Uusi viesti, monikulttuurisuuskriittinen blogi


Poliittisten päättäjien keskuudessa vallitsee nykyisin fanaattinen monikulttuurisuusideologia, joka pyrkii tukahduttamaan kaiken demokraattisen kansalaiskeskustelun maahanmuuttopolitiikasta. Tämä taistolaisuuden kaltainen uskonnollinen hurmoshenkisyys on vallalla myös sanomalehdistössä, joka ei julkaise mitään multikulti-ideologian vastaisia ikäviä tosiasioita. Yksityishenkilöiden ylläpitämät blogit ovat tällä hetkellä ainoa lähde, josta saa totuudenmukaista tietoa Suomessa ja muissa Euroopan maissa harjoitetun maahanmuuttopolitiikan seurauksista.

Toisin kuin Helsingin Sanomissa ja muussa propagandalehdistössä, täällä kerrotaan lukijoille vain tosiasioita. Kannatamme modernia länsimaista sivilisaatiota ja sen parhaita arvoja eli rationaalista ajattelua, tieteellistä tutkimusta, oikeusvaltiota, sananvapautta ja demokratiaa. Tästä syystä vastustamme monikulttuurisuutta, joka nykymenolla muuttaa Euroopan maat Afrikan tai Lähi-idän maiden kaltaisiksi parinkymmenen vuoden sisällä.

maanantaina, elokuuta 23, 2010

Miksi Soini käyttää niin omituista kieltä?

Timo Soinin blogi Iltalehdessä:

Omalla nimellä ja nuunalla

Kirjoittanut Timo SoiniPerussuomalaisten puolueneuvoston kynnyksellä valmistaudun kohtaamaan puolueväen silmästä silmään. Omalla nimellä ja nuunalla. Kasvotusten.

Olen toiminut puolueen puheenjohtaja kolmetoista vuotta. Siinä ajassa oppii omansa tuntemaan.

Perussuomalaisissa sanotaan suoraan ja edestä päin, jos sanottavaa on.

Rehellisyys on joskus kovanpuoleista koettavaa. Pitkällä tähtäimellä se on kuitenkin ainoa tapa kohdata todellisuus.

Puolueen puheenjohtajana olen kokenut sekä menestystä että menetyksiä. Molempia tarvitaan, jotta tuntuma todelliseen elämään säilyy.

Politiikkaan, kuten kaikkeen elämään, liittyy juoruja ja takana päin puhumista. Se on osa ihmisen raadollisuutta.

Nimetön- ja nimimerkkiarvostelu kuuluu reaalimaailmaan. Ei siitä koskaan eroon päästä.

Itse arvostan suoraa palautetta. Sellaista, joka tehdään omalla nimellä ja nuunalla.

Olen kritisoinut kottaraispönttööntuijottajia ja nämä ihmiset ovat tunnistaneet itsensä. Se koira on älähtänyt, johon kalikka on kalahtanut.

Vastaan omalla nimellä esitettyihin viesteihin. Lymyäjät jäävät vastausta vaille.

Politiikassa parkkiintuneelle ammattimiehelle ei mikään palaute tule yllätyksenä. Uusille toimijoille kyllä. Monet pelästyvät ja pahastuvat nimettömistä parjauksista. Se täytyy van kestää. Politiikan huipulle ei ole muuten asiaa.

Minulle sananvapaus on sitä, että seisoo sanojensa takana. Kuin mies ja nainen.

Politiikka on raadollistunut. Poliittisen toimijan yksityisyydensuoja on tavallista kansalaista pienenmpi. Niin pitää ollakin. Yhteisten asioiden hoitajilta voidaan vaatia enemmän paineensietoa kuin muilta kansalaisilta.

Puolueen puheenjohtajan täytyy nauttia omiensa luottamusta. Ilman sitä puoluetta ei voi johtaa. Tämä pätee kaikkiin puolueisiin ja puheenjohtajiin.

Vaaleissa on parempi voittaa kuin hävitä. Nykyään puheenjohtajilta odotetaan vain voittoja. Itse hävisin ensimmäiset eduskuntavaalini. Jos perussuomalainen puolueväki ei olisi antanut minulle toista mahdollisuutta, en olisi voittanut yhtään vaalia. Nyt putki on jo kuuden voiton mittainen ja seitsemäs on otettavissa.

Omalla nimellä ja nuunalla."Omalla nimellä ja nuunalla."

Mikä on nuuna?

"Olen kritisoinut kottaraispönttööntuijottajia ja nämä ihmiset ovat tunnistaneet itsensä."

Mikä on kottaraisenpönttö? Miksi joku tuijottaisi kottaraisenpönttöä? Keitä "nämä ihmiset" ovat? Mihin Soini viittaa?

"Politiikassa parkkiintuneelle ammattimiehelle ei mikään palaute tule yllätyksenä. Uusille toimijoille kyllä. Monet pelästyvät ja pahastuvat nimettömistä parjauksista. Se täytyy van kestää. Politiikan huipulle ei ole muuten asiaa."

Tässä Soini siis kehuu olevansa poliitikan huipulle päässyt kovanahkainen äijä, joka "kestää" nimettömiä "parjauksia". Mielestäni se on aika vastenmielistä narsismia, että joku erikseen kehuu kykyään "kestää" nimetöntä palautetta.

Se, että Soini jankuttaa tästä nimettömästä "parjauksesta" niin paljon, osoittaa hänen olevan äärimmäisen kyrpiintynyt. Normaali ihminen deletoisi sähköpostitse saamansa nimettömät haistattelut urputtamatta niitä julkisesti. Soini kuitenkin nimenomaan haluaa julkisesti urputtaa siitä, kuinka hirveästi hänelle tulee nimettömiä "parjauksia". Hän tekeytyy marttyyriksi, jolle ilkeät ihmiset lähettelevät kauheasti anonyymejä haistatuksia. Itkuaan pidätellen Soini sanoo olevansa "politiikassa parkkiintunut ammattimies", joka urheasti "kestää" näitä hirveitä nimettömiä "parjauksia".

Onko kukaan muu politiikko koskaan urputtanut julkisesti siitä, että hänelle on lähetetty anonyymejä viestejä? Astrid Thors teki rikosilmoituksen saamastaan tappouhkauksesta, mutta ei ole tietääkseni koskaan valittanut nimettömistä haistatusviesteistä. Inhoan Thorsia, mutta Thorskin sietää kritiikkiä paremmin kuin Soini. Jopa kukkahattutäti Thors on kovempi jätkä kuin Soini.

Soini on itsesäälissä piehtaroiva, marttyyrinkruunun päähänsä laittanut itkeskelevä ämmä.

Samasta blogista:

Vaaliteemoja

Kirjoittanut Timo Soini

Suomiareenan vaalikeskustelu näytti mitä tuleman pitää.

Vanhoilla puolueilla on nuoret puheenjohtajat – mikään ei ole muuttunut. Ääni on Jaakobin ääni, mutta kädet ovat Eesaun kädet.

Ainoa uusi asia, jota ” nuoret radikaalit ” puheenjohtajat haikailevat on
” sukupuolineutraali ” avioliitto.

Kansan syviä rivejä tämä kotkotus ei kiinnosta tipan vertaa.

Homorummutusta pitää yllä pieni, mutta äänekäs joukko, joka saa vanhat puolueet tanssimaan pillinsä mukaan.

Perussuomalaisten mielestä avioliitto on miehen ja naisen välinen liitto, eikä tämä kanta rummutuksella mihinkään muutu.

Maahanmuuttopolitiikasta tulee vaaliteema – se kiinnostaa kansaa. Rasismikortin viljely pääministeriltä Suomiareenassa oli rimanalitus. Yhtä pöhköä kuin edellisen pääministerin Leijona-koruihin kohdistama kritiikki.

Taloudesta ja työllisyydestä tulee vaaliteema ja pitääkin. Miten saadaan työtä ja toimeentuloa? – Se kiinnostaa kansaa.

EU-politiikasta tulee vaaliteema. Kokoomuksen Kataisen johdolla Suomi on asetettu Zorbasten ja kabardiinihousujen taloudelliseksi takuumieheksi.Mikä on kabardiini? Googlella löytyi jotain juttua hevosrodusta nimeltä kabardiini, jonka virallinen suomenkielinen nimi on ilmeisesti kabardinhevonen. Tarkoittaako Soini hevosennahasta tehtyjä housuja vai kabardinhevosella ratsastettaessa käytettäviä housuja?

"Zorbakset" tarkoittaa selvästi kreikkalaisia, mutta keitä ovat "kabardiinihousut"?

Miksi Soini käyttää niin omituista kieltä?

Miksi tuollainen pelle on Perussuomalaisten puheenjohtaja?

Miksi Soinia pidetään jotenkin karismaattisena? Miten hänen voidaan väittää puhuttelevan tavallista kanssa, kun hän käyttää niin omituista kieltä? Eihän kukaan muu käytä tuollaisia ilmaisuja.

Miksi Soini hokee blogissaan moneen kertaan olevansa puolueensa puheenjohtajana "omalla nimellä ja nuunalla"? Eihän kukaan voi olla politiikassa mukana nimettömänä. Se ei ole siis mikään meriitti, että joku politiikko esiintyy omalla nimellään. Kaikki poliitikot esiintyvät omalla nimellään. Soini siis hokee, hokee ja hokee sellaista triviaalia asiaa, joka ei ole lainkaan mainitsemisen arvoinen.

Soinin blogiin tulleita kommentteja:

Hym…pakkohan Soinin on omalla nimellään kirjoitella…kun on tuohon hommaan hankkiutunut…

Vaikeaa se on Soinillakin kertoa missä hänen puolueensa menee….mitkä arvot, tavoitteet ym…on…

Saatikka se, että tuntuu enempi puhuvan omistä mielipiteistään kuin puolueensa asioista.

Voiko käsi sydämmellä vannoa..tietävänsä mitä hänen ”äänestäjäkuntansa” haluaa ja tavoittelee..

Voiko väittää ettei persujen kannatus ole enempi toisten vastustusta kuin omaa asioiden ja arvojen ajamista. Mitä ne on…muuten..

Tulee mieleen slougani..ostaisitko tältä puoleelta auton ..ymmärräthän..

Jurmo

12.8.2010, klo 17:51

Niin. Tämä "minä esiinnyn omalla nimelläni"-löpinä on ihan turhaa, kun mitään substanssia ei ole. Kaikki poliitikot esiintyvät TIETYSTI omalla nimellään. Kukaan muu kuin Soini ei koe tällaista itsestäänselvyyttä mainitsemisen arvoiseksi. Soinilla ei kuitenkaan ole mitään poliittista substanssia, joten hänen täytyy täyttää eetteriä höpisemällä itsestäänselvyyksiä tyyliin ruoho on vihreää, vesi on märkää, poliittisen puolueen puheenjohtaja esiintyy omalla nimellään.

Miksi Soini ei koskaan sano mitään esimerkiksi islamin uhkasta Euroopalle? Onko kukaan koskaan kuullut Soinin sanovan islamista yhtään mitään?

Ruotsissa Sverigedemokraterna-puolueen puheenjohtaja sanoo suoraan, että muslimit ovat Ruotsin suurin ongelma:

För 20 år sedan tror jag att de flesta svenskar skulle ha mycket svårt att tänka sig att islam skulle komma att bli Sveriges näst största religion, att svenska konstnärer som kritiserar eller skojar med islam skulle leva under ständigt dödshot, att ett tiotal muslimska terrororganisationer skulle komma att etablera sig i Sverige, att ledande muslimska företrädare skulle framföra krav på införandet av sharialagar i Sverige, att svenska landsting skulle använda skattebetalarnas pengar till att skära av förhuden på fullt friska småpojkar, att Sverige skulle ha flest våldtäkter i Europa och att muslimska män skulle vara mycket kraftigt överrepresenterade bland förövarna, att svenska badhus skulle införa separata badtider för män och kvinnor, att svenska kommuner skulle överväga införandet av könssegregerad simundervisning i skolorna, att frysdiskarna i våra livsmedelsbutiker skulle erbjuda ritualslaktat kött samtidigt som svenska förskolor slutar att servera fläskkött, att svenska skolor skulle införa nya lov för att fira avslutningen på Ramadan samtidigt som kyrkliga skolavslutningar förbjuds på fler och fler skolor och så vidare.

Allt detta är i dag en del av den svenska verkligheten. Frågan är hur det ser det ut om ytterligare några decennier, när den muslimska befolkningen, om nuvarande takt håller i sig, har flerdubblats i storlek och många av Europas större städer, inklusive Malmö, med största sannolikhet har en muslimsk majoritet.

Den mångkulturella samhällseliten ser kanske denna framtid som en färgglad intressant förändring av ett Sverige och Europa som man allt som oftast förnekar ens någonsin har varit ”svenskt” eller ”europeiskt”.

Som sverigedemokrat ser jag detta som vårt största utländska hot sedan andra världskriget och jag lovar att göra allt som står i min makt för att vända trenden när vi går till val nästa år.


Miksi Soini ei sano koskaan mitään tällaista?

Miksi Soini ei koskaan sano maahanmuutosta mitään muuta kuin "maassa maan tavalla", joka on ikivanha ja jokseenkin merkityksetön, tyhjä fraasi?

Miksi Soini on pelkkä pelle, joka vain hokee tyhjiä fraaseja? Miksi Soini ei koskaan sano mitään konkreettista maahanmuutosta ja islamista?


Eikö kritiikin sisältö ole kuitenkin tärkeämpää kuin sen esittäjä? Nimimerkin käyttö lienee Soinille ongelma sen takia, ettei kritiikkiin voikaan vastata keksimällä värikkäitä motiiveja sen esittämiseen ja leimaamalla kritiikin esittäjä vaan pitäisi yrittää puolustaa omia menettelytapoja asiapohjalta.

Selvästikin joku tai jotkin kommentit ovat osuneet lähiaikoina erityisen kohdalleen, kun nimimerkin käytöstä on tullut Soinille blogin arvoinen ongelma. Kalikka on todellakin tainnut kalahtaa, kun älähdys on näin äänekäs.

Kalikka

12.8.2010, klo 18:05


Nimenomaan. Soini uikuttaa ja ulvoo kuin kepitetty koira.

Soini on hysteerinen narsisti, joka ei siedä minkäänlaista kritiikkiä. Siksi hän itkien haukkuu hänen kanssaan eri mieltä olevia "kottaraisenpönttööntuijottajiksi" ja ties miksi ja samalla yrittää epätoivoisesti väittää olevansa paksunahkainen poliitikan ammattilainen.1 kommentti:

Kyllästynyt kirjoitti...

Juu, ja mistä kukaan tietää miten paljon Soini surffailee ympäriinsä ja kommentoi nimettömänä toisten juttuja? "The lady protesteth too much."

Se, mistä ei "voida" puhua, on jonkun lopuksi kuitenkin sanottava ääneen. Mitä ihmeen väliä sillä on, kuka sanoja on? Tai onko sanojia yksi tai useampia?