Uusi viesti, monikulttuurisuuskriittinen blogi


Poliittisten päättäjien keskuudessa vallitsee nykyisin fanaattinen monikulttuurisuusideologia, joka pyrkii tukahduttamaan kaiken demokraattisen kansalaiskeskustelun maahanmuuttopolitiikasta. Tämä taistolaisuuden kaltainen uskonnollinen hurmoshenkisyys on vallalla myös sanomalehdistössä, joka ei julkaise mitään multikulti-ideologian vastaisia ikäviä tosiasioita. Yksityishenkilöiden ylläpitämät blogit ovat tällä hetkellä ainoa lähde, josta saa totuudenmukaista tietoa Suomessa ja muissa Euroopan maissa harjoitetun maahanmuuttopolitiikan seurauksista.

Toisin kuin Helsingin Sanomissa ja muussa propagandalehdistössä, täällä kerrotaan lukijoille vain tosiasioita. Kannatamme modernia länsimaista sivilisaatiota ja sen parhaita arvoja eli rationaalista ajattelua, tieteellistä tutkimusta, oikeusvaltiota, sananvapautta ja demokratiaa. Tästä syystä vastustamme monikulttuurisuutta, joka nykymenolla muuttaa Euroopan maat Afrikan tai Lähi-idän maiden kaltaisiksi parinkymmenen vuoden sisällä.

maanantaina, tammikuuta 25, 2010

Kaupunginvaltuutettu Antti Kuulasmaa (kok): Islam ei ole huonompi kuin kristinusko


Rovaniemen kaupunginvaltuuston jäsen Antti Kuulasmaa (kok.):

Ksenofoobikot leikkivät tulella

Alkusitaatti
"No human race is superior; no religious faith is inferior. All collective judgments are wrong. Only racists make them."
Elie Wiesel

On todella kamalaa ja oksettavaa (ja, kuten Astridkin tietää, välillä ihan itkettävää) seurata ksenofobian eli muukalaisuuden pelon ja ihan avoimesti rasististen eli rotusyrjivien mielipiteiden jatkuvaa nousua varsinkin täällä Blogistanin virtuaaliviidakoissa.

Mikko Ellilä kirjoitti...


"No religious faith is inferior."

Oletko tosissasi tuota mieltä?

Islamin mukaan Muhammad oli jumalan profeetta ja siten virheetön, vilpitön, synnitön ihminen.

Muhammad otti vaimokseen 6-vuotiaan tytön, jonka neitsyyden hän vei tytön ollessa 9-vuotias.

Koska Muhammad oli islamin mukaan vilpitön, synnitön ihminen, islam sallii aikuisen miehen ja 9-vuotiaan tytön välisen sukupuoliyhdynnän.

Tästä syystä ajatolla Khomeini alensi seksi-ikärajan islamin lain mukaisesti yhdeksään vuoteen tultuaan Iranissa valtaan.

Aikaisempi hallitsija eli shaahi oli Khomeinin mielestä vaarallinen kerettiläinen, koska tämä oli länsimaisten valtioiden seksuaalilainsäädännön antaman esikuvan mukaisesti kieltänyt aikuisia harrastamasta seksiä alle teini-ikäisten lasten kanssa.


Antti Kuulasmaa kirjoitti...


Tuo siteerattu ajatus kaikkien uskontojen samanarvoisuudesta ei kylläkään ole alun perin omaa keksintöäni, vaan, kuten sitaatin allakin selvästi lukee, se on kuuluisan juutalaisen rauhannobelistin ja natsien keskitysleiriltä hengissä selvinneen viisaan miehen ajatus.

Ja tietysti olen hänen kanssaan samaa mieltä.

Ja kaikeksi onneksi kristityissä maissa ei nykyaikana ole pedofiilejä, ei edes katolisten pappien keskuudessa... eihän?

Kaikki (aika monet) henkilökohtaisesti tuntemani muslimit ovat hyviä ja sivistyneitä ihmisiä, enkä osaa mitenkään kategorisoida heitä sen ihmeellisemmin kuin muitakaan fiksuja ystäviäni, olivatpa he sitten kristittyjä, hinduja, buddhalaisia tai ateisteja.


Mikko Ellilä kirjoitti...

Antti Kuulasmaa sanoi...
"Tuo siteerattu ajatus kaikkien uskontojen samanarvoisuudesta ei kylläkään ole alun perin omaa keksintöäni, vaan, kuten sitaatin allakin selvästi lukee, se on kuuluisan juutalaisen rauhannobelistin ja natsien keskitysleiriltä hengissä selvinneen viisaan miehen ajatus."


Osasin kyllä itsekin lukea tuosta, että se oli sitaatti Elie Wieseliltä.

Millä perusteella Wiesel on mielestäsi viisas mies?

Antti Kuulasmaa sanoi...
"Ja tietysti olen hänen kanssaan samaa mieltä."

Tämä oli se, mitä kysyin.

Sinusta siis em. käsitys pedofiliasta ei ole millään tavalla huonompi kuin muut käsitykset. Tämä selvä.

Antti Kuulasmaa sanoi...
"Ja kaikeksi onneksi kristityissä maissa ei nykyaikana ole pedofiilejä, ei edes katolisten pappien keskuudessa... eihän?"

Onpas omituista tekstiä. En olisi uskonut Kokoomuksess
a olevan ihan noin tyhmiä ihmisiä. Yleensä tuontasoista argumentointia tulee lähinnä Vasemmistoliiton ja Vihreiden edustajilta.

Minä puhuin siitä, miten islam suhtautuu pedofiliaan. Sinä yrität kuitata asian täysin merkityksettömäksi sillä perusteella, että jotkut kristityt ovat joskus syyllistyneet pedofiliaan. Tämähän on aivan täysin järjetöntä argumentointia. Et kai edes itse tosissasi luule, että tuo olisi muka jotenkin pätevää logiikkaa?


Antti Kuulasmaa sanoi...
"Kaikki (aika monet) henkilökohtaisesti tuntemani muslimit ovat hyviä ja sivistyneitä ihmisiä"


Mitä tällä on merkitystä sen kannalta, mitä minä sanoin islamista?

Ei minua lainkaan kiinnosta, millaisia ihmisiä sinun henkilökohtaisesti tuntemasi muslimit sattuvat olemaan.

Minä puhuin siitä, millainen islam on uskontona. Sinä sanoit olevasi sitä mieltä, että mikään uskonto ei ole huonompi kuin joku toinen.

Tämän kannalta on täysin irrelevanttia, millaisia ihm
isiä sinun henkilökohtaisesti tuntemasi muslimit sattuvat olemaan.

Et kai edes itse tosissasi luule, että se olisi muka jotenkin relevanttia?


Rovaniemen kaupunginvaltuuston jäsen Antti Kuulasmaa (kok) reagoi tällaisiin islam-kriittisiin kysymyksiin heittämällä puisia kyrpiä lukijoiden silmille:

Jos olisin jo kokonaan ja lopullisesti luopunut poliittisen blogin pitämisestä, jättäisin kai suosiolla väliin Rovaniemen kaupunginvaltuuston tämänpäiväisen kokouksen ruotimisen...

Miksipä siis vaivautua nytkään? Melkeinhän olen jo päässyt tästä mokomasta blogiaddiktiosta irti. Ja rehellisyyden nimis sä todettakoon, ettei rovaniemeläistä kunnallispolitiikkaa muutenkaan ihan kauheasti tullut ikävä edellisen kuukauden aikana palmun alla makoillessa.

Lomallani en edes sähköpostia viitsinyt juuri lukea. Muusta maailmanmenon seuraamisesta nyt puhumattakaan. Sen verran tuli toki saapuneisiin sposteihin reagoitua, että toimittaja Pekka Rytkösen lappilaispoliitikkojen bloginpidosta kirjoittamaan ja 27.12.2009 Lapin Kansassa julkaistuun sunnuntaijuttuun "Netti imuroi kannatusta" tuli

mukaan myös oma vaatimaton näkemykseni:

"Valtuutettu Antti Kuulasmaa (kok.) on kirjoittanut sekä kunnallispolitiikasta että Indonesian matkoistaan. Viime aikoina kirjoittelu on kuitenkin vähentynyt selvästi. Kysymys ei ole laiskuudesta. Kuulasmaan mukaan mitään tärkeää esimerkiksi suvaitsevaisuudesta ei voi kirjoittaa, koska blogeista on tullut 'hullujen rasistien temmellyskenttä'. Palaute on toisinaan täysin sairasta."

Hups, tulee joskus näköjään sanottua mitä ajattelee, vaikka yleensä kai pitäisi vähän ensin ajatella, mitä sanoo...

(lihavoinnit M. Ellilä)

Kaupunginvaltuutettu Antti Kuulasmaan käsitys asiallisesta keskustelusta on siis se, että islamin pedofiliamyönteisyyttä koskevaan kritiikkiin pitää vastata

  • a) kieltämällä blogin kommentointi jatkossa,
  • b) haukkumalla pedofilian vastustajia hulluiksi, sairaiksi rasisteiksi (pedofilia on siis Antti Kuulasmaan mielestä tervettä, koska sen vastustajat ovat sairaita)
  • c) näyttämällä kuvia indonesialaisista puisista fallospatsaista.

Kuvastaakohan tämä kokoomuslaisten älyllistä ja moraalista tasoa yleisemminkin?


Ei kommentteja: