Uusi viesti, monikulttuurisuuskriittinen blogi


Poliittisten päättäjien keskuudessa vallitsee nykyisin fanaattinen monikulttuurisuusideologia, joka pyrkii tukahduttamaan kaiken demokraattisen kansalaiskeskustelun maahanmuuttopolitiikasta. Tämä taistolaisuuden kaltainen uskonnollinen hurmoshenkisyys on vallalla myös sanomalehdistössä, joka ei julkaise mitään multikulti-ideologian vastaisia ikäviä tosiasioita. Yksityishenkilöiden ylläpitämät blogit ovat tällä hetkellä ainoa lähde, josta saa totuudenmukaista tietoa Suomessa ja muissa Euroopan maissa harjoitetun maahanmuuttopolitiikan seurauksista.

Toisin kuin Helsingin Sanomissa ja muussa propagandalehdistössä, täällä kerrotaan lukijoille vain tosiasioita. Kannatamme modernia länsimaista sivilisaatiota ja sen parhaita arvoja eli rationaalista ajattelua, tieteellistä tutkimusta, oikeusvaltiota, sananvapautta ja demokratiaa. Tästä syystä vastustamme monikulttuurisuutta, joka nykymenolla muuttaa Euroopan maat Afrikan tai Lähi-idän maiden kaltaisiksi parinkymmenen vuoden sisällä.

torstaina, tammikuuta 07, 2010

Suomessa tuhansia yhtä vaarallisia maahanmuuttajia kuin Shkupolli


Shkupollin karkotus olisi vaatinut valtavia muutoksia

julkaistu ti klo 17:10, päivitetty ti klo 21:23

Sekä pääministeri Matti Vanhanen (kesk.) että sisäministeri Anne Holmlund (kok.) ovat ihmetelleet, millä ehdoilla kielteisen kansalaisuuspäätöksen saanut ihminen kuten Shkupolli saa jäädä Suomeen. Jos tavoitteena on karkotusriman laskeminen tasolle, joka olisi estänyt Sellon ampumiset, edessä on valtavia muutoksia.

- Oikeuskäytäntö ja hallinto-oikeuksien käytäntö muuttuisivat ratkaisevasti. Varmasti puhuttaisiin ainakin sadoista karkotettavista, sanoo poliisiylijohtaja Mikko Paatero.

Samaa sanoo maahanmuuttoviraston maahanmuuttoyksikön johtaja Heikki Taskinen. Hänen mukaansa määrät moninkertaistuisivat.

- Puhutaan sadoista, ehkä tuhansista tapauksista vuosittain, hän arvioi.Shkupolli oli tuomittu 1990-luvulla Mikkelin käräjäoikeudessa ampuma-aserikoksesta ja pahoinpitelystä. Tämän lisäksi Shkupolli oli 1990-luvulla useita kertoja tekemisessä poliisin kanssa.

Tuomiot jatkuivat 2000-luvulle tultaessa.

* Espoo 2003, käräjäoikeuden tuomio ampuma-aserikoksesta
* Espoo 2004, käräjäoikeuden tuomio pahoinpitelystä
* Vantaa 2006, käräjäoikeuden tuomio asuntoyhtiön oven lukon murtamisesta
* Helsinki 2007, käräjäoikeuden tuomio ampuma-aserikoksesta ja pahoinpitelystä
* 2008 poliisin antama lähestymiskielto
* Huhtikuu 2009 laajennettu lähestymiskielto Selloon ja Prismaan
* Syksy 2009 lähestymiskiellon rikkominen useita kertoja

Kuollessaan Shkupollia epäiltiin myös uudemmista rikoksista:
* Espoossa syyteharkinnassa kaksi eri petosta
* Espoossa syyteharkinnassa laiton uhkaus
* Espoossa syyteharkinnassa laitoman maahantulon järjestäminen.Jos "karkotusriman laskeminen" Shkupollin tasolle merkitsisi tuhansien maahanmuuttajien karkoittamista, miksi näitä tuhansia Suomessa riehuvia ulkomaalaisia rikollisia ei ole karkoitettu??

Shkupolli oli vaarallinen taparikollinen. On pelottavaa, että tuollaisia taparikollisia on Suomessa tuhansia.

Jos "karkotusrimaa" pitää LASKEA Shkupollin tasolle, se on tietysti ollut aivan liian korkealla.

Tähän on tietysti syynä tasavallan presidentti Tarja Halosen, pääministeri Matti Vanhasen, maahanmuuttoministeri Astrid Thorsin ym. maanpetturien ideologia, jonka mukaan jokainen maahanmuuttaja, myös hullu taparikollinen, on "kulttuuriamme rikastuttava" ja "työvoimapulamme poistava" huippuosaaja.

Thors, Vanhanen, Halonen ym. mielipuolet ovat tuoneet Suomeen tuhansia Shkupolleja.

Nykyisin tehdään alle sata karkotuspäätöstä vuodessa. Niistäkin suuri osa kaatuu jopa vuosia kestävällä valituskierroksella hallinto-oikeuksissa, ja jäljelle jääviä arvostellaan julkisuudessa epäoikeudenmukaisina.

Kukaan täysjärkinen ei vastusta ulkomaalaisten rikollisten karkottamista Suomesta. Näitä karkotuspäätöksiä "arvostellaan" vain fanaattisten monikulttuurisuususkovaisten tehtailemissa propagandistisissa sanomalehtiartikkeleissa ja tv-uutisjutuissa.

Valitettavasti suomalaisten sanomalehti- ja tv-toimittajien valtaenemmistö näyttää olevan näitä multikultifanaatikkoja, joiden mielestä jokainen ulkomaalainen taparikollinen on Suomea rikastuttava huippuosaaja.

Taskisen mukaan näissä tapauksissa on yleensä kyse jo todella törkeistä rikoksista.


Shkupollin rikokset eivät siis olleet vielä törkeitä tämän maahanmuuttoviraston maahanmuuttoyksikön johtaja Heikki Taskisen mukaan? Ks. Shukopollin ylläoleva rikosrekisteri.


Vaikka karkotusten julkinen arvostelu tuntuu Sellon jälkeen heilahtaneen toiseen äärilaitaan, Heikki Taskinen sanoo ymmärtävänsä tilanteen.

- Viranomaisten toimintaa arvostellaan aina. Mutta sen sanon suoraan, että kyllä tällainen käänne oli odotettavissa. Me tulemme tässä kiihtyvässä ulkomaalaiskeskustelussakin muita maita perässä. Toivottavasti keskustelu vain pysyisi asiassa, Taskinen jatkaa.


Suomessa tosiaan ollaan muita Euroopan maita jäljessä maahanmuuttokeskustelussa, koska Suomen tiedotusvälineet ovat vuosien ajan yrittäneet tukahduttaa kaiken keskustelun maahanmuuttopolitiikasta.

Lisäksi valtionhallintoon soluttautuneet maanpetturit, etunenässä vähemmistövaltuutettu Mikko Puumalainen, vähemmistövaltuutettu Johanna Suurpää, valtionsyyttäjä Mika Illman ja sisäministeriön kansliapäällikkö Ritva Viljanen, ovat yrittäneet valtion väkivaltakoneiston voimin sensuroida niitä harvalukuisia isänmaallisia suomalaisia, jotka ovat uskaltaneet tuoda esille nykyisen massiivisen maahanmuuttoaallon ja fanaattisen monikulttuurisuusideologian ongelmia.

Kun ottaa huomioon karkotusprosessin raskauden, tuhansien ihmisten karkottaminen olisi valtava urakka. Heikki Taskinen lyö kuitenkin jäitä hattuun ennen kaikkea ihmisoikeuksien näkökulmasta.


Ihmisoikeuksien?? Ei ulkomaalaisella rikollisella ole mitään oikeutta jäädä Suomeen.

Miksi maahanmuuttoviraston maahanmuuttoyksikön johtajana on henkilö, jonka mielestä ulkomaalaisella rikollisella on joku "ihmisoikeus" jäädä Suomeen asumaan rikoksistaan huolimatta?!

- Karkottaminen on erittäin raskas toimenpide. Se tarkoittaa paitsi maasta poistamista, myös maahantulokieltoa koko Schengen-alueelle. Karkotettavalle ja mahdolliselle Suomeen jäävälle perheelle sillä on vakavia seurauksia, hän muistuttaa.

So what? Painukaa helvettiin, jos teette rikoksia. Rikoksilla on vakavia seurauksia. Rikoksista on tarkoitus olla vakavia seurauksia. Ei rikollisia pidä kohdella lepsusti.

Mistä oikein sikiää näitä idiootteja, joiden mielestä Suomessa pitäisi hyysätä ulkomaalaisia rikollisia kuin piispaa pappilassa??

Jiri Kerosen artikkelin Sellossa tapettiin ihmisiä, koska poliitikot ja virkamiehet eivät noudata lakia kommenttiosastossa joku totesi:

Kukaan ei kiellä karkoitetun perhettä muuttamaan karkoitetun mukana/perässä kotimaahansa.

Kukaan ei pakota ketään syyllistymään vakaviin väkivaltarikoksiin. "Choice is yours" ja seuraukset myös!


Miksi tällainen itsestäänselvä asia ei mene jakeluun maahanmuuttoviraston maahanmuuttoyksikön johtajalle Heikki Taskiselle? Häh?

Mikä mättää? Mikä vittu maksaa? Miten näin yksinkertainen asia voi olla maahanmuuttoviraston maahanmuuttoyksikön johtajalle täysin ylivoimainen käsittää?


1 kommentti:

vapaus kirjoitti...

EU-Suomessa ei tulla siirtymään foorumeilla ja blogeissa ehdotettuun "karkotus ensimmäisestä rikoksesta" käytäntöön. Tätä voitaneen pitää faktana - tai Suomessa on tapahtunut vallankumous.

Syitä on paljon. Yksi syy on se, että Suomi noudattaa muiden eurooppalaisten maiden esimerkkiä. Saksassakin on tuhansia rötösteleviä turkkilaisia, eikä heistä joudu karkotetuksi kuin pieni osa. Ja niistäkin karkotuksista syntyy helposti suuri kohu, joka uutisoidaan maailman tiedostusvälineissä.

Sosiaalipolitiikan professori J.P. Roos ei todennäköisesti pitäisi karkotuksista ainakaan silloin, jos karkotettava (lähes aina mies) on perheellinen. Menettäväthän lapset tällöin isänsä. Huostaanottoja vastustava ja ydinperheeseen uskova J.P.Roos ajattelisi ehkä, että isättömien lasten päätyminen rikosten tielle on tilastojen valossa keskimääräistä suurempi, joten yhden karkotetun rikollisen tilalle tulee uusia rikollisia. Joku voisi tietysti väittää vastaan ja sanoa, että muuttakoot vaimo ja lapset perässä. Tähän joku lapsipsykologi sanoisi, että on haitallista lasten mielenterveydelle vetäistä heidät yhtäkkiä pois tutusta kouluympäristöstä ja viedä kokonaan eri maahan. Tähän joku vastaisi, että karkotetun olisi ennen rikoksiin syyllistymistä pitänyt ajatella asiaa. Joten ei voi mitään.

Vaikka Shkupollin rikokset näyttävät paperilla ehkä pahoilta, ei pelkistä rikosnimikkeistä voi päätellä, kuinka paha jokin rikos todellisuudessa on ollut. Ampuma-aserikos ei tarkoita kenenkään ampumista tai aseen käyttämistä väkivaltatarkoituksiin. Periaatteessa ampuma-aserikoksessa voi olla kyse uhrittomasta haittaa tuottavasta rikoksesta eli esineen hallussapidosta ilman lupaa. Laissa tarkoitettu esine voi olla myös patruuna tai aseen osa - eli sellaisenaan vaaraton esine. Maaseudulla ovat aitat ja vintit täynnä laittomia aseiden osia ja rikkinäisiä aseiden jäännöksiä. Pelkkä ampumiskelvoton umpiruostunut 1700-luvun aseen piippu katsotaan aseeksi, koska se on alunperin valmistettu aseeksi. Vaikka se olisi tällä hetkellä pelkkä koriste tai museoesine tai muutettu pöydänjalaksi, se on edelleen juridisessa mielessä laiton ase, ja sen hallussapidosta saa rikostuomion. Arvioidaan, että Suomessa on 500000-1000000 laitonta asetta. Suurin osa on "vaarattomia" perintöaseita tai rikkinäisiä romuaseita.

Koska Shkupolli ei voinut saada lupaa aseeseen, ja hän silti halusi sellaisen, vaihtoehdoksi jäi laiton ase.