Uusi viesti, monikulttuurisuuskriittinen blogi


Poliittisten päättäjien keskuudessa vallitsee nykyisin fanaattinen monikulttuurisuusideologia, joka pyrkii tukahduttamaan kaiken demokraattisen kansalaiskeskustelun maahanmuuttopolitiikasta. Tämä taistolaisuuden kaltainen uskonnollinen hurmoshenkisyys on vallalla myös sanomalehdistössä, joka ei julkaise mitään multikulti-ideologian vastaisia ikäviä tosiasioita. Yksityishenkilöiden ylläpitämät blogit ovat tällä hetkellä ainoa lähde, josta saa totuudenmukaista tietoa Suomessa ja muissa Euroopan maissa harjoitetun maahanmuuttopolitiikan seurauksista.

Toisin kuin Helsingin Sanomissa ja muussa propagandalehdistössä, täällä kerrotaan lukijoille vain tosiasioita. Kannatamme modernia länsimaista sivilisaatiota ja sen parhaita arvoja eli rationaalista ajattelua, tieteellistä tutkimusta, oikeusvaltiota, sananvapautta ja demokratiaa. Tästä syystä vastustamme monikulttuurisuutta, joka nykymenolla muuttaa Euroopan maat Afrikan tai Lähi-idän maiden kaltaisiksi parinkymmenen vuoden sisällä.

keskiviikkona, elokuuta 11, 2010

Anu Palosaari, Johan Bäckmanin apuri


Yksi iso syy islamiin palaamisessani on ollut länsimaiden sairastunut suhde seksuaalisuuteen.


Vain muslimikäännynnäiset kutsuvat islamiin kääntymistä islamiin "palaamiseksi". Tässä on taustalla sellainen mystinen doktriini, että kaikkien ihmisten sielut ovat ennen syntymäänsä kuuluneet islaminuskoon.

Anu Palosaari on siis muslimi.Anu Palosaari kirjoittelee ahkerasti myös ‎"Suomen antifasistinen komitea"-nimisen jengin facebook-sivulla. Palosaari ilmeisesti kuuluu tähän sakkiin.

Palosaari tukee blogissaan Venäjän "lapsiasiamiehen" Pavel Astahovin toimintaa:

Astahovin lausuntoa syytä pohtia
13.6.2010

Venäjän lapsiasiamies Astahov epäilee, että ellei suomalaiselle huostaanottokulttuurille pian tehdä jotain, on kymmenen vuoden kuluttua puolet suomalaisista lapsista huostassa http://yle.fi/uutiset/kotimaa/2010/06/suomalaiset_ihmeissaan_venajan_huostaanottovaitteista_1731276.html?origin=rss.

Tämä lienee totta.


Astahov on tiettävästi FSB-upseeri, joten Palosaari siis on FSB:n puolella.


Palosaari käyttää omien blogipostaustensa "tietojen" lähteinä venäläistä sivustoa, jota ylläpitää Venäjän valtio:

http://rus.ruvr.ru/2010/06/07/9248416.html

Когда идет такое большое количество изъятий детей - а за прошлый год было изъято 11 тысяч детей - для Финляндии с населением в шесть миллионов детей это колоссальная цифра, власти идут на крайние меры”, - сказал Астахов.
По словам детского омбудсмена, органы социальной защиты при этом опираются на финский закон ”О благополучии ребенка”, который действует с 2008 года. Астахов считает, что этот закон во многом повторяет конвенцию ООН по правам ребенка и Гаагскую конвенцию, но на практике финские соцслужбы завалены обращениями по поводу избитых детей и идут на крайние методы. Сначала ребенка забирают на месяц, потом на шесть месяцев, потом - бессрочно.
Астахов считает, что в Финляндии существует огромное количество проблем в семьях, а профилактическая работа с ними практически не проводится. ”На мой взгляд, системная проблема в том, что у них в городах практически нет социально-реабилитационных семейных центров, куда можно было бы прийти с семьей и получить психологическую и социальную помощь. И профилактика, как таковая, практически отсутствует, а когда нет профилактики, то идут только карательные меры, например, в виде изъятия детей


Kyseinen "tiedotusväline" on Venäjän valtioradion ulkomaanpalvelu Venäjän Ääni (Голос России, Golos Rossii), joka on entisen Neuvostoliiton yleisradion kansainvälisen propagandakanavan Radio Moskovan nykyinen nimi. Palosaari siteeraa Venäjän valtion virallista "tiedotusta" ikään kuin se olisi totta.

Palosaari siis julistaa Vladimir Putinin & kumppanien propagandaa totena, kuten Johan Bäckman:

Johan Bäckman (s. 18. toukokuuta 1971)[1] on valtiotieteiden tohtori sekä kriminologian dosentti[2] Turun ja Joensuun yliopistoissa ja oikeussosiologian dosentti Helsingin yliopistossa[3]. Hän on kirjoittanut muun muassa Venäjän mafiasta ja sittemmin Suomen ja Neuvostoliiton sekä Venäjän suhteista ja Virosta. Bäckman on toiminut viime vuosina aktiivisena kommentoijana venäläisissä tiedotusvälineissä Latviaa, Viroa ja Suomea koskevissa asioissa.[4] Hänen kärkevät, Venäjän nykyjohtoa myötäilevät mielipiteensä ovat saaneet laajaa huomioita kyseisissä maissa.[5][6][7]

Bäckman on protestoinut Viroa ja Latviaa vastaan syyttämällä näitä venäläisten sorrosta ja apartheid-politiikasta. Epävirallinen Suomen Antifasistinen Komitea -ryhmä, johon Bäckman kuuluu, on järjestänyt aiheesta mielenosoituksia.[22] Bäckmanin itsensä mukaan rekisteröimättömän komitean toiminnassa on mukana parisenkymmentä aktiivia ja sillä on noin sata kannattajaa.[4]Muslimiksi kääntyneen vihreän naisen Anu Palosaaren mukanaolon Bäckmanin pyörittämässä "antifasistisessa" (=Kremliä palvelevassa) skenessä olisi voinut arvata ennakolta. Olihan Suomen islamilaisen puolueen perustaja Abdullah Tammikin Johan Bäckmanin ja Leena Hietasen liittolaisia:

Maaliskuussa 2009 Bäckmanin aloitteesta järjestettiin Naši-järjestön ja Yövartio-liikkeen mielenilmaukset, jonka kohteina olivat Kaiken takana oli pelko -kirjan julkistamistilaisuus ja myöhemmin Viron suurlähetystön seminaari. Viron lähetystön seminaarissa käsiteltiin Neuvostoliiton rikoksia Viroa vastaan.[23][24] Tilaisuudessa osoitettiin mieltä Sofi Oksasen kirjaa sekä The Soviet Story -elokuvaa vastaan, vaikka sitä ei esitetty kyseisenä päivänä[25]. Mielenosoitukseen osallistui kymmenkunta venäläistä mielenosoittajaa.[26] Suomen islamilainen puolue järjesti pienimuotoisen tukimielenosoituksen.[27]


Suomessa vanhat taistolaiset ym. kommunistit ovat hyvää pataa muslimien kanssa, koska molemmat ovat normaalin suomalaisen yhteiskunnan ulkopuolella.

Muslimit ja kommunistit löytävät toisensa. Kaksi samanlaista totalitaarista ideologiaa tukevat toisiaan.

Suomessa on ilmeisesti solmittu jonkinlainen myöhempien aikojen Molotov-Ribbentrop-sopimus muslimien ja kommunistien välille. Pitäisiköhän tätä kutsua Palosaari-Bäckman-sopimukseksi?

Olisi kiva kuulla, mitä mieltä mm. Jyrki Kasvi, Oras Tynkkynen, Tuija Brax, Heidi Hautala ja Anni Sinnemäki ovat tästä puolueensa kansanedustajaehdokkaasta. Edustaako Palosaaren linja Vihreiden linjaa yleisemminkin? Tukevatko Vihreät yleisesti sekä shariaa että Kremlin propagandaintressejä?

Mitä ihmeen porukkaa Vihreissä on? Mistä tuollaisia ihmisiä sikiää?
7 kommenttia:

Anu kirjoitti...

Älähän Ellilä suurentele asioita. Olen kirjoittanut lastensuojelun epäkohdista kauan. Taustatietoni tulevat suomalaisilta ihmisiltä.En ole safkan, sen paremmin kuin minkään muunkaan sakin jäsen.Sen sijaan kyllä olen hyvinkin yhteistyökykyinen, mikäli apuani tarvitaan. Syksyllä avitan mm. erästä järjestöä johon kuuluu mm. poliisilakimiehiä saamaan hyvän lausunnon tulevaan aselakiin. Ja tämäkö saa sinut päättelemään että olen fsb:n apuri?Entä jos sanon, että olen hyvin yhteistyökykyinen myös Supon suuntaan? Olenko sitten niidenkin kaveri? :D Käytä nyt hyvä mies järkeäsi ja lakkaa hysterisoimasta. Kai tiedät, ettei mua vastaan kannata kiihottaa ihmisiä.
Ja tsekkaa myös tämä http://www.mtv3.fi/uutiset/kotimaa.shtml/arkistot/kotimaa/2010/08/1168396

Anu Palosaari

p.s. jos tämä viestini jää julkaisematta, muistan sinua blogissani. Jota muuten poliisiosastokin lukee säännöllisesti.

Jani Alander kirjoitti...

Mikähän se "hyvä lausunto" on. Itseäni aseharrastajana kovasti kiinnostaa? Taitaa olla sitä taattua komuvihreää paskaa.

HS Kommentoija kirjoitti...

Juuri sitähän se on, Jani. Anu vihaa länsimaita. Hän vihaa valkoista miestä. Ruskea mies on hänen mielestään parempi - the brown everyman, kuten sanotaan.

vapaus kirjoitti...

Pikaisen perehtymisen perusteella (luin satunnaisotannalla muutamia kirjoituksia) Palosaari ei vaikuta sellaiselta tyypiltä, joita Uusi Viesti -blogissa yleensä arvostellaan. Tyyppihän näyttää olevan vielä kovempi kovis kuin itse Halla-aho, jolla sentään on pehmeätkin puolensa. Palosaaren kirjoituksissa vilisee kovaan arvomaailmaan viittaavia sanoja kuten aseet, poliisit, maanpuolustus, pakkohoito jne. Jo tuossa lyhyessä uhkaavan sävyisessä kommentissakin mainitaan sanat "ase", "poliisi", "laki", "Supo" ja "poliisiosasto".

Tällaisia mielipiteitä eivät pehmotytöt kirjoittele:

"Haluaisin herätä joku aamu tässä maassa tietoisena siitä, että vakavasti persoonallisuushäiriöiset yksilöt on mahdollista sijoittaa pakkohoidon määräämin kriteerein loppuiäkseen mielisairaalaan tai vankimielisairaalaan."

Erityisesti narsistinen persoonallisuushäiriö näyttää olevan Palosaaren tulilinjalla. Ja rikollisia kohtaan Palosaari on vielä tiukempi kuin Halla-aho.

"Rikollista, varsinkaan rikoksen uusijaa, ja etenkään henkeen ja terveyteen koskevia rikoksia ei kuitenkaan tarvitse ymmärtää, eikä tällainen henkilö ansaitse minkäänlaista sääliä tai kuvitteellista oikeudenmukaisuuden pyydettä muulta yhteisöltä."

Jos tuon teksin kirjoittaisi jonnekin ja kysyisi lukijoilta, mistä se on peräisin, arvaukset liikkuisivat todennäköisesti jossakin NSDAP - Suomen Sisu - USA:n äärikonservatiivit -alueella.

Palosaaren kirjoittelu muistuttaa yllättävän paljon Halla-ahon tai jonkun muun sujuvaa tekstiä tuottavan maahanmuuttokriittisen kirjoittajan tekstejä. Kirjoituksesta paistaa läpi terävä äly ja hyvän sanankäyttö, mutta samalla jäätävä kylmyys.
Kannattaa lukea esimerkiksi Palosaaren luonnehdinta Porvoon ampujasta. Tyyli on hyvin samanlainen kuin Halla-aholla.

Minä olen luultavasti sen verran persoonallisuushäiriöinen, että Palosaaren fasismin piirteitä omaavassa ihannevaltiossa olisin todennäköisesti loppuikäni telkien takana. Paitsi tietysti, jos järjestelmää kovennettaisiin, ja kelvottomat yksilöt saman tien eliminoitaisiin.

Miksihän muuten Palosaari kirjoittaa persoonallisuushäiriöisten hoidosta, jos kerran nämä yksilöt ovat parantumattomia. Jos "hoidon" ainoana tarkoituksena on yksilön eristäminen yhteisöstä, hoidolle on olemassa toinenkin nimi: Vankeus. Ilmeisesti ei ole kuitenkaan poliittisesti korrektia vaatia persoonallisuushäiriöisten sulkemista loppuiäkseen vankilaan, joten sen vuoksi käytetään Neuvostoliiton termistöä ja puhutaan hoidosta.

Äärimielipiteitä kannattavat ihmiset ilmaisevat yleensä mielipiteistään ne, jotka he vallitsevassa tilanteessa voivat ilmaista. Kaikkein jyrkimpiä mielipiteitä ei ole järkevää esittää julkisuudessa. Ne on varattu pelkästään lähipiirin kuultavaksi. Joskus poliitikolle tapahtuu lipsahdus, ja lähipiirille tarkoitettu todellinen mielipide vuotaa julkisuuteen. Poliittisesta kulttuurista riippuu, mitä suuren imagotappion poliitikko kärsii – vai onnistuuko hän selittelemään itsensä kuiville. Olisi mielenkiintoista tietää Palosaaren todelliset mielipiteet. Koska julkiset mielipiteetkin tuovat jo mieleen ei-toivotun aineksen sijoittamisen keskitysleireihin natsi-Saksan tyyliin, miten hurjia mahtavatkaan olla todelliset mutta salaiset mielipiteet. En uskalla edes kuvitella.

Palosaari todennäköisesti esittäisi vakiovastauksen eli väittäisi, että hänellä ei ole salaisia mielipiteitä, vaan aan hän kertoo avoimesti mitä mieltä hän on asioista. Uskokoon ken haluaa.

Anu kirjoitti...

"Miksihän muuten Palosaari kirjoittaa persoonallisuushäiriöisten hoidosta, jos kerran nämä yksilöt ovat parantumattomia. Jos "hoidon" ainoana tarkoituksena on yksilön eristäminen yhteisöstä, hoidolle on olemassa toinenkin nimi: Vankeus. Ilmeisesti ei ole kuitenkaan poliittisesti korrektia vaatia persoonallisuushäiriöisten sulkemista loppuiäkseen vankilaan, joten sen vuoksi käytetään Neuvostoliiton termistöä ja puhutaan hoidosta. "

Ei pidä paikkaansa. Tällaisten ihmisten hoito on vankimielisairaala, jonka kyllä teksteissäni mainitsen useaan otteeseen monessa kohtaa, jos vaan haluaa lukea tekstiäni niin kuin se on kirjoitettu. Myös tämä mainitaan tuossa edellisen viestin siteeraamassa Aselaki-blogissa.

Esim. http://anupalosaari.blogit.uusisuomi.fi/?scope=local&s=vankimielisairaala&x=0&y=0

eli haku + anu palosaari blogi uusi suomi vankimielisairaala

terveisin
Anu P.

Anonyymi kirjoitti...

Ai se Anu Palosaari, siis tämä se näkyy naamasta kun lakkaa saamasta Palosaari. heh heh

Anonyymi kirjoitti...

"Miksihän muuten Palosaari kirjoittaa persoonallisuushäiriöisten hoidosta, jos kerran nämä yksilöt ovat parantumattomia"

Siitä yksinkertaisesta syystä, että pelkkä poliisikoiran paneminen ei enää kieroutunutta riittävästi viihdytä, vaan on alettava puhumaan omista asioista, omasta itsestään

ja heh heh tuolle tyypille
.