Uusi viesti, monikulttuurisuuskriittinen blogi


Poliittisten päättäjien keskuudessa vallitsee nykyisin fanaattinen monikulttuurisuusideologia, joka pyrkii tukahduttamaan kaiken demokraattisen kansalaiskeskustelun maahanmuuttopolitiikasta. Tämä taistolaisuuden kaltainen uskonnollinen hurmoshenkisyys on vallalla myös sanomalehdistössä, joka ei julkaise mitään multikulti-ideologian vastaisia ikäviä tosiasioita. Yksityishenkilöiden ylläpitämät blogit ovat tällä hetkellä ainoa lähde, josta saa totuudenmukaista tietoa Suomessa ja muissa Euroopan maissa harjoitetun maahanmuuttopolitiikan seurauksista.

Toisin kuin Helsingin Sanomissa ja muussa propagandalehdistössä, täällä kerrotaan lukijoille vain tosiasioita. Kannatamme modernia länsimaista sivilisaatiota ja sen parhaita arvoja eli rationaalista ajattelua, tieteellistä tutkimusta, oikeusvaltiota, sananvapautta ja demokratiaa. Tästä syystä vastustamme monikulttuurisuutta, joka nykymenolla muuttaa Euroopan maat Afrikan tai Lähi-idän maiden kaltaisiksi parinkymmenen vuoden sisällä.

maanantaina, huhtikuuta 19, 2010

Hallituksen propagandaportaali www.puhettamaahanmuutosta.fi

Bloggaaja Vasarahammer:

Ylhäältä ohjattua keskustelua

Yle julkaisi 17.3.2010 uutisen, jossa kerrottiin Sisäministeriön perustavan Living together -nimisen verkkoportaalin maahanmuuttokeskustelua varten. Itse uutisessa valitellaan Astrid Thorsin ja muiden maahanmuuton parissa työskentelevien saamia tappouhkauksia.

Mitä sitten saatiinkaan?

Nyt verkkoportaali on pystyssä ja on nimeltään Puhetta maahanmuutosta. Puhetta sieltä löytyykin, mutta tekstit ovat enimmäkseen vanhaa tuttua monikulttuurihöttöä. Jos joku muuta odotti, hän elää haavemaailmassa.

Verkkoportaalia tarkastelemalla voi kuitenkin muodostaa käsityksen tavasta, jolla viranomaiset ja poliitikot ”keskustelevat” tavallisten kansalaisten kanssa. Keskustelu on ylhäältä ohjattua eli tarjoillaan valmiita artikkeleita ikään kuin kommentoitaviksi. Artikkeleissa ei tosin ole kommentointimahdollisuutta kuten blogiteksteissä ja nykyisin myös sanomalehtien nettiuutisissa.

Sivustolta löytyy kyllä kökkö palauteosio, johon kirjoitettu mielipide julkaistaan, jos julkaistaan. Joitakin mielipiteitä on julkaistu kirjoitusten yhteydessä, eli illuusio interaktiivisuudesta on muodostettu.


Tämä www.puhettamaahanmuutosta.fi-sivusto on siis hallituksen propagandaportaali, joka toitottaa hallituksen virallista maahanmuuttopoliittista linjaa. Kansan pitää vain mykkänä kuunnella, kun hallitus ylhäältäpäin saarnaa kansalle.

Tämä on tietysti demokratian vastaista. Demokratiassa kansa käy keskustelua politiikasta eli yhteisten asioiden hoidosta. Politiikka tarkoittaa yhteiskunnallista päätöksentekoa. Maahanmuutto on yhteiskuntaan valtavasti vaikuttava asia. Maahanmuutosta keskusteleminen on siis hyvin tärkeä osa poliittista keskustelua. Ilman kansalaisten keskinäistä keskustelua politiikasta eli yhteiskunnallisista asioista ei ole mitään demokratiaa.

Tämä www.puhettamaahanmuutosta.fi-sivusto ei ole kansalaiskeskustelua, vaan hallituksen propagandaa. Hallitus saarnaa kansalle, mitä mieltä maahanmuutosta pitäisi olla. Tämä on demokratian vastaista. Demokratiassa kansa valitsee hallituksen eduskuntavaalien kautta. Demokratiassa hallitus ei voi sanoa kansalle, mitä mieltä kansan pitäisi olla. Demokratiassa kansa päättää, millaista politiikkaa maassa pitää harjoittaa.

Suomessa asia on kääntynyt täysin päälaelleen. Suomessa hallitus määräilee kansaa ylhäältäpäin ikään kuin kansalla ei olisi mitään sanomista hallituksen harjoittamaan politiikkaan.

Suomen nykyinen hallitus rikkoo Suomen perustuslakia. Hallitus luulee olevansa suvereeni. Hallitus luulee olevansa kansan yläpuolella. Hallitus luulee voivansa määräillä kansaa.

Hallitus katsoo asiakseen aivopestä kansaa hyväksymään hallituksen harjoittaman maahanmuuttopolitiikan. Tämä on täsmälleen päinvastoin kuin d emokratiassa on asianlaita.

Demokratiassa kansa ilmoittaa vaaleissa, millaista politiikkaa on harjoitettava. Demokratiassa hallitus on kansan palvelija. Demokratiassa kansa on hallituksen yläpuolella. Demokratiassa kansa on isäntä ja hallitus renki.

Suomessa asia on nykyään päinvastoin. Suomen nykyinen hallitus katsoo voivansa harjoittaa nykyistä politiikkaansa täysin riippumatta kansan tahdosta. Hallitus vaatii kansaa sopeutumaan hallituksen mielipiteisiin eikä päinvastoin.

Tätä tarkoitusta varten on perustettu tämä hallituksen propagandaportaali www.puhettamaahanmuutosta.fi. Tällä sivustolla hallitus toitottaa omaa ideologiaansa. Hallitus haluaa kansan lukevan hallituksen propagandaa ja hyväksyvän hallituksen harjoittaman politiikan. Hallitus siis haluaa kansan muuttavan mie lipiteensä hallituksen linjan mukaisiksi. Tämä on nimenomaan demokratian vastaista, kuten edellä olen selittänyt.

Demokratiassa hallitus tottelee kansan tahtoa. Suomessa hallitus yrittää saada kansan tottelemaan hallituksen tahtoa.

Tämä näkyy www.puhettamaahanmuutosta.fi-sivustolla hyvin selkeästi. Esimerkiksi osastossa Koti, islam ja isänmaa esitetään tällaisia retorisia kysymyksiä:

Miksi maahanmuutosta puhuminen kääntyy niin usein puheeksi muslimeista ja islaminuskosta? Millaista on suomalainen islam? Onko sitä syytä pelätä? Miksi mielikuvien "maahanmuuttaja" on käytännössä huivipäinen somalinainen?

Nyrjähtävätkö kantasuomalaisen aivot kun hän kohtaa isänmaallisen suomalaismuslimin? Kristityn arabin? Somalin joka ei paastoa?Tämähän on ilmiselvää vittuilua suomalaisille. Hallituksen propaganda sanoo suomalaisen aivojen nyrjähtävän, kun suomalainen kohtaa "isänmaallisen suomalaismuslimin". Puhuminen "isänmaallisesta suomalaismuslimista" on todella typerää ja harhaanjohtavaa propagandaa. Suomessa asuvista muslimeista yli 95 % on ulkomaalaisia eikä suinkaan suomalaisia. Hallituksen propagandassa kuitenkin esitetään "suomalais muslimi" ikään kuin jonain relevanttina hahmona ja adekvaattina argumenttina "islamofobiaa" vastaan.

Hallituksen propaganda siis perustuu epäolennaisten ja harvinaisten yksittäistapauksien nostamiseen esille ikään kuin ne jotenkin muka kumoaisivat väestötasolla havaitut erittäin voimakkaat korrelaatiot. Tämä on tietysti mokuttajien propagandassa muutenkin esiintyvä argumentti. "Mä tunnen yhden mustan ameri kkalaisen professorin joka on tosi fiksu joten sä oot väärässä kun sä sanot että mustat on vähemmän älykkäitä kuin valkoiset." Samalla logiikalla esimerkiksi naisten ja miesten keskipituuksien välinen ero voidaan kumota "mä tunnen yhden kaksmetrisen naisen"-argumentilla.

Hallituksen propagandassa myös väitetään suomalaisen aivojen nyrjähtävän, kun suomalainen kohtaa kristityn arabin. Tämäkin on täysin järjetöntä vittuilua suomalaisille. Kyllä useimmat suomalaiset tietävät, että monet arabit ov at kristittyjä. Tämä ei tarkoita sitä, että he olisivat maahanmuuttajina sen parempia kuin muslimit. Esimerkiksi Umayya Abu-Hanna on kristitty, mutta hän on silti suomalaisia vastaan sotiva vihamielinen valloittaja.

Hallituksen propaganda sanoo suomalaisen ai vojen nyrjähtävän, kun suomalainen kohtaa islamilaista paastoa noudattamattoman somalin. Tämäkin on helvetin naiivia propagandaa. Ei suomalaisia kiinnosta, noudattavatko somalit islamilaista paastoa. Ei sillä ole mitään merkitystä. Suomalaiset eivät halua somaleita Suomeen. Sen kannalta on täysin yhdentekevää, harrastavatko somalit islamilaista paastoamista vai eivät.

Tämän www.puhettamaahanmuutosta.fi-propagandaportaalin kirjoittajat ovat idiootteja, jotka eivät tajua normaalien ihmisten mielipiteistä yhtään mitään. Muuten he eivät luulisi keksineensä fiksun argumentin sanoessaan, että jotkut somalit eivät noudata islamilaista paastoa. Olen muuten ennenkin törmännyt yhtä vammaisiin argumentteihin mokupropagandassa; idiootit hokevat "mä tunnen yhden turkkilaisen joka juo kaljaa"- tai "mä tunnen yhden libanonilaisen joka on homo"-tyylisiä argumentteja ikään kuin ne jotenkin kumoaisivat tosiasioita islamilaisen ideologian sisällöstä.

1930-luvun Saksassa jotkut idiootit käyttivät argumenttia "mä tunnen yhden natsin jolla on juutalainen tyttöystävä" perustellakseen käsityksen sä, että natsit eivät ole juutalaisvastaisia. Tämä ei ole vitsi. Olen ihan aikuisten oikeasti lukenut ihmisten esittäneen tuollaisia argumentteja. Täsmälleen samaa logiikkaa noudattaa tämä hallituksen propagandaportaali www.puhettamaahanmuutosta.fi, jonka kirjoittajat luulevat voivansa kumota erittäin voimakkaita yleisiä tilastollisia tendenssejä nostamalla esille muutamia poikkeavia yksittäistapauksia.

Propaganda vittuilee suomalaisille mm. tällaisella "hauskalla" pilapiirroksella:Tässä siis yritetään esittää afrikkalainen maahanmuuttaja jonain huippuosaajana, joka tulee Suomeen lääkärinä poistamaan terveydenhoitoalan työvoimapulaa. Korkeasti koulutetut afrikkalaiset maahanmuuttajat ovat kuitenkin poikkeustapauksia, joita ei pidä yleistää. Useimmat afrikkalaiset maahanmuuttajat ovat kouluttamattomia ja jopa lukutaidottomia. Hallituksen propagandaportaali yrittää kuitenkin esittää afrikkalaiset maahanmuuttajat yleisesti huippuosaajina. Tämähän on silkkaa valehtelua. Muutamien yksittäisten afrikkalaisten lääkärien tms. korkeasti koulutettujen maahanmuuttajien olemassaolo ei mitenkään kumoa sitä tosiasiaa, että valtaenemmistö afrikkalaisista maahanmuuttajista on työelämän ulkopuolella.

Muutamien korkeasti koulutettujen maahanmuuttajien olemassaolo ei myöskään ole mikään perustelu lukutaidottomien somalien ym. kehitysmaalaisten rahtaamiselle Suomeen. Nykyisen hallituksen harjoittama maahanmuuttopolitiikka on kuitenkin nimenomaan sitä, että Suomeen tuodaan satojatuhansia kouluttamattomia, työkyvyttömiä kehitysmaalaisia. Tällä propagandasivustolla siis ihan suoraan valehdellaan siitä, millaista maahanmuutto nykyään on.

Suomen nykyinen hallitus haluaa tuoda, on tuonut ja tuo jatkossakin Suomeen satojatuhansia kehitysmaalaisia, joilla ei ole koskaan mitään edellytyksiä saada töitä. Nämä sadattuhannet kehitysmaista Suomeen tulleet maahanmuuttajat elävät suomalaisten veronmaksajien kustannuksella eli aiheuttavat suomalaiselle yhteiskunnalle valtavia kustannuksia. Silti hallitus kehtaa propagandasivustollaan valehdella, että kehitysmaista Suomeen tulleet maahanmuuttajat olisivat työvoimapulaa poistamaan tänne tulleita huippuosaajia. Tämä on aivan sairasta ja inhottavaa valehtelua. Eikö tuon propagandasivuston tekijöitä itseään yhtään hävetä tuollainen törkeä valehtelu? Miten tuollaiset ihmiset kehtaavat katsoa itseään peiliin?

Tuon sarjakuvan tekijä on itse varmaan ihan ylpeä itsestään. "Keksinpäs taas fiksua vittuilua tyhmille rasistijunteille. Siitäs saivat jauhot suuhun, hah hah." Sarjakuvassa maahanmuuttovastainen suomalainen mies sanoo burqaa purkhaksi. Tämä on sarjakuvantekijän vittuilua suomalaisille: islamin vastustajat ovat juntteja, jotka eivät osaa edes lausua b-kirjainta. Tämähän on tietysti aivan säälittävän typerää vittuilua, suorastaan infantiilia lällättelyä.

Todellisuudessa maahanmuuttokriittisten keskustelijoiden argumentit ovat tietysti paljon järkevämpiä kuin monikulttuurisuususkovaisten. Kuitenkin nämä uskovaiset yrittävät haukkua maahanmuuttokriittisiä junteiksi, jotka eivät osaa edes lausua vierasperäisiä kirjaimia. Tällaista vittuilua maahanmuuttoon kriittisesti suhtautuville suomalaisille eli Suomen kansan valtaenemmistölle tuotetaan veronmaksajien rahoilla ja julkaistaan hallituksen propagandaportaalissa.

Hallitus haistattelee Suomen kansalle. Hallitus sanoo olevansa sitä mieltä, että kansa on ihan vitun tyhmää. Siksi hallitus julkaisee tällaisen propagandaportaalin, jossa kansalle sanotaan: te olette helvetin tyhmiä, jos vastustatte muslimeja. Tällaista kansalle vittuilua hallitus tuottaa verovaroilla eli kansan rahoilla.

Mielestäni ei ole liioittelua sanoa, että tällä tavalla käyttäytyvä hallitus on omaa kansaansa vastaan toimiva maanpetturijoukko.

Helsingin yliopiston sivilisaatiohistorian dosentti Tapani Hietaniemi on sanonut, että Neuvostoliiton kommunistinen puolue oli maailmanhistorian suurin mafia. On yleisesti hyväksytty näkemys, että Neuvostoliiton kommunistinen puolue oli tavallisten venäläisten, virolaisten, ukrainalaisten jne. pahin vihollinen: hallitseva puolue murhasi miljoonia omia kansalaisiaan ja piti heitä orjuudessa.

Mielestäni on selvää, että Suomea nykyisin hallitseva monikulttuurisuusfanaatikkojen kopla on suomalaisten pahin vihollinen. Tasavallan presidentti Tarja Halonen, pääministeri Matti Vanhanen, maahanmuuttoministeri Astrid Thors, oikeusministeri Tuija Brax ym. monikulttuurisuusfanaatikot muodostavat mafian, joka käy avointa sotaa Suomea vastaan.

Hallituksen propagandaportaali www.puhettamaahanmuutosta.fi on osa tätä viidennen kolonnan käymää sotaa Suomea vastaan. Tuolla sivustolla monikulttuurisuusfanaatikkojen muodostama mafia hyökkää Suomea vastaan vaatimalla suomalaisia alistumaan muslimien invaasioon.

Portaalin osastossa Tavalliset suomalaiset on historian professori Laura Kolben artikkeli Monikulttuurisuus uusin silmin, jossa kiistetään suomalaisuuden ja eurooppalaisuuden olemassaolo:

Puhe "meistä suomalaisista" on jälleen kunniassaan. Olemme kansakunta-ajattelun lapsia. Uskomme kansanluonteeseen ja olemme edelleen innostuneita nationalismista ja kansakuntien kilpailuasetelmasta. Kartta-ajattelussamme maailma jakautuu kansakuntiin, joiden rajat ovat pyhiä.

Sama perusajatus liittyy angloamerikkalaiseen monikulttuurisuuden käsitteeseen. Sen mukaan ihmiskunta on jakautunut moniin kulttuureihin, joiden rinnakkaiselosta ja toleranssista kasvavat rauha ja vauraus. Käsitteeseen on kuitenkin kirjoitettu epäsuora olettamus eurooppalaisen kulttuurin ylemmyydestä. Valkoisen miehen kulttuuri on normi, johon muiden kulttuurien tulee integroitua "moneksi".

...

Monikulttuurisuus korostaa erilaisuutta. Todellisuudessa kiinnostavampaa on se, mikä yhdistää ihmisiä yli rajojen. Huomaan vuosi vuodelta selkeämmin, että ihmisen kansallisella taustalla tai etnisyydellä ei niinkään ole väliä. Kierrän eri maanosissa alani kansainvälisiä konferensseja. Tulen toimeen kollegojen kanssa siitä riippumatta, mistä he ovat kotoisin. Tärkeämpää on jaettu sosiaalinen kokemus ja kyky kohdata ihminen kunnioittavasti.

Löysän monikulttuurisuuspuheen sijaan kaipaan ymmärrystä ihmisenä olemisesta. Se nimittäin on yllättävän samanlaista kaikkialla maailmassa. Rakastamme, perustamme perheitä, teemme työtä ja toteutamme itseämme suurin piirtein samantyyppisesti joka maassa. Koemme samanlaisia tunteita, nauramme ja suremme yhdenmukaisesti.

...

Nyt julkisuus täytyy etnisistä konflikteista ja uskonnollisista ristiriidoista. Uusia viholliskuvia haetaan, jotta oma kuva vahvistuisi. "Me" ja "muut" sävyttyvät tavalla, joka paljastaa eurooppalaisen kulttuurin heikkouden: nationalistisen ylemmyyden ja jopa rasistisen torjunnan. Tämä on aikamme ongelma, ei kulttuurien moninaisuus!Hallituksen propagandaportaali siis levittää käsitystä, että Suomea ja Eurooppa ei ole olemassa, afrikkalaiset ja lähi-itämaalaiset ovat samanlaisia kuin eurooppalaiset, ei ole olemassa sellaista käsitettä kuin suomalaiset, ei ole olemassa mitään suomalaista tms. länsimaista kulttuuria, johon maahanmuuttajien pitäisi sopeutua...

Tällaista mielisairasta hourailua tuotetaan verovaroin eli kansan rahoilla. Suomen hallitus käyttää suomalaisten ihmisten rahoja propagandaan, jonka mukaan suomalaisia ei ole olemassakaan.

Mielestäni ei ole lainkaan liioittelua sanoa, että tuollaisten tekstien kirjoittajat ja julkaisijat ovat maanpettureita, kansanvihollisia, viidettä kolonnaa, Terijoen hallituksen kätyreitä.

Suomen nykyinen hallitus ja sen ympärille kehittynyt monikulttuurisuusfanaatikkojen klikki (Laura Kolbe, Ritva Viljanen, Johanna Suurpää, Mika Illman jne.) on Suomen kansan pahin vihollinen, Suomea vastaan sotiva maanpetturiryhmä, Suomen historian pahin mafia.

Hallitus ja sitä palveleva, propagandaa tuottava ja toisinajattelijoita jahtaava viranomaisrikollisten joukkio ("maahanmuuttotutkijat", "nettirasismin vastustajat", "monikulttuurisuusasiantuntijat", ajatusrikoksista poliittisia teatterioikeudenkäyntejä masinoivat "valtionsyyttäjät" jne.) käyvät sotaa Suomea ja suomalaisia vastaan. He ovat Suomen kansan vihollisia. He haluavat tuhota Suomen. He vihaavat meitä. He ovat meidän vihollisiamme. He ovat samanlaisia kuin Otto-Wille Kuusinen, joka talvisodan aikaan oli Terijoen hallitukseksi itseään kutsuneen rikollisjärjestön johtajana Stalinin puolella Suomea vastaan.

Ei kommentteja: