Uusi viesti, monikulttuurisuuskriittinen blogi


Poliittisten päättäjien keskuudessa vallitsee nykyisin fanaattinen monikulttuurisuusideologia, joka pyrkii tukahduttamaan kaiken demokraattisen kansalaiskeskustelun maahanmuuttopolitiikasta. Tämä taistolaisuuden kaltainen uskonnollinen hurmoshenkisyys on vallalla myös sanomalehdistössä, joka ei julkaise mitään multikulti-ideologian vastaisia ikäviä tosiasioita. Yksityishenkilöiden ylläpitämät blogit ovat tällä hetkellä ainoa lähde, josta saa totuudenmukaista tietoa Suomessa ja muissa Euroopan maissa harjoitetun maahanmuuttopolitiikan seurauksista.

Toisin kuin Helsingin Sanomissa ja muussa propagandalehdistössä, täällä kerrotaan lukijoille vain tosiasioita. Kannatamme modernia länsimaista sivilisaatiota ja sen parhaita arvoja eli rationaalista ajattelua, tieteellistä tutkimusta, oikeusvaltiota, sananvapautta ja demokratiaa. Tästä syystä vastustamme monikulttuurisuutta, joka nykymenolla muuttaa Euroopan maat Afrikan tai Lähi-idän maiden kaltaisiksi parinkymmenen vuoden sisällä.

torstaina, maaliskuuta 18, 2010

Hallitusta tukevat propagandistit "mielipidevainon" uhreina
Suomessa on tällä hetkellä meneillään systemaattisesti orkestroitu propagandakampanja, jossa kauhistellaan maahanmuuton "tutkijoille" esitettyjä "uhkauksia".

Helsingin Sanomat uutisoi eilen maahanmuuttoasenteiden jyrkentyneen Suomessa selvästi. Samaan aikaan rasismi on lisääntynyt ja radikalisoitunut. Esimerkiksi verkossa sekä tutkijoita että poliitikoita uhkaillaan ja varsinkin ministeri Thors on jatkuvien uhkailujen kohde.


Tässä yritetään esittää maahanmuuton "tutkijat" vainottuna ryhmänä, vaikka he ovat vallanpitäjiä tai vähintäänkin osa hallituksen propagandakoneistoa.

Mielipidevainon kohteena suomessa ovat Halla-aho yms. eivätkä suinkaan Thors, Illman, Suurpää jne.

Hallitus ja eduskunta kannattavat massiivista maahanmuuttoa ja sanomalehdistö tukee heitä.

Muutama toisinajattelija uskaltaa kritisoida vallanpitäjiä ja valtamediaa.

Tästä huolimatta vallanpitäjien propagandakoneisto yrittää esittää hallituksen linjaa edustavat viranomaiset ("tutkijat") muka jonain vainottuina ihmisinä.

Tämä on aivan sama asia kuin jos Neuvostoliitossa olisi sanottu NKP:n politbyroon jäseniä mielipidevainon kohteeksi joutuneiksi intellektuelleiksi.

Ei kommentteja: