Uusi viesti, monikulttuurisuuskriittinen blogi


Poliittisten päättäjien keskuudessa vallitsee nykyisin fanaattinen monikulttuurisuusideologia, joka pyrkii tukahduttamaan kaiken demokraattisen kansalaiskeskustelun maahanmuuttopolitiikasta. Tämä taistolaisuuden kaltainen uskonnollinen hurmoshenkisyys on vallalla myös sanomalehdistössä, joka ei julkaise mitään multikulti-ideologian vastaisia ikäviä tosiasioita. Yksityishenkilöiden ylläpitämät blogit ovat tällä hetkellä ainoa lähde, josta saa totuudenmukaista tietoa Suomessa ja muissa Euroopan maissa harjoitetun maahanmuuttopolitiikan seurauksista.

Toisin kuin Helsingin Sanomissa ja muussa propagandalehdistössä, täällä kerrotaan lukijoille vain tosiasioita. Kannatamme modernia länsimaista sivilisaatiota ja sen parhaita arvoja eli rationaalista ajattelua, tieteellistä tutkimusta, oikeusvaltiota, sananvapautta ja demokratiaa. Tästä syystä vastustamme monikulttuurisuutta, joka nykymenolla muuttaa Euroopan maat Afrikan tai Lähi-idän maiden kaltaisiksi parinkymmenen vuoden sisällä.

tiistaina, huhtikuuta 27, 2010

Burqan yms. asujen kieltämisestä

modernissa länsimaisessa kulttuurissa vallitsevien sosiaalisten normien mukaisesti pukeutuneita ihmisiä
länsimaisessa kulttuurissa vallitsevien normien VASTAISESTI pukeutuneita ihmisiäPukeutuminen julkisella paikalla on sosiaalinen asia, jota koskevat tietyt sosiokulturaaliset normit. Esimerkiksi alastomana kadulla käveleminen ei ole sallittua. Pukeutumisvapaus ei siis ole absoluuttinen, vaan kulttuuristen normien säätelemä.

Länsimaissa kulttuurisiin normeihin kuuluu, että kadulla ei kävellä mustaan säkkiin piiloutuneena. Niinpä burqa, niqab tms. islamilainen asu on länsimaisten kulttuurinormien vastainen asia.

Jos muslimit eivät halua noudattaa länsimaisessa kulttuurissa vallitsevia normeja, heidän ei pidä muuttaa länsimaihin. Jo
kainen, joka haluaa pukeutua burqaan, muuttakoon takaisin Afganistaniin, Iraniin, Saudi-Arabiaan tms. keskiaikaiseen tyranniaan.
Mårran är ett ständigt närvarande hot för invånarna i mumindalen, men kan på samma gång betraktas som en personifierad sinnebild för Ensamheten. När allt kommer omkring är hon kanske bara en ömklig utfrusen varelse som söker efter lite gemenskap.


1 kommentti:

a kirjoitti...

Onpa hölmöä valittamista. Mielestäni kaikki ei-valkoiset tulisi säkittää - olivat he muslimeja tai eivät - jotta minkäänlaista assimilaatiota ei pääsisi edes vahingossa tapahtumaan.