Uusi viesti, monikulttuurisuuskriittinen blogi


Poliittisten päättäjien keskuudessa vallitsee nykyisin fanaattinen monikulttuurisuusideologia, joka pyrkii tukahduttamaan kaiken demokraattisen kansalaiskeskustelun maahanmuuttopolitiikasta. Tämä taistolaisuuden kaltainen uskonnollinen hurmoshenkisyys on vallalla myös sanomalehdistössä, joka ei julkaise mitään multikulti-ideologian vastaisia ikäviä tosiasioita. Yksityishenkilöiden ylläpitämät blogit ovat tällä hetkellä ainoa lähde, josta saa totuudenmukaista tietoa Suomessa ja muissa Euroopan maissa harjoitetun maahanmuuttopolitiikan seurauksista.

Toisin kuin Helsingin Sanomissa ja muussa propagandalehdistössä, täällä kerrotaan lukijoille vain tosiasioita. Kannatamme modernia länsimaista sivilisaatiota ja sen parhaita arvoja eli rationaalista ajattelua, tieteellistä tutkimusta, oikeusvaltiota, sananvapautta ja demokratiaa. Tästä syystä vastustamme monikulttuurisuutta, joka nykymenolla muuttaa Euroopan maat Afrikan tai Lähi-idän maiden kaltaisiksi parinkymmenen vuoden sisällä.

keskiviikkona, tammikuuta 13, 2010

Maahanmuuttajat rikastuttavat Suomea levittämällä täitä

Timo Nissinen:
Joo, siis muutin jo monta vuotta sitten pois Espoosta, Suomen DDR:n eli Vantaalle. Siellä Espoossa asuessani vaan koirapuistossa kuulin äitien huokailua siitä kun lapset tulevat Keski-Espoon koulusta mustelmilla kotiin harva se päivä eivätkä silloin suuren osan oppilaskunnasta muodostavien albaanilasten vanhemmat voineet vähää välittää päätäikampanjoista.

Juntin ja ennakkoluuloisen inhottavan pellavapäisen vielä tästä maasta kitkettävän kantaväestön äidit olivat turhautuneita siihen täirumbaan lastensa kanssa kun oli taas sama souvi edessä kohta kun oli kouluun palattu ihanan rikkaaseen monikulttuuriseen potkim.... siis oppimisympäristöön.

Kun itse olin ala-asteella 1986-1992 oli yksi päätäikampanja vuodessa koska yhdeltä tai kahdelta oppilaalta oli sellaisia löytynyt. Yläasteella ei enää puhuttu täistä mitään, kaikki oltiin puhtaita. Mutta ne olivatkin niitä vanhoja huonoja monokulttuurin aikoja.

Ei kommentteja: