Uusi viesti, monikulttuurisuuskriittinen blogi


Poliittisten päättäjien keskuudessa vallitsee nykyisin fanaattinen monikulttuurisuusideologia, joka pyrkii tukahduttamaan kaiken demokraattisen kansalaiskeskustelun maahanmuuttopolitiikasta. Tämä taistolaisuuden kaltainen uskonnollinen hurmoshenkisyys on vallalla myös sanomalehdistössä, joka ei julkaise mitään multikulti-ideologian vastaisia ikäviä tosiasioita. Yksityishenkilöiden ylläpitämät blogit ovat tällä hetkellä ainoa lähde, josta saa totuudenmukaista tietoa Suomessa ja muissa Euroopan maissa harjoitetun maahanmuuttopolitiikan seurauksista.

Toisin kuin Helsingin Sanomissa ja muussa propagandalehdistössä, täällä kerrotaan lukijoille vain tosiasioita. Kannatamme modernia länsimaista sivilisaatiota ja sen parhaita arvoja eli rationaalista ajattelua, tieteellistä tutkimusta, oikeusvaltiota, sananvapautta ja demokratiaa. Tästä syystä vastustamme monikulttuurisuutta, joka nykymenolla muuttaa Euroopan maat Afrikan tai Lähi-idän maiden kaltaisiksi parinkymmenen vuoden sisällä.

tiistaina, helmikuuta 17, 2009

Osmo Soininvaaran mielestä Suomen armeija on pelkkä vitsi

Entinen kansanedustaja, entinen ministeri Osmo Soininvaara (vihr) vääntää puujalkavitsejä Suomen puolustusvoimista:
Suomen valtiolla on meneillään äärimmäisen salainen operaatio kouluttaa budhalaisia munkkeja taistelemaan Myarmarin sotilasjunttaa vastaan. Kuvassa sotilaskoulutuksensa päättäneet munkit vannovat tekevänsä kaikkensa kaataakseen kansaa orjuuttavan sotilashallinnon.


Suomessa on siis ollut kansanedustajana eli lainsäätäjänä ja valtioneuvoston jäsenenä eli mm. ulko- ja turvallisuuspoliittiseen päätöksentekoon osallistuneena ministerinä ihminen, jonka mielestä maanpuolustus on pelkkä vitsi.

Onkohan tuollainen asenne vihreissä yleinen?

En ihmettelisi, vaikka olisi.

5 kommenttia:

savusilakka kirjoitti...

Voidaanko sotilasfarssien suosiosta tehdä se johtopäätös, että armeija on aina ollut vitsi?

Kaikkien naisten monni
Kersantilleko Emma nauroi?
Laivaston monnit maissa
Majuri maantieltä
Miljonäärimonni
Murheenkryynin poika
Niin se on, poijaat!
Rykmentin murheenkryyni
Sankarialokas
Serenaadi sotatorvella eli sotamies Paavosen tuurihousut
Serenaadiluutnantti
Sotapojan heilat
Tyttö lähtee kasarmiin
Uuno Turhapuro armeijan leivissä
Vatsa sisään, rinta ulos!
Vääpeli Körmy ja etelän hetelmät
Vääpeli Körmy ja kahtesti laukeava
Vääpeli Körmy ja marsalkan sauva
Vääpeli Körmy ja vetenalaiset vehkeet
Vääpeli Körmy: Taisteluni – Min Kampp
Vääpelin kauhu

Armeijan touhuille on naureskeltu ja vitsailtu monissa elokuvissa, mutta ei se silti tarkoittane, että elovien ohjaajat ja näyttelijät ja katsojat olisivat pitänee armeijaa "pelkkänä vitsinä" kuten ei luultavasti Soininvaarakaan pidä.

Soininvaaran "munkkivitsi" ei ehkä ollut parhaasta päästä, mutta yksistään siitä ei ehkä kuitenkaan voi tehdä kovin pitkälle meneviä johtopäätöksiä.

Tiedemies kirjoitti...

Kirjoituksessasi on vakava looginen virhe. Tämä on demonstroitavissa muutamalla esimerkillä.

Mielestäsi Yhdysvaltain presidentin, George W. Bushin mielestä ampuma-aseonnettomuudet ovat "pelkkä vitsi", koska hän vitsaili varapresidenttinsä ampuma-aseonnettomuudesta.

Mielestäsi Jussi Halla-ahon mielestä maahanmuuton ongelmat ovat pelkkä vitsi, koska hän on myös vitsaillut asiasta.

Tuplis kirjoitti...

Tulinpa muuten havainneeksi, että thinkertothinkerissä sijainnut blogisi on muuttunut lukukelvottomaksi puuroksi ainakin IE:llä tarkasteltaessa, tiedä sitten muista selaimista.

roskaposti kirjoitti...

Eikö Suomen armeija sitten muka ole pelkkä vitsi? Silkkaa tykinruokaa, joka kaatuu, kun Venäjä vähän pierasee.

Sammy kirjoitti...

Niin no jos Suomen armeija sotaan joutuisi, niin sen jälkeen voitaiisin ihmetellä:"mitä, eikö sotilaita tehdäkään lähettämällä porukka hemmetinmoisella kiireellä johonkinpäin mettään palelemaan ja odottamaan."