Uusi viesti, monikulttuurisuuskriittinen blogi


Poliittisten päättäjien keskuudessa vallitsee nykyisin fanaattinen monikulttuurisuusideologia, joka pyrkii tukahduttamaan kaiken demokraattisen kansalaiskeskustelun maahanmuuttopolitiikasta. Tämä taistolaisuuden kaltainen uskonnollinen hurmoshenkisyys on vallalla myös sanomalehdistössä, joka ei julkaise mitään multikulti-ideologian vastaisia ikäviä tosiasioita. Yksityishenkilöiden ylläpitämät blogit ovat tällä hetkellä ainoa lähde, josta saa totuudenmukaista tietoa Suomessa ja muissa Euroopan maissa harjoitetun maahanmuuttopolitiikan seurauksista.

Toisin kuin Helsingin Sanomissa ja muussa propagandalehdistössä, täällä kerrotaan lukijoille vain tosiasioita. Kannatamme modernia länsimaista sivilisaatiota ja sen parhaita arvoja eli rationaalista ajattelua, tieteellistä tutkimusta, oikeusvaltiota, sananvapautta ja demokratiaa. Tästä syystä vastustamme monikulttuurisuutta, joka nykymenolla muuttaa Euroopan maat Afrikan tai Lähi-idän maiden kaltaisiksi parinkymmenen vuoden sisällä.

keskiviikkona, helmikuuta 04, 2009

Vanhasen ja Thorsin linja: Suomen somaliväestö kaksinkertaistuu parissa vuodessa

Suomen somaliväestö kasvaa kolmessa vuodessa n. 90-120% Helsingin Sanomien pääkirjoituksen mukaan.


Somaliasta kotoisin olevien, erityisesti alaikäisten, turvapaikanhakijoiden määrän kasvu merkitsee automaattisesti sitä, että oleskeluluvan saavien somalien määrä kasvaa lähivuosina.

Nykyisten lukujen perusteella maahanmuuttoviranomaiset arvioivat, että kolmen–neljän vuoden kuluttua Suomeen saapuu vuosittain noin 4000 somalia.

Arvio perustuu oletukseen, että Suomeen tulevien somalien perheetkin saapuvat tänne. Heillä on siihen ulkomaalaislakiin kirjattu humanitaarinen oikeus.

Jos laskelmat pitävät paikkansa, somaliyhteisön koko kaksinkertaistuu muutamassa vuodessa. Tällä hetkellä Suomessa arvioidaan olevan noin 10 000 somalitaustaista ihmistä.

Pystytäänkö Suomessa hallitsemaan tämä muutos? Monet tänne saapuvista somaleista ovat luku- ja kirjoitustaidottomia, ja perheet ovat suuria.


Tätä on Matti Vanhasen ja Astrid Thorsin maahanmuuttopoliittinen linja. Vanhanen ja Thors vastustavat maahanmuuton rajoittamista. Thorsin lakiesitys päinvastoin antaa kaikille turvapaikanhakijoille pysyvän oleskeluluvan riippumatta siitä, onko heidän turvapaikkahakemuksensa hyväksytty vai hylätty. Vanhanen kannattaa Thorsin lakiesitystä ja sanoo olevansa valmis menemään barrikadeille afrikkalaisten puolesta suomalaisia vastaan.

Suomi on tällä hetkellä ainoa maa Euroopassa, joka on poistamassa maahanmuuton rajoituksia. Kaikissa muissa Euroopan maissa maahanmuuttopolitiikkaa on viime aikoina tiukennettu tuntuvasti. RKP:n ja Kepun linja on kehitysmaista Suomeen suuntautuvan maahanmuuton kasvattaminen samaan aikaan kun kaikki muut Euroopan maat pyrkivät vähentämään kehitysmaista tulevaa maahanmuuttoa.

Ei ihme, että RKP:n kannatus on nykyään pienempi kuin Perussuomalaisten.

Ennustan, että tällä menolla Kepun kannatus tippuu vuoden 2011 eduskuntavaaleihin mennessä Vasemmistoliiton tasolle.

Onnea valitsemallanne tiellä, Matti Vanhanen ja Astrid Thors. Olette ajamassa puolueitanne kovaa vauhtia konkurssiin. Vittuilette suomalaisille tuomalla Suomeen kymmeniätuhansia pakolaisia ja satojatuhansia maahanmuuttajia suomalaisten veronmaksajien elätettäviksi samaan aikaan kun satojatuhansia suomalaisia joutuu työttömäksi Suomen talouselämän syöksykierteen jatkuvasti pahentuessa.

Suomen somaliväestön kaksinkertaistaminen parissa vuodessa keskellä syvintä lamaa on suolan hieromista suomalaisten työttömien haavoihin. Ilmeisesti pyritte ihan tahallanne vaarantamaan yhteiskuntarauhan tässä maassa.

Vanhanen ja Thors, te tökitte talviunta nukkuvaa karhua eli Suomen kansaa kepillä perseeseen. Miksi? Onko päämääränänne lietsoa Suomessa yhteiskunnallisia konflikteja, levottomuuksia ja väkivaltaa ihan tarkoituksella?

1 kommentti:

Mikko Ellilä kirjoitti...

http://octavius1.wordpress.com/2009/02/04/pari-kysymysta-paakirjoituksesta/http://www.halla-aho.com/scripta/ulkomaalaislain_uudistamisesta_ja_tulevaisuudennakymista.html