Uusi viesti, monikulttuurisuuskriittinen blogi


Poliittisten päättäjien keskuudessa vallitsee nykyisin fanaattinen monikulttuurisuusideologia, joka pyrkii tukahduttamaan kaiken demokraattisen kansalaiskeskustelun maahanmuuttopolitiikasta. Tämä taistolaisuuden kaltainen uskonnollinen hurmoshenkisyys on vallalla myös sanomalehdistössä, joka ei julkaise mitään multikulti-ideologian vastaisia ikäviä tosiasioita. Yksityishenkilöiden ylläpitämät blogit ovat tällä hetkellä ainoa lähde, josta saa totuudenmukaista tietoa Suomessa ja muissa Euroopan maissa harjoitetun maahanmuuttopolitiikan seurauksista.

Toisin kuin Helsingin Sanomissa ja muussa propagandalehdistössä, täällä kerrotaan lukijoille vain tosiasioita. Kannatamme modernia länsimaista sivilisaatiota ja sen parhaita arvoja eli rationaalista ajattelua, tieteellistä tutkimusta, oikeusvaltiota, sananvapautta ja demokratiaa. Tästä syystä vastustamme monikulttuurisuutta, joka nykymenolla muuttaa Euroopan maat Afrikan tai Lähi-idän maiden kaltaisiksi parinkymmenen vuoden sisällä.

torstaina, huhtikuuta 22, 2010

Mustalaiskerjäläiset revisited

IL:

Romaneille vallattiin oleskelutilat Helsingissä

Lauantai 17.4.2010 klo 15.15

Helsingissä Kalasatamassa vallattiin tyhjillään ollut satamamakasiini romanikerjäläisten käyttöön lauantaina. Kiinteistön omistaa Helsingin kaupunki.

Valtauksesta ilmoittivat medialle romanien elinoloista huolestuneet suomalaisaktiivit itse.

Poliisin mukaan makasiinin edustalla oli iltapäivällä noin 15 suomalaista. Romaneja poliisi ei nähnyt.

Valtauksen tarkoituksena on romanien tukijoiden mukaan tarjota Helsingissä oleskeleville romanikerjäläisille majoitus-, saniteetti-, peseytymis- ja ruuanlaittotilat.

Valtaajien mielestä Helsingin kaupunki ei tarjoa suojaa romaneille, vaan vaikeuttaa heidän elämäänsä.

Poliisi aikoi ilmoittaa valtauksesta kaupungille.

STT
Ilmainen raha houkuttelee Suomeen kerjäläisiä kuin hunaja kärpäsiä.

Mitä enemmän niille jaetaan rahaa ja ilmaista ruokaa (Pelastusarmeija, talonvaltaaja-aktivistit), sitä enemmän niitä tulee.

Balkanilla asuu noin miljoona mustalaista. Kyllä ne kaikki tulevat Suomeen, jos niitä tänne houkutellaan jakamalla niille ilmaista rahaa, ilmaista ruokaa ja ilmaisia asuntoja.

Suomessa on tällä hetkellä noin kymmenentuhatta mustalaista. Jokainen tietää, millaista väkeä Suomessa nämä 500 vuotta asuneet mustalaiset ovat. Jos niiden lisäksi tänne houkutellaan kaikki Balkanin mustalaiset, Suomen mustalaisväestö satakertaistuu.

Miksi helvetissä Suomessa on tuollaisia hulluja, jotka hyysäävät mustalaiskerjäläisiä?

P.S.
Eero Tikka vääntää asiaa rautalangasta:

Kerjäläisistä

Varma kevään merkki on nykyään kerjäläisten lisääntyminen. Erityisen varma kevään saapumisesta voi olla silloin, kun katukuvassa alkaa näkyä myös miespuolisia kerjäläisiä. Talvipakkasilla näkyy vain naisia.

Kerjäläisistä on helppo tehdä mielenkiintoisia havaintoja. Ei tarvitse kuin vähän tarkemmin katsoa. Tänään esimerkiksi näin kuinka nuori ulkomaalaisen näköinen mies kävi keräämässä useammalta kerjäläiseltä rahat kipoista. Tuttuja näyttivät olevan, tai ainakin puhuivat samaa kieltä. Valitettavasti en uskaltanut kuvata tätä rahankeruu operaatiota todisteeksi.

Olen jo pitkään ollut sitä mieltä, että jotakin tälle järjestäytyneelle kerjäämisbisnekselle on tehtävä. Etenkin kun samaan porukkaan voisi uutisten perusteella päätellä kuuluvan myös erittäin väkivaltaisia ryöstelijöitä. Jos ei voimassa oleva laki riitä, niin sitten on säädettävä uusi. Ja pian!

Harmi vain että jotkut hyödylliset idiootit haluavat näitä ihmisiä hyysätä ja näin edistää ryöstelyä ja hyväksikäyttöä. Olen myös huomannut osan naiskerjäläisistä olevan hämmästyttävän kauniita. En haluaisi epäillä, että heidät maahan tuoneet tahot saattaisivat teettää heillä iltaisin vähän toisenlaisia töitä.Nämä järjestäytyneeseen rikollisuuteen kuuluvat ammattikerjäläiset myös harrastavat lastensa tahallista nälkiinnyttämistä, huumaamista ja vammauttamista saadakseen lapset näyttämään mahdollisimman säälittäviltä ja kärsiviltä, saadakseen enemmän rahaa hyväuskoisilta hölmöiltä.

Usein nämä lapset eivät tietenkään ole edes kerjäläisten omia lapsia, vaan heidän kidnappaamiaan toisten ihmisten lapsia. Eihän yleensä edes itäeurooppalainen kerjäläinen nälkiinnyttäisi ja vammauttaisi tahallaan omaa lastaan. Nämä mustalaiset varastavat lapsia päiväkotien pihoilta, leikkipuistoista jne. ja käyttävät näitä kaapattuja, huumattuja, nälkiinnytettyjä ja usein jopa veitsellä tehdyillä leikkauksilla rampautettuja lapsia nukkemaisena rekvisiittana huijatakseen tyhmiä ja tietämättömiä sinisilmäisiä idiootteja.

Kun annatte rahaa kerjäläisille, tuette tällaista todella törkeää järjestäytynyttä rikollisuutta.

Jokainen, joka antaa rahaa kerjäläisille, ylläpitää kidnappauksia ym. ihmiskauppaa ja ihmissalakuljetusta harrastavia kansainvälisiä mafiaorganisaatioita.

Tajutkaa tämä.

En voi sanoin kuvata sitä inhoa, jota tunnen tuollaisia saastaisia rikollisia tukevia hyödyllisiä idiootteja, mm. edellämainittuja talonvaltaajabolshevikkeja, kohtaan.Ei kommentteja: