Uusi viesti, monikulttuurisuuskriittinen blogi


Poliittisten päättäjien keskuudessa vallitsee nykyisin fanaattinen monikulttuurisuusideologia, joka pyrkii tukahduttamaan kaiken demokraattisen kansalaiskeskustelun maahanmuuttopolitiikasta. Tämä taistolaisuuden kaltainen uskonnollinen hurmoshenkisyys on vallalla myös sanomalehdistössä, joka ei julkaise mitään multikulti-ideologian vastaisia ikäviä tosiasioita. Yksityishenkilöiden ylläpitämät blogit ovat tällä hetkellä ainoa lähde, josta saa totuudenmukaista tietoa Suomessa ja muissa Euroopan maissa harjoitetun maahanmuuttopolitiikan seurauksista.

Toisin kuin Helsingin Sanomissa ja muussa propagandalehdistössä, täällä kerrotaan lukijoille vain tosiasioita. Kannatamme modernia länsimaista sivilisaatiota ja sen parhaita arvoja eli rationaalista ajattelua, tieteellistä tutkimusta, oikeusvaltiota, sananvapautta ja demokratiaa. Tästä syystä vastustamme monikulttuurisuutta, joka nykymenolla muuttaa Euroopan maat Afrikan tai Lähi-idän maiden kaltaisiksi parinkymmenen vuoden sisällä.

lauantaina, maaliskuuta 20, 2010

Stubb valehtelee

HS.fi:

Stubb puolustaa maahanmuuttoa ja monikulttuurisuutta

Julkaistu: 19.3.2010 lehdessä osastolla Politiikka

"Suomen pitää olla kansainvälinen ja monikulttuurinen", ulkoministeri Alexander Stubb (kok) sanoo. Hänen mukaansa Suomessa vellova maahanmuuttokeskustelu on kääntynyt pahasti vinksalleen.

"Maahanmuuttokriittinen näkökulma, se ääripää, dominoi keskustelua. Keskustelu on liian yksipuolista. Siinä haiskahtaa rasismi, siinä haiskahtaa nationalismi, populismi ja ksenofobia (muukalaisviha). Se on hyvin vastenmielistä", Stubb sanoo.

...

Kokoomuksen sisällä maahanmuuttokysymyksissä on ristivetoa. Kokoomuksen nuorten liiton puheenjohtajan Wille Rydmanin mukaan monikulttuurisuuden korostaminen on väärin. Rydmanin mukaan kiintiöpakolaisten ottamisesta pitäisi luopua.

Stubb tyrmää Rydmanin ajatukset täysin. "Joka puolueessa on rydmaneja. Heidän ajatuksillaan ei ole mitään tekemistä kokoomuksen maahanmuuttolinjan kanssa. Ei mitään", Stubb painottaa.

Hän ei osaa arvioida, kuinka paljon kannatusta Rydmanin ajamalla tiukalla linjalla on kokoomuksessa. "Uskon ja toivon, että mahdollisimman vähän. Ehkä promillen verran."
Stubb on täysin väärässä. Kokoomuksen nuorisojärjestön pj tietysti nauttii nuorisojärjestön enemmistön kannatusta. On mahdotonta, että Kokoomuksen nuorisojärjestön puheenjohtajan mielipiteiden kannatus Kokoomuksen sisällä olisi promillen luokkaa. Tämä on jo matemaattisesti mahdotonta. Stubb siis valehtelee.

Maahanmuuttokriittisyyden kannatus on Kokoomuksen jäsenistön ja äänestäjistön keskuudessa todennäköisesti vielä suurempaa kuin nuorisojärjestön keskuudessa. Rydmania kannattaa oletusarvoisesti enemmistö eli yli 50 % nuorisojärjestön jäsenistä ja luultavasti yli 90 % Kokoomuksen äänestäjistä.

Stubb itse kuuluu aivan marginaaliseen monikulttuurisuusfanaattiseen ryhmään, jota kannattaa vain pieni vähemmistö Kokoomuksen äänestäjistä.

Stubbin linja on Kokoomukselle itsemurha. Kokoomuksen kannatus romahtaa RKP:n tasolle, jos Stubbin linja on Kokoomuksen virallinen linja.

Ei kommentteja: