Uusi viesti, monikulttuurisuuskriittinen blogi


Poliittisten päättäjien keskuudessa vallitsee nykyisin fanaattinen monikulttuurisuusideologia, joka pyrkii tukahduttamaan kaiken demokraattisen kansalaiskeskustelun maahanmuuttopolitiikasta. Tämä taistolaisuuden kaltainen uskonnollinen hurmoshenkisyys on vallalla myös sanomalehdistössä, joka ei julkaise mitään multikulti-ideologian vastaisia ikäviä tosiasioita. Yksityishenkilöiden ylläpitämät blogit ovat tällä hetkellä ainoa lähde, josta saa totuudenmukaista tietoa Suomessa ja muissa Euroopan maissa harjoitetun maahanmuuttopolitiikan seurauksista.

Toisin kuin Helsingin Sanomissa ja muussa propagandalehdistössä, täällä kerrotaan lukijoille vain tosiasioita. Kannatamme modernia länsimaista sivilisaatiota ja sen parhaita arvoja eli rationaalista ajattelua, tieteellistä tutkimusta, oikeusvaltiota, sananvapautta ja demokratiaa. Tästä syystä vastustamme monikulttuurisuutta, joka nykymenolla muuttaa Euroopan maat Afrikan tai Lähi-idän maiden kaltaisiksi parinkymmenen vuoden sisällä.

tiistaina, tammikuuta 05, 2010

"Psykologi" Salli Saari: Ibrahim Shkupolli otti mallia suomalaisista


Toimittaja Havumäki:
Kriisipsykologi Salli Saari, mitä mieltä te olette tällaisen rasistisen keskustelun kiihtymisestä tällaisen tapahtuman yhteydessä?

Kriisipsykologi Salli Saari:
Se on kovin valitettavaa, koska tässä tapahtumassa itse asiassa, niin sen tunnusmerkit on aika tyypillisesti suomalaisia. Tämmöset mustasukkaisuuteen perustuvat väkivaltarikokset on aika tyypillisiä suomalaistenkin tekeminä.


Minä: Ei ole tyypillisistä, että suomalainen mies murhaa entisen naisystävänsä lisäksi viisi muutakin ihmistä. Suomessa sitäpaitsi vain n. 20 % henkirikoksista kohdistuu naisiin, joten väite suomalaisten miesten tavasta murhata naisia rutiininomaisesti on pelkkää valhetta. Psykologi Salli Saari siis valehtelee. Miksi "psykologi" levittää suomalaisvihamielisiä valheita? Tämähän on suomalaisvastaista vihapropagandaa eli kiihotusta kansanryhmää vastaan!

Sitäpaitsi tässä on sekä toimittajalla että psykologilla prioriteetit pahasti hukassa, kun muslimin tekemiä murhia koskevassa keskustelussa suurimpana ongelmana pidetään suomalaisten rasismia.Toimittaja:
Myyrmanni, Jokela, Kauhajoki ja nyt Espoo. Mitä tämä kertoo suomalaisesta yhteiskunnasta?
Minä: Ei se kerro suomalaisesta yhteiskunnasta yhtään mitään, että albanialainen muslimi tekee murhia.Psykologi Salli Saari:
Se kertoo oikeastaan kaks selkeetä asiaa. Toinen on niinkun se, että kyllähän se kertoo niinkun yhteiskunnan pahoinvoinnista ja ainakin joidenkin ihmisten pahoinvoinnista ja siitä että jotkut ihmiset, heillä ei riitä kykyä käsitellä niitä negatiivisia tunteita, joita elämä heille tuottaa ja se sitten purkaantuu tällasena väkivaltasena tekona, joka kohdistuu viattomiin ihmisiin.

Aijaa. Se kertoo suomalaisen yhteiskunnan pahoinvoinnista, että muslimi tekee kunniamurhan?

"Psykologi" Salli Saaren mielestä varmaan myös WTC-isku 11.9.2001 johtui amerikkalaisen yhteiskunnan pahoinvoinnista eikä esim. muslimeista itsestään.

Salli Saari:
Toinen piirre tässä on juuri tää purkautuminen väkivaltaan ja tietyllä tavalla nimenomaan ampumiseen, joka on ollut nyt oikeastaan viime vuosina Suomessa esillä ja ikäänkun siinä näen nyt tietyllä tavalla semmosta malioppimista kyllä.


Aijaa. Ilman Suomessa viime vuosina tapahtuneita kahta kouluammuskelua tämä keski-ikäinen entisestä Jugoslaviasta kotoisin oleva, Kosovon sotaan vapaaehtoisena osallistunut muslimi ei olisi puukottanut ex-avovaimoaan eikä ampunut neljää muuta ihmistä?

Mitä aineita tämä "psykologi" Salli Saari käyttää?

3 kommenttia:

IDA kirjoitti...

Mitä aineita tämä "psykologi" Salli Saari käyttää?

Varmaan aineita, joilla pyritään turvaamaan "psykologien" työmahdollisuudet ja elintaso.

Suomen akateemiselle elämälle taas pyyhkeitä. Ei akateemisesti koulutetun henkilön pitäisi tuottaa julkisiin tiedotusvälineisiin tällaista tekstiä:

Se kertoo oikeastaan kaks selkeetä asiaa. Toinen on niinkun se, että kyllähän se kertoo niinkun yhteiskunnan pahoinvoinnista ja ainakin joidenkin ihmisten pahoinvoinnista ja siitä että jotkut ihmiset, heillä ei riitä kykyä käsitellä niitä negatiivisia tunteita, joita elämä heille tuottaa ja se sitten purkaantuu...

Me tavalliset janarit voisimme ihan hyvin tehdäkin sitä, mutta enää ei kehtaa.

Juuso kirjoitti...

Ei se kerro suomalaisesta yhteiskunnasta yhtään mitään, että albanialainen muslimi tekee murhia."

Kertoo se. Nimittäin sen, että väkivaltarikollisten karkotuskynnys on tämän päivän Suomessa ihan liian korkea.

Tapio Tuuri kirjoitti...

Ei vaan kaikki paha tuleekin Yhdysvalloista.

http://www.mtv3.fi/uutiset/kotimaa.shtml/arkistot/kotimaa/2010/01/1028264