Uusi viesti, monikulttuurisuuskriittinen blogi


Poliittisten päättäjien keskuudessa vallitsee nykyisin fanaattinen monikulttuurisuusideologia, joka pyrkii tukahduttamaan kaiken demokraattisen kansalaiskeskustelun maahanmuuttopolitiikasta. Tämä taistolaisuuden kaltainen uskonnollinen hurmoshenkisyys on vallalla myös sanomalehdistössä, joka ei julkaise mitään multikulti-ideologian vastaisia ikäviä tosiasioita. Yksityishenkilöiden ylläpitämät blogit ovat tällä hetkellä ainoa lähde, josta saa totuudenmukaista tietoa Suomessa ja muissa Euroopan maissa harjoitetun maahanmuuttopolitiikan seurauksista.

Toisin kuin Helsingin Sanomissa ja muussa propagandalehdistössä, täällä kerrotaan lukijoille vain tosiasioita. Kannatamme modernia länsimaista sivilisaatiota ja sen parhaita arvoja eli rationaalista ajattelua, tieteellistä tutkimusta, oikeusvaltiota, sananvapautta ja demokratiaa. Tästä syystä vastustamme monikulttuurisuutta, joka nykymenolla muuttaa Euroopan maat Afrikan tai Lähi-idän maiden kaltaisiksi parinkymmenen vuoden sisällä.

sunnuntaina, huhtikuuta 11, 2010

Muslimi kertoo kannattavansa poliittisia murhia, toimittaja kieltäytyy uskomasta

HS,
toimittaja Tommi Nieminen:

Radikalisoituneet toisen polven muslimit huolestuttavat Suomessakin

Abdillahi ei osaa oikein kertoa, mikä asia johti mihinkin, paitsi että kyse oli Allahin johdatuksesta. Kun hän palasi Vantaalle, hän ryhtyi fundamentalistiksi isolla F:llä.

Nyt hän uskoo sunnien erittäin vanhoillisiin tulkintoihin islamista. Osa hänen ajatuksistaan hämmentää, kuten käsitykset evoluutiosta: apinat polveutuvat ihmisistä, jotka tekivät miljoonia vuosia sitten syntiä Allahia vastaan, ja Allah muutti heidät apinoiksi.

Tai miehen ja naisen rooleista: "Suurin ongelma Suomessa on, että somalialaiset naiset ajattelevat olevansa vapaita ja voivansa tehdä mitä haluavat. He ovat vieneet mieheltä kunnian olla vastuussa kaikesta siitä, mitä nainen syö, mihin hän pukeutuu tai mitä lapsille opetetaan."Tulee mieleen, ymmärtääkö nuori Abdillahi itsekään, mitä hän sanoo, kun hän silmää räpäyttämättä toteaa: profeetta Muhammedista pilapiirroksia tehneiden kuuluu kuolla. "Se on meidän pyhässä kirjassa. En voi tulla siinä vastaan. Jokainen meistä on teoistaan vastuussa."


Suvaitsevaisto kieltäytyy uskomasta muslimien olevan sitä mieltä, mitä muslimit itse sanovat olevansa. Tämä johtuu tietysti siitä, että muslimien mielipiteet ovat fasistisia ja barbaarimaisia.

Koska Suvaitsevaiston mielestä muslimit ovat aina oikeassa, muslimeilla ei Suvaitsevaiston mielestä voi olla fasistisia mielipiteitä. Kun muslimit sitten eksplisiittisesti esittävät fasistisia mielipiteitä, Suvaitsevaisto ei usko muslimien oikeasti kannattavan näitä julkilausumiaan mielipiteitä.


2 kommenttia:

Tapio Tuuri kirjoitti...

Mikolta nappiarvio.

Markus Jansson kirjoitti...

Juuri tämän tyyppiset kirjoitukset ja poiminnot ovat koko touhun A ja O. Musumaanit itse kertomassa, mitä kaikkea hullua he ihan oikeasti kannattavat ja ajavat. Tuollaisia ei voi kukaan mokuisti alkaa selittelemään miksikään "nuivistin populistiksesi valheeksi" tms. kun tosiasia tulee suoraan itse lähteestä eli musumaanista itseltään. Juuri näitä pitäisi saada lisää.

Monet valittavat, kun kuulevat islamistien saaneen palstatilaa tai televisioaikaa. Minusta on hyvä, mitä enemmän nämä hullut saavat palstatilaa ja tv-aikaa kertoakseen omista näkemyksistään. Sitä varmempaa on, että suomalaiset tajuavat mokuismin valheen ja hulluuden ja ryhtyvät jämäkkään vastarintaan sitä vastaan. Bonuksena kaikki mokuistit saavat tietysti kylmää vettä niskaansa ja joutuvat selittelemään musumaanien puheita parhain päin ("Eihän se tarkoittanut sitä", "Tuo on vain yhden muslimin mielipide", jne.jne.)