Uusi viesti, monikulttuurisuuskriittinen blogi


Poliittisten päättäjien keskuudessa vallitsee nykyisin fanaattinen monikulttuurisuusideologia, joka pyrkii tukahduttamaan kaiken demokraattisen kansalaiskeskustelun maahanmuuttopolitiikasta. Tämä taistolaisuuden kaltainen uskonnollinen hurmoshenkisyys on vallalla myös sanomalehdistössä, joka ei julkaise mitään multikulti-ideologian vastaisia ikäviä tosiasioita. Yksityishenkilöiden ylläpitämät blogit ovat tällä hetkellä ainoa lähde, josta saa totuudenmukaista tietoa Suomessa ja muissa Euroopan maissa harjoitetun maahanmuuttopolitiikan seurauksista.

Toisin kuin Helsingin Sanomissa ja muussa propagandalehdistössä, täällä kerrotaan lukijoille vain tosiasioita. Kannatamme modernia länsimaista sivilisaatiota ja sen parhaita arvoja eli rationaalista ajattelua, tieteellistä tutkimusta, oikeusvaltiota, sananvapautta ja demokratiaa. Tästä syystä vastustamme monikulttuurisuutta, joka nykymenolla muuttaa Euroopan maat Afrikan tai Lähi-idän maiden kaltaisiksi parinkymmenen vuoden sisällä.

keskiviikkona, elokuuta 18, 2010

Mustalaiskerjäläinen ajelee luksusmersulla


Mercedes SLS AMG

Hauska pikku-uutinen Sveitsistä: mustalainen teki ylinopeusennätyksen ajamalla 571-hevosvoimaisella Mercedes SLS AMG:llä (hinta Suomessa 325.000 euroa) poliisin tutkaan 290 km/h. Tämä mustalainen kuului "ruotsalaisten" mustalaisten ryhmään, joka oli leiriytynyt Genevenjärven lähistölle.

So entlarvt ein Garagist die Lüge des Rekord-Rasers

Der Tacho sei kaputt gewesen, behauptet der Schwede nach seiner 290km/h-Fahrt. Anders sieht das der Garagist, der das Auto am Tag vor der Raserfahrt untersucht hat.

Von Corinne Landolt | Aktualisiert um 17:28 | 13.08.2010

Der Schwede, den die Polizei vor einer Woche mit 290 Stundenkilometern geblitzt hat, gehört offenbar zu einer Gruppe von Zigeunern, die ihr Camp oberhalb von Nyon aufgeschlagen haben. Die Gruppe reiste am Donnerstagabend ab, der Schwede wollte vor der Abfahrt noch seinen teuren Mercedes kontrollieren lassen.

Kurz vor Geschäftsschluss fuhr er bei der Garage Chevalley in Nyon vor. Er habe angegeben, dass mit seinem Auto etwas nicht stimme, sagte Garagist Serge Chevalley gegenüber der welschen Zeitung «La Côte».

Laut Garagist funktionierte Tacho


Das Auto sei untersucht worden, aber man habe keine gravierenden Mängel festgestellt, so Chevalley. Ausser, dass einer der acht Zylinder schlecht eingestellt sei. Er habe das Fahrzeug auf der Strasse getestet, und da habe der Tacho einwandfrei funktioniert. Er habe nichts Ungewöhnliches festgestellt, betont der Garagist.

Der Schwede holte das Auto am nächsten Morgen wieder ab und sagte, dass er den Zylinder in Deutschland einstellen lassen werde – dort, wo das Auto gekauft worden sei.

Doch bis nach Deutschland schaffte es der 571-PS-starke Bolide nicht mehr: Auf der A12 bei Fribourg tappt der Schwede in die Radarfalle: Mit 290 Stundenkilometern – die schnellste je gemessene Geschwindigkeit der Schweiz. Die Polizei hat den Raser festgenommen, ihm den Führerausweis und den Luxusboliden weggenommen.


Aikaisemmissa sanomalehtijutuissa tästä aiheesta sanottiin kaaharia "ruotsalaiseksi" kertomatta, että kyseessä oli mustalainen. Nähtävästi Sveitsinkin lehdistö harrastaa samanlaista etnisyyden peittelyä kuin Suomen sanomalehdistö.

Koska tämä "ruotsalainen" mustalainen oli Sveitsissä oleskellessaan asunut perinteisessä kiertelevien mustalaisten leirissä, oletan kyseisen mannen kuuluneen samanlaiseen kerjäläis- ja varaskoplaan kuin Suomea viime vuosina terrorisoineet Bulgarian ja Romanian mustalaiset. Eihän kukaan normaali, rehellinen ihminen asu missään mustalaisleirissä. Jos joku mustalainen tekisi rehellistä työtä, hän asuisi normaalissa asunnossa. Jos joku Ruotsissa asuva rehellistä työtä tekevä mustalainen menisi lomamatkalle Sveitsiin, hän asuisi hotellissa. Sen sijaan mustalaisleirissä asuminen on selvä merkki rikollisesta elämäntavasta. Näin ollen katson voivani olettaa, että tämä 571-heppaisella mersulla lähes kolmeasataa kaahannut manne kuului rikollisjärjestöön.

Suomessa viime aikoina hilluneet mustalaiskerjäläiset ja -varkaat ovat kansainvälisen ihmissalakuljetusmafian tänne tuomia. Kaduilla istuvat kerjäläiset joutuvat luovuttamaan kerjäämänsä rahat mafiosoille suojelurahoina ja maksuina matka- ja majoituskustannuksistaan. Nämä mafiosot ovat juuri sellaisia kuin tuo Sveitsissä luksusmersulla kaahaillut mustalainen. Jos annatte rahaa mustalaiskerjäläisille, rahanne päätyvät viime kädessä noiden mafiosojen mersuihin.

Tuollaisia ihmisiä hippihörhöjen Vapaa liikkuvuus -verkosto ja talonvaltaaja-anarkistien Vapaa Katto ry tukee antamalla mafian hyväksi työskenteleville kerjäläisille ja varkaille ilmaisen majoituksen suomalaisten veronmaksajien kustannuksella.

Vapaa Katto Ry auttaa rikollismafiaa

Helsingisssä katumafia kukoistaa. Taskuvarkaat, viinatrokarit, kerjäläíset kimpussa. Kirpputoreilla järjestäytynyt rikollisuus rehoittaa ja tavarat varastetaan ja jopa revitään väkisin käsistä. Parkkipaikoilla ovelat varkaat kyttää unohdatko hetkeksikään autosi ovet valvomatta auki, vanhuksia ryöstetään jne. Vapaa Katto ry auttaa rikollisia Suomessa asumisessa. Toki itse mafiosot eivät vaivaudu Vapaa Katto tai sossun tiloihin, vaan elelevät luxus asuntovaunuissa leirintä-alueilla, joissa heillä on omat palvelijat.

Miten paljon rikollisten hyysäysjärjestö Vapaa Katto saa suomalaisten veromarkkoja?

Miksi laiskat suomalaiset toimittajat eivät seuraa tilannetta, vaan siitä tyhmempi saa kuvan hyväntekeväisyysjärjestönä ? Suomen Sisä- ja Oikeusministeriö lienee korruptioituneita, kun tuon kaiken annetaan tapahtua ?

Miksi Suomen poliisi ei toimi lainkaan järjestäytyneen ammattirikollisuuden karkottamiseksi ?


Vapaakatto on järjestönä täynnä iki-opiskelijoita, viherpiipertäjiä ja muita elämäntapa-inkkareita, jotka ei koskaan ole tehnyt rehellistä työtä eikä aio tehdäkkään. Heidän vaalean viherpunaisessa maailmassa rikolliset ovat uhreja ja näinollen heitä pitää järjenvastaisesti hyysätä kaikin keinoin. Ideologia on siinä mielessä hämärä, että järjestäytynyt ja laillinen yhteiskuntajärjestys koetaan vastenmielisenä ja ahdistavana. Tapa purkaa tätä ahdistusta on kaikenlainen "kansalaistottelemattomuus", suomeksi siis laittomuus. Luulenpa, en voi todistaa mutta ko järjestön jäsenet lienee aktiivejä myös muissa marginaaliliikkeissä kuten EVR, anarkistit jne.

Valitettavasti "kansalaisjärjestöjen" annetaan vapaasti suosia rikollisia, siihen ei edes haluta puuttua.
Tossa viimeks oli Ross Kempissä juuri nimenomaan näistä mustalaisliigoista. Olis hyysäreillekin terveellistä katsottavaa. Myönsivät ihan suoraan, että kerjäläisiä ja vammaisia kuljetetaan rikollisjengien toimesta ulkomaille tienaamaan. Asiaan liittyy oleellisesti myös varkaudet ja prostituutio.

Tarkoitus on siis vain ja ainoastaan rahan tienaaminen itämafioille. Rikollisin konstein.
Vihreä liike ja hyysäminen on DDRn alulle panema uususkonto, ei juuri muuta.

No tällä suvaitsevaisuudella ajetaan vihreiden ja vasemmiston stalinistien pyrkimyksiä siihen ihanneyhteiskuntaan, DDRn malliin. Vihreä liike, sen ideologia, hyysääminen ja "humanitäärisyys" on DDRn alulle laittama totalitaristien ideologinen uskonto, joka vannoo uskoa valtion valvontaan ja sosialismiin, ei muuta.

Valtaosa näistä "kansalaistottelemattomista" on juuri niitä, jotka mainetta saaneena pyrkii ajamaan maahamme totalitaristisen yhteiskuntajärjestelmän... ja siitä onkin merkkejä ollut ilmassa vaikka kuinka. Viherpiipertäjät yms. hyysärit jatkavat siitä, mihin DDR kaatui... mutta ideologia uskontona elää ekoterroristien, kansalaistottelemattomien ja hyysärien tulevaisuuden visioissa, koska vihreä "järjestelmä" palkitsee terrorismin. DDRllä menikin n. 50 vuotta siihen, kun visio särkyi... toivottavasti näillä DDRn opetuslapsilla menee vähemmän aikaa.Koska viherhyysäreitä ei voi moraalisestikaan kieltää lailla toimimasta tai ajattelemasta omalla tavallaan, on vain pidettävä muiden järkevien ihmisten puolesta huolta siitä, etteivät he pääse johtaville paikoille missään ja koskaan... Sekin riittää jo pitkälle, että puhutaan ja puhutaan uudestaan vaan tarpeeksi siitä, minkälaisessa utopiassa nämä "sairaalloiset maailmanparantajat" elävät jolloin ihmiset alkavat luonnostaankin karttamaan heitä. Meillä kaikilla on luonnollinen oikeudenmukaisuuden tunto, joka toimii ja se onkin hyvä keino pysytellä kaukana turmeltuneista ideologioista.


kommunismiin kuuluu soluttautuminen ja kun Suomen kommaripuolue hajosi rettelöhinsä vanhat stalinistit, kuten Satu Hassi, Heidi Hautala jne ponkaisivat vihreisiin ja siitä ei todellakaan hyää ole seurannut. Tuollaisilta yhdistyksiltä kuin Vapaa Katto pitäisi ehdottomasti poistaa kunnan ja valtion rahoitus.
Lasku ministerille

Laskun voi lähettää näistä asioista vastaaville ministereille! Kyllä korkeiden virkamiesten pitää palkkansa eteen jotakin vastuuta kantaa!Niin, maahanmuuttoministerinä on Astrid Thors, jonka mielestä suomalaisten pitää kantaa "vastuu" natsien tekemistä mustalaisten kaasutuksista antamalla mustalaiskerjäläisten ja -varkaiden tulla Suomeen:

Sitten kerjäläiset, nehän ovat Euroopan liikkuvaa kansaa, eivätkä edes välttämättä ole muuttamassa Suomeen. Esimerkiksi Hesarissa, Hesari oli vetänyt eilen otsikon, että nämä kerjäläiset voivat kahden vuoden jälkeen suurinpiirtein saada suomalaista sosiaaliturvaa. No, eivät voi, koska nehän eivät pyrikään rekisteröitymään Suomessa, sehän edellyttää... Tässä on tietyt säännöt. Mutta, tää kerjäläiset, niin sehän on erittäin vaikea ongelma. Ja pitää muistaa, että me olemme yrittäneet hoitaa toisen maailmansodan... Nyt mä vähän menen pitkäks, mutta toisen maailmansodan sanotaan vastuut ja mitä pahaa silloin tapahtui. Ja oikeastaan suhteellisesti enemmän romaneja kaasutettiin toisen maailmansodan aikana kuin mitä, jopa juutalaisia.


Suomen maahanmuuttopolitiikasta vastuussa olevien poliitikkojen mielipuolisuus on sitä tasoa, että on hankala uskoa heidän olevan luku- ja kirjoitustaitoisia ihmisiä. Suomen maahanmuuttoministeri kannattaa mafian hyväksi työskentelevien mustalaiskerjäläisten ja -varkaiden tuloa Suomeen siksi, että natsit kaasuttivat mustalaisia toisen maailmansodan aikana. Miten tuollainen seinähullu osaa lukea ja kirjoittaa tai syödä veitsellä ja haarukalla tai solmia kengännauhansa? Miten tuollaisella ihmisellä on äänioikeus ja vaalikelpoisuus? Kuka hullu äänestää tuollaista idioottia? Ääni Astrid Thorsille on ääni mustalaisrikollisille.Ei kommentteja: