Uusi viesti, monikulttuurisuuskriittinen blogi


Poliittisten päättäjien keskuudessa vallitsee nykyisin fanaattinen monikulttuurisuusideologia, joka pyrkii tukahduttamaan kaiken demokraattisen kansalaiskeskustelun maahanmuuttopolitiikasta. Tämä taistolaisuuden kaltainen uskonnollinen hurmoshenkisyys on vallalla myös sanomalehdistössä, joka ei julkaise mitään multikulti-ideologian vastaisia ikäviä tosiasioita. Yksityishenkilöiden ylläpitämät blogit ovat tällä hetkellä ainoa lähde, josta saa totuudenmukaista tietoa Suomessa ja muissa Euroopan maissa harjoitetun maahanmuuttopolitiikan seurauksista.

Toisin kuin Helsingin Sanomissa ja muussa propagandalehdistössä, täällä kerrotaan lukijoille vain tosiasioita. Kannatamme modernia länsimaista sivilisaatiota ja sen parhaita arvoja eli rationaalista ajattelua, tieteellistä tutkimusta, oikeusvaltiota, sananvapautta ja demokratiaa. Tästä syystä vastustamme monikulttuurisuutta, joka nykymenolla muuttaa Euroopan maat Afrikan tai Lähi-idän maiden kaltaisiksi parinkymmenen vuoden sisällä.

torstaina, helmikuuta 12, 2009

Janina Andersson on pihalla kuin lumiukko

Vihreiden ryhmäpuheenvuoro valtiopäivien avauskeskustelussa:Jos emme seuraavina vuosikymmeninä saa tänne uusia työkykyisiä ihmisiä muualta, niin tulevaisuudessa se ryhmä, joka työllään tulee pyörittämään tätä yhteiskuntaa, vain pienenee suhteessa koko väestöön.
Mitä näyttöä on siitä, että "työperäinen maahanmuutto" olisi tähän mennessä kasvattanut työssäkäyvien ja yhteiskuntaa pyörittävien ihmisten määrää suhteessa väkilukuun?

1 kommentti:

roskaposti kirjoitti...

Argumenttisi menee vähän ohi, koska Janina Anderssonin väitteeseen ei sisälly olettamusta, että hänen mielestään työperäinen maahanmuutto olisi aiemmin parantanut tilannetta.

Muodostit ihan itse omassa päässäsi väärän käsityksen Anderssonin väitteestä.