Uusi viesti, monikulttuurisuuskriittinen blogi


Poliittisten päättäjien keskuudessa vallitsee nykyisin fanaattinen monikulttuurisuusideologia, joka pyrkii tukahduttamaan kaiken demokraattisen kansalaiskeskustelun maahanmuuttopolitiikasta. Tämä taistolaisuuden kaltainen uskonnollinen hurmoshenkisyys on vallalla myös sanomalehdistössä, joka ei julkaise mitään multikulti-ideologian vastaisia ikäviä tosiasioita. Yksityishenkilöiden ylläpitämät blogit ovat tällä hetkellä ainoa lähde, josta saa totuudenmukaista tietoa Suomessa ja muissa Euroopan maissa harjoitetun maahanmuuttopolitiikan seurauksista.

Toisin kuin Helsingin Sanomissa ja muussa propagandalehdistössä, täällä kerrotaan lukijoille vain tosiasioita. Kannatamme modernia länsimaista sivilisaatiota ja sen parhaita arvoja eli rationaalista ajattelua, tieteellistä tutkimusta, oikeusvaltiota, sananvapautta ja demokratiaa. Tästä syystä vastustamme monikulttuurisuutta, joka nykymenolla muuttaa Euroopan maat Afrikan tai Lähi-idän maiden kaltaisiksi parinkymmenen vuoden sisällä.

perjantaina, tammikuuta 01, 2010

Ibrahim ShkupolliFacebook 31.12. 2009:

Jarkko Pesonen miettii, kuinka kauan kestää, että hyysärit saavat tehtyä albaanirikollisen kauppakeskusammuskelusta keppihevosen luvallisia aseita vastaan.
Jarkko Pesonen Katsoo aikaa: Vain pari tuntia! Ja voittajamme on Matti "Anteeksi" Vanhanen. Sehän nimittäin ON suomalaisen, laillisen aseen omistajan vika jos albaani ampuu laittomalla asella ihmisiä.
Teemu Rautiainen:
Poliisit ainakin oli ongelmaa ettimässä ekaks maahanmuuttajien taustojen tarkastuksista ja sopeuttamisesta.


Iltalehti:
Torstai 31.12.2009 klo 14.24

Poliisiylijohtaja Paatero näkee suurimmaksi ongelmaksi maahanmuuttajien kotouttamisen.

Poliisiylijohtaja Mikko Paaterolle ampumatragedia on näyttö siitä, että Suomessakin voi tapahtua "mitä vaan koska vaan". Hän arvelee välikohtauksen vaikuttavan suomalaisten turvallisuuden tunteeseen, mutta toivoo sen jäävän lyhytaikaiseksi.

Paaterolle ydinkysymys ei ole aseen laillisuus tai laittomuus, vaan pikemminkin maahanmuuttajien kotouttaminen ja laajemminkin ihmisten sopeutuminen yhteiskuntaan.

- On katsottava tiukemmin, keitä turvapaikanhakijoista jää Suomeen.

Paatero muistuttaa, ettei epäilty ampuja ole Suomen kansalainen.

- En tiedä, onko hän hakenut kansalaisuutta. Jos on, miksi hän ei ole sitä saanut?

Poliisiylijohtaja Paatero seurasi poikkeuksellista päivää kotonaan Kaarinassa. Hän arvioi poliisin selviytyneen aiempaa paremmin muun muassa tiedottamisesta sekä alkutoimista, kuten junien pysäyttämisestä.

STT


Jarmo Kukkonen
Jo kerkesi äsken Ylellä kriisipsykologi Salli Saari sanomaan, että vaikka tekijä ulkomaalainen niin yksittäistapaus, ja pelko ennakkoluulojen lisääntymisestä voi olla, pitihän se arvata....

Jarkko Pesonen
Tyypillä on pitkä väkivaltarikostausta, joten mieleen herää kysymys, miksi tällaisen henkilön kuului aluperinkään olla Suomessa. Jos hän oli Suomen kansalainen, voitaisiin miettiä sitä, että miksi kansalaisuus annetaan ilmaiseksi melkein kelle tahansa.

Jarmo Kukkonen
Olisi pitänyt esittää karkotettavaksi jos on saanut ehdotonta aiemmin, vaikka kyllä epäilen ettei oo saanu, koska Suomessahan ei joudu linnaan juuri mistään. Tässäpä lisäargumentti sille kun jotkut hyysäävät ja puolustelevat karkotettavia ulkomaalaisia. Mutta en usko että on saanut kansalaisuutta, käsittääkseni sen myöntämiseen vaikuttavat jo liikennerikkomuksetkin oleskelulupa-aikana.

Jarkko Pesonen
Jos hänellä ei ollut kansalaisuutta ja tilillä on lukuisia rikoksia, niin mitä ihmeen tekemistä miehellä silloin oli Suomessa?

Jarmo Kukkonen
Maasta voidaan karkottaa oleskeluluvalla oleskellut ulkomaalainen:

1) joka oleskelee Suomessa ilman vaadittavaa oleskelulupaa;

2) jonka on todettu syyllistyneen rikokseen, josta on säädetty enimmäisrangaistuksena vähintään yksi vuosi vankeutta, taikka jonka on todettu syyllistyneen toistuvasti rikoksiin;

3) joka on käyttäytymisellään osoittanut olevansa vaaraksi muiden turvallisuudelle; taikka

4) joka on ryhtynyt taikka jonka voidaan aikaisemman toimintansa perusteella tai muutoin perustellusta syystä epäillä ryhtyvän Suomessa kansallista turvallisuutta vaarantavaan toimintaan.

Eli perusteet olisivat olleet olemassa karkottaa tämä henkilö. Juuri sanoivat uutisissa, että henkilö on Kosovon albaani.


Miksi tuota balkanilaista muslimirikollista ei siis ollut karkoitettu Suomessa?

Ketkä viranomaiset ja poliitikot ovat tehneet päätöksen olla karkoittamatta ulkomaalaisia rikollisia?

Tämä Ibrahim Shkupolli oli ilmeisesti juuri sellainen kulttuuriamme rikastuttava huippuosaaja, jollaisia Matti Maanpetturi Vanhanen, Astrid Maanpetturi Thors, Tarja Maanpetturi Halonen, Ritva Maanpetturi Viljanen jne. haluavat Suomeen.

Jos poliitikot ja virkamiehet eivät haluaisi tällaisia ulkomaalaisia rikollisia Suomeen, he olisivat päättäneet karkoittaa tuollaiset mielenterveysongelmaiset taparikolliset. Koska poliittiset päättäjät ja viranomaiset EIVÄT ole päättäneet karkoittaa tuollaisia tapauksia, he siis mitä ilmeisimmin nimenomaan HALUAVAT juuri tuollaisia ulkomaalaisia rikollisia Suomeen.

Tasavallan presidentti Tarja Halonen, pääministeri Matti Vanhanen, maahanmuuttoministeri Astrid Thors ja sisäministeriön kansliapäällikkö Ritva Viljanen ovat vastuussa Ibrahim Shkupollin ym. ulkomaalaisten rikollisten pääsystä Suomeen ja pysymisestä Suomessa lukuisista rikoksistaan huolimatta.

Tarja Halonen, Matti Vanhanen, Astrid Thors ja Ritva Viljanen ovat vastuussa Sellon joukkomurhasta.

Tarja Halonen, Matti Vanhanen, Astrid Thors ja Ritva Viljanen, teillä on verta käsissänne. Te olette murhaajia.

Ei kommentteja: