Uusi viesti, monikulttuurisuuskriittinen blogi


Poliittisten päättäjien keskuudessa vallitsee nykyisin fanaattinen monikulttuurisuusideologia, joka pyrkii tukahduttamaan kaiken demokraattisen kansalaiskeskustelun maahanmuuttopolitiikasta. Tämä taistolaisuuden kaltainen uskonnollinen hurmoshenkisyys on vallalla myös sanomalehdistössä, joka ei julkaise mitään multikulti-ideologian vastaisia ikäviä tosiasioita. Yksityishenkilöiden ylläpitämät blogit ovat tällä hetkellä ainoa lähde, josta saa totuudenmukaista tietoa Suomessa ja muissa Euroopan maissa harjoitetun maahanmuuttopolitiikan seurauksista.

Toisin kuin Helsingin Sanomissa ja muussa propagandalehdistössä, täällä kerrotaan lukijoille vain tosiasioita. Kannatamme modernia länsimaista sivilisaatiota ja sen parhaita arvoja eli rationaalista ajattelua, tieteellistä tutkimusta, oikeusvaltiota, sananvapautta ja demokratiaa. Tästä syystä vastustamme monikulttuurisuutta, joka nykymenolla muuttaa Euroopan maat Afrikan tai Lähi-idän maiden kaltaisiksi parinkymmenen vuoden sisällä.

tiistaina, huhtikuuta 20, 2010

A-talk 8.4.: Pitäisikö maahanmuuttoa rajoittaa?

A-talk 8.4.: Pitäisikö maahanmuuttoa rajoittaa?

Vieraina puheenjohtaja Jyrki Katainen, (Kok.), puheenjohtaja Jutta Urpilainen, (SDP), puheenjohtaja Timo Soini, (PS) ja puheenjohtaja Anni Sinnemäki, (Vihr.).

Maahanmuuttokeskustelu on räjähtänyt käsiin. Sitä pitävät hallussaan ennen kaikkea äärilaidat. Myönteisesti maahanmuutosta puhuvat leimaantuvat hyysääjiksi, kun taas kriittisemmät lausunnot katsotaan helposti rasismiksi. Vaikeuttaako maahanmuuttokeskustelua jo pelon ilmapiiri?

Kansa kommentoi:

Sitä pitää ehdottomasti rajoittaa elintasopakolaisten ja hyödyttömien tunkeutujien kohdalla! Normaali maahanmuutto esim. työn takia on jopa toivottavaa. Niin vaihdetaan osaamista kaikkien hyödyksi. Nämä somalit ja lakimuutosmummot eivät ole tälle yhteiskunnalle hyödyksi joten täyskielto oleskeluun! Ja vastikkeetta oleiluun!


Kunnat ovat jo rajoittaneet, kun eivät ota vastaan, hyvä niin!

Kirjoittanut: Vieras 07.04.2010 - 19:46

"Nyt somaleiden perhehakemusten määrä on voimakkaassa kasvussa, kertoo tulosalueen johtaja Kerstin Söderlund Maahanmuuttovirastosta. Suomesta oleskeluluvan saaneet somalit jättävät kuukausittain kolmisensataa perheidensä yhdistämistä koskevaa hakemusta." Aamulehti

Nämä määrät käyvät järjettömiksi, ei Suomen talous kestä tällaista. Pienenä maana ei voi velkarahoituksella auttaa tälla tavoin kolmatta maailmaa.


Pitää olla hereillä

Kirjoittanut: Vieras 07.04.2010 - 21:32

Välimeren rannalla Afrikassa odottaa Euroopan puolelle pääsyä yli miljoona pakolaista. Olisi naivia kuvitella, etteikö tästä määrästä myös Suomeen löydä tietänsä muutama kymmenen tuhatta, varsinkin kun maineemme parhaiden tukien maksajana on taatusti kiirinyt pitkälle. Ulkomaalaislakia ei pidä ainakaan höllentää!

Työperäinen maahanmuutto on asia erikseen.


KYLLÄ PITÄÄ RAJOITTAA !

Kirjoittanut: Vieras 07.04.2010 - 22:29

Ja lakia tiukentaa. Maahan on nyt jo päässyt tulemaan ihan liikaa ns. siivellä eläviä turistipakolaisia, jotka eivät koskaan tule tekemään minkäänlaista työtä, ilmaiset avustukset ja asunnot kyllä kelpaavat.


KYLLÄ ! KYLLÄ ! KYLLÄ ! Pitää rajoittaa ja paljon!

Kirjoittanut: Vieras 07.04.2010 - 23:31

Tässä taloustilanteessa ei Suomella luulisi olevan ylimääräistä rahaa , kun jo oman maan asiatkin jää hoitamatta rahan puutteen takia ( esim. Heinolan reumasairaalan konkurssi )


Afrikan suuntaan viestiä, että Suomi ei voi ottaa enää lisää

Kirjoittanut: Vieras 08.04.2010 - 01:39

ja tarkka seulonta maassa jo olevista ja oleskelulupaa odottavista, että ovatko kaikki ns. oikeita pakolaisia tai turvapaikan tarvitsijoita.
Ja ylimääräiset "maitojunalla" takaisin.


Kyllä pitää rajoittaa ja rajusti!

Kirjoittanut: Jou 08.04.2010 - 07:34

Kaikki elintasopakolaiset palautettava omaan kotimaahansa ja heti!

Tämä asia ei muutu nykysillä "valta" puolueilla! Sillä hehän ovat tämän kaiken saaneet aikaan ja lisää on tulossa eikä rajoituksista ole tietoakaan!

Seuraavissa vaaleissa suomalaiset toivottavasti ilmaisevat mielipiteensä tämänkin asian suhteen!

Ellei vallanpitäjät muutu niin hulvaton meno saa jatkoa!

Vain äänestämällä tässä maassa voi vaikuttaa toistaiseksi!


Oleskeluluvat työhön tuleville

Kirjoittanut: Vieras 08.04.2010 - 09:49

Suomi ei tarvitse enää lisää elätettäviä. Valtion ottamaa velkaa on jo ihan riittämiin nuoren sukupolven maksettavaksi. Missään tapauksessa Suomen ei tule hyväksyä ns. perheen yhdistämisen johdosta lisää esim. Somaliasta tänne tulevia. Kuitenkin nuo tulisivat KELA:n kustannettaviksi kokonaan. Meillä on täällä omasta takaa elätettäviä ja muutoinkin huollettavia, joiden asiat tulee saattaa kuntoon, eikä asettaa pakolaisia parempaan asemaan.
Seuraavissa eduskuntavaaleissa on toivottavaa että kansalaiset viimeinkin heräävät äänestämään sitä / niitä puolueita, jotka aidosti edistävät oman maan kansalaisten hyvinvoinnin edistämistä. RKP ja Keskustakin ovat nyt ottaneet suomalaisten / työssäkäyvien hyvinvoinnista irtioton, jota ei tule hyväksyä. Ulkomaalaislain muuttamisyritys siihen suuntaan että voitaisiin hyväksyä mm. nämä turistiviisumein tulleet mummot hyväksyä oleskeluluvan piiriin on sellainen toimenpide, jota ei missään nimessä tule hyväksyä. Se on kantaväestön aliarvioimista ja tulee vaikuttaa äänestämiseen jatkossa.


Tervettä itsekkyyttä maahanmuuttoon!

Kirjoittanut: Vieras 08.04.2010 - 12:03

TERVETULOA
- työhön tulevat , niille aloille joihin tarvitsemme .
- kiintiöpakolaiset harkinnan mukaan . Todellisessa hädässä oleva ei valita ja vaadi kun on saanut kodin,ruokaa ja kaiken tarvitsemansa turvallisesta maasta.

EI!
- jos passi tms. paperit puuttuvat on tilanteessa jotain outoa. Jokainen matkalle lähtevä huolehtii tärkeistä dokumenteistaan jos on "puhtaat jauhot pussissa". Jo epäily vilpillisyydestä piäisi aiheuttaa pikaisen käännytyksen.
-alaikäisten perheiden yhdistäminen heidän kotimaissaan. Suomen talous ei kauaa kestä lukutaidottomien aikuisten "sopeuttamista" jotka tulevat ns. ankkurilapsien jälkeen.
-mummot kuuluvat perheeseen, mutta eivät ydinperheeseen. Omat vanhuksemme on hoidettava HYVIN ennen kuin otamme tänne sairaita vanhuksia muista maista, omillemme olemme sen velkaa.

Jokainen suomalainen ansaitsee eläkkeensä tekemällä töitä tai kasvattamalla lapsia tähän yhteiskuntaan, emme voi suoda samoja etuja muille, eikä sitä voida meiltä odottaa. Jos joku haluaa yksityisesti tukea se on täysin sallittua.
Idealistinen ajatus eri kulttuurien sekoittamisesta on utopistista, esim. USA. Siellä mustat, valkoiset, kiinalaiset ym. asuvat omissa kortteleissaan ja seka-avioliitot ovat suht harvinaisia.


KYLLÄ

Kirjoittanut: Vieras 08.04.2010 - 12:25

ja pitäisi pikaisesti käännyttää kaikki väärillä papereilla ja ilman papereita tulleet. Myös rikoksen tehneet pitäisi heti karkottaa ilman kallista valitusoikeutta. Eikä yhtään perheenyhdistämistä kun valtio velkaantuu muutenkin kovaa vauhtia.


Miksi?

Kirjoittanut: Richard Järnefelt 08.04.2010 - 12:50

Pitäisi ensiksi kysyä, mikä on ollut tämän aika älyvapaaksi paljastuneen maahanmuuttopolitiikan syy? Ei kukaan edes hallituksessa voi olla niin tyhmä, että uskoisi edelleen työvoimapulaan. Jotakin muuta on takana, mitä? Onko kyseessä vain sen ryhmän elättäminen, joka hyötyy sosiaalisperusteisesta maahanmuutosta (erilaiset virkamiehet, SPR, kaikenmaailman motelliröttelöiden omistajat), vai onko takana jotain muuta? Itse näen tässä valitettavasti myös suomenkielisen suomalaisuuden heikentämisen taustalla, sillä maahanmuuttotoimijoista suuri osa on RKP-taustaisia. Ja minnekäs maahanmuuttajalapset sijoitetaan muuta kuin suomenkielisiin kouluihin - ei koskaan ruotsinkielisiin kouluonneloihin.

Toinen asia, mikä varmasti on tullut jo monesti esille, on se, että pitäisi erottaa maahanmuutto ja maahanmuutto. On täysin kestämätön tilanne, että oikeilla syillä (työ, rakkaus jne.) tänne yrittävät saavat maksaa itsensä kipeiksi (oleskelulupahakemus on todella kallis monelle) ja jonottaa kuukausikaupalla päästäkseen maahan, kun sen sijaan tämä em. ryhmiä elättävä elintasopakolaisvirta pääsee maahan samantien (ja ilmaiseksi) vain heittämällä passinsa junan ikkunasta Venäjän puolella. Jossain on vikaa.


Toivoisin

Kirjoittanut: Vieras 08.04.2010 - 13:02

Nyt kun näin tulenarasta aiheesta keskustelee ihan ministerit ja kansanedustajatkin niin toivoisin että sinne tulisi myös joku joka oikeesti osaa kysyä heiltä että mitä käytännössä aiotte tehdä asian suhteen. Odotukseni kuitenkin on että näin ei tapahdu ja koko tämän illan A-talk tulee olemaan sitä samaa sanahelinää ja korulauseita joihin ei edes itse uskota. "kulttuurien välisiä vuoropuheluja tai Synergiaa"


Kysykää Soinilta...

Kirjoittanut: Richard Järnefelt 08.04.2010 - 13:11

Niin, kysykää erityisesti Soinilta, mitä hän aikoo tehdä tämän maahanmuuttoasian suhteen, jos hänen puolueensa saa paljon ääniä tulevissa eduskuntavaaleissa, mitä en itse toivo.

Oma käsitykseni on, että Soinia kiinnostaa vain oma etu ja ministerinsalkku. Sen eteen ollaan valmiita hankkimaan ääniä, mutta jos esim. Jussi Halla-aho nyt tälläkään kertaa oikeasti pääsee edes ehdolle, muttaa jos hän sattuu pääsemään ja sitten vielä parlamenttiin asti, niin tuskinpa Soini kestää fiksua miestä lähistöllään, vaan Halla-ahon ainoaksi tehtäväksi jää istua eduskunnan takarivissä ja olla hiljaa... Niin Soini ainakin toivoo. ;)

Perussuomalaiset vaatii hallituksesta kaksi ministerinsalkkua, parempi tietysti Soinille ja toinen ehkä Ramille (Raimo Vistbacka), vaikka tämä aikookin jättää eduskunnan, tai sitten jollekin tosi uskolliselle nuolijatyypille, esim. Soinin EU-avustajalle. Ja sitten Soinin puolueelle käy kuten SMP:lle kävi. Mutta ei Soini siitä välitä, omat tavoitteet on saavutettu.

Soinilta siis kysyttävä ihan oikeita vastauksia eikä höpötystä. Kuinka muutatte maahanmuuttokäytäntöjä? Mitä tehdään jo nykyisin maassa olevalle ylimääräiselle porukalle?


Poliittisen eliitin "arvojohtajuus" puhkesi kukkaan

Kirjoittanut: Vieras 08.04.2010 - 13:30

Ylimmän poliittisen eliitin edustamat arvot tulivat hyvin esiin, kun kahden luvattomasti maassa oleskelleen mummon tapaus sai salamannopeasti pyörät pyörimään, ja ennenkuulumattomasti saatiin torpattua jopa korkeimman oikeuden asiasta tekemä päätös. Pääministeri jopa lupasi nopeutettua käsittelyä lakiuudistukselle, jossa nämä "inhimilliset" seikat huomioitaisiin paremmin. Että tervetuloa vaan koko suku Suomeen elätettäväksi. Ja tämä tapahtuu tilanteessa, jossa maahanmuuton ongelmat ovat räjähtämässä käsiin.

Koska kantaväestöön kohdistuvat epäoikeudenmukaisuudet eivät ole saaneet ylintä johtoa reagoimaan, niin oikeassa taitavat olla ne tahot, jotka uumoilevat tällaisen "arvojohtajuuden" takana olevan halun kosiskella johtoporrasta maailmalla tähtäimenä vaikkapa jokin mukava päällikön virka YK:ssa.


Työtä tekevät ulkomaalaiset tervetuloa,

Kirjoittanut: Kantasuomalainen 08.04.2010 - 17:08

elätettäviä turistipakolaisia emme tarvitse! Ilmaiselle rahalle ottajia löytyy aina ja löyhä sosiaaliturvamme ulkomaalaisia kohtaan on saanut aikaan sellaisen valtavirran, että syntyperäiset suomalaiset ovat jo ahdingossa ja B-kansalaisia omassa maassaan. Tämä idiotismi on maahanmuuttopolitiikan syytä. Kysynkin: Ketkä tahot hyötyvät veromarkkojen mielettömästä tuhlailusta? Mikään muu asia ei suomessa vie miljoonia niin paljon kuin tämä asia. Tällaisen verovarojen väärinkäytön olen valmis lopettamaan kokonaan. Huijarit käännytettävä rajalta eli kellä ei ole papereita, ei myöskään maahanpääsyä. Ulkomaalaisille ei sosiaaliturvaa, ennen kuin on työllään veroja maksamalla muutaman vuoden ansainnut sen. Tällä keinoin erottuvat ne rehelliset ja lusmuajat. Tämän päivän menoa ei yhteiskuntataloutemme kestä.


Missä Vanhanen?

Kirjoittanut: Vieras 08.04.2010 - 17:44

Miksi keskustelijoiden joukossa ei ole Keskustan pj. Matti Vanhasta, joka syttyi heti symppaamaan mediamummoja, ja jopa lupasi lakiin pika pikaa muutoksia? Keskustan poliitikoilla näyttää olevan maan tapana paeta piiloon johonkin perunakuopan pohjalle, kun pitäisi olla vastaamassa puheistaan.


Näinköhän on?

Kirjoittanut: hepsankeikka 08.04.2010 - 18:16

Yksi ongelma lienee se, että monentyyppisille maahanmuuttajaryhmille luetaan (tai he hyvinvalistuneina ottavat selville itse, tai toisenkäden kautta heidän) 'oikeutensa' täällä Suomessa, johon nyt sitten kuuluu se, ettei heidän ole pakko työllistyä, vaan on mahdollista elää sosiaalituella (eräinäisiin syihin vedoten). Primitiivisestä kulttuurista tullut saattaa ottaa tälläisen tiedon ilolla vastaan ja ryhtyy toteuttamaan sitä heti, koska täällä yhteiskunnassa ei ole mitään sellaista pakkoa/pakottavaa tahoa, joka suorastaan käskisi toimimaan jollain muulla tavalla. Työllistyminen on täällä edelleen se oma valinta, kadulle ei täällä kuolla nälkään tai puutteeseen. Taikaseinä toimii (rahaa vastikkeetta käteen).


Maahanmuuttoa pitää rajoittaa.

Kirjoittanut: Vieras 08.04.2010 - 18:46

Nyt on jo liian myöhäistä rajoittaa. Pitäisi melkein lopettaa toistaiseksi. Olen samaa mieltä edellisen kirjoittajan kanssa. Ongelmia tulee islaminuskoisten kanssa. Heidän perääksiantamattomat tavoitteet itsemurhaiskuineen ja "pyhä sota" on todella pelottavaa. Naisten ja lasten asema perheessä sekä alistaminen huolestuttaa ja pelottaa. Toivottavasti ei verisiä yhteenottoja Suomessa nähdä. Nämä seuraukset olisi nyt viimeistään otettava huomioon päätöksiä tehtäessä.
Eikö suomalaistenkin asioissa olisi jo ihan tarpeeksi korjattavaa ja paljon parannettavaa? Pitääkö hamuta koko maailmaa?


Islam on uhka Suomelle ja koko Euroopalle.

Kirjoittanut: Pohjantähti 08.04.2010 - 18:47

Islaminuskoisten määrä kasvaa koko ajan Suomessa ja muualla Euroopassa maahanmuuton ja suuren syntyvyyden myötä.

Monet islamin arvot ovat jyrkässä ristiriidassa eurooppalaisen arvomaailman kanssa. Pahimmilaan ne ovat ristiriidassa myös kansainvälisten ihmisoikeussopimusten kanssa.

Monissa islamilaisissa maissa:

- teloitetaan alaikäisiä
- katkaistaan varkailta kädet
- kivitetään raiskatut naiset perheen ja suvun kunnian häpäisemisestä
- silvotaan lasten sukuelimet
- naitetaan pikkutyttöjä vanhoille miehille
- teloitetaan seksuaalivähemmistöjen edustajat
- heitetään happoa naisten kasvoille jotka haluavat oppia lukemaan
- poltetaan tyttökoulut
- tapetaan islamia arvostelleet tai siitä luopuneet
- kielletään muiden uskontojen harjoittaminen
- tukahdutetaan sananvapaus ja demokratia
- mitätöidään kaikki eläinten oikeudet
- kielletään naisilta oikeus valita oma puolisonsa, ottaa avioero, äänestää, opiskella, käydä työssä, hallita omaa omaisuuttaan, pukeutua niin kuin itse haluaa, matkustaa vapaasti, ajaa autoa jne.


Näitä Suomen kansa pelkää maahanmuutossa

Kirjoittanut: Vieras 08.04.2010 - 20:07

1. naisten sukuelinten silpominen
2. kantasuomalaisten syrjiminen
3. hyvinvointivaltion tuhoutuminen
4. islamisaatio
5. sananvapauden kadottaminen
6. demokratian alasajo
7. vähemmistöksi joutuminen omassa maassaan
8. kasvava ja raaistuva rikollisuus
9. seksuaalivähemmistöjen vaino
10. jengiytyminen
11. sharia-lain soveltaminen
12. kaksoisstandardit
13. katuväkivalta
14. suomalaisiin kohdistuva rasismi
15. ghettoutuminen
16. juutalaisvainot
17. häpeämurhat
18. massatyöttömyys
19. joukkoraiskaukset
20. suomalaisten arvojen rapautuminen
21. terrorismi
22. huoltosuhteen dramaattinen heikentyminen
23. suomalaisen kulttuurin ahtaalleajo
24. mellakat ja palavien autojen röykkiöt
25. suomalaisiin kohdistuva uhkailu ja syljeskely kaduilla
26. naisten, lasten ja vanhusten aseman heikentyminen
27. pakkomuutto omalta, rakkaalta asuinalueeltaan
28. länsimaisen oikeuskäsityksen rapautuminen
29. Suomen luisuminen kehitysmaaksi
30. koulujen muuttuminen ongelmakouluiksi
31. käsiin räjähtävä julkinen talous (heikkenevät palvelut)


Mitä maksaa

Kirjoittanut: nabla 08.04.2010 - 20:14

Mitä tulee maksamaan esim. uutisissa mainittu perheiden yhdistämisten kautta tulevien 5000-6000 somalin ylläpito.
Vuorion mukaan heistä 85-90% on lukutaidottomia. Siis elatus kestänee 80-90% heistä hautaan asti.

Suomalaiselle syrjäytyneelle miehelle on hintalappu, downin syndroomalle on hintalappu, astmaatikolle on hintalappu. Mikä on luku-/kirjoitustaidottoman humanitaarisen turvapaikan saaneen hintalappu?

Millä oikeudella velvoitatte/pakotatte meitä veronmaksajia elättämään/ylläpitämään kaiken maailman toimimattomien kulttuurien uhreja ja vielä vaaditte kunnioittamaan heidän taikauskoisia/toimimattomia tapaperinteitään.


Suomi on tuhon tiellä

Kirjoittanut: Vieras 08.04.2010 - 21:03

Matkustelen paljon työni vuoksi eri puolella maailmaa ja kun katselee Suomen nykyistä maahanmuuttopolitiikkaa niin se on aivan liian löysää ja holtitonta. Mikään järkevästi toimiva ja kansalaistensa etuja puolustava maa ei toimi näin. Maahan päästetään liikaa nk elintasopakolaisia, joista pahimpia ovat somalit. Tämä joukko ei viitsi tehdä töitä muuallakaan eikä sopeudu yhteiskuntaan. Suomi antaa somaleille liikaa etuuksia ja sosiaaliturva ym on liian hyvä, joten se vetää vaan lisää joutoväkeä suomalaiseten veronmaksajien elätettäväksi varsinkin pääkaupunkiseudulle. Nykyiset sinisilmäiset poliitikot tuhoavat Suomen.


Hyväksyykö Jutta Urpilainen poikien silpomisen?

Kirjoittanut: Vieras 08.04.2010 - 21:38

Miksi Jutta Urpilainen rajaa esimerkissään sukuelinten silpomisen vain tyttöihin? Onko hänen (tai demareiden) kantansa, että poikien sukuelinten silpominen on sallittua?


Tuleeko lapsistani rasisteja?

Kirjoittanut: Vieras 08.04.2010 - 21:38

Ehdottomasti ei maahanmuuttajille! Kukaan teistä ei haluaisi tänne lisää maahanmuuttajia, jos lapsianne kiristettäisiin ja uhkailtaisiin kaupungilla, jota useat maahanmuuttajat tekevät! Itselläni on 12v ja 14v tyttö ja poika, jotka ovat itse sanoneet, että heistä tulee ehdottomasti rasisteja vain siksi että he ja heidän ystävänsä joutuvat pelkäämään maahanmuutaja nuoria kaupungilla kulkiessaan. Tytöltä on jo tällainen porukka varastanut kukkaron keskellä päivää kauppakeskuksessa (nuoret piirittivät tytön ja ottivat kukkaron väkipakoin). Kukaan ei uskaltanut tulla auttamaan. Heistä ei uskalla tehdä ilmoitusta viranomaisille, sillä he tulevat isolla porukalla kimppuun ja jopa aikuiset maahanmuuttajamiehet tulevat mukaan "puolustamaan" omiaan (näinkin on käynyt!!). Mitä tässä voi enää tehdä? Olen itse matkustellut ympäri maailmaa ja tutustunut erilaisiin kulttuureihin, enkä ole koskaan pitänyt itseäni rasistina. Nyt kuitenkin mielipiteeni ulkomaalaisia kohtaan on muuttunut täysin!


mummot

Kirjoittanut: Vieras 08.04.2010 - 21:48
aika outoa, suomalainen vanhus ei voi siirtyä lastensa lähelle hoitopaikkaan, mutta ulkomaalaiset mummot tuodaan minne ne haluavat ja hoidetaan ilmeisesti paremmisa paikoissa ja valtion laskuun. suomalaisten vanhusten pankkitilit tutkitaan ja otetaan kaikki, ilmeisesti, että voidaan ne rakkaat maahanmuuttajavanhukset hoitaa. Miksi näin, täällä on varmaan kohta ulkomailta valvontaryhmä tarkistamassa miten heidän vanhuksensa täällä hoidetaan. olen niin tyhmästi luullut, että suomi olisi ensisijassa suomalaisten, mutta se olikin harhaluulo.

Soini jäi jyrän alle

Kirjoittanut: Vieras 08.04.2010 - 21:51

Olisi keskustelussa pitänyt olla Soinin tilalla Halla-aho.


Mummoja siellä mummoja täällä!

Kirjoittanut: Jonottaja 08.04.2010 - 21:54

Terveyskeskukseen tuotiin tänään siellä ollessani yhtä itänaapurin paluumuuttajamummua rullatuolilla invataksilla ja hänen mukanaan oli tietysti erikseen oma maksullinen tulkki. Siis kaksi saattajaa.
En enää ihmettelee, että miksi sitten meidän omat mummumme joutuvat jonottamaan hoitoja kuukausia? Esim. sokeritautia sairastavat mummut joutuvat odottomaan jalkahoitoon pääsyä pitkään. Jos hoito myöhästyy on edessä jopa jalan amputointi.
Nytkin vielä meidän terveyskeskuksessa puretaan viime vuoden jonoja.


Pitää kiristää

Kirjoittanut: Vieras 08.04.2010 - 21:56

Ehdottomasti kiristettävä ja selvästi perusteettomien hakemusten kohdalla välitön kielteinen päätös 24 tunnin sisällä.
Myös tuo "mummojen hyysääminen" on mennyt jo älyttömyyksiin.
Onko muka diabetes 64-vuotiaalla naisella niin hirveä juttu että sen takia ei voisi Egyptissä elää?
Etenkin kun edes suomalainen isoäiti ei täällä saa muuttaa samaan kuntaan missä hänen lapsensa asuu niin tuntuu järjettömältä että egyptiläinen isoäiti saisi muuttaa Suomeen ihan vaan sen takia että hänen lapsensa asuu Suomessa


Ilman muuta, ja entisetkin tarkkaan syyniin

Kirjoittanut: Vieras 08.04.2010 - 21:58

Itä-Helsingissä kulkiessa tulee tunne että on jossakin Somaliassa eikä Suomessa. Tuntuu, että on jo vähemmistöä.


kotiin vaan ja äkkiä!

Kirjoittanut: valkoinen 08.04.2010 - 21:59
ei tarvitse tänne tulla kerjäilemää ja asumaan meidän kustannuksella! ei olis koskaan niitä loisia tänne pitänyt päästääkään. alamme olemaan aika väsyneitä niihin!

Rajoitettava...pidettävä huolta omista mummoista ja vaareista

Kirjoittanut: Työtön 08.04.2010 - 21:59

Itse olen kohta 60v. ja työtön...maksanut ruhtinaalisesti veroja yhteiskunnalle ja nyt saan 410 euroa/kk korvausta...kun taas afrikkalainen äiti kahden lapsensa kanssa saa yhteensä lähes 5000 euroa/kk ja tuskin maksaneet veroja suomessa.....


Kyllä

Kirjoittanut: Vieras 08.04.2010 - 22:00

Ei yhtään lisää "elintasoturisteja" ja "mummoja". Omat työttömät ja mummot ensin. Käännytyksiä on nopeutettava ja perheenyhdistämiskriteerejä tiukennettava. Haluan, että Suomi pysyy Suomena myös lapsenlapsilleni.Hyviä mainospuheita

Kirjoittanut: Nimimerkki 08.04.2010 - 22:01

Kiitos hyvistä mainospuheista. Kysymys herää miksi nykyinen hallitus ja ministeriö ei ole tehnyt asioille mitään. Ei herätä keskustelunne minussa muutakuin lisää närää.


Ehdottomasti pitää rajoittaa

Kirjoittanut: Vieras 08.04.2010 - 22:02

Työperäinen maahanmuutto on ok, mutta nämä luku- ja kirjoitustaidottomat pääosin muslimeista koostuva porukka pitää pyöräyttää jo rajalta takaisin. Myöskin venäläisten määrää pitää rajoitta, koska Venäjän valtiojohto näyttää puuttuvan jo vähäpätöisiinkin asioihin, kohta ollaan kusessa jollei tähän asiaan kiinnitetä huomiota.


Rajottaa täytys

Kirjoittanut: Vieras 08.04.2010 - 22:03

Politikkojen mielestä seisoskelijoita voi ottaa lisää ja kyllähän kantaväestön veroruuvia vielä voi kiristää.


Pitää rajoittaa, ja paljon.

Kirjoittanut: Vieras 08.04.2010 - 22:03

Suomi elää velaksi. Pakolaisten/mamujen ylläpito lähentelee laskentatavasta riippuen 1:stä 2:een miljardiin.
Uudenlainen rikollisuus (muslimit) valtaa Suomea, joka taas aiheuttaa "rasismia". Tottakai ihmiset ovat peloissaan, kun ulkomaiset henkilöt tekevät suomalaisille tuntemattomia "kunniamurhia". Ei tällaiset ns. uskonnot kuuluu länsimaiseen yhteiskuntaan, saati rauhalliseen ja turvalliseen Suomeen.

Mamujen/pakolaisten ghettoutuminen PITÄÄ estää, ettei käy niinkuin ruotsissa, tanskassa ja norjassa. Siitä ei seuraa mitään hyvää. Esimerkkejä on vaikka kuinka paljon.

Perheenyhdistäminen pitää lopettaa, niinkuin jenkit teki. Huijauksia suurin osa, jotka maksavat valtiolle mielettömiä summia.

Somaleiden maahanpääsy pitää lopettaa. On paljon ahkerampiakin kansoja, jotka olisivat halukkaita pääsemään uuteen elämään kiinni.

Eu:n sisäpuolelta pyrkivät sosiaaliturvan hyväksikäyttäjät pitää käännyttää heti rajalta.

Kansan mielipiteet ovat tällaisia. Tästä huolimatta hallitus ja eduskunta ovat täynnä maanpettureita, jotka haluavat tuoda Suomeen satojatuhansia kehitysmaalaisia. Tämä kertoo siitä, että Suomi ei ole demokratia. Suomen nykyiset poliittiset vallanpitäjät ja heitä palveleva quisling-tyylisten virkamiesten klikki (Mikko Paatero, Mika Illman, Johanna Suurpää, Ritva Viljanen yms.) toimivat kansan tahdon vastaisesti.

Nykyinen Suomen tuhoamiseen tähtävää monikulttuuristamispolitiikka ei nauti kansan luottamusta. Kansa ei ole koskaan antanut lupaa Suomen tuhoamiseen tällaisella politiikalla, jonka ydin on kehitysmaalaisen väestön rahtaaminen Suomeen suurina massoina. Kansa ei ole päässyt vaaleissa ilmaisemaan mielipidettään tästä asiasta, koska kansan mielipidettä ei ole kysytty. Kaikki puolueet ovat vaalikampanjoissaan vältelleet maahanmuuttopoliittisia kysymyksiä. Missään vaaleissa ei ole kysytty kansan mielipidettä siitä, haluaako kansa Suomeen kehitysmaalaista väestöä sankoin joukoin. Niinpä nykyinen mokuttaminen eli monikulttuuristamistaminen eli Suomen kehitysmaalaistaminen ei perustu kansan tahtoon.

Nykyinen Suomelle turmiollinen politiikka on kansan tahdon vastaista ja siten demokraattisesti epälegitiimiä. Sen harjoittajat ovat demokratian vastustajia eli diktatuurin kannattajia ja oman maansa vihollisia samalla tavalla kuin Otto-Wille Kuusinen.

Ei kommentteja: