Uusi viesti, monikulttuurisuuskriittinen blogi


Poliittisten päättäjien keskuudessa vallitsee nykyisin fanaattinen monikulttuurisuusideologia, joka pyrkii tukahduttamaan kaiken demokraattisen kansalaiskeskustelun maahanmuuttopolitiikasta. Tämä taistolaisuuden kaltainen uskonnollinen hurmoshenkisyys on vallalla myös sanomalehdistössä, joka ei julkaise mitään multikulti-ideologian vastaisia ikäviä tosiasioita. Yksityishenkilöiden ylläpitämät blogit ovat tällä hetkellä ainoa lähde, josta saa totuudenmukaista tietoa Suomessa ja muissa Euroopan maissa harjoitetun maahanmuuttopolitiikan seurauksista.

Toisin kuin Helsingin Sanomissa ja muussa propagandalehdistössä, täällä kerrotaan lukijoille vain tosiasioita. Kannatamme modernia länsimaista sivilisaatiota ja sen parhaita arvoja eli rationaalista ajattelua, tieteellistä tutkimusta, oikeusvaltiota, sananvapautta ja demokratiaa. Tästä syystä vastustamme monikulttuurisuutta, joka nykymenolla muuttaa Euroopan maat Afrikan tai Lähi-idän maiden kaltaisiksi parinkymmenen vuoden sisällä.

keskiviikkona, huhtikuuta 07, 2010

Umayya Abu-Hanna: Epäpäteville maahanmuuttajille suojatyöpaikkoja

Umayya Abu-Hanna:

Abu-Hannan mielestä suomalaiset eivät ymmärrä, minkälaisessa maailmassa he elävät. On turha miettiä, pitäisikö Suomen olla monikulttuurinen maa.

Suomi on jo monikulttuurinen maa. On, vaikka tänne ei tulisi enää ainuttakaan filippiiniläistä hoitajaa tai nigerialaista insinööriä.


Valitettavasti näin on. Tämä on ikävä asiaintila. Monikulttuurisuus on perverssiä. Monikulttuurisuus on ongelma, josta pitää päästä eroon. Monikulttuurisuus on sairaus, joka pitää parantaa.

Toteamus "Suomi on jo monikulttuurinen maa" on samanlainen kuin "sinulla on jo keuhkosyöpä". Monikulttuurisuuden olemassaololla ei voida perustella sen jatkumisen välttämättömyyttä. No ought from is.Umayya Abu-Hanna:

”Somalinaiset saavat keskimäärin 4,5 lasta. Viidentoista vuoden päästä Suomessa on 20 000 somalia vaikka maahan ei muuttaisi yhtään uutta somalia”, Abu-Hanna laskee.


Tämähän on hirvittävää. Tämä ei ole syy hyväksyä vallitsevaa asiantilaa, vaan tämä on syy karkottaa somalit takaisin Somaliaan.


Umayya Abu-Hanna:

Ja uusiakin siirtolaisia tulee, varmasti ja pian. Muuta vaihtoehtoa ei ole, kun vanhojen hoidettavien määrä kasvaa.

Tietysti on vaihtoehto. Meillä ei ole mitään pakkoa ottaa uusia siirtolaisia. Suomen maahanmuuttopolitiikasta päättää Suomen eduskunta. Suomeen tulevien maahanmuuttajien riippuu eduskunnan päätöksistä.

Vanhusten määrän lisääntyminen ei ole mikään perustelu uusien maahanmuuttajien ottamiselle Suomeen.

Maahanmuuttajien huoltosuhde on keskimäärin huonompi kuin suomalaisten.

Maahanmuuttajat eivät ratkaise väestön ikääntymisestä aiheutuvia ongelmia, vaan pahentavat niitä.
Umayya Abu-Hanna:

Ennusteiden mukaan vuonna 2025 Helsingin väestöstä noin neljännes on siirtolaisia tai heidän jälkeläisiään.


Hirvittävää.


Umayya Abu-Hanna:

”Miksi media ei katso näitä lukuja?"


Sitä minäkin ihmettelen. Olen ihmetellyt jo pitkään. Suomessa ei ole yhtäkään sanomalehteä tai tv-uutis- ja ajankohtaistoimitusta, joka käsittelisi maahanmuuttoa rehellisesti.

Sehän on aivan kammottavaa, että NELJÄSOSA Helsingin väestöstä on etnisesti vierasperäisiä aineksia. Kyllä tämän pitäisi panna hälytyskellot soimaan jokaisen sellaisen ihmisen päässä, joka kannattaa Suomen olemassaoloa.

Ilmeisesti yksikään toimittaja yhdessäkään sanomalehdessä tai yhdenkään tv-kanavan uutis- ja ajankohtaistoimituksessa ei kannata Suomen olemassaoloa, koska yhtäkään toimittajaa ei koskaan kiinnosta tämä meneillään oleva kansainvaellus ja sen aiheuttama väestön vaihtuminen täysin toisenlaiseksi.
Umayya Abu-Hanna:

"Siirtolaisuudesta puhutaan vain tunnetasolla. Kyse on siitä, että suomalaisuus pitää hahmottaa eri tavalla kuin ennen”, Abu-Hanna sanoo.


Väärin. Suomalaisuutta ei pidä hahmottaa eri tavalla kuin ennen. Esimerkiksi Umayya Abu-Hanna ei ole suomalainen. Minä olen suomalainen. Lauri Tähkä on suomalainen. Katri Helena on suomalainen. Ali Qassim ei ole suomalainen.Umayya Abu-Hanna:

”Monikulttuurisuus ei ole mikään lelu. Se on samanlainen asia kuin demokratia. Yhtä vaikea, mutta sen on pakko toteutua.”

Monikulttuurisuuden ei ole mikään pakko toteutua. Suomi on itsenäinen valtio. Valtiovalta Suomessa kuuluu kansalle, Suomen kansalle. Suomen kansa päättää Suomen lainsäädännöstä ja muusta politiikasta lakiasäätävän kansalliskokouksen eli eduskunnan vaalien kautta.

Monikulttuurisuus ei ole samanlainen asia kuin demokratia. Monikulttuurisuus on demokratian vastaista. Umayya Abu-Hanna todistaa tämän itse esittämällä kansainvaelluksen, väestönvaihdon ja monikulttuurisuuden asioina, joista ei voida demokraattisesti keskustella. Umayya Abu-Hanna vastustaa demokratiaa. Umayya Abu-Hanna kannattaa diktatuuria.Umayya Abu-Hanna:

”Nyt pitäisi miettiä, millainen on paras Suomi 50 vuoden päästä, ja siirtolaisten suomalaisina pitäisi olla mukana vaikuttamassa”, Abu-Hanna sanoo.


Siirtolaiset eivät ole suomalaisia. Ulkomaalaisten ei pitäisi olla mukana päättämässä Suomen politiikasta. Suomi kuuluu suomalaisille. Valtiovalta Suomessa kuuluu kansalle, Suomen kansalle, ei arabeille (Umayya Abu-Hanna) tai somaleille (Ali Qassim) jne.Umayya Abu-Hanna:

Suomalaiset yrittävät turhaan kehittää täysin omia malleja siihen, miten monikulttuurisuus on osa yhteiskuntaa.


Aivan. Mitään toimivia malleja ei ole. Monikulttuurisuus on epäonnistunut aina ja kaikkialla.Umayya Abu-Hanna:

”Toimivia malleja on Hollannissa ja Isossa-Britanniassa. Kaikkea ei tietenkään tarvitse kopioida, mutta perusajatukset näissä maissa ovat hyviä.”

Eivät ole. Mainitut maat ovat sharian ja sisällissodan partaalla. Umayya Abu-Hanna ei tiedä, mistä puhuu.

En usko, että edes Umayya Abu-Hanna kannattaa shariaa ja sisällissotaa. Umayya Abu-Hanna on tiettävästi kristitty ja kommunisti. Jos Suomeen tulisi sharia, muslimit hirttäisivät hänet lyhtypylvääseen.


Umayya Abu-Hanna:

Suomessa kasvaneet korkeakoulutuksen hankkineet siirtolaiset lähtevät usein juuri näihin maihin. Koulutettu voi valita.

Tervemenoa. Miksi et ole itse muuttanut sinne?


Umayya Abu-Hanna:
”Näissäkin maissa esiintyy rasismia, mutta yhteiskunta ja sen mekanismit hyväksyvät siirtolaisen tasavertaisena”, Abu-Hanna sanoo.


Hollannissa ja Isossa-Britanniassa maahanmuuttajat a) aiheuttavat valtavia kustannuksia veronmaksajille käyttämällä runsaasti sosiaalietuuksia ja julkisia palveluita, b) tekevät valtavasti rikoksia, c) vaativat sharian käyttöönottoa.

Minun mielestäni tämä ei tarkoita sitä, että "yhteiskunta ja sen mekanismit hyväksyvät siirtolaisen tasavertaisena".

Päinvastoin kyse on siitä, että nämä ulkomaalaiset tulevat maahan valloittajina. Kyseessä on samanlainen kansainvaellusaalto kuin se, joka johti antiikin Rooman valtakunnan tuhoutumiseen.

Muslimien tulo Eurooppaan on verrattavissa mm. goottien ja vandaalien tuloon Rooman valtakuntaan. Gootit, vandaalit ym. valloittajakansat tulivat Rooman alueille, asettuivat sinne asumaan pysyvästi ja hallitsivat näitä maita valloittajan oikeudella. Muslimit tekevät samaa Euroopassa juuri nyt.


Umayya Abu-Hanna:

”Suomalaiselle maahanmuuttaja on polyesterpukuun pukeutunut tanssija tai afrikkalainen mies, joka tekee lapsen isokokoisen suomalaisnaisen kanssa ja häipyy.”

Ks. Lola Odusoga, Jani Toivola, Pete Parkkonen jne.


Umayya Abu-Hanna:
Abu-Hannan mielestä siirtolaiset pitäisi nyt vain tunkea kaikkialle sinne, missä heitä ei ole. Valtion ja kuntien virkamiehiksi, opettajiksi ja muiksi vaikuttajiksi. Vaikka erillisillä kiintiöllä, aivan kuten naiset ja ruotsinkieliset. Myös pätevyysvaatimuksia joihinkin tehtäviin on syytä muuttaa, niin, että esimerkiksi epätäydellinen kielitaito ei olisi siirtolaiselle etenemisen este.


Umayya Abu-Hanna siis on sitä mieltä, että epäpäteviä maahanmuuttajia pitäisi palkata valtion ja kuntien virkoihin.

Tämä on törkeyden huippu. Suomeen kohdistuu ennennäkemätön kansainvaellusaalto. Nyt sitten yksi Suomeen muuttanut arabi, Umayya Abu-Hanna, vaatii, että Suomeen tulvivat maahanmuuttajat pitäisi palkata valtion ja kuntien virkoihin epäpätevyydestään ja suomentaidottomuudestaan huolimatta.

Suomessa pitäisi siis Umayya Abu-Hannan mielestä olla suomea osaamattomia peruskoulun ja lukion opettajia, suomea osaamattomia kirjastonhoitajia, suomea osaamattomia sairaanhoitajia, suomea osaamattomia lääkäreitä, suomea osaamattomia poliiseja, suomea osaamattomia puolustusvoimien kantahenkilökuntaan kuuluvia upseereita jne. jne. jne.

Tämä on törkeyden huippu. Ulkomaalainen tulee Suomeen vaatimaan, että suomalaisten veronmaksajien pitäisi kustantaa suojatyöpaikkoja suomea osaamattomille ulkomaalaisille!!

Meneekö kukaan suomalainen esim. Saksaan, Ranskaan tai Englantiin vaatimaan, että saksalaisten, ranskalaisten tai englantilaisten veronmaksajien pitäisi kustantaa saksaa, ranskaa tai englantia osaamattomille suomalaisille suojatyöpaikkoja?!

No ei mene.

Miksi joku arabi sitten tulee tänne esittämään samankaltaisia vaatimuksia?

Miksi kukaan suomalainen toimittaja haastattelee tuollaista valloittajan elkein esiintyvää militanttia arabi-imperialistia?

Miksi tuollaiselle ihmiselle annetaan palstatilaa suomalaisissa sanomalehdissä ja ohjelma-aikaa televisiossa?

Miksi tuollaiselle ihmiselle on annettu Suomen kansalaisuus?

Miksi tuollaiselle ihmiselle on annettu ehdokkuus Suomen eduskuntavaaleissa ja Helsingin kunnallisvaaleissa? Eivätkö Vihreät häpeä yhtään, että tuollainen arabi-imperialisti on ollut heidän ehdokkaanaan?

Kuka hullu on äänestänyt tuollaista ihmistä? Miten kukaan suomalainen voi äänestää tuollaista vierasta valloittajaa, joka esittää tuollaisia vaatimuksia valloitetun maan alkuperäiskansalle?

Ei kukaan itseään kunnioittava suomalainen voikaan. Umayya Abu-Hannan äänestäjät ovat suisidaalisen itseinhon vallassa olevia mielisairaita ihmisiä, jotka vihaavat omaa maataan, omaa kansaansa ja omaa kulttuuriaan.

Ksenofilia eli sairaalloinen toiseudenpalvonta on aina itseinhon oire. Kulttuurillinen itseinho eli oman kulttuurin vihaaminen ja sitä vastaan toimiminen on aina suisidaalisen itseinhon oire, koska oma kulttuuri-identiteetti on oman minän jatke. Itseään inhoavat suisidaaliset hullut inhoavat omaa kulttuuriaan oman itsensä jatkeena.

Itseään vihaavat itsemurhakandidaatit haluavat tuhota oman kulttuurinsa ja yhteiskuntansa äänestämällä sen vihollisia eli militantteja valloittajia.

Tämä on sama asia kuin se, että jotkut Varsovan gheton juutalaiset tekivät yhteistyötä natsien kanssa juutalaisten tuhoamiseksi.


Umayya Abu-Hanna:
”Käsitys demokratiasta pitää laajentaa etnisyyteen.”


Kommunistista propagandaa. Orwellilaista käsitteidenvääristelyä. Kommunistit kutsuivat aikoinaan kommunismia kansandemokratiaksi. Nykyään arabivalloittajat (ks. maurit) kutsuvat dhimmien alistamista "laajennetuksi demokratiaksi".Umayya Abu-Hanna:

Abu-Hannan mielestä rekrytoinnissa pitäisi voida kysyä ihmisen etnistä taustaa ja näin korjata siirtolaisten aliedustusta.


Umayya Abu-Hanna siis kannattaa rotukiintiöitä. Tämä on rasismia.

Umayya Abu-Hanna on ollut vihreiden europarlamenttiehdokkaana ja kansanedustajaehdokkaana. Vihreät hyväksyvät Umayya Abu-Hannan mielipiteet. Vihreät siis kannattavat rotukiintiöitä eli rasismia.


Umayya Abu-Hanna:

Abu-Hanna itse ei ole viime vuosina löytänyt työtä toimittajana, ammatissa johon hän on kouluttautunut.


Tämä varmaan johtuu siitä, että hän ei ole pätevä. Hänen koulutuksensa ei mitenkään takaa sitä, että hän olisi journalistisesti pätevä. Hänellä ei todennäköisesti ole alkeellisimpiakaan käsityksiä journalismin perusperiaatteista.

Umayya Abu-Hanna on militantti fanaatikko, joka julistaa omaa propagandaansa joka paikassa. Tämä ei kuulu toimittajan tehtäviin, mutta hän ei varmaan tajua tätä.Umayya Abu-Hanna:

Hän toimii Valtion taidemuseon monikulttuurisuusasiantuntijana.

”Olen kehittänyt itselleni ulkopuolisuudesta ja kerjäläisyydestä työn”, Abu-Hanna sanoo.


Olet siis saanut työtä Ateneumista vain siksi, että olet maahanmuuttaja.

Olet "monikulttuurisuusasiantuntija" vain sillä perusteella, että olet maahanmuuttaja.

Myönnät itsekin, että tämä on suojatyöpaikka.

Kaiken kukkuraksi vaadit lisää vastaavia suojatyöpaikkoja kaikille maahanmuuttajille.

Hyi saatana!!

Arabi tulee Suomeen ja hankkii itselleen viran Ateneumista suomalaisten veronmaksajien rahoilla vain voidakseen vittuilla suomalaisille esittämällä idioottimaisia kommentteja Ateneumissa olevista suomalaisista taideteoksista.

Tällaista ihmistä sitten haastatellaan suomalaisissa sanomalehdissä esimerkkinä siitä, miten maahanmuuttajat rikastuttavat kulttuuriamme.

Hyi saatana. Hyi helvetti.Umayya Abu-Hanna:

Myös yhteiskunta hyötyisi siirtolaisten aseman vahvistumisesta aivan kuten se on hyötynyt naisten noususta.

”Vihaan innovaatio-sanaa, mutta innovaatio on automaattista, kun ympäristö on moninainen.”


Miten niin? Mitä innovaatioita lukutaidottomat kehitysmaalaiset pystyvät kehittämään?

Mitä hyötyä on sellaisesta moninaisuudesta, että maassamme on koulutettujen suomalaisten ihmisten lisäksi lukutaidottomia kehitysmaalaisia?


Umayya Abu-Hanna:

Näkymättömin ryhmä Suomessa ovat somalit. Yhteisön asiantuntemukselle olisi kuitenkin kipeä kysyntä esimerkiksi koulumaailmassa, sillä noin viidennes somalipojista lopettaa koulunkäynnin peruskoulun jälkeen.

Mille asiantuntemukselle?

1 kommentti:

Kyllästynyt kirjoitti...

Pikkuruinen Sorselen kunta täällä Ruotsissa juuri kehui, kuinka he ovat menossa Venäjälle etsimään sairaanhoitajia. On se kumma, heillähän on paljon "pakolaisia". Eikö heistä olekaan vanhustenhoitajiksi? Miksi heitä sitten tuotetaan maahan jollei työvoimaksi?

Eikä kukaan suostu kertomaan, miksi maahan tuotetaan myös vanhuksia ja millä tavoin estettäisiin nuorempien mamujen vanheneminen aikanaan.