportointi tarkoittaa sitä, että rikoksen tekijöiden tausta pimitetään, koska toisin toimiminen lisäisi muukalaisvastaisuutta. Siksi lehtiä lukemalla ei saa todellista kuvaa rikollisuudesta ja sen syistä kuten ei myöskään Ruotsiin suuntautuneen maahanmuuton todellisista vaikutuksista.

HS Kommentoija kirjoitti...

Hyvä Mikko. Olet jälleen - yllätys yllätys - täysin oikeassa. Muista kuitenkin, että Suomen media ei eroa muiden maitten vastaavista elimistä mitenkään, vaan apinoi suoraan kansainvälisen pankkiiriklikin niille asettamaa linjaa.

Mikko Ellilä kirjoitti...

Jyrki Lehtola kuvaa tätä asennetta hyvin:

http://www.aamulehti.fi/sunnuntai/teema/asiat_kolumnit/jyrkilehtola/8221859.shtml

Me olemme mediassa tottuneet siihen, että "ne", eli kansa, ajattelee väärin. Vaikka sitä ei missään suoraan kerrotakaan, meille on itsestään selvää, että ns. kansan syvimpien rivien seasta löytyy paljon rotu- ja muita ennakkoluuloja, seksuaalisten vähemmistöjen halveksuntaa sekä yleistä ennakkoluuloisuutta kaikkea poikkeavaa kohtaan.

Mutta ne ovat kansaa. Tuollaistahan se on. Meidän tehtävänämme mediassa on hiljalleen opetella kansa ajattelemaan oikein.

HS Kommentoija kirjoitti...

Kyseessä on hiljaisuuden spiraali. Vaikka maksettu puhuva pää televisiossa suoltaa "kansan mielipiteitä", kansa itse ei niitä miettinyt olemaan oleviksi. Kansalla on oma mielipide, mutta kansa ei uskalla sanoa sitä. Voi tulla sanktioita. Voi raippa heilahtaa.

Auts.

Demokratiassa naurettavinta on se, että se kuvittelee, tai pikemminkin valehtelee, olevansa kansan asialla, kansan oikeutuksella, vaikka palvelee muiden intressejä.