Uusi viesti, monikulttuurisuuskriittinen blogi


Poliittisten päättäjien keskuudessa vallitsee nykyisin fanaattinen monikulttuurisuusideologia, joka pyrkii tukahduttamaan kaiken demokraattisen kansalaiskeskustelun maahanmuuttopolitiikasta. Tämä taistolaisuuden kaltainen uskonnollinen hurmoshenkisyys on vallalla myös sanomalehdistössä, joka ei julkaise mitään multikulti-ideologian vastaisia ikäviä tosiasioita. Yksityishenkilöiden ylläpitämät blogit ovat tällä hetkellä ainoa lähde, josta saa totuudenmukaista tietoa Suomessa ja muissa Euroopan maissa harjoitetun maahanmuuttopolitiikan seurauksista.

Toisin kuin Helsingin Sanomissa ja muussa propagandalehdistössä, täällä kerrotaan lukijoille vain tosiasioita. Kannatamme modernia länsimaista sivilisaatiota ja sen parhaita arvoja eli rationaalista ajattelua, tieteellistä tutkimusta, oikeusvaltiota, sananvapautta ja demokratiaa. Tästä syystä vastustamme monikulttuurisuutta, joka nykymenolla muuttaa Euroopan maat Afrikan tai Lähi-idän maiden kaltaisiksi parinkymmenen vuoden sisällä.

perjantaina, elokuuta 20, 2010

Amnesty tukee mustalaisrikollisia

Frank Johansson, Amnestyn Suomen osaston johtaja:


Kadulla kerjäävät romanit ovat kuuluneet jo jonkin aikaa myös suomalaiseen kaupunkikuvaan. Julkinen keskustelu romaneista on viime aikoina keskittynyt kysymykseen, sopiiko kerjääminen suomalaiseen hyvinvointivaltioon.

Kerjäläisongelmaan ehdotetut ratkaisut ja viranomaistoimet ovat vaihdelleet kerjäämisen kieltämisestä sen pohtimiseen, miten romanit saadaan pois maasta. Lakipykälien viidakkoon takertuen on tehty selväksi, ettei suomalainen sosiaaliturva ole romanikerjäläisille olemassa oleva vaihtoehto. Jos turisteina täällä olevat romanit siihen turvautuvat, maassaololle ei enää ole edellytyksiä.

Kerjäläisten näkökulma ja EU-kansalaisille kuuluvat perusoikeudet usein unohtuvat näissä puheissa. Viranomaisilta toivoisi enemmän inhimillisyyttä pykälien tulkintaan. Kun koti on kaatopaikalla ja koulunkäynti keskeytyy rasismin takia, kiertolaisuus ja kerjääminen ovat ihan ymmärrettäviä vaihtoehtoja. Itse asiassa vapaus liikkua on miljoonille Euroopan romaneille yksi harvoista edes jollakin tasolla toteutuvista oikeuksista.


Ihmisoikeusjärjestönä esiintyvä Amnesty siis kannattaa kansainvälisen ihmissalakuljetusmafian tänne tuomien mustalaisrikollisten "vapautta liikkua" eli oikeutta tulla vapaasti Suomeen kerjäämään ja ryöstelemään.

Suomessa olevat Bulgariasta ja Romaniasta tulleet mustalaiskerjäläiset ovat ammattirikollisia, jotka keräävät rahaa kerjäämällä ja varastelemalla maksaakseen suojelurahoja heidät tänne tuoneelle ihmissalakuljetusmafialle.

Näiden Balkanilta tulleiden mustalaisten "isäntinä" tai "pomoina" on mafiosoja, jotka ottavat itselleen mustalaisten kerjäämät tai varastamat rahat ja tavarat. Kerjäläisille/varkaille itselleen jätetään toki pieni osuus päivän saalistaan eräänlaisena provisiona, mutta valtaosuus saalista menee mafiosoille maksettaviin suojelurahoihin ja matkakustannuksiin. Mustalaiskerjäläiset ovat siis osa kansainvälistä järjestäytynyttä rikollisuutta. Amnesty kannattaa tätä.

On kuvaavaa, että HS julkaisee tuollaista sairasta paskaa pääkirjoitussivullaan. Pravda on äskettäin antanut palstatilaa pääkirjoitussivullaan myös jollekin mielipuolelle, jonka mielestä islam ei alista naisia.

Muslimifeministit korostavat, ettei islam itsessään ole naisia alistava. Naisten heikko asema tietyissä muslimimaissa johtuu patriarkaalisista tavoista tulkita Koraania. Muslimifeministien käytössä huivi muuttuu tasa-arvoisen islamin symboliksi ja samalla vastalauseeksi yksipuoliselle länsimaiselle naiskuvalle, joka kauneutta ja seksikkyyttä korostaessaan on naisia alistava.

Islam ei siis alista naisia, vaan länsimainen kulttuuri alistaa. Tätä mieltä on Sanni Saarinen, "vapaa toimittaja ja tohtorikoulutettava Helsingin yliopiston maailman kulttuurien laitoksessa". Tällaisia ihmisiä esitetään "tiedotusvälineissä" auktoriteetteina ja "intellektuelleina", jotka "valistavat" tyhmää kansaa.

Sanni Saarinen kannattaa islamia, joka kannattaa alle murrosikäisten tyttöjen raiskaamista. Tällaista esitetään Suomen suurimman sanomalehden Helsingin Sanomien pääkirjoitussivulla. Tällaista "tiedonvälitystä" suomalainen media harrastaa. Suomen suurin sanomalehti tukee lapsenraiskaajia julkaisemalla pääkirjoitussivullaan kirjoituksen, jossa kehutaan islamia.

Nyt sama sanomalehti julkaisee pääkirjoitussivullaan kirjoituksen, jossa tuetaan kansainvälistä ihmissalakuljetusmafiaa.

Miksi Suomen suurin sanomalehti on tuollaisten rikollisten ja mielipuolten käsissä?

Onko Helsingin Sanomat jonkun rikollisjärjestön omistama vai miksi siellä julkaistaan jatkuvasti pääkirjoitussivulla tuollaista hirvittävää saastaa?Ei kommentteja: