Uusi viesti, monikulttuurisuuskriittinen blogi


Poliittisten päättäjien keskuudessa vallitsee nykyisin fanaattinen monikulttuurisuusideologia, joka pyrkii tukahduttamaan kaiken demokraattisen kansalaiskeskustelun maahanmuuttopolitiikasta. Tämä taistolaisuuden kaltainen uskonnollinen hurmoshenkisyys on vallalla myös sanomalehdistössä, joka ei julkaise mitään multikulti-ideologian vastaisia ikäviä tosiasioita. Yksityishenkilöiden ylläpitämät blogit ovat tällä hetkellä ainoa lähde, josta saa totuudenmukaista tietoa Suomessa ja muissa Euroopan maissa harjoitetun maahanmuuttopolitiikan seurauksista.

Toisin kuin Helsingin Sanomissa ja muussa propagandalehdistössä, täällä kerrotaan lukijoille vain tosiasioita. Kannatamme modernia länsimaista sivilisaatiota ja sen parhaita arvoja eli rationaalista ajattelua, tieteellistä tutkimusta, oikeusvaltiota, sananvapautta ja demokratiaa. Tästä syystä vastustamme monikulttuurisuutta, joka nykymenolla muuttaa Euroopan maat Afrikan tai Lähi-idän maiden kaltaisiksi parinkymmenen vuoden sisällä.

keskiviikkona, huhtikuuta 21, 2010

Johanna Suurpää & Leila Palviainen, meet Barbra Streisand


MTV3:

Virkamiehen lähettämä asiaton sähköposti on johtamassa siihen, että Helsingin kaupunginvaltuutetut joutuvat määrittelemään virkamiehelle sopivaa käytöstä. Tapaus liittyy kolme vuotta vanhaan blogikirjoitukseen, joka on otsikoitu "Ohjeita Suomeen muuttavalle".

Blogissa on karrikoiden yritetty kuvata suomalaista kulttuuria. Teksti on monin paikoin roisia. "Suomessa ei tarjoilla paistettua pikkuvauvaa riisipedillä", kirjoitus ohjeistaa. "Suomessa lasten sukuelimiä ei silvota", "Pimppiin ei laiteta saksia" ja "Suomessa HIV-tartunta ei parane raiskaamalla neitsyen".

Helsingin kaupungin sosiaaliviraston työpäällikkö Harri Eerikäinen lähetti itselleen kopion tästä kirjoituksesta työsähköpostista. Kun Eerikäinen lähetti viestiä eteenpäin henkilökohtaisesta sähköpostistaan, jäi postiin tieto hänen työpaikastaan.

Helsingin kaupunki antoi hänelle viestin johdosta varoituksen vuosi sitten. Eerikäinen kanteli varoituksesta eduskunnan apulaisoikeusasiamiehelle.

Kaupunginhallitus ottaa kantaa

Apulaisoikeusasiamies on hankkinut asiaan selvityksen ja lausunnon Helsingin kaupungin sosiaalivirastolta ja vähemmistövaltuutetulta. Tässä tapauksessa apulaisoikeusasiamies hankkii lausunnon myös Helsingin kaupunginhallitukselta. Kaupunginhallituksen vastausta pyydetään toukokuun loppuun mennessä.

- Kymmenen vuotta sitten poliisia epäiltiin vastaavan kaltaisesta tapauksesta. Poliisi kirjoitti paikallislehteen kirjeitä, ja hänen epäiltiin syyllistyneen syrjintään. Tapaus ei kuitenkaan ole suoraan verrannollinen Eerikäisen tapaukseen. Poliiseilla on poliisilaissa nimenomaisesti mainittu erityinen käyttäytymisvelvollisuus, joka ulottuu myös yksityiselämän piiriin, oikeusasiamiehen sihteeri Astrid Geisor-Goman sanoo.

Virkamiehelle vastaavaa ohjeistusta ei ole.

Virkamies kokee tulleensa kohdelluksi väärin

Eerikäinen on töissä sosiaalivirastossa, mutta vapaa-aikanaan hän toimii sekä Homma ry:ssä että Hommaforumilta käynnistyneessä puoluehankkeessa, Muutos 2011:ssa. Hän kirjoittaa mielipiteitään verkossa omalla nimellään.

Eerikäinen on pöyristynyt saamastaan varoituksesta. Hän kokee vain välittäneensä työsähköpostista eteenpäin kavereiltaan saamansa huumoriviestin. Kirjoitus on Reinoblogista maaliskuulta 2007.

- Sain kirjallisen varoituksen siksi, että olen lähettänyt yksityisestä sähköpostista yksityishenkilönä viestin, jonka sisällössä ei ole mitään rikollista tai tuomittavaa. Muutenhan vähemmistövaltuutettu olisi poistattanut tämän nimimerkki Reinon blogin. Se on netissä edelleen, Eerikäinen sanoo.

- Vedin vähän roskat nokkaan. Siitä tuli minulle periaatekysymys samalla tavalla kun siitä tuli kaupungille periaatekysymys.

Eerikäinen ei ota kantaa siihen, onko hänen välittämänsä viestin sisältö korrektia.

- Se oli huumoria, ja siitä voidaan sitten olla mitä mieltä tahansa.

Eerikäinen kohtaa työssään sosiaalivirastossa vaikeasti työllistyviä ryhmiä, myös maahanmuuttajia.

- Olen työni kautta kiinnostunut siitä, että ne, jotka meille asettuvat asumaan, voisivat hyvin. Työssäni näen, miten vähän järjestelmä pystyy vastaamaan ihmisten tarpeisiin.

Eerikäisen työ sosiaalivirastossa jatkuu. Hän jatkaa myös aktiivista toimintaansa Muutos2011-puoluehankkeessa ja Hommaforumilla.


Olen kirjoittanut tästä aiemmin:

Virkamies saamassa kenk
ää Reinon blogikirjoituksen forwardoinnin vuoksi

Helsingin kaupungin sosiaalisen ja taloudellisen tuen päällikkö Leila Palviainen, joka on mukana mm. Maahanmuuttajien kansalaistoiminnan kehittäminen-nimisen projektin johtokunnassa yhdessä mm. huippuosaaja Mohamed Abdirahim Husseinin kanssa, yrittää irtisanoa kaupungin sosiaaliviraston työpäällikön Harri Eerikäisen yhden blogikirjoituksen forwardoinnin vuoksi.


Katson Helsingin kaupungin sosiaalisen ja taloudellisen tuen päällikkö Leila Palviaisen syyllistyneen tässä asiassa ilman muuta laittomaan menettelyyn.

Työntekijän vapaa-aikana yksityisestä sähköpostiosoitteestaan lähettämä viesti ei voi mitenkään kuulua työnantajalle, jos viesti ei ole laiton eikä työasioihin liittyvä.

Niinpä työnantajan edustaja eli Helsingin kaupungin sosiaalisen ja taloudellisen tuen päällikkö Leila Palviainen syyllistyy tässä työntekijänsä yksityiselämään kuuluvaan asiaan sekaantumiseen ja yrittää käyttää tätä yksityisasiaa irtisanomisperusteena.

Tällainen irtisanomismenettely on laiton.

Palviainen on toiminnallaan aiheuttamassa Helsingin kaupungille velvollisuuden maksaa Eerikäiselle kahden vuoden palkkaa vastaavan summan korvauksena laittomasta irtisanomisesta. Lisäksi kaupunki joutuu maksamaan asiasta mahdolliset oikeudenkäyntikulut.

Palviaisen laiton menettely on siis aiheuttamassa kaupungille mittavia taloudellisia haittoja ja imagohaittoja työnantajana ja sitä kautta rekrytointivaikeuksia kaupungin yrittäessä vastaisuudessa hakea päteviä työntekijöitä.

Palviaisen aiheuttamat haitat Helsingin kaupungille ovat suuria. Koska Palviaisen menettely on ilmiselvästi laiton ja hyvän hallintotavan vastainen, nähdäkseni Palviaiselle muodostuu henkilökohtainen korvausvelvollisuus aiheuttamastaan haitasta.

Tämä tarkoittaa sitä, että kaupunki voi oikeusteitse hakea Palviaiselta kymmenientuhansien tai jopa satojentuhansien eurojen korvauksia Palviaisen lainvastaisesta menettelystä kaupungille aiheutuneista haitoista.


Koska tämä asia on nyt uudestaan esillä, julkaisen tässä nyt uudestaan Palviaisen esittämän laittoman irtisanomisuhkauksen:


Lisäksi julkaisen tässä uudelleen sen tekstin, jota vähemmistövaltuutettu Johanna Suurpää ja Helsingin kaupungin sosiaalisen ja taloudellisen tuen päällikkö Leila Palviainen yrittävät sensuroida esittämällä laittomia uhkauksia poliittisin perustein tapahtuvasta irtisanomisesta:


Ohjeita Suomeen muuttavalle

Tarkista ensin, että sinulla todellakin on jokin järkevä syy muuttaa Suomeen. Varmista myös, että olet tulossa Suomeen yksilönä. Älä tule Suomeen heimona, klaanina, laumana, vähemmistönä, kansanryhmänä, rosvojoukkona tai valloitusarmeijana.

Suomessa eletään suomalaista elämää. Alla on käsitelty joitakin suomalaisia tapoja ja perinteitä, jotka saattavat vaikuttaa sinusta oudoilta. Ne ovat kuitenkin suomalaisten mielestä oikein hyviä tapoja ja perinteitä.

TYÖ

Suomessa on tapana elättää itsensä ja perheensä tekemällä töitä.

LANNOITTEET

Lannoitteet eivät ole pommien rakentamista varten. Lannoitteet laitetaan maahan, jolloin maa tuottaa enemmän ruokaa.

RUOKA

Possu on hyvää syötävää. Siitä saa monenlaisia herkullisia ruokia, kuten grillimakkaraa, grillikylkeä ja kinkkua. Suomalainen ruoka on hyvää, sanoivatpa ranskalaiset mitä vaan. Suomessa saa syödä lehmää, veripalttua, sikaa ja piimää. Täällä tarjoillaan monia kummallisia ruokia, kuten mämmiä tai viiliä talkkunan kera. Sen sijaan Suomessa ei tarjoilla paistettua pikkuvauvaa riisipedillä. Myös eläinrääkkäys on Suomessa kielletty, joten eläintä ei saa kiduttaa leikkaamalla kurkun auki ja vuodattamalla se kuiviin. Uuni on tarkoitettu ruuanlaittoa varten. Uunissa ei saa lämmittää jalkasalvaa.

NAISET

Suomessa naiset ovat yhtä arvokkaita kuin miehet. He saavat ajaa autoa ja liikkua yksin myös kamelin päivämatkaa kauemmaksi kotoa. Naiset saavat valita aviopuolisonsa itse. Hyvin usein myös naiset käyvät töissä. Naiset voivat käydä uimahallissa samaan aikaan miesten kanssa, mikä on hyvin kätevää, koska siksi ei tarvita erillisiä uimahallivuoroja miehillä ja naisille. Muutenkin Suomessa on tasa-arvoinen meininki: nais- ja mieslääkärit ja hoitajat voivat hoitaa kaikkia potilaita. Tämä on hyvin kätevää, koska silloin ei tarvita erillisiä sairaaloita naisia ja miehiä varten. Suomessa naisia ei laiteta mustaan säkkiin. Mustaan säkkiin laitetaan roskia.

LAPSET JA KOULU

Suomessa tytöt ja pojat voivat leikkiä keskenään. Myös tytöt saavat käydä koulua yhdessä poikien kanssa. Kaikki saavat koulussa saman peruskoulutuksen. Juuri sen takia sen nimi on peruskoulu. Kuvis ja musa ovat ihan kivoja aineita. Niistä ei saa vapautusta uskonnollisista syistä. Myös tytöt voivat jatkaa koulunkäyntiä peruskoulun jälkeenkin.

SEKSI

Suomessa lasten sukuelimiä ei silvota. Sen takia on aivan luonnollista, että vähän vanhempina tytöt ja pojat alkavat seurustella keskenään. He saavat valita seurustelukumppaninsa ihan itse. Usein tytöt ja pojat kokeilevat seksiä jo melko nuorina ennen avioliittoa. Se on ihan OK. Mutta se ei ole OK, että aikuinen harrastaa seksiä alle 16-vuotiaan kanssa. Myös yhteenpuristettujen reisien väliin sutiminen on seksiä, joten aikuinen mies ei saa harrastaa sitäkään alle 16-vuotiaan kanssa.

Kesällä naiset tykkäävät kulkea vähissä vaatteissa ja miehet tykkäävät katsella vähäpukeisia naisia. Meillä Suomessa on sellainen sanonta, että katsoa saa, muttei koskea. Siis ilman lupaa. Nainen voi myös milloin tahansa peruuttaa antamansa koskemisluvan. Meillä Suomessa on sellainen sanonta, että antaa ymmärtää, muttei ymmärrä antaa. Se ei suomalaistenkaan miesten mielestä tunnu kivalta, mutta raiskaaminen on Suomessa kielletty. Housuja jalkaan vaan ja uutta matoa koukkuun.

Suomalaisia ei juurikaan kiinnosta, mitä toiset makuuhuoneissaan puuhailevat, kunhan sitä ei tungeta heidän naamansa eteen. Homoseksuaalisuus ei ole Suomessa rikos. Se tarkoittaa sitä, että homoja ei saa tappaa.

Suomessa HIV-tartunta ei parane raiskaamalla neitsyen. HIV-positiiviset tuntevat oman vastuunsa ja pyrkivät kaikin tavoin olemaan tartuttamatta virusta eteenpäin.

Pimppiin ei laiteta saksia.

USKONTO

Suomen pääuskonto on luterilaisuus. Muitakin uskontoja on paljon, ja ihmiset saavat vapaasti valita oman uskontonsa. Monet suomalaisen kulttuurin perinteet pohjautuvat luterilaisuuteen, ja suomalaiset kunnioittavat niitä, vaikka monet ovatkin eronneet kirkosta. Kirkosta eroavia ei tapeta.

SAUNA

Suomalaiset tykkäävät istua alasti kuumassa huoneessa, jonka nurkassa on kiuas. Kiukaan päällä ei saa kuivattaa kenkiä. Kiukaalle heitetään vettä, joka höyrystyy. Saunoja voi myös pieksää itseään koivuvitsalla ja juosta välillä kylmään järveen. Se on suomalaisten mielestä mukavaa. Kokonaiset perheet saunovat usein yhtä aikaa. Kaveriporukoissa myös miehet ja naiset voivat mennä saunaan samaan aikaan, eikä siinä ole mitään seksuaalista. Saunassa ollaan alasti. Jos käytät uimahousuja, jotta Allah ei näkisi pippeliäsi, niin kaikki ajattelevat, että sinulla on pieni. Saunan jälkeen maistuu keskiolut ja sianlihapitoinen grillimakkara.

JUHLAPÄIVÄT

Tärkeitä suomalaisia juhlapäiviä ovat mm. joulu, juhannus ja vappu. Jouluna koristellaan joulukuusi, lauletaan joululauluja, annetaan lahjoja ja syödään kinkkua. Useimmille suomalaisille joulu on enemmänkin perheen ja yhdessäolon juhla kuin uskonnollinen juhla.

Juhannuksena juodaan viinaa, tuijotellaan syvämietteisesti järvelle valoisassa kesäyössä ja poltetaan kokko. Kokossa ei kuitenkaan polteta autonrenkaita tai kokonaisia autoja. Autoja ei myöskään polteta minään muinakaan päivinä. Palavia autonrenkaita ei missään tapauksessa laiteta ihmisten kaulan ympärille.

Koulujen kevätjuhlassa lauletaan "Jo joutui armas aika". Se nyt vaan on kaikkien mielestä niin hienoa, että koulu loppuu ja kesä tulee. Jos sinua oikeasti häiritsee kevätvirren laulaminen, niin soita Puumalaiselle ja pakene Timbuktuun.

Vappu on se juhlapäivä, jolloin suomalaiset marssivat kaduilla hassuja plakaatteja kantaen, kuitenkaan äbäläwäbälää huutamatta. Myöskään katukivien heitteleminen ei kuulu suomalaiseen vappuperinteeseen.

Itsenäisyyspäivän vastaanotto presidentinlinnassa on se juhla, jossa kaikki vieraat kättelevät presidenttiä. Suomessa ei ole pakko tulla bileisiin, jos ei halua.

VIINA

Suomalaiset tykkäävät juoda viinaa muutenkin kuin jouluna, juhannuksena ja vappuna. Eihän se tietenkään mitään maailman fiksuinta touhua ole, mutta se nyt vaan sattuu olemaan täällä perinne. Jotkut muiden kansojen perinteisiin kuuluvat päihteet, kuten kannabis ja khat, ovat Suomessa kiellettyjä.

PAINI

Viinanjuonti johtaa usein painiin. Suomessa välillä vähän tapellaan, muttei lyödä puukolla tai tapeta, ainakaan ventovieraita.

RIKOSLAKI

Raiskaaminen - myös joukkoraiskaaminen - on siis hei ihan oikeasti Suomessa kielletty. Jos nainen joutuu raiskatuksi, niin häntä ei kivitetä vaan raiskaajat laitetaan vankilaan. Kunniamurhissa ei Suomessa ole mitään kunniakasta. Elokuvaohjaajia ei saa tappaa, vaikka he tekisivät mielestäsi huonon elokuvan. Sama pätee myös pilapiirtäjiin ja etenkin pakinoitsijoihin. Suomessa saa piirtää pilakuvia eri aiheista ja kirjoittaa ohjeita maahan muuttaville, mutta niiden tekijöitä ei saa murjoa, kurmoottaa eikä fatwoittaa.

RASISMI

Kaikki ei ole aina rasismia. Ja vaikka olisikin, niin ei se kitisemällä parane. Vai luuletko muka, että Mikko Puumalainen on suomalaisten enemmistön mielestä hyvä tyyppi?

SANANLASKUT

Suomen kielessä on paljon vanhoja, kauniita ja viisaita sananlaskuja, kuten "Maassa maan tavalla tai maasta pois".

Posted by reinoJohanna Suurpää & Leila Palviainen, meet Barbra Streisand.

Ei kommentteja: