Uusi viesti, monikulttuurisuuskriittinen blogi


Poliittisten päättäjien keskuudessa vallitsee nykyisin fanaattinen monikulttuurisuusideologia, joka pyrkii tukahduttamaan kaiken demokraattisen kansalaiskeskustelun maahanmuuttopolitiikasta. Tämä taistolaisuuden kaltainen uskonnollinen hurmoshenkisyys on vallalla myös sanomalehdistössä, joka ei julkaise mitään multikulti-ideologian vastaisia ikäviä tosiasioita. Yksityishenkilöiden ylläpitämät blogit ovat tällä hetkellä ainoa lähde, josta saa totuudenmukaista tietoa Suomessa ja muissa Euroopan maissa harjoitetun maahanmuuttopolitiikan seurauksista.

Toisin kuin Helsingin Sanomissa ja muussa propagandalehdistössä, täällä kerrotaan lukijoille vain tosiasioita. Kannatamme modernia länsimaista sivilisaatiota ja sen parhaita arvoja eli rationaalista ajattelua, tieteellistä tutkimusta, oikeusvaltiota, sananvapautta ja demokratiaa. Tästä syystä vastustamme monikulttuurisuutta, joka nykymenolla muuttaa Euroopan maat Afrikan tai Lähi-idän maiden kaltaisiksi parinkymmenen vuoden sisällä.

tiistaina, huhtikuuta 13, 2010

Vanhanen valehtelee

Iltalehti:

Vanhanen runttasi perussuomalaisten pakolaisnäkemykset
Tiistai 13.4.2010 klo 16.03 (päivitetty klo 17.41)

Pääministeri Matti Vanhanen (kesk) sanoutui jyrkästi irti perussuomalaisten pakolais- ja kehitysyhteistyönäkemyksistä tiistaina eduskunnan budjettikehyskeskustelussa.
Vanhasen mielestä turvapaikkaturismista puhuminen yllyttää ulkomaalaisvastaisuuteen.
Pirkko Ruohonen-Lerner (ps) puhui turvapaikkaturismista ja vaati sellaisen tekemistä kannattamattomaksi. Hänen mielestään myös kehitysyhteistyö on ajettava alas.
- Suomen valtion Afrikan maille antama kehitysapu on edistänyt korruptiota, vahvistanut riippuvuutta teollisuusmaista ja kärjistänyt köyhyysongelmaa, Ruohonen-Lerner sanoi.

Vanhanen sanoi pitävänsä populistisena kehitysmaiden köyhien ja oman maan köyhien asettamista
vastakkain.
- Enkä pitänyt tavasta, jolla maahanmuuttoon liittyen viljellään käsitteitä ja jopa vääriä mielikuvia, joilla yllytetään ihmisiä ulkomaalaisvastaisuuteen, Vanhanen sanoi.


Vanhanen kieltää käyttämästä sanaa turvapaikkaturismi, koska Vanhasen mielestä tämän sanan olemassaolo "yllyttää ihmisiä ulkomaalaisvastaisuuteen". Vanhasen mukaan maahanmuuttoon liittyen "viljellään vääriä mielikuvia"; hän ei kuitenkaan täsmennä, mitä nämä "väärät" mielikuvat ovat. Vanhanen siis vain väittää maahanmuuttokriittisten ihmisten olevan väärässä osoittamatta lainkaan, missä asiassa he muka ovat väärässä. Vanhasella ei siis ole mitään perusteluja väitteilleen.
Vanhanen pitää "populistisena" kehitysmaiden köyhien ja oman maan köyhien asettamista vastakkain. Kuitenkin rahaa on käytössä rajallinen määrä. Jokainen euro kehitysapuun on euro pois julkisesta terveydenhoidosta, sosiaaliturvasta, koulutuksesta jne. On järjetöntä sanoa tällaista matemaattista väistämättömyyttä "populismiksi".

Vanhanen valehtelee muutenkin. Vanhanen väittää, että Suomen sosiaaliturva ei houkuttele tänne turvapaikanhakijoita. Vanhanen on siis täysi idiootti.

Jaakko Sivonen:

Väittääkö Vanhanen tosissaan, ettei maailman anteliaimmalla turvapaikanhakijoiden sosiaalituella ole mitään tekemistä Suomen selvästi kasvaneiden turvapaikanhakijamäärien kanssa? Suomeen tulee vuosittain tuhansia turvapaikanhakijoita, kun taas etelänaapuriimme vain muutamia. Kuinka Vanhanen selittää tämän? Ja luuleeko Vanhanen, ettei maailman vapaamielisimmällä perheidenyhdistyspolitiikalla ole mitään tekemistä sen kanssa, että tänne lähetetään salakuljetuksella alaikäisiä (tai "alaikäisiä") turvapaikanhakijoita, jotka sitten anovat perheenyhdistystä?

Vanhanen haluaa vieläkin pitää kiinni vanhasta hyssyttelylinjasta. Hän ei yksinkertaisesti halua kiusallisista faktoista puhuttavan. Tuo linja onneksi saa Keskustan äänestäjät hylkäämään puolueensa ja äänestämään maahanmuuttokriittisiä puolueita ensi vaaleissa.

2 kommenttia:

Jani Alander kirjoitti...

Vanhanen nyt puhuu paskaa muutenkin vähän joka asiassa. Herra ja hänen hallituksensa on kaikella todennäköisyydellä tämän maan korruptoitunein koskaan, ja jos oltaisiin sivistysmaassa mies olisi osannut tehdä oikeat johtopäätökset ja eronnut jo ajat sitten. Vanhasessa meillä on muutenkin henkilö joka puuhailee kuin Italian Berlusconi mutta omaa puupökkelön karisman.

Henkilökohtaisesti toivon että mies jää rannalle seuraavissa eduskuntavaaleissa, ja ettei herrasta kuulla politiikassa enää koskaan mitään, mutta kun nyt tietää keskustapuolueen äänestäjien keskimääräisen äo:n, taitaa toiveeni olla turha.

_Jarkko kirjoitti...

En nyt jaksa ruveta kommentoimaan muuta kuin silmääni pistänyttä hauskaa pientä yksityiskohtaa:
"Jokainen euro kehitysapuun on euro pois julkisesta terveydenhoidosta, sosiaaliturvasta, koulutuksesta jne."

Ja sitten itse asiaan, kokoomuksella on maahanmuuttoa rajoittavaa politiikkaa pelaavaa porukkaa, haluaisinpa vain tietää, että kuinka paljon siihen menee rahaa kun yksityistetään julkisiapalveluja, http://www.tekniikkatalous.fi/kommentit/uutiskommentti/article383442.ece jokainen voi tosta linkistä käydä katsomassa kuinka kannattavaa se on ja löytyypä sieltä linkki tutkimus tuloksiinkin. Hyvä kokoomus <3 itsekkin olen tosin puolueessa, mutta ..