Uusi viesti, monikulttuurisuuskriittinen blogi


Poliittisten päättäjien keskuudessa vallitsee nykyisin fanaattinen monikulttuurisuusideologia, joka pyrkii tukahduttamaan kaiken demokraattisen kansalaiskeskustelun maahanmuuttopolitiikasta. Tämä taistolaisuuden kaltainen uskonnollinen hurmoshenkisyys on vallalla myös sanomalehdistössä, joka ei julkaise mitään multikulti-ideologian vastaisia ikäviä tosiasioita. Yksityishenkilöiden ylläpitämät blogit ovat tällä hetkellä ainoa lähde, josta saa totuudenmukaista tietoa Suomessa ja muissa Euroopan maissa harjoitetun maahanmuuttopolitiikan seurauksista.

Toisin kuin Helsingin Sanomissa ja muussa propagandalehdistössä, täällä kerrotaan lukijoille vain tosiasioita. Kannatamme modernia länsimaista sivilisaatiota ja sen parhaita arvoja eli rationaalista ajattelua, tieteellistä tutkimusta, oikeusvaltiota, sananvapautta ja demokratiaa. Tästä syystä vastustamme monikulttuurisuutta, joka nykymenolla muuttaa Euroopan maat Afrikan tai Lähi-idän maiden kaltaisiksi parinkymmenen vuoden sisällä.

torstaina, helmikuuta 26, 2009

Nyt hyväksytty ulkomaalaislaki ohjaa koko Euroopan maahanmuuttotulvat Suomeen

Veli-Pekka Kortelainen:

Laki takaa työ- ja oleskeluluvan jokaiselle kolmannen maailman ihmiselle, joka viitsii tänne asti vaivautua.


Tämä on juuri se asia, jota olen itse yrittänyt rautalangasta vääntää tuota lakia koskevassa keskustelussa. Tämä pointti ei vain tunnu menevän jakeluun. Tämä laki merkitsee de facto kaikkien maahanmuuton rajoitusten poistamista kehitysmaiden kansalaisilta. Yleensä kukaan ei kannata täysin rajoittamatonta maahanmuuttoa. Sitä tämä laki kuitenkin todellisuudessa merkitsee.

Veli-Pekka Kortelainen:

Suomesta tulee nyt avoin portti jokaiselle Eurooppaan pyrkivälle ihmiselle, erityisesti laittomalle maahanmuutolle, tilanteessa jossa kaikki muut Euroopan maat ovat kiristäneet tai kiristämässä maahanmuuttolakejaan. Tämä lienee varsin kiva uutinen laittomille pakolaisille ja ihmissalakuljettajille. Eurooppaan tuleva laiton siirtolaisvirta kääntyy siis Suomeen.


Tätä tämän lain vastustajat ovat yrittäneet selittää. Yksikään Keskustan, Kokoomuksen, SDP:n, Vasemmistoliiton, Vihreiden, RKP:n tai Kristillisdemokraattien kansanedustaja ei kuitenkaan ymmärtänyt tätä.

Suomalaiselle yhteiskunnalle tämä on vähemmän kiva uutinen näin massiivisen laman alla, kun kotimainen työttömyys tulee muutenkin räjähtämään käsiin, julkinen terveydenhuolto vinkuu kuolintuskissaan ja eläkejärjestelmä vetää viimeisillään.


Tämän pitäisi olla itsestään selvää jokaiselle suomalaiselle, joka on lukenut sanomalehtiä tai katsonut tv-uutisia vuoden sisällä.Keskustan eduskuntaryhmässä ei tunnu yhtäkään tuollaista ihmistä olevan. Yksikään Keskustan, Kokoomuksen, SDP:n, Vasemmistoliiton, Vihreiden, RKP:n tai Kristillisdemokraattien kansanedustaja ei nimittäin näytä ollenkaan tajuavan, että Suomessa on lama.

Ei kommentteja: