Uusi viesti, monikulttuurisuuskriittinen blogi


Poliittisten päättäjien keskuudessa vallitsee nykyisin fanaattinen monikulttuurisuusideologia, joka pyrkii tukahduttamaan kaiken demokraattisen kansalaiskeskustelun maahanmuuttopolitiikasta. Tämä taistolaisuuden kaltainen uskonnollinen hurmoshenkisyys on vallalla myös sanomalehdistössä, joka ei julkaise mitään multikulti-ideologian vastaisia ikäviä tosiasioita. Yksityishenkilöiden ylläpitämät blogit ovat tällä hetkellä ainoa lähde, josta saa totuudenmukaista tietoa Suomessa ja muissa Euroopan maissa harjoitetun maahanmuuttopolitiikan seurauksista.

Toisin kuin Helsingin Sanomissa ja muussa propagandalehdistössä, täällä kerrotaan lukijoille vain tosiasioita. Kannatamme modernia länsimaista sivilisaatiota ja sen parhaita arvoja eli rationaalista ajattelua, tieteellistä tutkimusta, oikeusvaltiota, sananvapautta ja demokratiaa. Tästä syystä vastustamme monikulttuurisuutta, joka nykymenolla muuttaa Euroopan maat Afrikan tai Lähi-idän maiden kaltaisiksi parinkymmenen vuoden sisällä.

sunnuntaina, tammikuuta 03, 2010

Ibrahim Shkupolli revisited

Sunnuntai 3.1.2010

Espoon järkyttävän murhasarjan tutkimukset jatkuvat. Kyse on sellaisesta väkivallasta, jota viranomaiset voivat vain rajallisesti ennaltaestää, vaikka sen ehkäisemiseksi on tehtävä kaikki mahdollinen.

Kyse oli työssäkäyvästä miehestä, joka oli asunut Suomessa jo liki parikymmentä vuotta. Teon motiivit näyttävät liittyvän puhtaasti hänen henkilökohtaisiin ihmissuhteisiinsa. Siitä huolimatta tapahtumassa on piirteitä, joita on syytä myös maan hallituksen piirissä pohtia.

Lähinnä esiin tulevat seuraavat kysymyksenasettelut:
Miehelle oli määrätty lähestymiskieltoja sekä henkilöä että ex-puolison työpaikkaa koskien. Miten lähestysmiskieltojen noudattamista ylipäätään voidaan paremmin valvoa?

Mies oli hakenut Suomen kansalaisuutta, mutta lukuisten rikkomusten takia sitä ei hänelle myönnetty, mutta silti oleskelulupa jatkui. Minkälaisissa tapauksissa oleskelulupa voidaan peruuttaa ja onko oleskelulupaa seuraavilla riittävä tietopohja henkilön toiminnasta?


Jalkavammainen ukko on nyt parin päivän viiveellä tajunnut sen, mitä minä sanoin pari päivää aiemmin.

Kyseessä oli ulkomaalainen ammatti- ja taparikollinen, joka olisi Suomen lain mukaan pitänyt karkottaa Suomesta ajat sitten.

Viranomaiset eivät kuitenkaan olleet karkoittaneet tätä ulkomaalaista rikollista, koska maanpetturi Matti Vanhasen pääministerikaudella viranomaiset eivät ole noudattaneet Suomen lakia ulkomaalaislainsäädännön osalta.

Valheellisin perustein Suomeen tulleiden turvapaikanhakijoiden on annettu jäädä maahan heidän turvapaikkahakemustensa tultua hylätyiksi. Tämä on laitonta, mutta näin on rutiininomaisesti tehty maanpetturi Matti Vanhasen pääministerikaudella.
Ibrahim Shkupollin 31.12. tekemät murhat olivat väistämätön seuraus maanpetturi Matti Vanhasen pääministerikaudella harjoitetusta maahanmuuttopolitiikasta.

Vanhanen on murhaaja. Vanhanen on syyllinen Ibrahim Shkupollin tekemiin murhiin. Ilman Matti Vanhasen pääministerikaudella harjoitettua lainvastaista, maanpetoksellista maahanmuuttopolitiikkaa Ibrahim Shkupolli ei olisi voinut jäädä Suomeen eikä olisi voinut tehdä näitä murhia.

Matti Vanhanen on siis henkilökohtaisesti vastuussa Ibrahim Shkupollin tekemistä murhista.

Matti Vanhanen, olet murhaaja.


Ei kommentteja: