Uusi viesti, monikulttuurisuuskriittinen blogi


Poliittisten päättäjien keskuudessa vallitsee nykyisin fanaattinen monikulttuurisuusideologia, joka pyrkii tukahduttamaan kaiken demokraattisen kansalaiskeskustelun maahanmuuttopolitiikasta. Tämä taistolaisuuden kaltainen uskonnollinen hurmoshenkisyys on vallalla myös sanomalehdistössä, joka ei julkaise mitään multikulti-ideologian vastaisia ikäviä tosiasioita. Yksityishenkilöiden ylläpitämät blogit ovat tällä hetkellä ainoa lähde, josta saa totuudenmukaista tietoa Suomessa ja muissa Euroopan maissa harjoitetun maahanmuuttopolitiikan seurauksista.

Toisin kuin Helsingin Sanomissa ja muussa propagandalehdistössä, täällä kerrotaan lukijoille vain tosiasioita. Kannatamme modernia länsimaista sivilisaatiota ja sen parhaita arvoja eli rationaalista ajattelua, tieteellistä tutkimusta, oikeusvaltiota, sananvapautta ja demokratiaa. Tästä syystä vastustamme monikulttuurisuutta, joka nykymenolla muuttaa Euroopan maat Afrikan tai Lähi-idän maiden kaltaisiksi parinkymmenen vuoden sisällä.

sunnuntaina, maaliskuuta 28, 2010

Tynnyrissä kasvaneet eivät tajua normaaleja ihmisiäFacebookista:


Marko Hamilo

Marko Hamilo

Viestintäprof. Hannu Nieminen toistaa Hesarissa väitteen jonka mukaan verkkokeskustelun törkeys selittyy helppoudella ja nopeudella. Anonyymiyteen viitattiin myös. Luulen että Suomi24 tai HS-keskustelupalsta järkyttää keskiluokkaisia ihmisiä oikeasti siksi, että he eivät koskaan käy keskikaljakuppiloissa. Suomi24:ssä yms. eri yhteiskuntaluokat joutuvat kohtaamaan. FB:ssä on samat sosiaalifiltterit kuin arjessakin.Simo S. Hämäläinen
Simo S. Hämäläinen
Läpänheiton taso on melkein missä tahansa lähiön keskikaljakuppilassa huonompaa, jopa toisinaan oikeasti rasistisempaa (jos etsimällä etsii) kuin verkkomedioiden keskustelupalstoilla.

Silti en muista kenenkään ehdottaneen valtion virallisia moderaattoreita tai paniikki-ilmiantonappeja kaljakuppiloihin. Sensuurista puhumattakaan.


Marko Hamilo
Marko Hamilo
Minusta tässä kaikkein paljastavinta on se, kuinka filtteröityä elämää moni keskiluokkainen näyttäisi viettävän mutta täysin tietämättöminä niistä huomaamattomista maantieteellisistä yms. suodattimista, joilla rahvas pysyy oman arjen ulkopuolella.


Matti J Kinnunen
Matti J Kinnunen
HS:n keskustelupalstan kaltaista nihilististä rasismia ei tarvitse etsiä kuppiloista. Hyvin suuri osa parhaiten ansaitsevaan 1% kuuluvista on Halla-ahon ja B. Wahlroosin kanssa samaa mieltä ja ilman minkäänlaisia perusteluista.


Facebookissa ja HS-keskustelupalstalla käydään keskimäärin paljon älykkäämpiä keskusteluja kuin keskikaljakuppiloissa.

Norsunluutornissa elävien idioottien kauhistus Facebookin ja HS-keskustelupalstan "törkeydestä" ei johdu siitä, että he eivät kävisi kaljakapakoissa. Se kauhistelu johtuu siitä, että tynnyrissä kasvaneet vasemmistolaiset idiootit eivät ymmärrä normaalien ihmisten mielipiteitä maahannmuutosta ja monikulttuurisuudesta.

Vasemmistolaiset ovat sisäsiittoisia lahkolaisia, jotka hokevat toisilleen omia mantrojaan. Sitten heitä yllättää suuresti, että heidän oman norsunluutorninsa ulkopuolinen maailma ei vastaakaan heidän uskonnollisia dogmejaan.


Vasemmistolaisia norsunluutornissa eläviä "tutkijoita" tai "toimittajia" voisi verrata luostarissa eläviin munkkeihin, jotka eivät tiedä normaalista elämästä mitään:

Yllättävää ei ollut se, mitä tapahtui, vaan tapahtumien syy: se, että sanottiin ääneen, miten laajamittaista "maahanmuuttokriitikoiden" harjoittama häirintä on.

Olin luullut, että asia on niin sanotusti kaikkien tiedossa. Ainakin olisi luullut poliitikkojen tietävän, muidenkin kuin Astrid Thorsin. Mutta ehkäpä näin ei ole. Jos mielistelee rasisteja, eivät rasistit hyökkäile.

Toimittajien parissa asiasta on tietysti puhuttu jo pitkään. Osin ilmiötä on yritetty ymmärtää: lama tulee, pahoinvointi lisääntyy. En usko siihen; lama on tekosyy, joka antaa luvan riehua. Rasistit olivat täällä jo ennen lamaa, nyt yleinen ilmapiiri vain sallii täysimittaisen humaltumisen pinnan alla väreilleistä tunteista. Ja siksi sähköposti laulaa yliopistolla, toimituksissa, eduskunnassa.

Yleisönosastokommentti:

Kirjoituksia kopperosta
V.T.K | 26.3.2010 9:53

Ongelma näillä city-kolumnisteilla on se, että he elävät omassa pikku city-maailmassaan. He kuvittelevat täyttävänsä ihmisyyden korkeimman asteen. Todellisuudessa he vain asettavat itsensä muiden yläpuolelle. Tämäkin kolumnisti on käyttänyt runsaasti kuusisellusta tehtyä paperia haukkumalla ja halveksimalla niitä kansalaisia, jotka näitäkin tuotteita tuottavat. Näille omista pikku kopperoistaan kirjoittaville toimittajille on jostain syystä mahdotonta antaa ihmisille vapautta - vapautta muodostaa omia mielipiteitään ja elää omien arvojensa mukaan.

Selibaatissa elävät munkit saattavat esimerkiksi hämmästyä siitä, että ihmiset oikeasti harrastavat seksiä.

Vastaavasti vasemmistolaiset "journalistit" ja "tutkijat" hämmästyvät siitä, että suomalaiset eivät halua Suomeen satojatuhansia afrikkalaisia, arabeja, turkkilaisia, iranilaisia, afganistanilaisia, pakistanilaisia jne.
2 kommenttia:

IDA kirjoitti...

Selibaatissa elävät munkit saattavat esimerkiksi hämmästyä siitä, että ihmiset oikeasti harrastavat seksiä.

Kyllä ne sen tietää. Vasemmistolaisen tiedoista elämästä ja politiikasta en menisi sanomaan mitään.

Vasarahammer kirjoitti...

Samaa mieltä IDA:n kanssa. Munkki tietää elämästä enemmän kuin vastavalmistunut vihervasemmistolainen toimittaja.

Sanomalehtien toimittajille suurin järkytys taitaa olla sensuroimaton kansalaismielipide, joka internetin myötä ensimmäistä kertaa tulee oikeasti esiin.

Ennen nettiä yleisönosastoihin kirjoitti paljon nykyistä pienempi joukko.