Uusi viesti, monikulttuurisuuskriittinen blogi


Poliittisten päättäjien keskuudessa vallitsee nykyisin fanaattinen monikulttuurisuusideologia, joka pyrkii tukahduttamaan kaiken demokraattisen kansalaiskeskustelun maahanmuuttopolitiikasta. Tämä taistolaisuuden kaltainen uskonnollinen hurmoshenkisyys on vallalla myös sanomalehdistössä, joka ei julkaise mitään multikulti-ideologian vastaisia ikäviä tosiasioita. Yksityishenkilöiden ylläpitämät blogit ovat tällä hetkellä ainoa lähde, josta saa totuudenmukaista tietoa Suomessa ja muissa Euroopan maissa harjoitetun maahanmuuttopolitiikan seurauksista.

Toisin kuin Helsingin Sanomissa ja muussa propagandalehdistössä, täällä kerrotaan lukijoille vain tosiasioita. Kannatamme modernia länsimaista sivilisaatiota ja sen parhaita arvoja eli rationaalista ajattelua, tieteellistä tutkimusta, oikeusvaltiota, sananvapautta ja demokratiaa. Tästä syystä vastustamme monikulttuurisuutta, joka nykymenolla muuttaa Euroopan maat Afrikan tai Lähi-idän maiden kaltaisiksi parinkymmenen vuoden sisällä.

perjantaina, huhtikuuta 16, 2010

Ruotsin multikultifanaatikkojen itkupotkuraivokohtaus


Thomas Taussi

Thomas Taussi

Jos Ruotsin "porvarinuoret" ovat näin sosialisteja, niin olen erehtynyt: Pohjois-Korean ja Suomen väliin mahtuu vielä jotain. On normaalia, että varsinaiset puolueet ovat nuorten järjestöjä konsensushenkisempiä, mutta Ruotsissa broilerien tehotuotanto on aloitettu varhain.

www.aamulehti.fi
Ruotsin kokoomusnuoret jäävät pois pohjoismaisesta kokouksesta suivaantuneina Suomen kokoomusnuorten pomon Wille Rydmanin puheista. Pohjoismaiden konservatiivinuorten (Nordisk Ungkonservativ Union) kokous pidetään Helsingissä 22.-23. toukokuuta.

Rydman nosti Ruotsin varoittavaksi esimerkiksi huonosta ulkomaalaispolitiikasta ja varoitti monikulttuurisuuden turmiollisuudesta haastatteluissaan Hufvudstadsbladetissa ja myöhemmin ruotsalaisessa Svenska Dagbladetissa.

Ruotsin kokoomusnuorten (Moderata Undomsförbundet) puheenjohtaja Niklas Wykman on ilmoittanut ruotsalaisten vastustavan jyrkästi Suomen kokoomusnuorten puhetapaa, jolla he keskustelevat maahanmuutosta ja "kulttuurisesta monimuotoisuudesta". Rydmanin Ruotsi-kommenttia Wykman pitää loukkauksena, joka kohdistuu etenkin Ruotsiin muuttaneisiin suomalaisiin siirtolaisiin.

Rydman pitää selvänä, että boikotti johtuu hänen puheistaan.

- Olen sanonut, että Ruotsi on eurooppalainen esimerkki siitä, miten maahanmuuttopolitiikka voi totaalisesti epäonnistua. Se osui ilmeisesti arkaan paikkaan, kokoomuksen nuorten liiton puheenjohtaja Rydman arvioi.Aamulehden yleisökommenttipalstalta:

Aika jännää että ruotsalaiset ovat itse joko niin tietämättömiä tai haluttomia tunnustamaan selviä tosiasioita.

Muistan jo 20 vuotta sitten Ruotsin-laivalla puhuneeni tavallisten svenssonien kanssa asiasta:
He totesivat, että älkää missään nimessä tehkö samoja virheitä kuin me olemme tehneet Ruotsissa..
Tämä keskustelu siis käytiin jo 20 vuotta sitten..

Tässä Ruotsin tilanne 2000-luvulla:
Onko sama edessä Suomella ?
http://www.youtube.com/watch?v=xYAm9Gv-Zcc&feature=related


"Se osui ilmeisesti arkaan paikkaan, kokoomuksen nuorten liiton puheenjohtaja Rydman arvioi."

Niin varmasti osui. Olisi varmasti mukavaa saada seuraa samoihin ongelmiin. Eivät ongelmat siellä suomalaisista siirtolaisista ole johtuneet. Kyllä nämä ovat paljon heidän muuttoaan tuoreempia.

Ruotsilla menee aina Suomea paremmin. Ei siihen maahanmuuttajat juuri vaikuta suuntaan tai toiseen.Thomas Taussi
Thomas Taussi
Voiko joku väittää, ettei Ruotsissa ole ryöstäytyneen maahanmuuttopolitiikan ja hv-valtion vuorovaikutuksesta suuria ongelmia, mm. väkivaltaisia ghettoja? Ruotsin porvarinuorten pomo voisi mennä vähän itseensä. Näköjään oikeistokonservatiivisille etatisteille oman valtion kunnia on pyhä asia.


Thomas Taussi
Thomas Taussi
Aika pimeää touhua myös suomalaisilta että ruotsalaisiltakin, ettei Rydmanilta ole haluttu ensin kuulla selventäviä ensi käden tarkennuksia, vaan aletaan kirjoittelemaan typeriä vastineita ja anteeksipyyntöjä, että "kyllä me halutaan ulkomaalaisia Suomeen, emmekä me vastusta kansainvälisyyttä", vaikkei Rydman ole väittänytkään haluavansa eristää Suomea ulkomaalaisilta osaajilta.

Rydman on ilmeisesti haluttu leimata persunatsiksi lähinnä kaiken sisäpiirin hiljaisen tiedon perusteella, mikä ei vakuuta ulkopuolisia analyyttisempiä ihmisiä.

Pike Viitanen
Pike Viitanen
Ruotsissa on tapana keskustella asioista ... hillitymmin... kuin täällä meillä ja naapurissamme Venäjällä.

Thomas Taussi
Thomas Taussi
Tuo ei ole hillittyä keskustelua, jos ei voi edes kestää oman maansa politiikkaan kohdistuvaa kritiikkiä. Ruotsissa ongelmista loukkaannutaan ja mahdollisesti kielletään, Suomessa vaietaan, Venäjällä jopa likvidoidaan. Minusta tällä kertaa Suomi on noista kaikkein myönteisin.


Thomas Taussi
Thomas Taussi
Ruotsi on hv-valtio. Ryöstäytynyt huonon huoltosuhteen omaavan liikaväestön ottaminen sosiaaliturvan piiriin aiheuttaa pitkäaikaisia menoja veronmaksajille. Sen lisäksi maahanmuuton ryöstäytyminen on aiheuttanut eriytymistä ghetoiksi ja juurettoman vieraan väestön radikalisoitumista.

Tilanne on verrattavissa siihen, että jos joku länsimainen ihminen mainitsisi vaikkapa Suomen tasapäistävän koulutusjärjestelmän ongelmaksi, jota hän ei haluaisi omassa hieman samanlaisia piirteitä ihannoivassa maassaan tapahtuvan, minun täytyisi suuttua siitä. Päin vastoin kertoisin mielelläni lisätietoa, kokemuksia jne. Oma ajatteluni ja suhtautumiseni eroaa siis hurjasti ruotsalaisista porvarinuorista, jotka kokevat oman maansa kunnian pyhänä asiana.

Thomas Taussi
Thomas Taussi
Minusta hyvinvointivaltio ja jatkuva maahanmuuttajien ottaminen sen piiriin muodostavat sellaisenaan sovittamattoman yhtälön, joka ratkeaa vain jompaa kumpaa tekijää muuttamalla. Monien persujen mielestä hyvinvointivaltio tulee säilyttää, ja valtion täytyy määritellä suomalainen sosiaalipummi arvokkaammaksi kuin ulkomaalainen pummi.

Minusta sekä suomalaisten että maahanmuuttajienkin sosiaaliturvan täytyisi olla enemmän vapaaehtoisjärjestöjen ja hyväntekeväisyyden vastuulla. Sosiaaliturvajärjestelmä olisi päivityksen tarpeessa, sekä lisäksi erilaiset kriteerit päästä nykyisen piiriin. Ei se kuitenkaan tarkoita, että sen tarvitsisi olla ulkomaalaisia hylkivää, kuten on syytetty.


Pike Viitanen
Pike Viitanen
"Ruotsin kokoomusnuorten (Moderata Undomsförbundet) puheenjohtaja Niklas Wykman on ilmoittanut ruotsalaisten vastustavan jyrkästi Suomen kokoomusnuorten puhetapaa, jolla he keskustelevat maahanmuutosta ja "kulttuurisesta monimuotoisuudesta". Rydmanin Ruotsi-kommenttia Wykman pitää loukkauksena, joka kohdistuu etenkin Ruotsiin muuttaneisiin suomalaisiin siirtolaisiin."

... ILMOITTANUT ...VASTUSTAVANSA ... PUHETAPAA ...
Boikotti johtuu esimerkiksi rastistisesta viittauksesta monikulttuurisuus (jonka Rydman tuomitsee) - eli vain puhdas suomalainen kulttuuri olisi kelvollista (Maamme-laulu boikottiin, ei Pacius mikään suomalainen ollut!). Olisi myös syytä muistaa, että Ruotsissa asuu parisataatuhatta suomalaista siirtolaista (meitä juopottelevia puukkojunkkareita), jotka - tai siis joista OSA on ollut aiheuttamassa ongelmia Ruotsin sosiaalitoimelle jo 50 vuotta.

Eihän kenenkään tarvitse mistään sellaisesta suuttua, josta on samaa mieltä. Ihan suuttumatta voisit myös kertoa, että puutteistaan huolimatta Suomen koulujärjestelmää pidetään Euroopan parhaana (pienimmät tuntimäärät/parhaimmat tulokset). Se ei siis ole pelkästään huono, kamala ja paha. Nyt meillä ollaan (vihdoinkin) kiinnittämässä huomiota myös lahjakkaiden oppilaiden erityisvaatimuksiin, kertoi Virkkunen joku päivä sitten.


Thomas Taussi
Thomas Taussi
Monikulttuurisuus on laaja ja tarkoitushakuinen käsite. Se voi tarkoittaa monikultturismia tai sitten ylipäätään kansainvälisyyttä. Monikultturismia on viime aikoina alettu käyttämään varsinkin läntisen maailman ulkopuolisten ja sille vieraiden aatteiden sekä kulttuureiden leviämisestä länteen.

Sitten on olemassa erikseen ns. monikulttuuri-ideologia, jonka mukaan läntinen yksilöllinen liberaali yhteiskunta ei ole yhtään sen parempi kuin itäinen kollektivistinen ja mielivaltaisuuden ja alkukantaisuuden värittämä kulttuurimaisema.

Jos joku ihminen vastustaa monikultturismia, pelkästään siitä on hyvin vaikea tulkita yhtään mitään. Rydman on tuonut aika hyvin esille sen, mitä hän tuolla tarkoittaa. Hyvin harva on halunnut lukea hänen ajatuksistaan tuota lausetta pidemmälle, sillä näillä ihmisillä on kova hinku päästä sanomaan sanottavansa Rydmanista ehkäpä poliittisen uransa ja/tai imagonsa puolesta. Rydmania kun ei oikein mielletä kaikkein mediaseksikkäimmäksi nuorisopoliitikoksi.

Suomen tasapäistävä koulutusjärjestelmä ei todellakaan ole maailman parhaita, sillä kuten jo aikaisemmin seinälläni erilaiset asiasta tietäneet ihmiset ovat listanneet huomioitaan, PISA-testit ovat hyvinkin epäluotettavia.

- Kantaväestön edustajien suhteellinen osuus on paljon suurempi kuin vierasperäisten maahanmuuttajien, jotka eivät hallitse kunnolla Suomen kieltä.

- Suomessa on lukemiseen ja varsinkin englannin kielen oppimiseen myötävaikuttava kulttuuriympäristö

- Pisa-testit eivät tuo esille huippuosaamista, vaan kollektiivista tasapaksuutta, jolla ei kyllä saavuteta globaaleja innovaatioita, joita tämä maa kaipaisi

- Suomessa on keskusjohtoinen opetussuunnitelma, joten opetettavat asiat ovat yhtenäisiä. Jos, kuten on väitetty, PISA-tutkimukset suhteutetaan maakohtaisesti, tämä keskusjohtoisuudesta johtuva yhtenäisyys auttaa vastaamaan paremmin juuri tutkimuksen kysymyksiin

- Oppituntien vähäisyys ei välttämättä tarkoita, että opetus itsessään olisi tehokasta. Itsenäiset yksilöt oppivat monesti paremmin itse kuin tasapäistetyssä laumassa
Ei kommentteja: